Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

χλωμο το βλεπω, αν κοπει δεν εχει επιστροφη, αλλα οτι εχω( ελαχιστο) της το δινω. παντως κοριτσια το στηθος που ειχα κανει στην εγκυμοσυνη και μετα την γεννα οσο θηλαζα εξαφανιστηκε και εμεινα με το παλιο δικο μου μικρο στηθος, και ειχα μια ελπιδα μηπως μεινει τιποτα!!!

λοιπον μπορει να με πειτε χαζη αλλα εμενα μου αρεσε το μικρο μου στηθος, δεν ξερω αν μετα τον θηλασμο παραμεινει αλλα δεν τρελενομαι κιολας!!!!!:rolleyes:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χλωμο το βλεπω, αν κοπει δεν εχει επιστροφη, αλλα οτι εχω( ελαχιστο) της το δινω. παντως κοριτσια το στηθος που ειχα κανει στην εγκυμοσυνη και μετα την γεννα οσο θηλαζα εξαφανιστηκε και εμεινα με το παλιο δικο μου μικρο στηθος, και ειχα μια ελπιδα μηπως μεινει τιποτα!!!

α ναι??? και εγω ειχα μια ελπιδα! και εγω μικρο στηθος εχω και ακομα δεν μπορω να πω πως εχει μεγαλωσει και πολύ.....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κι εμεις καθε 3 ωρες περιπου.....το βραδυ αν φαει στις 10 ή στις 9 μετα ξυπναει στις 2 και μετα στις 6 περιπου!!!!!!πως καταλαβαινεις οτι πειναει το βραδυ να την ταισεις πριν κλαψει?γιατι εμενα ετσι και κλαψει γιατι την καθυστερησα να φαει χαλαει τον κοσμο και δεν τρωει ηρεμα με αποτελεσμα να βγαζει γουλιτσες μετα απο την λαιμαργια και την βιασυνη της!!!!!

οχι παντα! και τωρα που το λες, ακριβως αυτο κανει οταν δεν την προλαβαινω, θα το κοιταξω να την προλαβαινω, γιατι συνεχεια πνηγεται απο την λαιμαργια της, και μετα βγαζει και γουλιες! μαλλον αυτο ειναι!!!

οχι παντα! και τωρα που το λες, ακριβως αυτο κανει οταν δεν την προλαβαινω, θα το κοιταξω να την προλαβαινω, γιατι συνεχεια πνηγεται απο την λαιμαργια της, και μετα βγαζει και γουλιες! μαλλον αυτο ειναι!!!

ασε......εχτες που την καναμε μπανιο πεινουσε και εκλαιγε συνεχεια, την καθυστερησαμε μεχρι να την ντυσουμε με αποτελεσμα μετα που επιτελους την εβαλα στο στηθος ουρλιαζε, ετρωγε και σταματουσε για να κλαιει και ετσι στο τελος που τελειωσε και ρευτηκε εβγαζε και γουλιες συνεχεια γιατι το στομαχακι της δεν χορουσε οσο γαλα εκεινη επερνε με λαιμαργια!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ασε......εχτες που την καναμε μπανιο πεινουσε και εκλαιγε συνεχεια, την καθυστερησαμε μεχρι να την ντυσουμε με αποτελεσμα μετα που επιτελους την εβαλα στο στηθος ουρλιαζε, ετρωγε και σταματουσε για να κλαιει και ετσι στο τελος που τελειωσε και ρευτηκε εβγαζε και γουλιες συνεχεια γιατι το στομαχακι της δεν χορουσε οσο γαλα εκεινη επερνε με λαιμαργια!!!!

αχου!!! πο πο νευρα ε????? σαν να το βλέπω μπροστα μου ειναι!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

α την κακομοιρα μωρε! εμας ετσι μια φορα εφαγε τοσο πολυ που εκανε εμετο ρουκετα!!! πεταχτηκε μισο μετρο!!! τα ειδα ολα!

αχου!!! πο πο νευρα ε????? σαν να το βλέπω μπροστα μου ειναι!!!!
α την κακομοιρα μωρε! εμας ετσι μια φορα εφαγε τοσο πολυ που εκανε εμετο ρουκετα!!! πεταχτηκε μισο μετρο!!! τα ειδα ολα!

κι εγω αγχωνομαι οταν βγαζει γαλα!!!!!αλλα τι να της κανουμε που ειναι βιαστικες?χαχαχαχαχαχα!!!!οι νεες μανουλες πανικοβαλονται!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

κι εγω αγχωνομαι οταν βγαζει γαλα!!!!!αλλα τι να της κανουμε που ειναι βιαστικες?χαχαχαχαχαχα!!!!οι νεες μανουλες πανικοβαλονται!!!!!!

εγω μονο που τα ακουω πανικοβαλομαι!! που να ζησω κιόλας!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια από την αρχη μόνες σας τα κάνετε μπάνιο?? χωρις βοηθεια??

ναι! μονο τον αφαλο της μεχρι να πεσει, και τα νυχια τα κανει ο αντρας μου γιατι με τον αφαλο ανατριχιαζα και τα νυχια φοβαμαι!

αλλα το μπανιο μια χαρα την κανω μονη μου!της αρεσει κιολας και ετσι δεν με δυσκολευει

ενταξει μωρε! για αρχη καλα τα παμε!!! μην ανησυχεις, συνηθιζεις σιγα σιγα, μαθαινεις και το μωρο, και ολα καλα πανε!

ναι! μονο τον αφαλο της μεχρι να πεσει, και τα νυχια τα κανει ο αντρας μου γιατι με τον αφαλο ανατριχιαζα και τα νυχια φοβαμαι!

αλλα το μπανιο μια χαρα την κανω μονη μου!της αρεσει κιολας και ετσι δεν με δυσκολευει

εγω τα νυχια τα μπορω! εγω εκοβα της ανηψιας μου! χεχεχε αλλα με τον αφαλο εχω ενα θεμαααα!!!!! μπράβο πάντως που την κάνεις και μόνη σου! εκεινο το δερματακι θαρεις και θα γλυστρισει ειναι μεσα απο τα χερια σου!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

θα δεις που το ενστικτο της μανουλας θα σε καθοδηγησει και δεν θα φοβασαι τιποτα!!!!!μονη μου τα εκανα ολα απο την αρχη, χωρις να μου δειξει καποιος, το πλυσιμο μια φορα μου το εδειξε η μαια στο μαιευτηριο και μετα στο σπιτι το εκανα χωρις αγχος!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

εγω τα νυχια τα μπορω! εγω εκοβα της ανηψιας μου! χεχεχε αλλα με τον αφαλο εχω ενα θεμαααα!!!!! μπράβο πάντως που την κάνεις και μόνη σου! εκεινο το δερματακι θαρεις και θα γλυστρισει ειναι μεσα απο τα χερια σου!!!

και εμενα μου αρεσει να της κοβω τα νυχακια!!!!με τον αφαλο δεν ειχα θεμα, δεν ανατριχιαζω, ο αντρας μου δεν μπορουσε!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...