Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

κοριτσακια σας αφηνω για την ωρα παω στον αντρουλη μου στο μαγαζι και μετα παω να παρω την κορη απο τον παιδικο!!!ααα δευτερα θα πανε στο θεατρο και την τριτη εχουνε γιορτουλα για την 28η..και θα πουμε και ποιημα παρακαλω!!!φιλακια πολλα!!!(((((((((((((())))))))))))) θα τα πουμε αργοτερα!!!!

ποπακι αναστασακι (((((((((()))))))))

στο καλο νατασσουλα μου γλυκια, φιλακια στην κορουλα σου, αχ θα πει και ποιημα το καμαρι μου!!!!!!!!!!!!!!(((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ νατασσουλα μου πραγματικα ετσι ειναι!!!!!!!!!κι εγω τωρα που τα βλεπω λιγο σκουρα τα πραγματα, εχω και την μελαγχολια μου αλλα παρηγοριεμαι για το μετα!!!!!!!!!!!!ο αντρας μου τωρα λεει "ενα παιδακι ειναι αρκετο", η αληθεια ειναι τα εχουμε δει ολα με το κλαμα της, δεν ξερουμε πως να την ησυχασουμε!!!!!!!!!!!!!αλλα σιγουρα ειμαστε πολυ τυχεροι που ειμαστε γονεις με υγιει παιδακια!!!!!!!!!δοξα τον Θεο!!!!!!!!!!!!

είναι αρχη ακόμη και ζορίζεστε αρκετά!! λογικό ειναι!!!! πιο μετα θα δείξει!!!! :)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

είναι αρχη ακόμη και ζορίζεστε αρκετά!! λογικό ειναι!!!! πιο μετα θα δείξει!!!! :)

ναι σιγουρα θα φτιαξουν τα πραγματα!!!!!!αγχωνομαι και με τον θηλασμο, αν ολα τα κανω σωστα, εχω και τα ψυχολογικα μου, νοιωθω λιγο εγκλωβισμενη στο σπιτι, αφου αν λειψω και πεινασει το παιδι?να μου πεις να βγαλω με το θηλαστρο.....τελος παντων, νοιωθω καπως, ειναι ολα τοσο καινουρια για ολους μας, προσπαθουμε να προσαρμοστουμε στην νεα μας ζωη!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Καλεεεεεεε??????Ποσα γραψατε? Δεν σας προλαβαινωωωωωωω....

Επλενα την τεντα του πορτ μπεμπε και ταυτοχρονα σιδερωνω τα τελευταια φορμακια του μπεμπη για την βαλιτσα για να την κλεισω επιτελους, συν οτι διαιτητευει σημερα σε αγωνα κυπελλου ο αντρας μου και του σιδρωνω την εμφανιση(φορμα) γιατι δεν μπορει να εμφανιστει με αλλα ρουχα...τρεχω κοινως και συν οτι εχω να μαγειρεψω και το κουνουπιδι μου....αυτο δεν με πολυαγχωνει βεβαια γιατι μπαινει χυτρα και σε 10 λεπτα ειναι ετοιμο!

Νατασαρα μου εστειλα μηνυμα στο φεις....

Θα μπω σε λιγο να σας διαβασω για να τελειωνω με τις δουλειες και να κατσω μετα με την ησυχια μου!

Διαφημίσεις

ματινακιιιιιιιιιι????????/ που εισαι????????

γεια σας κοριτσια!

λενακι περαστικα σου, και καλο κουραγιο με τα ξενυχτια!

ματινακι, δεν ειναι κυτταριτιδα αυτο αν και μοιαζει, ειναι κατακρατηση υγρων και ιδιμα, το ειχα και εγω και τωρα εχει αρχισει σιγα σιγα να φευγει! αντε με το καλο να κρατησεις το γιοκα σου αγκαλια!

ποπακι πως τα πατε? λιγοστευουν οι κολικοι?

αναστασακι, ρανακι!ολα καλα???

φιλακια πολλα!:P

ναι σιγουρα θα φτιαξουν τα πραγματα!!!!!!αγχωνομαι και με τον θηλασμο, αν ολα τα κανω σωστα, εχω και τα ψυχολογικα μου, νοιωθω λιγο εγκλωβισμενη στο σπιτι, αφου αν λειψω και πεινασει το παιδι?να μου πεις να βγαλω με το θηλαστρο.....τελος παντων, νοιωθω καπως, ειναι ολα τοσο καινουρια για ολους μας, προσπαθουμε να προσαρμοστουμε στην νεα μας ζωη!!!!!!!!!!!

και εγω νοιωθω εγκλωβισμενη στο σπιτι αν και δεν θηλαζω, μου κοπηκε πριν 15 μερες, αλλα μπορω να λειψω μονο οταν ειναι ο αντρας μου σπιτι, αφου ταισω, οχι οτι δεν τα καταφερνει, αλλα νομιζω οτι τρωει καλυτερα με μενα. θηλαστρο οσο μπορεις μην βαλεις, θα μειωθει το γαλα.

σημερα το απογευμα θα παω σουπερ μαρκετ για να παρω τον αερα μου και το εχω κανει λες και θα παω ημερισια!!!

γεια σας κοριτσια!

λενακι περαστικα σου, και καλο κουραγιο με τα ξενυχτια!

ματινακι, δεν ειναι κυτταριτιδα αυτο αν και μοιαζει, ειναι κατακρατηση υγρων και ιδιμα, το ειχα και εγω και τωρα εχει αρχισει σιγα σιγα να φευγει! αντε με το καλο να κρατησεις το γιοκα σου αγκαλια!

ποπακι πως τα πατε? λιγοστευουν οι κολικοι?

αναστασακι, ρανακι!ολα καλα???

φιλακια πολλα!:P

καλως την γιωτουλα!!!!!!!!!!!τι κανει η μπεμπα?αχ για πες.....πως εκοψε το βραδυνο γευμα?μονη της?την θυλαζεις αποκλειστικα?

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

και εγω νοιωθω εγκλωβισμενη στο σπιτι αν και δεν θηλαζω, μου κοπηκε πριν 15 μερες, αλλα μπορω να λειψω μονο οταν ειναι ο αντρας μου σπιτι, αφου ταισω, οχι οτι δεν τα καταφερνει, αλλα νομιζω οτι τρωει καλυτερα με μενα. θηλαστρο οσο μπορεις μην βαλεις, θα μειωθει το γαλα.

σημερα το απογευμα θα παω σουπερ μαρκετ για να παρω τον αερα μου και το εχω κανει λες και θα παω ημερισια!!!

αχ καρδουλα μου, γιατι κοπηκε?ετσι ξαφνικα?πολυ αγχωνομαι μην γινει και σε μενα ξαφνικα και πανικοβληθω!!!!!ασε κι εγω οταν βγαινω για λιγο νομιζω οτι παω εκδρομη!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

αχ καρδουλα μου, γιατι κοπηκε?ετσι ξαφνικα?πολυ αγχωνομαι μην γινει και σε μενα ξαφνικα και πανικοβληθω!!!!!ασε κι εγω οταν βγαινω για λιγο νομιζω οτι παω εκδρομη!!!!!!

ναι εκανα αποκληστικο θηλασμο και καποια στιγμη δεν της εφτανε και ετρωγε ανα 1,5 ωρα, και δεν προλαβαινε να γεμισει το στηθος για να φαει και εκλεγε ολη νυχτα, για 3-4 μερες. μετα της εδινα πρωτα στηθος και μετα συμπληρωμα και αρχισε να λιγοστευει και να αραιωνει, μεχρι που εμειναν σταγονες, τωρα εχω να την βαλω 2 μερες, και θα την βαλω σημερα, να δω αν εχει τιποτα! μου ειπε ο γυναικολογος οτι στρεσαριστηκα απο το κλαμα και την ταλαιπωρια, που πειναγε και δεν ειχα να της δωσω και γιαυτο κοπηκε, ψυχολογικο το αιτιο! τι να πω!!!

αλλα οταν χασμουριεται και οταν χαμογελαει ειναι ολα τα λεφτα!

Διαφημίσεις

ναι εκανα αποκληστικο θηλασμο και καποια στιγμη δεν της εφτανε και ετρωγε ανα 1,5 ωρα, και δεν προλαβαινε να γεμισει το στηθος για να φαει και εκλεγε ολη νυχτα, για 3-4 μερες. μετα της εδινα πρωτα στηθος και μετα συμπληρωμα και αρχισε να λιγοστευει και να αραιωνει, μεχρι που εμειναν σταγονες, τωρα εχω να την βαλω 2 μερες, και θα την βαλω σημερα, να δω αν εχει τιποτα! μου ειπε ο γυναικολογος οτι στρεσαριστηκα απο το κλαμα και την ταλαιπωρια, που πειναγε και δεν ειχα να της δωσω και γιαυτο κοπηκε, ψυχολογικο το αιτιο! τι να πω!!!

αλλα οταν χασμουριεται και οταν χαμογελαει ειναι ολα τα λεφτα!

καταλαβα γλυκουλα μου, δεν πειραζει!!!!!!το παιδακι να χορταινει και ολα θα πανε καλα!!!!!!!!!!!της εχεις βαλει ωραριο?καθε ποτε πινει το γαλατακι της?

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καταλαβα γλυκουλα μου, δεν πειραζει!!!!!!το παιδακι να χορταινει και ολα θα πανε καλα!!!!!!!!!!!της εχεις βαλει ωραριο?καθε ποτε πινει το γαλατακι της?

ξυπναει καθε 3-4 ωρες αλλα το βραδυ μου κανει την χαρη και απο 12,30 ξυπναει η στις 5,30 η στις 6-6,30. εσεις πως πατε με τις ωρες?

κορίτσια μόλις εφαγα!! Γιωτακι δηλαδη δεν κόπεκε εντελώς ε???? μακαρι να ξανα ερθει!!!

χλωμο το βλεπω, αν κοπει δεν εχει επιστροφη, αλλα οτι εχω( ελαχιστο) της το δινω. παντως κοριτσια το στηθος που ειχα κανει στην εγκυμοσυνη και μετα την γεννα οσο θηλαζα εξαφανιστηκε και εμεινα με το παλιο δικο μου μικρο στηθος, και ειχα μια ελπιδα μηπως μεινει τιποτα!!!

ξυπναει καθε 3-4 ωρες αλλα το βραδυ μου κανει την χαρη και απο 12,30 ξυπναει η στις 5,30 η στις 6-6,30. εσεις πως πατε με τις ωρες?

κι εμεις καθε 3 ωρες περιπου.....το βραδυ αν φαει στις 10 ή στις 9 μετα ξυπναει στις 2 και μετα στις 6 περιπου!!!!!!πως καταλαβαινεις οτι πειναει το βραδυ να την ταισεις πριν κλαψει?γιατι εμενα ετσι και κλαψει γιατι την καθυστερησα να φαει χαλαει τον κοσμο και δεν τρωει ηρεμα με αποτελεσμα να βγαζει γουλιτσες μετα απο την λαιμαργια και την βιασυνη της!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...