Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα κουκλαρες.....τι κανετε??????? ματιναρα μου τι κακο κι αυτο....κι εγω οποτε μπαινω μονο την σπρωξια σου βλεπω..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να προλαβω να σιδερωσω και να ειναι πανετοιμη η βαλιτσα τουλαχιστον...!

Χθες πραγματικα ειχε κολλησει στα πλευρα μου και εδινε γερες κλωτσιες και με πονουσε ολη η μεση....αφου νομιζα οτι γενναω πραγματικα το λεω! Φανταζομαι λοιπον οταν ερθει εκεινη η στιγμη οτι θα την ακουσω στερεοφωνικα! Χαχχαχα....θα πω τον δεσποτη Παναγιωτη....!

Εγω αναστασακι μου απο την μερα που ειδα οτι πηρα 11 κιλα και ειχα ακομη εναμιση μηνα μπροστα τα χρειαστηκα...βεβαια δεν μου φαινεται τιποτα παραπανισιο γιατι ημουν σκελετος πριν μεινω εγκυος και τουλαχιστον 7-8 κιλα τα χρειαζομουν....απλα την κυτταριτιδα δεν χρειαζομουν που εχει δημιουργηθει!

Ραγαδες δεν εχω κανει ακομα πουθενα αλλα δεν ξερω μεχρι το τελος και μετα την γεννα τι θα γινει....παντως βαζελινη βαζω καθε βραδυ μετα το μπανιο και στην κοιλια και στο στηθος! Αν ειναι ομως να κανουμε θα κανουμε γιατι ειναι θεμα δερματος....απλα το βοηθαμε με την ενυδατωση να μην γινει τοσο πολυ οσο θα γινοταν χωρις ενυδατωση! Τεσπα...τα μωρα μας να ειναι καλα....!!!!!!!!

ναι μωρε τα μπεμπουλίνια μας να ειναι καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εμενα ακομα ματινακι ειναι αναποδα και μου δίνει κλωτσιες προς τα κατω.... τιις περισσότερες δεν τις καταλαβαινω καλά...αλλά καμια φορα με ποναει.... και τρεχω για τσισα!!!! μέχρι πότε γυριζουν συνηθως????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ποπακι μου καλο υπομονη με τα πονακια!μονο υπομονη και θετικη σκεψη και ενεργεια για την μπεμπουλα σου για να νιωθει καλυτερα!οτι συναισθηματα εχουμε ειδικα με τον θηλασμο περνανε στα μωρακια μας!!!σε λιγο καιρο ολα θα ειναι αναμνηση και θα απολαμβανεις τα πρωτα γελακια και μουτσουνακια της αγαπημενης σου!!!(((((((())))))))

καλημερα κουκλαρες.....τι κανετε??????? ματιναρα μου τι κακο κι αυτο....κι εγω οποτε μπαινω μονο την σπρωξια σου βλεπω..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

καλημερα νατασσακιιιι!!!!! :)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι μωρε τα μπεμπουλίνια μας να ειναι καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εμενα ακομα ματινακι ειναι αναποδα και μου δίνει κλωτσιες προς τα κατω.... τιις περισσότερες δεν τις καταλαβαινω καλά...αλλά καμια φορα με ποναει.... και τρεχω για τσισα!!!! μέχρι πότε γυριζουν συνηθως????

καλημερα αναστασακι!!! δεν υπαρχει μεχρι ποτε ακομα και την ωρα της γεννας μπορει να γυρισει!σπανιο μεν αλλα συμβαινει!απλα οσο μεγαλωνει το μωρο περιοριζεται και ο χωρος για να κουνιεται μεσα στην κοιλιτσα και να εχει τροπο να γυρισει οποτε αν στον ογδοο παρει θεση καλα ειναι και μπαινοντας στον ενατο παλι καλα ειναι!!!:)

Διαφημίσεις

καρδουλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ποσο μου ελειψες!!!!!!!!τι κανει το γαρδενακι σου?στον παιδικο της αρεσει?ξερεις ποσες φορες σε σκεφτομαι, λεω......"αχ και η δικια μου η ζουζουνα ετσι ζωηρη θα μου γινει σαν της νατασσουλας, θα το δεις, λεω απο μεσα μου......"χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

φιλεναδιτσες μου καλημερααααα!ειστε ολες μαζεμενες για καφεδακι πολυ χαιρομαι:D

Ποπακη μου αυτο με τις συσκευες βοηθαει πολυ ..παλι καλα κ οι σταγονιτσες την βοηθησαν..μακαρι να της περασουν συντομα τα πονακια..αχ ποπακη μου οσο καλα ημουν στην αρχη ο πυρετοσ ηρθε κ με ριξε τοσο πολυ ..με εξαντλησε..αλα θα περασουν αυτες οι μερες πο θα παει!

Ρανιουκακο μουυ τι κανεις?η μπιζουδενια σου χωρευει?

Αναστασακι μου μην στεναχωριεσαι καθολου για τα αποτελεσματ οπως ειπε κ το ποπακη λιγη προσοχη θελει κ θα εισαι μια χαρα!

Χρυσανθακι μου καλο ευχαρηστω για τα καλα σου λογια με συγκηνησες..εσυ τωρα πια εισαι στην αναμονη..η μπεμπουλα σου οπου να ναι ερχεται..εκανες κ δουλειτσες κ το ευχαρηστηθηκες ε!μια χαρα:D

εγω κοριτσακια μου χθες ειχα μια φορα πυρετο ..ολο το βραδυ δεν ανεβασα κ σημερα ακοαμ τιποτα..παιρνω κ αντιβιωση τωρα για την μαστιτιδα κ περημενω να δω αποτελεσματα..απλα ειμαι πολυ αδυναμη κ εξαντλημενη λγο ελειψης υπνου ..το μωρακι μου κοιμαται πολυ καλα κ θα μπορουσα κ γω να κοιμαμαι αλα με τον πυρετο τοσσες μερες δεν μπορουσα..με πονανε ολα τα κοκαλα μου..περημενω να περασει ολο αυτο κ να ειμαι καλυτερα..!

ξυπνησε ο μικρουλης μου παω..σας αγαπω πολυυυυυυ!

φιλακια πολλααααα!

()(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))

λενακι μου δεν εχω κατι να πω που να βοηθησει μονο να παιρνεις κουραγιο απο τα αγορακια σου!!το ειχα παθει κι εγω αλλα για μια μερα και ομολογω ηταν πολυ ασχημο συναισθημα..ενιωσα ανημπορη να ειμαι κοντα στο μωρακι μου!αλλα ολα θα περασουν και αυριο ξημερωνει μια καλυτερη μερα και καθε μερα απο εδω και περα θα ειναι πιο ομορφη γεματη παιδικα χαμογελα!!!σε σκεφτομαι ψυχουλα μου...(((((((((((())))))))))

ποπακι μου καλο υπομονη με τα πονακια!μονο υπομονη και θετικη σκεψη και ενεργεια για την μπεμπουλα σου για να νιωθει καλυτερα!οτι συναισθηματα εχουμε ειδικα με τον θηλασμο περνανε στα μωρακια μας!!!σε λιγο καιρο ολα θα ειναι αναμνηση και θα απολαμβανεις τα πρωτα γελακια και μουτσουνακια της αγαπημενης σου!!!(((((((())))))))

σε ευχαριστω νατασσουλι μου, πραγματι οταν ειμαι συναισθηματικα φορτισμενη της το περναω......αντε να μεγαλωσει λιγακι, αχ!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καρδουλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ποσο μου ελειψες!!!!!!!!τι κανει το γαρδενακι σου?στον παιδικο της αρεσει?ξερεις ποσες φορες σε σκεφτομαι, λεω......"αχ και η δικια μου η ζουζουνα ετσι ζωηρη θα μου γινει σαν της νατασσουλας, θα το δεις, λεω απο μεσα μου......"χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!

ποπακι μου καλη μου μανουλιτσα!!!!!!καλα ειναι το λουλουδακι μου!!λιγο κανει ναζακια οταν την παω το πρωι στον παιδικο αλλα μετα ξεχνιεται εκει και οταν παω να την παρω ειναι πολυ πολυ χαρουμενη!περναει καλα οι δασκαλες ειναι πραγματικα καλες (το μονο που με προβληματιζει ειναι ο χωρος οτι ειναι μικρος)αλλα αφου περναει καλα νομιζω ειναι πιο σημαντικο απο τις εγκαταστασεις!!!!!:)

αληθεια ποπακι μου!!!χαχαχαχαχαχαχα!να σου πω την αληθεια μακαρι να γινει ζωηρη!τα ζωηρα παιδακια ειναι ολο ζωη!!τα βλεπεις και τα χαιρεσαι!μας εξαντλουνε βεβαια αλλα γερα να ειναι και να ειναι οσο ζωηρα θελουνε!!!:D

ποπακι μου καλη μου μανουλιτσα!!!!!!καλα ειναι το λουλουδακι μου!!λιγο κανει ναζακια οταν την παω το πρωι στον παιδικο αλλα μετα ξεχνιεται εκει και οταν παω να την παρω ειναι πολυ πολυ χαρουμενη!περναει καλα οι δασκαλες ειναι πραγματικα καλες (το μονο που με προβληματιζει ειναι ο χωρος οτι ειναι μικρος)αλλα αφου περναει καλα νομιζω ειναι πιο σημαντικο απο τις εγκαταστασεις!!!!!:)

αληθεια ποπακι μου!!!χαχαχαχαχαχαχα!να σου πω την αληθεια μακαρι να γινει ζωηρη!τα ζωηρα παιδακια ειναι ολο ζωη!!τα βλεπεις και τα χαιρεσαι!μας εξαντλουνε βεβαια αλλα γερα να ειναι και να ειναι οσο ζωηρα θελουνε!!!:D

αχ τι καλο που τους κανουν οι παιδικοι σταθμοι, αρκει να εχει καλες κοπελιτσες να τα προσεχουν και να μην ειναι αρρωστα τα υπολοιπα παιδακια!!!!!!!!!!δεν το απασχολει ο χωρος, αφου απολαμβανει το παιχνιδι.....χαχαχαχα!!!!!αντε ωραια!!!!!!!!!

πραγματι καλυτερα να ειναι ζωηρα παρα ντροπαλα και να καθονται σε μια γωνιτσα!!!!!!!!!!!:-P

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

να σας πω και κατι ασχετο αλλα θα ηθελα να το πω!!!

εχθες μιλουσα με μια κοπελα που ειμασταν μαζι στην σχολη ιδια ηλικια με εμενα και εχει εναν γιο σαν την κορουλα μου και πριν 10 μερες γεννησε και τον δευτερο γιοκα!λοιπον μου ελεγε..'''νατασα μου νιωθω τοσο γεματη...δεν μου λειπει τιποτα..ουτε το εξω ουτε το ξενυχτι στα κλαμπ ουτε η ελευθερια μου...τα εχω ολα δεν θελω τιποτα..πανω απο ολα η οικογενεια μου!νιωθω τοσο καλα που το ζω ολο αυτο'''!!!!

και πραγματικα μετα εκατσα και εκανα διαφορες σκεψεις και το μονο που ελεγα συνεχεια ηταν '''δοξα το θεο...ειμαι κι εγω τελικα τοσο τυχερη..εχω τα παντα...ολα τα αλλα(λεφτα και υλικα) δεν εχουν αξια μπροστα σε αυτο που ζω καθημερινα με το παιδακι μου και τον αντρουλη μου!!!'''

ουφ ετσι απλα ηθελα να το πω και σε εσας για να σας θυμισω οτι με τα οποια προβληματακια κι αν εχετε τωρα η΄ερθουνε μετα την γεννα(ξενυχτια,μελαγχολια.κλεισουρα κ.τ.λ)ολα θα εξαφανιστουνε ως δια μαγειας και την θεση τους θα παρουν υπεροχες στιγμες!!!!(((((((((())))))))))

εχθες μιλουσα με μια κοπελα που ειμασταν μαζι στην σχολη ιδια ηλικια με εμενα και εχει εναν γιο σαν την κορουλα μου και πριν 10 μερες γεννησε και τον δευτερο γιοκα!λοιπον μου ελεγε..'''νατασα μου νιωθω τοσο γεματη...δεν μου λειπει τιποτα..ουτε το εξω ουτε το ξενυχτι στα κλαμπ ουτε η ελευθερια μου...τα εχω ολα δεν θελω τιποτα..πανω απο ολα η οικογενεια μου!νιωθω τοσο καλα που το ζω ολο αυτο'''!!!!

και πραγματικα μετα εκατσα και εκανα διαφορες σκεψεις και το μονο που ελεγα συνεχεια ηταν '''δοξα το θεο...ειμαι κι εγω τελικα τοσο τυχερη..εχω τα παντα...ολα τα αλλα(λεφτα και υλικα) δεν εχουν αξια μπροστα σε αυτο που ζω καθημερινα με το παιδακι μου και τον αντρουλη μου!!!'''

ουφ ετσι απλα ηθελα να το πω και σε εσας για να σας θυμισω οτι με τα οποια προβληματακια κι αν εχετε τωρα η΄ερθουνε μετα την γεννα(ξενυχτια,μελαγχολια.κλεισουρα κ.τ.λ)ολα θα εξαφανιστουνε ως δια μαγειας και την θεση τους θα παρουν υπεροχες στιγμες!!!!(((((((((())))))))))

έτσι ειναι νατασσακι μου!!! να ειμαστε ολοι γεροι και όλα τα αλλα πραγματικα ερχοντε δευτερα και τριτα!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσακια σας αφηνω για την ωρα παω στον αντρουλη μου στο μαγαζι και μετα παω να παρω την κορη απο τον παιδικο!!!ααα δευτερα θα πανε στο θεατρο και την τριτη εχουνε γιορτουλα για την 28η..και θα πουμε και ποιημα παρακαλω!!!φιλακια πολλα!!!(((((((((((((())))))))))))) θα τα πουμε αργοτερα!!!!

ποπακι αναστασακι (((((((((()))))))))

αχ νατασσουλα μου πραγματικα ετσι ειναι!!!!!!!!!κι εγω τωρα που τα βλεπω λιγο σκουρα τα πραγματα, εχω και την μελαγχολια μου αλλα παρηγοριεμαι για το μετα!!!!!!!!!!!!ο αντρας μου τωρα λεει "ενα παιδακι ειναι αρκετο", η αληθεια ειναι τα εχουμε δει ολα με το κλαμα της, δεν ξερουμε πως να την ησυχασουμε!!!!!!!!!!!!!αλλα σιγουρα ειμαστε πολυ τυχεροι που ειμαστε γονεις με υγιει παιδακια!!!!!!!!!δοξα τον Θεο!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

κοριτσακια σας αφηνω για την ωρα παω στον αντρουλη μου στο μαγαζι και μετα παω να παρω την κορη απο τον παιδικο!!!ααα δευτερα θα πανε στο θεατρο και την τριτη εχουνε γιορτουλα για την 28η..και θα πουμε και ποιημα παρακαλω!!!φιλακια πολλα!!!(((((((((((((())))))))))))) θα τα πουμε αργοτερα!!!!

ποπακι αναστασακι (((((((((()))))))))

και ποίημα ε??? μπράβο!!!! τρέλα θα ειναι!!!!!! φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!! (((((((((((((())))))))))

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...