Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα καλες μου φιλεναδιτσες!!!!!!!! Τι κανετε εσεις και τα μπεμπακια σας?

Ρανια μου σουπερ νυφη θα κανω...τσουπωτουλα,ετσι να εχει τα πιασιματακια της! Μπραβο καμαρι μου ολα καλα με την μπιζουδενια και ετσι να συνεχισουν! Μου φαινεται θα τον κουτουπωνει τον μπεμπη γιατι εμεις ειμαστε λιγο λιανοι...Με τα κιλα ενταξει, 12 εχω παρει εγω μεχρι τωρα απλα να τα προσεξεις για θεμα σακχαρου για τιποτε αλλο...θα τα χασεις στο αψε σβησε!

Λενιω μου δεν ξερω τι να σου πω...στενοχωριεμαι πολυ με αυτο που τραβας και δεν μπορω να πω λεξη...απλα υπομονη και επιμονη! Σ'αγαπω παρα πολυ καμαρι μου και σου στελνω ολη μου την θετικη ενεργεια και μια τεραστια αγκαλια ((((((((((((((((((((((((((((λενιω)))))))))))))))))))))))))))

Αναστασακι μου μην αγχωνεσαι με το σακχαρο..δεν θελει αγχος...λιγο προσοχη απλα! Ηρθε το μπουκαλι της Mam ε? Τελειο δεν ειναι? Με πηραν και μενα απο την libero και με ρωτησαν τα στοιχεια μου και σε ποιο μαιευτηριο θα γεννησω και μου ειπαν οτι θα μου το δωσουν στο μαιευτηριο φευγοντας! Οποτε κοριτσια μαλλον εκει θα το στειλουν σε ολες! Με ρωτησες αναστασακι μου προχθες σε ποιο μαιευτηριο θα γεννησω τελικα, αλλα τωρα το ειδα....στο Αλεξανδρα τελικα πρωτα ο Θεος...ασχετα που τα νοσηλεια εχουν αυξηθει και με καισαρικη κοντευουν να φτασουν τα εξοδα του ιδιωτικου, ο γιατρος μου παιρνει πολλα περισσοτερα απ'αυτα που θα παρει ο καινουργιος οποτε κατι γλιτωνουμε αν γεννησω με καισαρικη...+ το επιδομα που δινει η ασφαλεια μας 1000ευρω...κατι θα κανουμε!

Ιωαννακι μου γλυκο δεν εχω λογια! Περαστικα να ειναι για τον μπαμπα σου αυτα που θα περναει τωρα και ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να το ξεπερασει γρηγορα και να ειναι σιδερενιος! Προσπαθησε οσο μπορεις να μην στενοχωρεις και στρεσαρεις τον μπεμπουλη σου! Ειναι δυσκολο το ξερω....

Χρυσανθακι μου σταματησες τα χαπια ε? Οποτε ετοιμασου για τον μεγαλο ερχομο! Με το καλοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!

Ποπακι μου γλυκοοοοοο!!!!!!! Ακομα πεδευεται η πριγκιπισα με τους κολικους? Παλι καλα που ειναι λιγοτεροι και μικροτεροι σε διαρκεια! Που θα παει θα περασουν! Εσυ δεν πολυξεκουραζεσαι ε? Λογικο ειναι...υπομονη!!! Οπως λες αργοτερα η ανταμοιβη θα ειναι τα λογακια της και τα χαμογελακια της!!!!!!!!!!

Ξεχασα καμια? Συγνωμη αλλα η μνημη μου δεν με βοηθαει και πολυ!

φιλεναδιτσες μου καλημερααααα!ειστε ολες μαζεμενες για καφεδακι πολυ χαιρομαι:D

Ποπακη μου αυτο με τις συσκευες βοηθαει πολυ ..παλι καλα κ οι σταγονιτσες την βοηθησαν..μακαρι να της περασουν συντομα τα πονακια..αχ ποπακη μου οσο καλα ημουν στην αρχη ο πυρετοσ ηρθε κ με ριξε τοσο πολυ ..με εξαντλησε..αλα θα περασουν αυτες οι μερες πο θα παει!

Ρανιουκακο μουυ τι κανεις?η μπιζουδενια σου χωρευει?

Αναστασακι μου μην στεναχωριεσαι καθολου για τα αποτελεσματ οπως ειπε κ το ποπακη λιγη προσοχη θελει κ θα εισαι μια χαρα!

Χρυσανθακι μου καλο ευχαρηστω για τα καλα σου λογια με συγκηνησες..εσυ τωρα πια εισαι στην αναμονη..η μπεμπουλα σου οπου να ναι ερχεται..εκανες κ δουλειτσες κ το ευχαρηστηθηκες ε!μια χαρα:D

εγω κοριτσακια μου χθες ειχα μια φορα πυρετο ..ολο το βραδυ δεν ανεβασα κ σημερα ακοαμ τιποτα..παιρνω κ αντιβιωση τωρα για την μαστιτιδα κ περημενω να δω αποτελεσματα..απλα ειμαι πολυ αδυναμη κ εξαντλημενη λγο ελειψης υπνου ..το μωρακι μου κοιμαται πολυ καλα κ θα μπορουσα κ γω να κοιμαμαι αλα με τον πυρετο τοσσες μερες δεν μπορουσα..με πονανε ολα τα κοκαλα μου..περημενω να περασει ολο αυτο κ να ειμαι καλυτερα..!

ξυπνησε ο μικρουλης μου παω..σας αγαπω πολυυυυυυ!

φιλακια πολλααααα!

()(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Νατασαρα μου τι κανεις καμαρι μουυυυυυυ!!!!!

Η γαρδενια μας??????????????????

Θα χαρω πολυ να σε πετυχω και να τα πουμε! Φεις δεν εισαι οnline οποτε μπαινω :cry:........μονο σκουντιομαστε!

Φιλακια πολλαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα καλες μου φιλεναδιτσες!!!!!!!! Τι κανετε εσεις και τα μπεμπακια σας?

Ρανια μου σουπερ νυφη θα κανω...τσουπωτουλα,ετσι να εχει τα πιασιματακια της! Μπραβο καμαρι μου ολα καλα με την μπιζουδενια και ετσι να συνεχισουν! Μου φαινεται θα τον κουτουπωνει τον μπεμπη γιατι εμεις ειμαστε λιγο λιανοι...Με τα κιλα ενταξει, 12 εχω παρει εγω μεχρι τωρα απλα να τα προσεξεις για θεμα σακχαρου για τιποτε αλλο...θα τα χασεις στο αψε σβησε!

Λενιω μου δεν ξερω τι να σου πω...στενοχωριεμαι πολυ με αυτο που τραβας και δεν μπορω να πω λεξη...απλα υπομονη και επιμονη! Σ'αγαπω παρα πολυ καμαρι μου και σου στελνω ολη μου την θετικη ενεργεια και μια τεραστια αγκαλια ((((((((((((((((((((((((((((λενιω)))))))))))))))))))))))))))

Αναστασακι μου μην αγχωνεσαι με το σακχαρο..δεν θελει αγχος...λιγο προσοχη απλα! Ηρθε το μπουκαλι της Mam ε? Τελειο δεν ειναι? Με πηραν και μενα απο την libero και με ρωτησαν τα στοιχεια μου και σε ποιο μαιευτηριο θα γεννησω και μου ειπαν οτι θα μου το δωσουν στο μαιευτηριο φευγοντας! Οποτε κοριτσια μαλλον εκει θα το στειλουν σε ολες! Με ρωτησες αναστασακι μου προχθες σε ποιο μαιευτηριο θα γεννησω τελικα, αλλα τωρα το ειδα....στο Αλεξανδρα τελικα πρωτα ο Θεος...ασχετα που τα νοσηλεια εχουν αυξηθει και με καισαρικη κοντευουν να φτασουν τα εξοδα του ιδιωτικου, ο γιατρος μου παιρνει πολλα περισσοτερα απ'αυτα που θα παρει ο καινουργιος οποτε κατι γλιτωνουμε αν γεννησω με καισαρικη...+ το επιδομα που δινει η ασφαλεια μας 1000ευρω...κατι θα κανουμε!

Ιωαννακι μου γλυκο δεν εχω λογια! Περαστικα να ειναι για τον μπαμπα σου αυτα που θα περναει τωρα και ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να το ξεπερασει γρηγορα και να ειναι σιδερενιος! Προσπαθησε οσο μπορεις να μην στενοχωρεις και στρεσαρεις τον μπεμπουλη σου! Ειναι δυσκολο το ξερω....

Χρυσανθακι μου σταματησες τα χαπια ε? Οποτε ετοιμασου για τον μεγαλο ερχομο! Με το καλοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!

Ποπακι μου γλυκοοοοοο!!!!!!! Ακομα πεδευεται η πριγκιπισα με τους κολικους? Παλι καλα που ειναι λιγοτεροι και μικροτεροι σε διαρκεια! Που θα παει θα περασουν! Εσυ δεν πολυξεκουραζεσαι ε? Λογικο ειναι...υπομονη!!! Οπως λες αργοτερα η ανταμοιβη θα ειναι τα λογακια της και τα χαμογελακια της!!!!!!!!!!

Ξεχασα καμια? Συγνωμη αλλα η μνημη μου δεν με βοηθαει και πολυ!

Ματινουλι μουυυυυυυυυ κ γω σαγαπω πολυυυυυυυ..μια ζεστη καλημερα κ σε σενα..σε πεθυμησα..παω κλαει το ζουζουνακι μου..φιλακια πολαα;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

φιλεναδιτσες μου καλημερααααα!ειστε ολες μαζεμενες για καφεδακι πολυ χαιρομαι:D

Ποπακη μου αυτο με τις συσκευες βοηθαει πολυ ..παλι καλα κ οι σταγονιτσες την βοηθησαν..μακαρι να της περασουν συντομα τα πονακια..αχ ποπακη μου οσο καλα ημουν στην αρχη ο πυρετοσ ηρθε κ με ριξε τοσο πολυ ..με εξαντλησε..αλα θα περασουν αυτες οι μερες πο θα παει!

Ρανιουκακο μουυ τι κανεις?η μπιζουδενια σου χωρευει?

Αναστασακι μου μην στεναχωριεσαι καθολου για τα αποτελεσματ οπως ειπε κ το ποπακη λιγη προσοχη θελει κ θα εισαι μια χαρα!

Χρυσανθακι μου καλο ευχαρηστω για τα καλα σου λογια με συγκηνησες..εσυ τωρα πια εισαι στην αναμονη..η μπεμπουλα σου οπου να ναι ερχεται..εκανες κ δουλειτσες κ το ευχαρηστηθηκες ε!μια χαρα:D

εγω κοριτσακια μου χθες ειχα μια φορα πυρετο ..ολο το βραδυ δεν ανεβασα κ σημερα ακοαμ τιποτα..παιρνω κ αντιβιωση τωρα για την μαστιτιδα κ περημενω να δω αποτελεσματα..απλα ειμαι πολυ αδυναμη κ εξαντλημενη λγο ελειψης υπνου ..το μωρακι μου κοιμαται πολυ καλα κ θα μπορουσα κ γω να κοιμαμαι αλα με τον πυρετο τοσσες μερες δεν μπορουσα..με πονανε ολα τα κοκαλα μου..περημενω να περασει ολο αυτο κ να ειμαι καλυτερα..!

ξυπνησε ο μικρουλης μου παω..σας αγαπω πολυυυυυυ!

φιλακια πολλααααα!

()(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Λενιω μουυυυυυυ.............?????????????

Ματινουλι μουυυυυυυυυ κ γω σαγαπω πολυυυυυυυ..μια ζεστη καλημερα κ σε σενα..σε πεθυμησα..παω κλαει το ζουζουνακι μου..φιλακια πολαα;)

Κι εγω σε πεθυμησα πολυυυυυυυυυυ!!!!!!!

Μη μου στενοχωριεσαι θα φτιαξει η κατασταση....!! Παλεψε το!!!!!!!!

Σ'αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))

Ματινακι μου!καλημέρα!δεν στεναχώριεμαι για το ζαχαρο εξάλλου δεν είναι κ πολύ ανεβασμένο.θα κάνω ότι μου πει η γιατρός αλλά αν γινόταν δεν θα ήθελα να να κάνω καμπύλη! Τελικά στο αλεξάνδρας ε?ε αφού έχει και μεγάλη διαφορά εννοείτε!κ τα 1000 της ασφάλισης καλά είναι!

Λενάκι μου!τι καλά που δεν έκανες πυρετό από το βράδυ! Αλλά σίγουρα εξαντλεί τον οργανισμό!όλα να τελειώσουν γρήγορα κ να απολαμβάνεις την στιγμή του θηλασμού!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

λενακι μου!!!!!!!!!!!!!τι καλα να περασει ο πυρετος!!!!!!!!!θα συνελθεις ψυχουλα μου, υπομονη!!!!!!αχ τι ηταν κι αυτο!!!!!!!!!καλα που ειναι ησυχουλης ο μικρος!!!!!!!!!!!εμενα μου φαινεται πως ειναι γκρινιαρουλα εκτος απο τα πονακια της, ζωηρη θα μου γινει μαλλον!!!!!!!:tongue:σ΄αγαπω πολυ πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Ματινακι μου!καλημέρα!δεν στεναχώριεμαι για το ζαχαρο εξάλλου δεν είναι κ πολύ ανεβασμένο.θα κάνω ότι μου πει η γιατρός αλλά αν γινόταν δεν θα ήθελα να να κάνω καμπύλη! Τελικά στο αλεξάνδρας ε?ε αφού έχει και μεγάλη διαφορά εννοείτε!κ τα 1000 της ασφάλισης καλά είναι!

Λενάκι μου!τι καλά που δεν έκανες πυρετό από το βράδυ! Αλλά σίγουρα εξαντλεί τον οργανισμό!όλα να τελειώσουν γρήγορα κ να απολαμβάνεις την στιγμή του θηλασμού!

Εγω βασικα ηταν να κανω κι αλλη καμπυλη της μιας ωρας που μου ειχε πει ο γιατρος μου να την κανω, αλλα οταν πηγαμε στον καινουργιο γιατρο μου ειπε μονο γενικη αιματος και ουρων να κανω και να παω τα αποτελεσματα στις 2 νοεμβριου που εχουμε ξανα ραντεβου! Δεν τις εχω κανει ακομα αλλα απο΄βδομαδα πρωτα ο Θεος θα παω....Εχω κανει ομως ηδη 2 φορες και ηταν πολυ καλη και τις 2 φορες οποτε δεν ανησυχω....η διατροφη μου ειναι ισορροπημενη αφου εκοψα και τα γλυκα που ετρωγα, αλλα οχι οτι καμια φορα δεν τρωω....τεσπα!

Ο μπεμπης απο χθες μου δινει τοσο δυνατες κλωτσιες και ειναι τοσο ανυσηχος που εχω την εντυπωση οτι δεν θα προλαβω να παω στον γιατρο στις 2 του μηνα...θα γεννησω πιο νωρις! χαχαχαχα.....λετε?

ματινακι μου καλημερααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανεις?ο μπεμπακος σου????????????:tongue:

Ποπακι μουυυυυυυ!!!!! Καλημερουδιααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Καλα ειμαστε κι εγω και ο ανησυχος μπεμπακος μου! Αυτο ελεγα πριν λιγο...σαν να μου δειχνει οτι βιαζεται να βγει!!!

Η δικια σου ζωηρουλα ε???? Γερη να ειναι και ας σηκωνει τον τοπο!!!!!!!

Να της δωσεις πολλα ρουφηχτα φιλια και χαδακια ζεστα στην κοιλιτσα που ποναει!

Εγω βασικα ηταν να κανω κι αλλη καμπυλη της μιας ωρας που μου ειχε πει ο γιατρος μου να την κανω, αλλα οταν πηγαμε στον καινουργιο γιατρο μου ειπε μονο γενικη αιματος και ουρων να κανω και να παω τα αποτελεσματα στις 2 νοεμβριου που εχουμε ξανα ραντεβου! Δεν τις εχω κανει ακομα αλλα απο΄βδομαδα πρωτα ο Θεος θα παω....Εχω κανει ομως ηδη 2 φορες και ηταν πολυ καλη και τις 2 φορες οποτε δεν ανησυχω....η διατροφη μου ειναι ισορροπημενη αφου εκοψα και τα γλυκα που ετρωγα, αλλα οχι οτι καμια φορα δεν τρωω....τεσπα!

Ο μπεμπης απο χθες μου δινει τοσο δυνατες κλωτσιες και ειναι τοσο ανυσηχος που εχω την εντυπωση οτι δεν θα προλαβω να παω στον γιατρο στις 2 του μηνα...θα γεννησω πιο νωρις! χαχαχαχα.....λετε?

καλώς να ερθει το αγορακι μας!!!!!!!!!! εγω τελευταια με τα γλυκα του εδωσα και καταλαβε!!! αλλα δεν εχω προβλημα να τα κόψω!!!!! απλά κάθε πρωι τρωω 1 ακτινιδιο και 3 αποξηραμενα δαμασκηνα και παλι δεν παω τουαλετα καθημερινα.. αλλά βρηκα μια λυση τουλαχιστον! μόνο αυτα να μην μου κόψει!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλώς να ερθει το αγορακι μας!!!!!!!!!! εγω τελευταια με τα γλυκα του εδωσα και καταλαβε!!! αλλα δεν εχω προβλημα να τα κόψω!!!!! απλά κάθε πρωι τρωω 1 ακτινιδιο και 3 αποξηραμενα δαμασκηνα και παλι δεν παω τουαλετα καθημερινα.. αλλά βρηκα μια λυση τουλαχιστον! μόνο αυτα να μην μου κόψει!!!!

Να προλαβω να σιδερωσω και να ειναι πανετοιμη η βαλιτσα τουλαχιστον...!

Χθες πραγματικα ειχε κολλησει στα πλευρα μου και εδινε γερες κλωτσιες και με πονουσε ολη η μεση....αφου νομιζα οτι γενναω πραγματικα το λεω! Φανταζομαι λοιπον οταν ερθει εκεινη η στιγμη οτι θα την ακουσω στερεοφωνικα! Χαχχαχα....θα πω τον δεσποτη Παναγιωτη....!

Εγω αναστασακι μου απο την μερα που ειδα οτι πηρα 11 κιλα και ειχα ακομη εναμιση μηνα μπροστα τα χρειαστηκα...βεβαια δεν μου φαινεται τιποτα παραπανισιο γιατι ημουν σκελετος πριν μεινω εγκυος και τουλαχιστον 7-8 κιλα τα χρειαζομουν....απλα την κυτταριτιδα δεν χρειαζομουν που εχει δημιουργηθει!

Ραγαδες δεν εχω κανει ακομα πουθενα αλλα δεν ξερω μεχρι το τελος και μετα την γεννα τι θα γινει....παντως βαζελινη βαζω καθε βραδυ μετα το μπανιο και στην κοιλια και στο στηθος! Αν ειναι ομως να κανουμε θα κανουμε γιατι ειναι θεμα δερματος....απλα το βοηθαμε με την ενυδατωση να μην γινει τοσο πολυ οσο θα γινοταν χωρις ενυδατωση! Τεσπα...τα μωρα μας να ειναι καλα....!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...