Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαθηκα λιγακι λογω μπεμπας!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν πολυκοιμαται, κανα 20λεπτο και μετα ξυπναει, τα πονακια απο κολικους συνεχιζουν αλλα ευτυχως οχι τοσο εντονα και σε μικροτερη διαρκεια!!!!!!!!δεν ξερω πως περναει ο χρονος ολη την μερα τοσο γρηγορα, δεν προλαβαινω ουτε να κοιμηθω λιγακι στο ενδιαμεσο για να κρατιεμαι για την νυχτα!!!!!!!τελος παντων η μπεμπουλα να ειναι καλα και εγω αντεχω!!!!!!!!!!!!

λενακι μου γλυκο περαστικουλια σου γλυκουλα μου, τι σε επιασε ξαφνικα παναγιτσα μου, δυσκολος καιρος, με ιωσεις και κρυωματα, θελει προσοχη, ο μπεμπουκος σου?να του δωσεις πολλα φιλια, και στον μεγαλο φυσικα!!!!!!!

ρανιουκο μου η μπιζουδενια σου ειναι μια τροφαντη κουκλιτσα ε?χαχαχαχα!!!!!αντε με το καλο να την αντικρυσετε!!!!!!!

αναστασακι μου, ιωαννακι μου, μαρακι μου, χρυσανθακι μου, ματινακι μου, νατασσακι μου, γιωτακι μου!!!!!!!!!!!!!!!σας αγαπω πολυ!!!!!!!!!θα προσπαθησω να μπαινω πιο συχνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ποπάκι!!! ελλατωθηκαν γλυκιά μου ε??? πάλι καλά!! δεν πιστευω να συνεχιστούν για πολύ ακόμα!!!όπως ειπε και το ρανιακι , τι μας περιμένει ε??? τρελό ξενυχτι!!!:tongue: μωρε γερα να ειναι και εμεις θα τα υπομένουμε!!!!!:P:p:p

φιλάκια πολλά να της δωσεις ποπάκι!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μουυυυυ..καλησπερα..τι κανετεεεε/

εμενα τα νεα μου χαλια..εκει που σταματησε ο πυρετος ξαναρχησε κ ανα 3 ωρες παρακαλω..εκει που επεφτε μετα απο λιγο ξανα..η ψυχολογια μου χαλια..χθες το βραδυ θηλαζα κ εκλαιγα..ειμαι σε εποικοωνια συνεχεια με τη γιατρο κ μου ειπε σημερα να παω απο το νοσοκομειο να κανουμε εξετασεις κ πριν προλαβω να παω βλεπω το ενα στηθος μου κοκκινο σε ενα σημειο κ τελικα μαστιτιδα..εχω λιωσει στο πυρετο εδω κ 5 μερες!μου ειπε να παρω αντιβιωση που ειναι συμβατη με το θηλασμο οποτε το καλο ειναι οτι δεν το σταματαω απλα ανα ανεβασω παρολαυτα κ αυριο ξανα πυρετο παω κατευθειαν για εξετασεις...ουφ τι επαθα..να προσεχετε πολυ αγαπουλες μου σημερα ολη μερα το ψαχνω στο ινερνετ κ εμαθα ενα σωρο πραγματα..ειναι απο λαθος χειρισμο του θηλασμου..σε κεινο το στηθος που το παθα ο μικρος δεν το ηθελε απο την αρχη κολισε στο αλο κ ειδικα με μεγαλο στηθος ετσι οπως το κρατουσα για να μην του κλεινω την μυτουλα το πιεζα οποτε καπιοι αδενες εκλεισαν κ δεν εβγαινε απο κει γαλα..αυταααα!ευχομαι αυριο να ειναι μια αλη μερα..η χθεσινη νυχτα ηταν τοσο χαλια..

Ποπακη μουυυυυυυ ταλαιπωρειται η ζουζουνα σου..πολυ κριμα...εμενα την πρωτη μερα εκλαιγε κ δεν ηξερα τι να κανω..ειναι τοσο κριμα μωρε τα μωρακια να πονανε..εσυ πως εισαι?σε πεθυμησα πολυ(((((((((()))))))))))))

Ρανιουκακο μουυυυ αγαπουλα μου η μικρουλα σου θα βγει μια ζουμερη ζουζουνιτσα αχ θα ειναι μια γλυκα!

Αναστασακι μου πως εισαι?σημερα εβλεπα σε πια βδομαδα εισαι..λιγο σου εμεινε κ σενα;);)κ γω θα στειλω στο σαιτ που ειπατε..καλο ο μπιμπερο:confused:

Ιωαννακι μου πολυ λυπαμαι για τον μπαμπα σου..αγαππουλα μου ευχομαι να γινει συντομα καλα κ να ειναι γερος κ να χαρει το εγγονακι του!

Χρυσαναθακι μου καλο κ χαρουμενο που εισαι?μηπως γεννησες κ δεν το ξερουμε;);)

Γιωτακι μου ησυχη η μπεμπουλα σου κ κοιμαται πολυ ε..εμενα το πιο πολυ που κοιμαται σερι ειναι 4 ωρες κ μερα κ νυχτα!;)

Μαρακι μου τι κανεις?ζοριζεσαι κ συ τωρα με τις δουλεις..να προσεχεις πολυ!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

εμενα τα νεα μου χαλια..εκει που σταματησε ο πυρετος ξαναρχησε κ ανα 3 ωρες παρακαλω..εκει που επεφτε μετα απο λιγο ξανα..η ψυχολογια μου χαλια..χθες το βραδυ θηλαζα κ εκλαιγα..ειμαι σε εποικοωνια συνεχεια με τη γιατρο κ μου ειπε σημερα να παω απο το νοσοκομειο να κανουμε εξετασεις κ πριν προλαβω να παω βλεπω το ενα στηθος μου κοκκινο σε ενα σημειο κ τελικα μαστιτιδα..εχω λιωσει στο πυρετο εδω κ 5 μερες!μου ειπε να παρω αντιβιωση που ειναι συμβατη με το θηλασμο οποτε το καλο ειναι οτι δεν το σταματαω απλα ανα ανεβασω παρολαυτα κ αυριο ξανα πυρετο παω κατευθειαν για εξετασεις...ουφ τι επαθα..να προσεχετε πολυ αγαπουλες μου σημερα ολη μερα το ψαχνω στο ινερνετ κ εμαθα ενα σωρο πραγματα..ειναι απο λαθος χειρισμο του θηλασμου..σε κεινο το στηθος που το παθα ο μικρος δεν το ηθελε απο την αρχη κολισε στο αλο κ ειδικα με μεγαλο στηθος ετσι οπως το κρατουσα για να μην του κλεινω την μυτουλα το πιεζα οποτε καπιοι αδενες εκλεισαν κ δεν εβγαινε απο κει γαλα..αυταααα!ευχομαι αυριο να ειναι μια αλη μερα..η χθεσινη νυχτα ηταν τοσο χαλια..

Ποπακη μουυυυυυυ ταλαιπωρειται η ζουζουνα σου..πολυ κριμα...εμενα την πρωτη μερα εκλαιγε κ δεν ηξερα τι να κανω..ειναι τοσο κριμα μωρε τα μωρακια να πονανε..εσυ πως εισαι?σε πεθυμησα πολυ(((((((((()))))))))))))

Ρανιουκακο μουυυυ αγαπουλα μου η μικρουλα σου θα βγει μια ζουμερη ζουζουνιτσα αχ θα ειναι μια γλυκα!

Αναστασακι μου πως εισαι?σημερα εβλεπα σε πια βδομαδα εισαι..λιγο σου εμεινε κ σενα;);)κ γω θα στειλω στο σαιτ που ειπατε..καλο ο μπιμπερο:confused:

Ιωαννακι μου πολυ λυπαμαι για τον μπαμπα σου..αγαππουλα μου ευχομαι να γινει συντομα καλα κ να ειναι γερος κ να χαρει το εγγονακι του!

Γιωτακι μου ησυχη η μπεμπουλα σου κ κοιμαται πολυ ε..εμενα το πιο πολυ που κοιμαται σερι ειναι 4 ωρες κ μερα κ νυχτα!;)

αγαπουλα μου γλυκειααααααααααααααα........τι περνας?

πολυ στενοχωριεμαι και σε σκεφτομαι ακομα πιο πολυ να ξερεις!!!!!

κανε λιγο υπομονη γλυκουλα μου και θα περασει!!!!τι να πω????

αγκαλιτσες πολλεςςςςςςςςςςςςςς

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

Αχ λενακι μου!!τι στεναχωρια!!!ειναι τοσο κριμα αυτο που

περνας κοριτσακι μου!να θες να δωσεις στο παιδακι σου το δωρο του θηλασμου και να ταλαιπωρησε τοσο!!!Εισαι δυνατη ομως!!!και εχεις τρομερη θεληση!και αυτο ειναι το πιο συμαντικο!!!το καλυτερο που μπορεις θα το κανεις!το ξερω εγω!!φαινεται τι μανουλα εισαι!!!οτι ειναι καλυτερο για σενα και το μωρακι σου και προς θεου καμια ενοχη μη νιωσεις!χωρις λαθη δεν γινετε!καμια δεν γεννηθηκε να ξερει να θηλαζει!αυτα η καιθε μανουλα τα μαθαινει μαζι με το μωρακι της!περαστηκα μακαρι να πανε ολα καλα!!!να το ξεπερασετε!ειμαι σιγουρη οτι ο μπεμπακος σου σου δινει κουραγιο !!!σαγαπεμεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαθηκα λιγακι λογω μπεμπας!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν πολυκοιμαται, κανα 20λεπτο και μετα ξυπναει, τα πονακια απο κολικους συνεχιζουν αλλα ευτυχως οχι τοσο εντονα και σε μικροτερη διαρκεια!!!!!!!!δεν ξερω πως περναει ο χρονος ολη την μερα τοσο γρηγορα, δεν προλαβαινω ουτε να κοιμηθω λιγακι στο ενδιαμεσο για να κρατιεμαι για την νυχτα!!!!!!!τελος παντων η μπεμπουλα να ειναι καλα και εγω αντεχω!!!!!!!!!!!!

λενακι μου γλυκο περαστικουλια σου γλυκουλα μου, τι σε επιασε ξαφνικα παναγιτσα μου, δυσκολος καιρος, με ιωσεις και κρυωματα, θελει προσοχη, ο μπεμπουκος σου?να του δωσεις πολλα φιλια, και στον μεγαλο φυσικα!!!!!!!

ρανιουκο μου η μπιζουδενια σου ειναι μια τροφαντη κουκλιτσα ε?χαχαχαχα!!!!!αντε με το καλο να την αντικρυσετε!!!!!!!

αναστασακι μου, ιωαννακι μου, μαρακι μου, χρυσανθακι μου, ματινακι μου, νατασσακι μου, γιωτακι μου!!!!!!!!!!!!!!!σας αγαπω πολυ!!!!!!!!!θα προσπαθησω να μπαινω πιο συχνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ποπακι μας γλυκο και μεις σαγαπαμε!!!!!!!!!!!!!κουρασμενη εισαι καλη μου?θα περασει!μην ανησυχεις!υπομονη !!!και οποτε μπορεις εμεις εδω ειμαστε μην αγχωνεσε!!!δεν σε ξεχναμε εμεις!!!!!!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

κοριτσακια μου βγαινω κι εγω.....παω να ξαπλαρω γιατι με επιασε η μεσουλα μου!!!!

σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!

Αχ αυτη η μεση!!!ουφφφφφφφφφφ!ξεκουραση Ρανακι μου!!Διαβασα ωραια πραματακια!!!Ζουμερη η μπιζουδενια ε???Γερο να ναι το καμαρι μου!!Αστους μωρε με τα κιλα !!οτι μπαινει βγαινει!!!χιχιχι! εσυ και η μπιζουδενια να ειστε καλα!και χορευταρου τη βλεπω!θα τεριαζει με τη δικια μου!!!μην ακουσει μουσικη!και απο μονη της βεβαια μια χαρα χορο ριχνει!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ναι τα κοριτσακια μου!!!! με το καλό!!!!:P εμενα η γιατρος μου ειπε καλό ειναι να φτασουμε μεχρι και τις 36 εβδομαδες για να ειμαστε ασφαλης!! και εγω προσπαθω να κάνω οτι μου λέει!!! :rolleyes: την τρίτη περιμενω τα πραγματακια του και τα επιπλακια του!! ανυπομονω!!! εσυ τι εκανες??? βγηκες καθολου στην αγορα????

Αναστασακι μου γλυκο καλημερα!!!!Πωσ μου εισαι???ο μπεμπακος μας???Σε λιγο καιρο θα ειναι ετοιμο το δωματιακι του!!!τι ομορφα!!!!Αντε μωρε θα το βλεπεις μετα και θα το καμαρωνεις!!!Μια χαρα και το μπιμπερο αποτι διαβασα!και η κλινικην οκ σε φυσιολογικα πλαισια!σου εστειλα και στο φεισ!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

γεια σας κοριτσακια!

τι κανετε? εμεις καλα! σημερα κοιμηθηκε η μπουμπου απο τις 12,30 εως τις 6,00!!!!!!

φιλακια!!!

μπραβο μια υπναρου!!χιχιχι!!!

φιλακια Γιωτουλα!!!

Αλήθεια????Αχ τι ωραία φαντάζομαι τα περιμένεις με ανυπομονησια και πως να μην τα περιμένεις άλλωστε..Με το καλό γλυκιά μου να τα παραλάβεις και να ετοιμάσεις το δωματιάκι του..:P

Εγώ δυστυχώς δεν είχα χρόνο να βγω, έχουμε ακομα ετοιμασίες στο σπίτι, αλλαξαμε το τζάκι και τώρα θέλει βάψιμο όλο το σπίτι και φυσικά καθάρισμα οπότε μέχρι τέλους του μήνα έχω να κάνω αυτα..Μετά όμως πάω να δω και να τα παραγγείλω εξάλλου μόνο τα επιπλάκια του μου λείπουνε!

Θέλω όμως τόσο πολύ να είναι όλα έτοιμα γιατι νιώθω ότι ο καιρός τώρα περνάει πιο γρήγορα και θέλω όταν μπω στο μήνα μου να έχω μόνο πλύσιμο,σιδέρωμα και ετοιμασία της βαλίτσας..Βιάζομαι πολύ ε???:tongue:

Την σκέφτεσαι εκεινη την στιγμή Αναστασάκι μου εσυ???Εγω ανυπομονώ και έτσι οπως τα βλέπουμε με τον γιατρό μου το βλέπω Χριστουγεννιατικο δώρο τον μικρό!!:P

Καλημερα Μαρακι!Το καλυτερο δωρο για τα Χριστουγεννα θα παρεις!Τι ωραια!να μην κουραζεσαι πολυ ομως ναι ασε και καποια δουλεια για τους αλλους καλα λεει το Αναστασακι!!!Καθολου βιαστικη δεν εισαι !οποτε θες ειναι η ωρα δεν υπαρχει περιορισμος σε αυτα!χιχιχι!!!ναι πλησιαζει και η δικια μου η ωρα!σε ευχαριστω για τη θετικη ενεργεια!!!Με την Παναγιτσα να βαζει το χερι της και με σας να με σκεφτεστε σιγουρα ολα καλα θα πανε!η προσμονη ειναι τοσο μεγαλη δεν φοβαμαι καθολου!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

Ματινακι????Δουλιτσες ε???αντε να ετοιμαζομαστε ολα να πανε καλα κοριτσαρα μου!τι στιγμες περναμε και τι θα περασουμε !το θαυμα της ζωης θα μας συναντησει οπου να ναι!αχ Θεε μου μας αξιωσες να το ζησουμε και αυτο !!Οσο το σκεφτομαι τοσο δεν χωραει στο μυαλο μου!Αντε γερα να ειναι τα μωρακια μας και τιποτα αλλο!!!!!!!!περιμενουμε νεακαι!!!

Ιωαννακι μου καλο!ολα να πανε καλα κοριτσακι μου!σε σκεφτομαστε και σε αγαπαμε!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Φιλεναδιτσες μου δεν ξυπνησε καμια ακομα!κλαψ!να σας πω τα δικα μου!τα ξεχασα καλε!χιχιχι!!!χθες ηταν η τελευταια μερα που πηρα τα χαπια για τις συσπασεις μου!αναμενω την μπουμπου μου την πολυαγαπημενη με μεγααααααααααααλη λαχταρα!!!!Τρελενομαι βασικα!για να λεμε τα συκα συκα!!!!ειπα χθες λοιπον αφου πια ειμαστε ασφαλης να κανω καμια δουλεια!τελικα το ξεφτυλισα ειναι η αληθεια για αυτο δεν μπηκα καθολου!σκουπισμα σφουγκαρισμα ολη την κουζινα 3 πληντηρια και τα μπανια!σημειωστε!σε μεζονετε μενουμε!ο αντρας μου αν με εβλεπε απο πουθενα θα με μαλωνε πιστευω!αλλα το αποτελεσμα μετραει και ολα επιτελους ειναι καθαρα με τον ΔΙΚΟ μου τροπο!Ειχα να ασχοληθω με το σπιτακι 3 μηνες !ΕΣΚΑΣΑ!!!Αυτα!Τωρα παω να τον ξυπνησω!Εχουμε παιδιατρο σημερα!!Να κανουμε τη γνωριμια!Ανυπομωνω!Παω να ετοιμαστω!ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

καλημεραααααααααααααααααααααααααααααααα......ακομα χουζουρευετε?????

κι εγω πριν λιγο ξυπνησα, εφτιαξα το καφεδακι μου και τις φετουλες με μελι και τωρα καααααααθομαι..σε λιγο θα ξεκινησω δουλιτσες σιγα σιγα!!!!!

Φιλεναδιτσες μου δεν ξυπνησε καμια ακομα!κλαψ!να σας πω τα δικα μου!τα ξεχασα καλε!χιχιχι!!!χθες ηταν η τελευταια μερα που πηρα τα χαπια για τις συσπασεις μου!αναμενω την μπουμπου μου την πολυαγαπημενη με μεγααααααααααααλη λαχταρα!!!!Τρελενομαι βασικα!για να λεμε τα συκα συκα!!!!ειπα χθες λοιπον αφου πια ειμαστε ασφαλης να κανω καμια δουλεια!τελικα το ξεφτυλισα ειναι η αληθεια για αυτο δεν μπηκα καθολου!σκουπισμα σφουγκαρισμα ολη την κουζινα 3 πληντηρια και τα μπανια!σημειωστε!σε μεζονετε μενουμε!ο αντρας μου αν με εβλεπε απο πουθενα θα με μαλωνε πιστευω!αλλα το αποτελεσμα μετραει και ολα επιτελους ειναι καθαρα με τον ΔΙΚΟ μου τροπο!Ειχα να ασχοληθω με το σπιτακι 3 μηνες !ΕΣΚΑΣΑ!!!Αυτα!Τωρα παω να τον ξυπνησω!Εχουμε παιδιατρο σημερα!!Να κανουμε τη γνωριμια!Ανυπομωνω!Παω να ετοιμαστω!ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

καλημερα χρυσανθουλα μου....οπου να ναι φτανει η ωρα.....η παναγιτσα κοντα σας!!!!!!!!αχχχχχχχχχχχχχχ...μαγικη στιγμηηηηηηηηηηη.....

μολις γυρισεις μπες να μας πεις για τον παιδιατρο!!!!!!

μακιαααααααααααααααααααααα:P

καλημέρα φιλλεναδιτσες μου!!

Λενάκι μου καλό! μακαρι να περασει χωρις να πας για εξετασεις!!! φιλάκια αγαπούλα!!!!!!! ((((((((((((((()))))))))))))))

χρυσανθη μου εχθες το παρακανες δηλαδη ε???:D αναμενουμε λοιπον τωρα τη μπουμπού!!!! οταν γυρισεις μπες να πεις νεα!!!

εγω κορίτσια εχθες το βραδυ πηρα τα αποτελεσματα πο τις εξετασεις! είδα ανεβασμενα τα λευκα και με επιασε πανικος!! αρχισα να κλαίω!!!και ο αντρας μου πηρε τηλ στην γιατρο που ηταν ακομα στο ιατρειο (γυρω στης 22.00 ηταν) και με πηρε πισω μετα εκεινη.

μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικό στην εγκυμοσυνη να ανεβαινουν..

και 2ον στην καμπυλη που εκανα στην τελευταια μετρηση ηταν λίγο ανεβασμενο, με οριο το 120 ειχα 136, και μου ειπε να παω σε μια διαβητολογο να μου πει ακριβως τι να τρωω και τι να αποφευγω, δεν ειναι πολύ αλλα ναμην ανεβει.... εκλεισα ραντεβου για αυριο στης 19.30! το ασβεστιο ευτυχως ειναι καλό χωρις να παιρνω συμπλήρωμα και το σίδερο ανεβηκε ελεφρως.. ευτυχως!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...