Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

αγαπουλες μουουουουουοουυ....τι κανετε????

εγω πριν λιγο ηρθα και αυριο δε παω δουλεια γιατι θα γινεται της κολασεως στο κεντρο....ουφφφφφφφφφφ....μας περιμενουν ασχημες μερες...ας βαλει η παναγιτσα το χερι της!!!!!!

maril μουουοουυοουυ..τι κανεις κοριτσακι μου γλυκο????ο μπεμπουλινος μας?μεγαλωνει εεε???λες να ειναι χριστουγεννιατικο δωρακι????

αναστασακι μουουουουουουου τι κανεις?ξεκουραση εεε????κι εγω εχω δουλιτσες αυριο...θα τις κανω εγω σιγα σιγα γιατι δε μας παιρνει οικονομικα για τη κυρια που ερχοταν και τις εκανε....τον αλλο μηνα θα της πω να ερθει παλι!!!!

πεταλουδιτσα τι κανεις?πως πας?μεγαλωνει το σπορακι σας και πολυ χαιρομαι...πλησιαζει και η αυχενικη σου...αντε με το καλο!!!!

ιωαννακι μου ελπιζω ολα να ειναι καλα για τον πατερουλη σου!!!!μας λειπεις!!!!((((((((((((((((()))))))))))))))

ματιναραααααααααααααααααααα....που εισαι?

λενιω μουουουουυοουουυυ....εισαι καλυτερα?μπραβο αγαπουλα μου....σε σκεφτομαι να το θυμασαι...

ποπακι μουουουυουουουοουυοουουυ.....που εισαι?μας λειπεις!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αγαπουλες μουουουουουοουυ....τι κανετε????

εγω πριν λιγο ηρθα και αυριο δε παω δουλεια γιατι θα γινεται της κολασεως στο κεντρο....ουφφφφφφφφφφ....μας περιμενουν ασχημες μερες...ας βαλει η παναγιτσα το χερι της!!!!!!

maril μουουοουυοουυ..τι κανεις κοριτσακι μου γλυκο????ο μπεμπουλινος μας?μεγαλωνει εεε???λες να ειναι χριστουγεννιατικο δωρακι????

αναστασακι μουουουουουουου τι κανεις?ξεκουραση εεε????κι εγω εχω δουλιτσες αυριο...θα τις κανω εγω σιγα σιγα γιατι δε μας παιρνει οικονομικα για τη κυρια που ερχοταν και τις εκανε....τον αλλο μηνα θα της πω να ερθει παλι!!!!

πεταλουδιτσα τι κανεις?πως πας?μεγαλωνει το σπορακι σας και πολυ χαιρομαι...πλησιαζει και η αυχενικη σου...αντε με το καλο!!!!

ιωαννακι μου ελπιζω ολα να ειναι καλα για τον πατερουλη σου!!!!μας λειπεις!!!!((((((((((((((((()))))))))))))))

ματιναραααααααααααααααααααα....που εισαι?

λενιω μουουουουυοουουυυ....εισαι καλυτερα?μπραβο αγαπουλα μου....σε σκεφτομαι να το θυμασαι...

ποπακι μουουουυουουουοουυοουουυ.....που εισαι?μας λειπεις!!!!

αυριο ρεπό δηλαδή ε????? εχει απεργια? ηθελα να παω τραπεζα γι'αυτο ρωταω.... η μπιζουδενια τι κανει???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αυριο ρεπό δηλαδή ε????? εχει απεργια? ηθελα να παω τραπεζα γι'αυτο ρωταω.... η μπιζουδενια τι κανει???

ναι αυριο και μεθαυριο παραλυουν τα παντα...αστα να πανε...

καλα ειναι αναστασακι μου.....χορευει!!!!αχχαχααχα....την απολαμβανω:P

ναι αυριο και μεθαυριο παραλυουν τα παντα...αστα να πανε...

καλα ειναι αναστασακι μου.....χορευει!!!!αχχαχααχα....την απολαμβανω:P

μηπως ξερεις κ για τις τραπεζες???? χορευει ε ?????????? χορευταρου θα μας βγαι να το δεις!!!!:P:p:p

μου ηρθε το μπουκαλι απο τη ΜΑΜ που παραγγειλαμε! κ με πηραν κ τηλ απο τη λίμπερο!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μηπως ξερεις κ για τις τραπεζες???? χορευει ε ?????????? χορευταρου θα μας βγαι να το δεις!!!!:P:p:p

μου ηρθε το μπουκαλι απο τη ΜΑΜ που παραγγειλαμε! κ με πηραν κ τηλ απο τη λίμπερο!

σιγουρα οι δημοσιες τραπεζες,εμπορικη,εθνικη και αγροτικη εχουν απεργια...αλλα επειδη εχει απεργια και ο ιδιωτικος τομεας ισως απεργησουν και οι ιδιωτικες τραπεζες...εκτος κι αν αφησουν προσωπικο ασφαλειας!!!!αν εχεις πληρωμη να τη κανεις μεσω ΑΤΜ μωρε να ξεμπερδευεις....

στη ΜΑΜ δεν ειχα στειλει ....απο τη λιμπερο κι εμενα με πηραν!!!τωρα ποτε θα μας τα στειλουν...λες να εχουμε γεννησει????χαχααχαχαχαχα:P

Διαφημίσεις

σιγουρα οι δημοσιες τραπεζες,εμπορικη,εθνικη και αγροτικη εχουν απεργια...αλλα επειδη εχει απεργια και ο ιδιωτικος τομεας ισως απεργησουν και οι ιδιωτικες τραπεζες...εκτος κι αν αφησουν προσωπικο ασφαλειας!!!!αν εχεις πληρωμη να τη κανεις μεσω ΑΤΜ μωρε να ξεμπερδευεις....

στη ΜΑΜ δεν ειχα στειλει ....απο τη λιμπερο κι εμενα με πηραν!!!τωρα ποτε θα μας τα στειλουν...λες να εχουμε γεννησει????χαχααχαχαχαχα:P

γεια σας κοριτσακια!

τι κανετε? εμεις καλα! σημερα κοιμηθηκε η μπουμπου απο τις 12,30 εως τις 6,00!!!!!!

φιλακια!!!

στειλε στη ΜΑΜ! το μπουκαλακι ειναι τελειο!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σας κοριτσακια!

τι κανετε? εμεις καλα! σημερα κοιμηθηκε η μπουμπου απο τις 12,30 εως τις 6,00!!!!!!

φιλακια!!!

γιωτακι μουουουυουουουου....τι κανεις γλυκουλα μου?????

καλα ειμαστε κι εμεις......εδω χορευουμε και το απολαμβανουμε!!!!!χαχαχαχα...

μπραβο η ζουζουνα σου.....και επιτρεπεται αυτο?δηλαδη να κοιμαται τοσες ωρες σερι χωρις να τρωει?εχω ακουσει οτι πρεπει να τα ξυπνας στις 4 ωρες.....:rolleyes:

γεια σας κοριτσακια!

φιλακια!!!

αχ γιωτακι μου! μπραβο!!!:P:p πολύ χαιρομαι που ολα ειναι καλά!!! εισαι μια τρισευτυχισμενη μανουλα!!!! πως νιωθεις?????????? πες μας!!!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαθηκα λιγακι λογω μπεμπας!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν πολυκοιμαται, κανα 20λεπτο και μετα ξυπναει, τα πονακια απο κολικους συνεχιζουν αλλα ευτυχως οχι τοσο εντονα και σε μικροτερη διαρκεια!!!!!!!!δεν ξερω πως περναει ο χρονος ολη την μερα τοσο γρηγορα, δεν προλαβαινω ουτε να κοιμηθω λιγακι στο ενδιαμεσο για να κρατιεμαι για την νυχτα!!!!!!!τελος παντων η μπεμπουλα να ειναι καλα και εγω αντεχω!!!!!!!!!!!!

λενακι μου γλυκο περαστικουλια σου γλυκουλα μου, τι σε επιασε ξαφνικα παναγιτσα μου, δυσκολος καιρος, με ιωσεις και κρυωματα, θελει προσοχη, ο μπεμπουκος σου?να του δωσεις πολλα φιλια, και στον μεγαλο φυσικα!!!!!!!

ρανιουκο μου η μπιζουδενια σου ειναι μια τροφαντη κουκλιτσα ε?χαχαχαχα!!!!!αντε με το καλο να την αντικρυσετε!!!!!!!

αναστασακι μου, ιωαννακι μου, μαρακι μου, χρυσανθακι μου, ματινακι μου, νατασσακι μου, γιωτακι μου!!!!!!!!!!!!!!!σας αγαπω πολυ!!!!!!!!!θα προσπαθησω να μπαινω πιο συχνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαθηκα λιγακι λογω μπεμπας!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν πολυκοιμαται, κανα 20λεπτο και μετα ξυπναει, τα πονακια απο κολικους συνεχιζουν αλλα ευτυχως οχι τοσο εντονα και σε μικροτερη διαρκεια!!!!!!!!δεν ξερω πως περναει ο χρονος ολη την μερα τοσο γρηγορα, δεν προλαβαινω ουτε να κοιμηθω λιγακι στο ενδιαμεσο για να κρατιεμαι για την νυχτα!!!!!!!τελος παντων η μπεμπουλα να ειναι καλα και εγω αντεχω!!!!!!!!!!!!

λενακι μου γλυκο περαστικουλια σου γλυκουλα μου, τι σε επιασε ξαφνικα παναγιτσα μου, δυσκολος καιρος, με ιωσεις και κρυωματα, θελει προσοχη, ο μπεμπουκος σου?να του δωσεις πολλα φιλια, και στον μεγαλο φυσικα!!!!!!!

ρανιουκο μου η μπιζουδενια σου ειναι μια τροφαντη κουκλιτσα ε?χαχαχαχα!!!!!αντε με το καλο να την αντικρυσετε!!!!!!!

αναστασακι μου, ιωαννακι μου, μαρακι μου, χρυσανθακι μου, ματινακι μου, νατασσακι μου, γιωτακι μου!!!!!!!!!!!!!!!σας αγαπω πολυ!!!!!!!!!θα προσπαθησω να μπαινω πιο συχνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ποπακι μου ...αχχχχχ...και σε σκεφτομουν!!!!!!

αχ πως ταλαιπωρειται το καμαρι μου ετσι?????γιατι?τι λεει ο παιδιατρος???

αλλα αφου ελαττωθηκαν παλι καλα!!!

θα χορτασεις υπνο μετα....αχ τι μας περιμενει κι εμας εεεεεεεεεε????

αχαχχααχχααχαχαχχαχχαχ

μακια πολλα στα μπουτακια της...και στα δικα σου μαγουλακια!~!!!!!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...