Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

πήρα τηλ. στη βιοκλινικη και μου ειπε τιμες.

απ'ότι καταλαβα εχει μόνο δικλινα και μονοκλινα.

Φ.Τ. δικλυνο 4 ημερες, καρδιοτοκογραφος, εξετασεις αιματος μωρου, 900ευρω + 350 αναλωσιμα +130 παιδιατρος +150 αναισθησιολογος

Συνολο: 1530 ευρω

Φ.Τ. μονόκλινο μικρο (μόνο παραθυρο) 1650 και το μεγαλο (μπαλκονι) 1950

+ τα ιδια εξοδα με πιο πανω.

και μου ειπε πως αν ειναι ολα καλα κ με εμενα και με το μωρο και το πει και η γιατρος και ο παιδιατροςυπαρχει η δυνατοτητα του προγραμματος 2 ημερων που τοτε το δικλυνο ειναι 750 + 100 παιδιατρος +130 αναισθησιολογος

συνολο : 980 ευρω και ερχεται η μαια σπιτι για 2 επισκεψεις και τις χρεονομαστε απο 30 ευρω την καθε μια!

επισης εχει και δωρεαν μαθηματα ανωδυνου τοκετου μετα την 32η εβδομαδα!

θα παω και απο εκει και θα σας πω λεπτομεριες!

ΑΑΑ ρωτησα και για rooming in και μου ειπε μονο σε μονοκλινο! αυταααααα!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μου ήρθε κιόλας το δείγμα από το ΜΑΜ!!!!:P ενα μπουκαλι ειχα πει!!!!!!! ειναι τελειο! και κατι διαφημιστικά!!!

ρανιακι σε σενα ηρθαν????

Γεια!! Τι εκανες για να στειλουν το ΜΑΜ?

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε???

Εγω ειμαι καλα περα απο καποια πονακια που άρχισα να έχω, μεγαλώνει και ο μπέμπης και τον πιάνω σύνεχεια ολο στην κοιλίτσα μου μαζεύεται και με τεντώνει αλλα μ΄αρέσει καταβάθος..

Πως πάνε τα μωράκια μας μεγαλώνουνε??:P:p

λοιπον κοριτσακια μου.....γυρισα απο γιατρο

καταρχην για μια ακομη φορα τα ακουσα για τα κιλα μου...χαχαχααχχαα....εχω παρει 11 κιλα συνολο απο την αρχη της εγκυμοσυνης.....τρομεροοοοοοοοοοοοοοο.....μου κακοφανηκε λιγακι να σας πω αλλα δε βαριεσαι, θα τα χασω μετα!!!!!!

το μπιζουδακι μου ειναι μια χαρααααααααααααααααααααααααα.......ηταν με το κεφαλι κατω και θα επρεπε κανονικα να ειναι 650 γρ αλλα ειναι 830....χαχααχχααχχαα....θρεφταρι το καμαρι μου!!!!!

μας ειχε γυρισει το κεφαλακι της και δε μπορεσαμε να δομε τη μουριτσα της...αλλα δε πειραζει!!!!!αυτααααααααααααα.....ΟΛΑ ΚΑΛΑ....ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟΟΟΟΟΟ!!!!!

εσεις τι κανετε αγαπουλες μου?????

Τελεια, μπραβο Ρανιακι!!! Ειναι ζουμερη η μπουμπουκα σου! Σε ποιο μαιευτηριο θα γεννησεις; Εγω στο Ρεα μαλλον.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Γεια!! Τι εκανες για να στειλουν το ΜΑΜ?

θα το βρω και θα το ανεβασω μας το ειχε στειλει το ματινακι

Καλησπέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε???

Εγω ειμαι καλα περα απο καποια πονακια που άρχισα να έχω, μεγαλώνει και ο μπέμπης και τον πιάνω σύνεχεια ολο στην κοιλίτσα μου μαζεύεται και με τεντώνει αλλα μ΄αρέσει καταβάθος..

Πως πάνε τα μωράκια μας μεγαλώνουνε??:P:p

τι κανεις μαρακι μου???? μεγαλωνουν ναι! την προηγουμενη δευτερα ημασταν 1 κιλό!!!:P:p:p εσεις τι κανετε???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Μπραβο καρδούλα μου, μας περάσατε χιχι!!!

Καλα είμαστε απλα αρχισα ζορίζομαι και φοβάμαι λίγο περισσότερο τώρα επειδη έχω πονάκια μερικεσ φορές περιόδου αλλα αντέχουμε!!!:P

Έκανες και την καμπύλη διάβασα..Καλά αποτελέσματα να έχεις κοριτσάκι μου..

Άσχετο αλλα κι εγώ έχω μπει σε όλες τις εταιρίες ειτε απο παμπερς είτε απο προδερμ και οπου έβρισκα έγραφα τα στοιχεια μου..Τωρα ποιοι θα μου στείλουνε δεν ξερω..:confused:

Μπραβο καρδούλα μου, μας περάσατε χιχι!!!

Καλα είμαστε απλα αρχισα ζορίζομαι και φοβάμαι λίγο περισσότερο τώρα επειδη έχω πονάκια μερικεσ φορές περιόδου αλλα αντέχουμε!!!:P

Έκανες και την καμπύλη διάβασα..Καλά αποτελέσματα να έχεις κοριτσάκι μου..

Άσχετο αλλα κι εγώ έχω μπει σε όλες τις εταιρίες ειτε απο παμπερς είτε απο προδερμ και οπου έβρισκα έγραφα τα στοιχεια μου..Τωρα ποιοι θα μου στείλουνε δεν ξερω..:confused:

το σαββατο μας εδωσε το ματινακι καποια σαιτ και συμπληρωσαμε τα στοιχεια! το μπουκαλι της ΜΑΜ ηρθε αμεσως!! διαλεγες αναμεσα σε πιπιλα η μουκαλι!

ζοριζεσαι ε? και εγω με τις συσπασεις περισσότερο μεσα στο σπιτι ειμαι δεν παω πουθενα... ξεκουραση και αγιος ο θεος! σημερα μπηκαμε στον 7ο!!:P

ναι εκανα την καμπυλη! ευχαριστω πολύ! σημερα θα μου τα φερει τα αποτελεσματα ο αντρας μου, εχθες δεν το προλαβε! εσυ την εκανες??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

το σαββατο μας εδωσε το ματινακι καποια σαιτ και συμπληρωσαμε τα στοιχεια! το μπουκαλι της ΜΑΜ ηρθε αμεσως!! διαλεγες αναμεσα σε πιπιλα η μουκαλι!

ζοριζεσαι ε? και εγω με τις συσπασεις περισσότερο μεσα στο σπιτι ειμαι δεν παω πουθενα... ξεκουραση και αγιος ο θεος! σημερα μπηκαμε στον 7ο!!:P

ναι εκανα την καμπυλη! ευχαριστω πολύ! σημερα θα μου τα φερει τα αποτελεσματα ο αντρας μου, εχθες δεν το προλαβε! εσυ την εκανες??

Ναι είδα που σας έστειλε, καλά κάνατε και σημειώσατε και καλό είναι να ψάξετε και να δώσετε τα στοιχεία σας σε πολλές άλλες εταιρίες..Εγω εχω μπει σε όλες μέχρι και εταιρίες για γάλατα κι απο εκει λένε οτι στέλνουν γάλατα..Μεχρι στιγμής σίγουρα δεν στέλνουνε η nivea, proderm, fissan! Και κριμα γιατι η nivea παλια έστελνε και βαλιτσάκι μάλιστα..Δεν βαριεσαι παντου περικοπές κάνουνε, μας μαδήσανε χιχι!!!

Εγω είχα κάνει πριν 2 εβδομάδες με κατατρυπήσανε αλλα δόξα το θεό όλα καλά πήγανε..Και σε σενα ολα καλά θα είναι μην ανησυχεις..

Όσο για τις συσπάσεις απο δω και πέρα ειναι φυσιολογικές κι εγώ έχω που και που η μήτρα αρχίζει να πέρνει μπρος..:tongue:

Αχ πλησιάζει και η μέρα για την Χρυσάνθη και το Ματινάκι με το καλό όλα να πάνε παναγίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

Ναι είδα που σας έστειλε, καλά κάνατε και σημειώσατε και καλό είναι να ψάξετε και να δώσετε τα στοιχεία σας σε πολλές άλλες εταιρίες..Εγω εχω μπει σε όλες μέχρι και εταιρίες για γάλατα κι απο εκει λένε οτι στέλνουν γάλατα..Μεχρι στιγμής σίγουρα δεν στέλνουνε η nivea, proderm, fissan! Και κριμα γιατι η nivea παλια έστελνε και βαλιτσάκι μάλιστα..Δεν βαριεσαι παντου περικοπές κάνουνε, μας μαδήσανε χιχι!!!

Εγω είχα κάνει πριν 2 εβδομάδες με κατατρυπήσανε αλλα δόξα το θεό όλα καλά πήγανε..Και σε σενα ολα καλά θα είναι μην ανησυχεις..

Όσο για τις συσπάσεις απο δω και πέρα ειναι φυσιολογικές κι εγώ έχω που και που η μήτρα αρχίζει να πέρνει μπρος..:tongue:

Αχ πλησιάζει και η μέρα για την Χρυσάνθη και το Ματινάκι με το καλό όλα να πάνε παναγίτσα μου!!!

ναι τα κοριτσακια μου!!!! με το καλό!!!!:P εμενα η γιατρος μου ειπε καλό ειναι να φτασουμε μεχρι και τις 36 εβδομαδες για να ειμαστε ασφαλης!! και εγω προσπαθω να κάνω οτι μου λέει!!! :rolleyes: την τρίτη περιμενω τα πραγματακια του και τα επιπλακια του!! ανυπομονω!!! εσυ τι εκανες??? βγηκες καθολου στην αγορα????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι τα κοριτσακια μου!!!! με το καλό!!!!:P εμενα η γιατρος μου ειπε καλό ειναι να φτασουμε μεχρι και τις 36 εβδομαδες για να ειμαστε ασφαλης!! και εγω προσπαθω να κάνω οτι μου λέει!!! :rolleyes: την τρίτη περιμενω τα πραγματακια του και τα επιπλακια του!! ανυπομονω!!! εσυ τι εκανες??? βγηκες καθολου στην αγορα????

Αλήθεια????Αχ τι ωραία φαντάζομαι τα περιμένεις με ανυπομονησια και πως να μην τα περιμένεις άλλωστε..Με το καλό γλυκιά μου να τα παραλάβεις και να ετοιμάσεις το δωματιάκι του..:P

Εγώ δυστυχώς δεν είχα χρόνο να βγω, έχουμε ακομα ετοιμασίες στο σπίτι, αλλαξαμε το τζάκι και τώρα θέλει βάψιμο όλο το σπίτι και φυσικά καθάρισμα οπότε μέχρι τέλους του μήνα έχω να κάνω αυτα..Μετά όμως πάω να δω και να τα παραγγείλω εξάλλου μόνο τα επιπλάκια του μου λείπουνε!

Θέλω όμως τόσο πολύ να είναι όλα έτοιμα γιατι νιώθω ότι ο καιρός τώρα περνάει πιο γρήγορα και θέλω όταν μπω στο μήνα μου να έχω μόνο πλύσιμο,σιδέρωμα και ετοιμασία της βαλίτσας..Βιάζομαι πολύ ε???:tongue:

Την σκέφτεσαι εκεινη την στιγμή Αναστασάκι μου εσυ???Εγω ανυπομονώ και έτσι οπως τα βλέπουμε με τον γιατρό μου το βλέπω Χριστουγεννιατικο δώρο τον μικρό!!:P

Αλήθεια????Αχ τι ωραία φαντάζομαι τα περιμένεις με ανυπομονησια και πως να μην τα περιμένεις άλλωστε..Με το καλό γλυκιά μου να τα παραλάβεις και να ετοιμάσεις το δωματιάκι του..:P

Εγώ δυστυχώς δεν είχα χρόνο να βγω, έχουμε ακομα ετοιμασίες στο σπίτι, αλλαξαμε το τζάκι και τώρα θέλει βάψιμο όλο το σπίτι και φυσικά καθάρισμα οπότε μέχρι τέλους του μήνα έχω να κάνω αυτα..Μετά όμως πάω να δω και να τα παραγγείλω εξάλλου μόνο τα επιπλάκια του μου λείπουνε!

Θέλω όμως τόσο πολύ να είναι όλα έτοιμα γιατι νιώθω ότι ο καιρός τώρα περνάει πιο γρήγορα και θέλω όταν μπω στο μήνα μου να έχω μόνο πλύσιμο,σιδέρωμα και ετοιμασία της βαλίτσας..Βιάζομαι πολύ ε???:tongue:

Την σκέφτεσαι εκεινη την στιγμή Αναστασάκι μου εσυ???Εγω ανυπομονώ και έτσι οπως τα βλέπουμε με τον γιατρό μου το βλέπω Χριστουγεννιατικο δώρο τον μικρό!!:P

αν την σκέφτομαι λέει!!!!! και εμεις μακαρι να φτασουμε μεχρι εκει!!!!!!!!:rolleyes:

α ναι εσυ εκανες και καποιες αγορες! εμενα μόνο τα επιπλα καθυστερησαν αλλα ειπα να μου τα φερουν ολα μαζί! ανυπομονω να το ετοιμασω σιγά σιγά!! και όπως είπες για το τελος θα αφησω μόνο τα πλυσιματα και την βαλίτσα! βασικα την βαλίτσα πρωτα ο θεός στον 8ο θα την ετοιμασω!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μαρακι μου θα μπω για μπανακι!!! και θα ξανα μπω μετα παλι στο καφε!

εσυ με ρεγουλα τις δουλειες.. ασε τους αλλουν να κουράζοντε!!!

φιλακια!!!!!!!!

hugs-n-kisses.gif

Καλό μπανάκι Αναστασάκι μου..Θα τα ξαναπούμε.. Φιλάκια (((((()))))))))))

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...