Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

λοιπον κοριτσακια μου.....γυρισα απο γιατρο

καταρχην για μια ακομη φορα τα ακουσα για τα κιλα μου...χαχαχααχχαα....εχω παρει 11 κιλα συνολο απο την αρχη της εγκυμοσυνης.....τρομεροοοοοοοοοοοοοοο.....μου κακοφανηκε λιγακι να σας πω αλλα δε βαριεσαι, θα τα χασω μετα!!!!!!

το μπιζουδακι μου ειναι μια χαρααααααααααααααααααααααααα.......ηταν με το κεφαλι κατω και θα επρεπε κανονικα να ειναι 650 γρ αλλα ειναι 830....χαχααχχααχχαα....θρεφταρι το καμαρι μου!!!!!

μας ειχε γυρισει το κεφαλακι της και δε μπορεσαμε να δομε τη μουριτσα της...αλλα δε πειραζει!!!!!αυτααααααααααααα.....ΟΛΑ ΚΑΛΑ....ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟΟΟΟΟΟ!!!!!

εσεις τι κανετε αγαπουλες μου?????

μπραβο ρανιακι!!!!! θα εχει κ μαγουλακια η μπουμπουκα!!! ολα καλα λοιπον!! ουτε εμεις μπορεσαμε να δουμε μουτρακι!! εξετασεις σου εδωσε??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νατασσακι!! τι κανεις?? φιλάκια πολλά!!!!

ola kala anastasaki moy!!!!!!!!!!!!!!!!!!εσυ??????

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

λοιπον κοριτσακια μου.....γυρισα απο γιατρο

καταρχην για μια ακομη φορα τα ακουσα για τα κιλα μου...χαχαχααχχαα....εχω παρει 11 κιλα συνολο απο την αρχη της εγκυμοσυνης.....τρομεροοοοοοοοοοοοοοο.....μου κακοφανηκε λιγακι να σας πω αλλα δε βαριεσαι, θα τα χασω μετα!!!!!!

το μπιζουδακι μου ειναι μια χαρααααααααααααααααααααααααα.......ηταν με το κεφαλι κατω και θα επρεπε κανονικα να ειναι 650 γρ αλλα ειναι 830....χαχααχχααχχαα....θρεφταρι το καμαρι μου!!!!!

μας ειχε γυρισει το κεφαλακι της και δε μπορεσαμε να δομε τη μουριτσα της...αλλα δε πειραζει!!!!!αυτααααααααααααα.....ΟΛΑ ΚΑΛΑ....ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟΟΟΟΟΟ!!!!!

εσεις τι κανετε αγαπουλες μου?????

αχαχαχαχαχααχ!!! μπουλουκιτσα η μπεμπα!!!!!!!!!!!!!!

καλά νατασσακι! περιμενω τα χριστούγεννα! χοχοχο:tongue:

χαχαχαχχαχαχαχα!!πονηρουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κι εγω κι εγω!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

μπραβο ρανιακι!!!!! θα εχει κ μαγουλακια η μπουμπουκα!!! ολα καλα λοιπον!! ουτε εμεις μπορεσαμε να δουμε μουτρακι!! εξετασεις σου εδωσε??

χαχαχααχα....θα εχει μαγουλακια το καμαρι μουουυοουουοουυ...για να τα τρωει η μανουλα!!!!

μου εγραψε να κανω μεσα στις επομενες 15 μερες καμπυλη,αιματος και για τοξοπλασμα....αυτααααααα......και θα παω παλι στις 7 νοεμβρη!!!!:)

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

νατασαραααααααααααααααααααα....κου κου κου ....τι κανει το γαρδενακι?:D

ρανιακι μου!!!!!!!!!! καλημερα!!!εχθες ειχα βγει οταν εγραψες!!! καλα ειναι το μαναρακι μου το ομορφο!!!!!! ζουζουνευει καθε μερα και πιο πολυ!!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια μου! Πως είστε σήμερα μανούλες και μέλλουσες μανούλες?

καλημερουδια αναστασακι συνονοματο!!! τι κανεις? εγω καλα μωρε αλλα πολυ κρυο σημερα!!!!μπρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!τι κανει το γιαβρακι σου?

αναστασακι θα βγω για λιγο να παω να παρω την μικρη απο τον παιδικο και επανερχομαι!!!φιλια!!!!

καλημερουδια αναστασακι συνονοματο!!! τι κανεις? εγω καλα μωρε αλλα πολυ κρυο σημερα!!!!μπρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!τι κανει το γιαβρακι σου?

καλημερα νατασσακι!!! το γιαβρακι μου ήσυχο ειναι! τα βραδυα ξενοιχταει!!! χεχεεχεχε

κρυο ε??? η αληθεια δεν βγηκα εξω αλλα ηδη αναβω τα καλοριφερ!!! και απ'οτι βλέπω απ'τα δεντρακια μου φυσαει κιόλας!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...