Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

και συ στον μπεμπακο σου!φιλακια να ζητησεις απο τον αντρουλη στα χερακια για τα τρυπηματα!να σου απαλινει τον πονο!!!

χωρις νερακι λοιπον ε?καημενουλα!και τπυπημενη και διψασμενη!κλαψ!σκεψου να ζητησεις χαρη σημερα απο τον αντρουλη!μαμουνιά!χιχιχι!

Χαχαχα από κάτω είδα εκπτώσεις στα ρασπούτσια βασικα κλείνει και θα μπω μια βόλτα!χιχιχι ήδη του το είπα κ μου είπε να παω να πάρω!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

572554rr8wzizaah.gifempty.gif

Καλημερα κοριτσαρες και μπεμπακια! Τι κανετε???? Μπηκα επιτελους! Καλε τι κρυο ειναι αυτο χθες και σημερα? Παει, χειμωνιασε....εν τω μεταξυ δεν εχω δει καθολου καιρο...τι λενε? θα συνεχιστει αυτος ο χιονιας??? Απα πα αναψα καλοριφερ σημερα δεν γινοταν αλλιως...τις προηγουμενες μερες δεν εκανε τοσο πολυ κρυο!!!

Λενιω μουυυυ....αχχχ γλυκουλα μου ποσο στενοχωριεμαι που εισαι ετσι...κανε υπομονη καρδουλα μου θα περασει! Ξερω ειναι δυσκολο να θες να φροντισεις το μωρακι σου και να νιωθεις ετσι αλλα ολα μεσα στο προγραμμα ειναι...περαστικα κι αγυριστα να ειναι!Μη μου στενοχωριεσαι γιατι το καταλαβαινει ο μπεμπουλης σου!

Χρυσανθουλα μου ετοιμη η βαλιτσα σχεδον! Εχω βαλει ολα τα δικα μου πραγματα και σχεδον ολα του μπεμπακου! 2 φορμακια θελω να του παρω ακομα για να τα πλυνω και να την κλεισω...ειχα υπ'οψιν μου στο μαιευτηριο να παρω κοντα φορμακια του ανηψιου που ηταν αφορετα αλλα δεν ειχα λαβει υπ'οψιν οτι ο ανηψιος ηταν πρωορο και ειχαν παρει πολυ μικρα φορμακια...βεβαια κανα δυο τα φορεσε στον 3ο μηνα οποτε για νεογεννητο θα κανουν δεν θα κανουν? Απλα θα παω να παρω κανα 2 ακομα και θα παρω και το φορμακι εξοδου γιατι αυτα που πηραμε με την πεθερα θα του ειναι μεγαλα...μην κολυμπαει μεσα στα ρουχα του! Αυτο που με απασχολει ομως ειναι οτι πρεπει να το κανω αμεσα αυτο για να τα πλυνω και να τα σιδερωσω και ο καιρος δεν με βοηθαει ουτε να βγω απο το σπιτι ουτε να πλυνω...ουφ!Τεσπα βλεποντας και κανοντας! Εσενα βλεπω η μπουμπου στις δινει γερα και θα τα σπασει τα νερα...αχ μακαρι ρε χρυσανθακι μου για να γεννησεις και ευκολα! Αντε με κανεναν πονο αν γινεται!!!!!!!!!!

Ρανιακι μου τον ελιωσα λεει???? Ειπε τον δεσποτη Παναγιωτη ο αντρουλης μου χθες...εκανα κι εγω ομως δουλιτσες αλλα οχι βαρειες...! Σημερα θα δειτε την μπιζουδενια σας???? Με το καλοοοοοο!!!!! Μπες να μας πεις τα νεα και οσο για τα κιλα αν σου πει τιποτα ο γιατρος να του πεις οτι πεινας πολυ και αν δεν τρως δυσανασχετεις....να σου βρει λυση αν θελει και εχει την απαιτηση να μην τρως...ακου εκει!!!!! Φαε καμαρι μου εσυ...θα τα χασεις στο πιτς φυτιλι!

Ιωαννακι μου τι κανεις?Καιρο εχω να σε πετυχω...ο καιρος αυτος ανεκαθεν δεν μου αρεσε οποτε νομιζω οτι ηρθε και πολυ νωρις για φετος και μαλιστα με ολα αυτα που γινονται στην οικονομια δεν μας συμφερει να εχει τοσο κρυο!Το μπεμπεκι καλα??????

Αναστασακι μουυυυυ! Καλα αποτελεσματα στην καμπυλη...δεν ειναι τιποτα καλε η γλυκοζη...ισα ισα που ειναι και νοστιμη! Ο μπεμπακος????

Ελενιτσα πεταλουδιτσα πολυ χαιρομαι που πανε καλα τα πραγματα και ειναι το μωρακι σου καλα! Εγω την αυχενικη την εκανα σε εξωτερικο γιατρο στην Αθηνα! Και γενικα ολους τους μεγαλους υπερηχους εκει τους εκανα!

Ποπακι μου που εισαι οεο????? Σε εχει τρελανει η μπουμπου σου ε???? Καλα σου κανει ετσι πρεπει!!!!! Σε αγαπαμε πολυ και σενα και την μπουμπου σου και ευχομαστε να ειναι ολα καλα πλεον και να μην ταλαιπωρειται η μικρουλα ακομα με κολικους!!!!

Εμας σημερα θα ερθουν τα πεθερικα να μας δουν και να μας φερουν ξυλα απο το χωριο! Σιγουρα θα αναψουμε και τζακι το βραδυ δεν παιζει διαφορετικα....πολυ κρυο ρε σεις!!!!

Παω να φαω κατι και θα επανελθω!

Καλημερα Ματινακι μου!!τι καλα ολα ετοιμα!!μην σκας μωρε θα τα προλαβεις και τα αλλα αν ειναι μονο 2 φορμακια σε κανενα καλοριφερ πανω δεν παιζει να στεγνωσουν?η μηπως δεν κανει??δεν ξερω!!θα του κανουν παντως τα πιο μεγαλα του ανηψιου σου πιστευω τα αλλα ηταν για προωρο η απλα μικρα για νεογεννητο!?γιατι αν ηταν μικρα ισως και να του κανουν και αυτα!εγω εχω παρι μπολικα 00 για την μπουμπου μου γιατι μου βγαινει μικρουλα!ο δικος σου τι σου εχουν πει θα ειναι μεγαλο μωρακι?Να σε ρωτησω και κατι !εμενα στην μια κλινικη που παιζει να παω μου γραφουνε να εχω μαζι 8 ζιπουνακια!ζιπουνακια τα εσωρουχα δεν ειναι?αυτα που ειναι με τα μπουτακαι εξω..?και με μακρυ μανικι να ειναι ,ετσι θα μου το εχουν το μωρο?θα μου κρυωσειτ τα νεογεννητα θελουν λιγο πιο ζεστη απο ανα μωρακι ας πουμε ενος μηνα!ασε που ξεκινησαν και τα κρυα οπως λες!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?σας γράφω από το εργαστήριο.άλλες 3 τσιμπίες εχω! Τη γλυκόζη την περίμενα χειρότερη η αλήθεια..ευτυχώς ήταν παγωμένη κ είχε ελαφριά γεύση λεμονιού..αλλά μετά ούτε νερό...

Καλημερα Αναστασακι μου...υπομονη λιγο μενει ακομα...εγω να φανταστεις βαριομουνα που ειχα 2 τρυπηματα μονο! Αλλα νερο μου εδωσαν να πιω και μαλιστα ηπια 2 ποτηρια γεματα! Ισως εσενα δεν σου δινουν γιατι ειναι ανα μισαωρο! Υπομονηηηηηηη...........!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα χρυσανθακι μου! Πολυ κρυο σημερα....εγω δεν το θελω καθολου! Ειμαι κρυουλιαρα και νευριαζω οταν κρυωνω...α ρε καλοκαιρακι αθανατο! Βεβαια φετος ηθελα να φυγει το καλοκαιρι γρηγορα για να ερθει και ο καιρος που θα εγννηθει το μπεμπακι μου αλλα τοσο κρυο απο οκτωβρη μηνα δεν περιμενα...περσυ τετοιες μερες ειχαμε 25 βαθμους! Αφου θυμαμαι πηγα στον γαμο της φιλεναδας μου που τον εκανε 30 οκτωβριου και το τραπεζι ηταν υπαιθριο...κατεβασαν καποια στιγμη τα ναϋλον αλλα τοσο κρυο δεν εκανε....τεσπα!

Το χερακι μου παει καλυτερα γιατι βρηκα κολπο....εκει που επλενα τα πιατα με ζεστο νερο ενιωθα καλυτερα, οποτε καθε βραδυ του βαζω θερμοφορα να το κραταει ζεστο και πλεον δεν με ταλαιπωρει με πονο αλλα μονο μουδιαζει λιγο! Σωθηκα σας λεωωωωωω...........!!!!!!!!!!

Φιλια και χαδια στην μπουμπου σου την βιαστικη!!!!!

και συ να μου χαιδεψεις τον μπεμπακο!!!!χαχαχα!Μηπως εισαι γεννημενη καλοκαιρι????για αυτο σαρεσει πιο πολυ!!καλα η θερμοφορα σωζει!!!!!!!!!!!!και γω με τη μεση ετσι σωθηκα !θερμοφορα πρωι βραδυ!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Χαχαχα από κάτω είδα εκπτώσεις στα ρασπούτσια βασικα κλείνει και θα μπω μια βόλτα!χιχιχι ήδη του το είπα κ μου είπε να παω να πάρω!!

να πω μεγεια απο τωρα!!!χαχα!πες οτι τα πηρες!;)

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Ματινακι μου!!τι καλα ολα ετοιμα!!μην σκας μωρε θα τα προλαβεις και τα αλλα αν ειναι μονο 2 φορμακια σε κανενα καλοριφερ πανω δεν παιζει να στεγνωσουν?η μηπως δεν κανει??δεν ξερω!!θα του κανουν παντως τα πιο μεγαλα του ανηψιου σου πιστευω τα αλλα ηταν για προωρο η απλα μικρα για νεογεννητο!?γιατι αν ηταν μικρα ισως και να του κανουν και αυτα!εγω εχω παρι μπολικα 00 για την μπουμπου μου γιατι μου βγαινει μικρουλα!ο δικος σου τι σου εχουν πει θα ειναι μεγαλο μωρακι?Να σε ρωτησω και κατι !εμενα στην μια κλινικη που παιζει να παω μου γραφουνε να εχω μαζι 8 ζιπουνακια!ζιπουνακια τα εσωρουχα δεν ειναι?αυτα που ειναι με τα μπουτακαι εξω..?και με μακρυ μανικι να ειναι ,ετσι θα μου το εχουν το μωρο?θα μου κρυωσειτ τα νεογεννητα θελουν λιγο πιο ζεστη απο ανα μωρακι ας πουμε ενος μηνα!ασε που ξεκινησαν και τα κρυα οπως λες!

Ναι ναι εκτος απο 2 πραγματακια, κατα τ'αλλα ετοιμα! Μαλλον ετσι θα το κανω χρυσανθακι μου....πριν καιρο ειχα παρει απλωστρα για το καλοριφερ και εκει θα τα στεγνωσω για πιο γρηγορα...αλλα αυριο πρεπει οπωσδηποτε να κατεβω στην πολη για ψωνια!

Τα ρουχα του ανηψιου καποια ειναι για προωρο και καποια κανονικα...δεν μας εχουν πει στο περιπου ποσο θα γεννηθει ο μπεμπης αλλα υπολογιζω μεχρι 3200 το πολυ...ποσο να παρει σε ενα μηνα? Ουτε ξερω...

Εγω θα γεννησω πρωτα ο Θεος στο Αλεξανδρα και μου ειπαν λιγα πραγματα να παρω μαζι για τον μπεμπη...5-6 εσωρουχα-ζιπουνακια, 3-4 φορμακια και αυτο που θα του φερεσουμε οταν θα φυγουμε με το καλο! Κανονικα επρεπε να σου πουν και για φορμακια με ποδαρακι εκτος κι αν εχουν αυτοι! Για ξαναρωτα ομως για να εισαι σιγουρη!

και συ να μου χαιδεψεις τον μπεμπακο!!!!χαχαχα!Μηπως εισαι γεννημενη καλοκαιρι????για αυτο σαρεσει πιο πολυ!!καλα η θερμοφορα σωζει!!!!!!!!!!!!και γω με τη μεση ετσι σωθηκα !θερμοφορα πρωι βραδυ!

Οχι, Γεναρη ειμαι γεννημενη αλλα ειμαι κρυουλιαρα πολυ...δεν τον θελω τον βαρυ χειμωνα...μονο οταν ειναι να παμε καμια εκδρομη στα χιονια και παλι δεν μπορω να πω οτι τρελαινομαι κιολας! Απλα το μονο που μου αρεσει απο τον χειμωνα ειναι να αναβουμε το τζακι και να εχουμε σβηστα τα φωτα και να το απολαμβανουμε!

Σωζει λεει? Αλλο χερι το ενιωσα σου λεω...και με τον αυχενα οταν με πιανει αυτο κανω για τι αλλιως δεν κοιμαμαι!

Αντε καλα ψωνια ανστασακι μου.....μεγειες μεγειες!!!!

Οχι, Γεναρη ειμαι γεννημενη αλλα ειμαι κρυουλιαρα πολυ...δεν τον θελω τον βαρυ χειμωνα...μονο οταν ειναι να παμε καμια εκδρομη στα χιονια και παλι δεν μπορω να πω οτι τρελαινομαι κιολας! Απλα το μονο που μου αρεσει απο τον χειμωνα ειναι να αναβουμε το τζακι και να εχουμε σβηστα τα φωτα και να το απολαμβανουμε!

Σωζει λεει? Αλλο χερι το ενιωσα σου λεω...και με τον αυχενα οταν με πιανει αυτο κανω για τι αλλιως δεν κοιμαμαι!

Θα ρωτησω Ματινακι μου αυτο που σου ελαγα πιο κατω...θα τους παρω ενα τηλεφωνο!Την τεταρτη θα παω να γμωρισω με τον αντρα μου και τον παιδιατρο μας εχω να τον ρωτησω ενα σωρο πραματα!

ωστε χειμωνιατικη εισαι!!επεσα εξω!χιχιχι!!!εγω νοεμβρη ειμαι και μαρσει παρα πολυ ο χειμωνας και οι χειμερινες διακοπες πιο πολυ απο του καλοκαιριου!χαχα!καλα που ειναι ετσι βεβαια γιατι με την ζωφ που κανουμε με τον αντρα μου κυριως χειμωνα κανουμε διακοπες το καλοκαιρι δουλευουμε...

οσο για τη θερμοφορα για ολα κανει τελικα!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

κορίτσια μου πριν από λίγο γύρισα! Μ'αρέσει που πήρα μαζί μου και σαντουιτς .δεν μπόρεσα να το φάω.με τόση γλυκόζη τι να σου κάνει! Πριν λίγο ήρθε κ μια κυρία να μου πάρει τα μέτρα στον καναπέ για να κάνω καλύματα,η άλλη κυρία μου με βοηθάει μέσα καθαρίζει κ μετά περιμένω κ τον ταπετσιερη να μου μετρήσει για ταπετσαρία που θα βάλω στην κρεβατοκάμαρα.. Αυτα κοριτσάρες μου! Θα μπω πιο μετά! Φιλάκια πολλά!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αντε καλα ψωνια ανστασακι μου.....μεγειες μεγειες!!!!

Χαχα μόνο σε αυτό το μαγαζί πηγα και δεν είχε νούμερα... Κ μου λέει σε καμία εβδομαδι θα έρθουν κ τα καινούργια... Λέω από μέσα μου Ναι καλά περίμενε..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε;

Αναστασάκι μου γλυκό έκανες καμπύλη; Αηδιαστική η γλυκόζη ε; Ξέρω από μία φίλη που κάνει συνέχεια! Ο μπεμπάκος καλά;

Ματινάκι μου όμορφο εδώ είμαι! Άσε πολύ κρύο και το τζάκι καίει από εχθές το πρωί! Το καταευχαριστήθηκα! Βγήκα να πάρω τις εξετάσεις που έκανα την Πέμπτη και πούντιασα! Αναμένουμε την άφιξη του πρίγκιπα; Τι καλά! Εγώ ονειρεύτηκα πως γεννούσα! Είχα μία χαρά στο όνειρο άλλο πράγμα, φαντάσου να έρθει εκείνη η ώρα!

Τα άλλα κοριτσάκια τι κάνετε; Λενάκι μου γλυκό μακάρι να έπεσε ο πυρετός!

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε;

Αναστασάκι μου γλυκό έκανες καμπύλη; Αηδιαστική η γλυκόζη ε; Ξέρω από μία φίλη που κάνει συνέχεια! Ο μπεμπάκος καλά;

Ματινάκι μου όμορφο εδώ είμαι! Άσε πολύ κρύο και το τζάκι καίει από εχθές το πρωί! Το καταευχαριστήθηκα! Βγήκα να πάρω τις εξετάσεις που έκανα την Πέμπτη και πούντιασα! Αναμένουμε την άφιξη του πρίγκιπα; Τι καλά! Εγώ ονειρεύτηκα πως γεννούσα! Είχα μία χαρά στο όνειρο άλλο πράγμα, φαντάσου να έρθει εκείνη η ώρα!

Τα άλλα κοριτσάκια τι κάνετε; Λενάκι μου γλυκό μακάρι να έπεσε ο πυρετός!

γειά σου ιωάννακι μου! Όχι δεν ήταν αηδιαστικη. Απλά γλυκιά!είχα κ γεύση ελαφρά λέμονακι! Φλέβα για Φλέβα δεν μου άφησανε! Αν προλάβει ο άντρας μου θα εχω τα αποτελέσματα σήμερα! Εσύ τι εξετάσεις έκανες? Πως ήταν τα αποτελέσματα?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...