Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

http://greekmoms.blogspot.com/2011/04/blog-post_5870.html

δειτε πολυ ενδιαφερον γιατι η αληθεια ειναι οτι σε αυτη την εγκυμοσηνη που εχω μαθει ακομα πιο πολα εχω μπερδευτει με τους μηνες κ τις βδομαδες!:shock::shock:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου όμορφα τι κάνετε????

Σοφάκι μου χρόνια σας πολλά κουκλα μου, να τα χιλιάσετε αγάπη μου, σας εύχομαι να είστε για πάντα μαζί και ευτυχισμένοιμε πολλά πολλά παιδάκια και μετά απο χρόνια μ εγγονάκια και δισεγγονάκια:tongue:

Θα σας πω σε λίγες μέρες κοριτσάκια μου για μένα :P:p

Βάλτε με ερωτηματικά!!!!!

Φιλάκια σε όλες και στις κοιλίτσες σας

Σμουατςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Ευχαριστώ μαράκι μου!!!! Να χαίρεσαι και εσύ τον αντρούλη σου!!! Μακάρι να μας πεις ευχάριστα;) πολύ σύντομα!!!!

Μάκια πολλάααααααααααααααααααα

καλημερα κοριτσια!

σοφακι προσπαθησα χθες να σου ευχηθω αλλα μπα το καλο μ το ιντερνετ δε μ'αφησε να δημοσιευσω μνμ:mad: χρονια πολλα να τα χιλιασετε να ειστε ευτυχισμενοι κ αγαπημενοι κ σας ευχομαι φυσικα τι αλλο?ενα μωρακι!:P

ματινακι να σας ζησει η ανηψουλα με το καλο να πανε σπιτακι μανουλα κ μπεμπουλα!καλα αποτελεσματα να εχεις σημερα!

μαρακι ευχομαι κ γω να εχεις ευχαριστα!

αχ ελενακι σε ταλαιπωρει ο μικρουλης που ειναι εξω απο την κοιλια! μηπως αρχισε τις ζηλιτσες κ σε θελει ολη δικια τ?:rolleyes:

φιλακια σε ολες ελπιζω να ειστε ολες καλα!

α ωραια ηρθε το μνμ!:-D να συνεχισω λοιπον-δεν εγραψα τα νεα μ γτ μπορει να τα εγραφα τζαμπα....

πηγαμε τη δευτερα το βραδυ στο γιατρο ειδαμε το μωρακι μας κ την καρδουλα τ να αναβοσβηνει στον υπερυχο! λιγο την ακουσαμε γτ ειναι πολυ μικρουλι κ θα ξαναπαμε τη δευτερα! ολα καλα μας ειπε κ μας εδωσε ΠΗΤ 26 δεκεμβριου!:-P

Ευχαριστώ ματινάκι μου, με το καλό το μωράκι σου!!!!

Αχ!!! φαντάζομαι τη χαρά και τη συγκίνηση σου!!!! η ψυχούλα σου, το θαυματάκι σου!!!Η πασχαλιάτικη έκπληξη σου θα είναι Χριστουγεννιάτικο δωράκι γιορτινό!!!! τι ωραία

Φιλάκια πολλά

((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))

Ti kanete αγαπουλες μου?σημερα βραδυνη επισκεψη κανω μιας και ολη μερα λειπαμε απο το σπιοτι, λιγα ψωνια, μετα στον βαφτισιο μας, παει η μερα περασε!!!

ελενακι μου καλο σε ταλαιπωρει ο μικρουλης? ελπιζω ν ακοιμηθηκες και να ξεκουραστηκες και αυριο να ειναι ησυχος ο μικρουλης σου.ο μικρουλης γιος σου καλα?

ποπακι μου γλυκο τι κανεις?η νεραιδουλα?αντε να τελειωσουν οι δηλωσεις να ηρεμησεις!!

ματινακι μου κοριτσακι μου πως πηγε η αυχενικη?ειμαι σιγουρη πως ηταν τελεια!!περιμενουμε να μας ενημερωσεις με τα ευχαριστα!!!

ματινακι25 φανταζομαι χαρα οταν ειδες καρδουλα ε?αχ με το καλο κοριτσακι μου!!!αντε χριστουγεννιατικο θα ειναι το μωρακι σας!!!

σοφακλι μου, πως εισαι καρδουλα μου?ολα καλα?

μαρακι μου καλο σου ευχομαι να μην ερθει καθολου και αντι γαι ???διπλα στο ονομα σου να μπει π.η.τ!!!

σας φιλω και σας αγαπω ολες πολυ!!!!!!

καλο βραδακι, αυριο με υγεια και πολλες γλυκες ((((((((()))))))))))))

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

καλημερα αγαπουλες μου!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?λενακι μου ελπιζω να ηρεμησε ο μικρουλης σου!!!!!!!!!!!σοφακι και νενακι μακια μακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!ματινακι περιμενουμε νεα απο την αυχενικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γιουχου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Καλημερα στις ομορφες και καλες μου φιλεναδες!

Ειμαστε ευτυχισμενοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ολα ειναι τελεια στο μωρακι μας δοξα τον Θεο! Η αυχενικη διαφανεια ειναι 1,2 και μας ειπε βαση των τιμων αυτων η ηλικια μου ειναι 15 χρονων....που παω η ανηλικη μανα????? χαχαχαχααχ......Ρινικο οστο ορατο και τελικα ειμαστε 6 μερες πιο μεγαλοι απο αυτο που ειχε υπολογισει ο γιατρος αλλα και γω.....

Ειδαμε τα παντα...στομαχι, καρδια, εγκεφαλο,ποδια,χερια και φυλο κατα 80%........ ΑΓΟΡΙ μας ειπε......γερο να ειναι αλλα ειμαι πολυ ευτυχισμενη γιατι πολλα χρονια πριν ελεγα οτι ενα αγορι θα ηθελα να κανω σιγουρα....

Μαρη τζινα και τατασα πεσατε μεσα!!!!!!! Βεβαια μας ειπε να μην το δεσουμε αλλα ειδαμε ενα πραγματακι να προεξεχει....μια φιλη μου βεβαια μεχρι τον 4ο ηξερε οτι εχει αγορι..στο β'επιπεδου ομως της ειπαν οτι εχει κοριτσακι λογω του οτι ειχε μεγαλη κλητοριδα και φαινοταν σαν τσουτσου.....

Τι αλλο να σας πω? Σημερα το απογευμα θα παμε στον γιατρο να μου παρει αιμα και να τις στειλει στον προγενετιστη για να δουμε και απο κει τι γινεται.....

Εσεις αλλα νεα????????

Ειμαστε ευτυχισμενοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ολα ειναι τελεια στο μωρακι μας δοξα τον Θεο! Η αυχενικη διαφανεια ειναι 1,2 και μας ειπε βαση των τιμων αυτων η ηλικια μου ειναι 15 χρονων....που παω η ανηλικη μανα????? χαχαχαχααχ......Ρινικο οστο ορατο και τελικα ειμαστε 6 μερες πιο μεγαλοι απο αυτο που ειχε υπολογισει ο γιατρος αλλα και γω.....

Ειδαμε τα παντα...στομαχι, καρδια, εγκεφαλο,ποδια,χερια και φυλο κατα 80%........ ΑΓΟΡΙ μας ειπε......γερο να ειναι αλλα ειμαι πολυ ευτυχισμενη γιατι πολλα χρονια πριν ελεγα οτι ενα αγορι θα ηθελα να κανω σιγουρα....

Μαρη τζινα και τατασα πεσατε μεσα!!!!!!! Βεβαια μας ειπε να μην το δεσουμε αλλα ειδαμε ενα πραγματακι να προεξεχει....μια φιλη μου βεβαια μεχρι τον 4ο ηξερε οτι εχει αγορι..στο β'επιπεδου ομως της ειπαν οτι εχει κοριτσακι λογω του οτι ειχε μεγαλη κλητοριδα και φαινοταν σαν τσουτσου.....

Τι αλλο να σας πω? Σημερα το απογευμα θα παμε στον γιατρο να μου παρει αιμα και να τις στειλει στον προγενετιστη για να δουμε και απο κει τι γινεται.....

Εσεις αλλα νεα????????

εμεις τι αλλα νεααααααααααα?????:tongue:τα καλυτερα νεα μας τα ειπες εσυ ματινακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχ τι καλα!!!!!!!!!!!!!!πολυ καλη η αυχενικη!!!!!!!!!!αγορακιιιιιιιιιιιιιιιιι??????το γλυκο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μια ακομα αγορομανα στο παρεακι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχα!!!!!πολυ χαρηκα!!!!!!!!!!με το καλο ματινακι μου να κρατησετε αγκαλια το γερο μωρακι σας!!!!!!!!!!!!!!γιουπι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΜΟΥ ΡΕΝΟΥΛΑ! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΑΧΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!!΄

Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2ywtkdy.jpg

CSoVUF502507-02.jpg

εμεις τι αλλα νεααααααααααα?????:tongue:τα καλυτερα νεα μας τα ειπες εσυ ματινακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχ τι καλα!!!!!!!!!!!!!!πολυ καλη η αυχενικη!!!!!!!!!!αγορακιιιιιιιιιιιιιιιιι??????το γλυκο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μια ακομα αγορομανα στο παρεακι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχα!!!!!πολυ χαρηκα!!!!!!!!!!με το καλο ματινακι μου να κρατησετε αγκαλια το γερο μωρακι σας!!!!!!!!!!!!!!γιουπι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ειχα μια αγωνια ποπακι αν ειναι το παιδι καλα που οτι και να μου ελεγε οτι ηταν θα πεταγα απο την χαρα μου που τελικα ολα ειναι καλα και εχουμε ενα υγιες μωρακι! Μονο που το βλεπαμε να κολυμπαει τρελαθηκαμε και δεν το χορταιναμε.....ηταν ζωηρουλι αρκετα....σε 0 χρονο απο ανασκελα γυρισε μπρουμητα...μετα πλαγια και ξανα ανασκελα....μιλαμε πολυ γελιο αλλα περισσοτερο ηταν συγκινηση και ανακουφιση με τα νεα που ακουσαμε! Βασικα εχει μεγαλωσει πολυ και δεν το πιστευαμε αυτο που βλεπαμε!!!!!!!!!!!

Εσεις τι κανετε μανα και κορη???? Εχει γινει ολοκληρη κοπελα πλεον....τι καλα....σημερα πας στον γιατρο?????

Διαφημίσεις

Ειχα μια αγωνια ποπακι αν ειναι το παιδι καλα που οτι και να μου ελεγε οτι ηταν θα πεταγα απο την χαρα μου που τελικα ολα ειναι καλα και εχουμε ενα υγιες μωρακι! Μονο που το βλεπαμε να κολυμπαει τρελαθηκαμε και δεν το χορταιναμε.....ηταν ζωηρουλι αρκετα....σε 0 χρονο απο ανασκελα γυρισε μπρουμητα...μετα πλαγια και ξανα ανασκελα....μιλαμε πολυ γελιο αλλα περισσοτερο ηταν συγκινηση και ανακουφιση με τα νεα που ακουσαμε! Βασικα εχει μεγαλωσει πολυ και δεν το πιστευαμε αυτο που βλεπαμε!!!!!!!!!!!

Εσεις τι κανετε μανα και κορη???? Εχει γινει ολοκληρη κοπελα πλεον....τι καλα....σημερα πας στον γιατρο?????

αχ ματινακι μου σιγουρα ειχες αγωνια, ειναι τοσο ανθρωπινο αλλα το μωρακι σου σε δικαιωσε!!!!!!!!!!κουνιοταν συνεχεια ε?χαχαχαχαχα!!!!!!!τι καλα!!!!!!!γερο και τυχερο παντα να ειναι!!!!!!!

καλα κι εγω και η κορη μου, χαχαχαχα, κλωτσαει, αντε ανυπομονω να την δω το απογευμα!!!!!!ελπιζω να κανουμε και την β-επιπεδου!!!!!ειμαι στην εβδομαδα που γινεται λογικα!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

αχ ματινακι μου σιγουρα ειχες αγωνια, ειναι τοσο ανθρωπινο αλλα το μωρακι σου σε δικαιωσε!!!!!!!!!!κουνιοταν συνεχεια ε?χαχαχαχαχα!!!!!!!τι καλα!!!!!!!γερο και τυχερο παντα να ειναι!!!!!!!

καλα κι εγω και η κορη μου, χαχαχαχα, κλωτσαει, αντε ανυπομονω να την δω το απογευμα!!!!!!ελπιζω να κανουμε και την β-επιπεδου!!!!!ειμαι στην εβδομαδα που γινεται λογικα!!!!!!:tongue:

Το β'επιπεδου ο γιατρος σου θα στο κανει????

Εσεις αλλα νεα????????

koritsaki mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm teleia nea

thelwwwwwwwwwwwwwwww pagoto na to xereis epesa mesa kai apo thn prwth stigmh akoma prin ton deite xixixiixix are kefiaaaaaaaaaaaaaaaa tha faw pagoto giouxouuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!!!!!!!!!!

kalhmera kale den eipa xixxixixi pws m eiste ola kala popaki m pws eisai klotsaei h mpempa elenaki m pws eisai o mikroulis sou kalitera einai???

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...