Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

φιλεναδιτσες μουυυυυυ...αγαπες μου ..μου λειψατε..δεν μπορω να μπαινω λογω πυρετου..αν 5 ωρες εδω 3 μερες ανεβαζω πυρετο με τρεμουλο θεουλη μου δεν μπορω να ζεσταθω με τιποτα εκεινη την ωρα..κ χθες το βραδυ το ζουζουνακι μου λες κ το ενιωθε κ καθε φορα που ανεβαζα πυρετο ξυπνουσε..ταλαιπωρηθηκαμε λιγο γιατι επρεπε να περημενω να πεσει για να θηλασω..αλα ο καημενουλης εκανε υπομονη κιχ δεν εβγαλε απλα ειχε την πιπιλα στο στομα κ την πιπιλουσε λαιμαργα φαινοταν οτι πειναει το γιαυρι μου εχω στεναχωρεθει πολυ..μηλησα κ με γιατρους μου ειπαν μετα απο καθε θηλασμο να βγαζω το γαλλα ππου περησευει..πηρα κ την γιατρο απο το νοσοκομειο που σας ελεγα που δεν πηρε τελικα λεφτα..τι χρυςο ανθρωπος δεν εχω λογια..ποση ωρα μου μηλουσε κ ενιδαφερθηκε να μαθει τα παντα..ηρεμισα τωρα που μηλισα μαζι της..σημερα απο το μεσημερι κ μετα το μονο καλο ειναι οτι δεν ξαναειχα τρεμουλο..ασ ελπισω απο αυριο να ειμαι καλυτερα γιατι αν ξαναεχω θα παρω βολταρεν το οπιο μωλης το πιω θα πρεπει να πεταω το γαλα εκεινη την ωρα..αχχ θα περασει κ αυτο!στο νοσοκομειο μου ειχαν πει να μην βγαζω το γαλα που περησευει..να το προσεξετε κοριτσακαι μου να μην παθετε τα ιδια..να μαθετε τι πρεπει να κανετε..ισως να μην συμβαινει σε ολες τι γυναικε ςκ μενα ο οργανισμος μου να αντεδρασε αλιως..

σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!

σας διαβασα στα γρηγορα..συγνωμη που δεν θα αναφερθω στη καθεμια σας ξεχωρηστα αλα σας γραφω με πυρετο κ ειμαι καπως..απλα σας πεθυμησα τοσο πολυ..ευχαρηστω για το ενδιαφερον σας..

φιλακια πολλα σε ολες κ πολα χαδακια σε ολα τα γλυκα μπεμπακια που κρυβονται στις ομορφεες κοιλιτσες σας!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χρυσανθουλα μου καλυτερα ειμαι αν και πριν λιγο με ξαναπιασε καπως ο πονος αυτος...ουφφφφφφφ.....πολυ σπαστικο γιατι δε μπορω να αναπνευσω βαθια...τεσπα...ελπιζω να μου περασει σιγα σιγα...

η μπεμπουλα μας καλα ειναι?:P

καλημέρα σας!!!!!!!!!!!!!!! τι κανετε ??????????

ρανιακι κανονικα μεθαυριο μπαινω, αλλα το ίδιο ειναι!!!!!!!!!!!!!! μία μία μετραω τις μέρες!!!!!!!!!!!! (χωρις πλακα!!!!)

ακόμα πονας ε??? μηπως τα περισσοτερα κιλα τα εβαλες εκει???:shock: γι'αυτο πονας απ'το βαρος???

Καλημέρα! Τι κάνετε κοριτσάκια μου; πολύ ωραία μέρα σήμερα! Ότι πρέπει για μέσα και ζουζουνιές!

Ρανιάκι μου πονάς ακόμη; Θέλει υπομονή! Το κρύωμα στην εγκυμοσύνη κυρίως όταν δεν παίρνεις τίποτα είναι άστα να πάνε! Τώρα δεν ξέρω αν ο πόνος είναι από το βάρος αλλά εσύ είσαι αδύνατη, αν πήρες 10 εκεί είναι λογικό κουκλίτσα μου να πονάς! Δεν πειράζει όμως η μπιζουδένια να είναι καλά!:P:p:p:p;)

Γεια σας κι απο μενα κοριτσακια μου! Χαιρομαι που εσεις και τα μωρακια σας ειστε καλα! Δεν μπαινω σχεδον καθολου γιατι μολις μετακομισαμε και δεν εχουμε ακομη ιντερνετ της προκοπης! Και αυτο που μπηκα τωρα ειναι μεσω κινητου και με ταχυτητα φωτος! :D

Κι εγω ειμαι καλα συνεχιζουμε ακαθεκτοι! Διανυω τη 10η βδομαδα και ολα καλα! Απο αναγουλες λιγα πραγματα ευτυχως!

Γεννησε το Ελενακι,ολα καλα δοξα το θεο και παιρνει σειρα το Ματινακι! Αντε ολες σας με το καλο και τελευταια εγω! Για να δουμε.... Σας φιλω ολες!

Α! Την αυχενικη που την κανατε; Στο ιατρειο του γιατρου σας ή σε νοσοκομειο;

φιλεναδιτσες μουυυυυυ...αγαπες μου ..μου λειψατε..δεν μπορω να μπαινω λογω πυρετου..αν 5 ωρες εδω 3 μερες ανεβαζω πυρετο με τρεμουλο θεουλη μου δεν μπορω να ζεσταθω με τιποτα εκεινη την ωρα..κ χθες το βραδυ το ζουζουνακι μου λες κ το ενιωθε κ καθε φορα που ανεβαζα πυρετο ξυπνουσε..ταλαιπωρηθηκαμε λιγο γιατι επρεπε να περημενω να πεσει για να θηλασω..αλα ο καημενουλης εκανε υπομονη κιχ δεν εβγαλε απλα ειχε την πιπιλα στο στομα κ την πιπιλουσε λαιμαργα φαινοταν οτι πειναει το γιαυρι μου εχω στεναχωρεθει πολυ..μηλησα κ με γιατρους μου ειπαν μετα απο καθε θηλασμο να βγαζω το γαλλα ππου περησευει..πηρα κ την γιατρο απο το νοσοκομειο που σας ελεγα που δεν πηρε τελικα λεφτα..τι χρυςο ανθρωπος δεν εχω λογια..ποση ωρα μου μηλουσε κ ενιδαφερθηκε να μαθει τα παντα..ηρεμισα τωρα που μηλισα μαζι της..σημερα απο το μεσημερι κ μετα το μονο καλο ειναι οτι δεν ξαναειχα τρεμουλο..ασ ελπισω απο αυριο να ειμαι καλυτερα γιατι αν ξαναεχω θα παρω βολταρεν το οπιο μωλης το πιω θα πρεπει να πεταω το γαλα εκεινη την ωρα..αχχ θα περασει κ αυτο!στο νοσοκομειο μου ειχαν πει να μην βγαζω το γαλα που περησευει..να το προσεξετε κοριτσακαι μου να μην παθετε τα ιδια..να μαθετε τι πρεπει να κανετε..ισως να μην συμβαινει σε ολες τι γυναικε ςκ μενα ο οργανισμος μου να αντεδρασε αλιως..

σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!

σας διαβασα στα γρηγορα..συγνωμη που δεν θα αναφερθω στη καθεμια σας ξεχωρηστα αλα σας γραφω με πυρετο κ ειμαι καπως..απλα σας πεθυμησα τοσο πολυ..ευχαρηστω για το ενδιαφερον σας..

φιλακια πολλα σε ολες κ πολα χαδακια σε ολα τα γλυκα μπεμπακια που κρυβονται στις ομορφεες κοιλιτσες σας!;);)

Καλησπερα φιλεναδιτσες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρανακι μου υπομονη!!!!θα περασει καλο μου!πρεπει να εχεις φτιαξει ενα μπουστο παντως ολα τα λεφτα!!!χιχιχχιχ!!!Η μπιζουδενια σου σιγουρα θε σου δινει κουραγιο!το ξερω!εναι αυτες!ααααααααααααααχχ!!!!Ολα τα καταλαβαινουν!Η δικια μου καλα ειναι μες την τρελη χαρα ολη τη μερα!ειδικα το βραδυ τρελενεται!ολο νιωθω οτι θα μου τα σπασει τα νερα!χθες τη γλυτωσα!Αντε να δουμε σημερα χιχι!Με ποναει παντως η ζουζου τρελα!!οτι μαρεσει μην το ξαναπω θα με πειτε και μαζωχα στο τελος!!!χιχιχιχ!Περαστικουλια σου ευχομαι!!!!!!!

Αναστασακι μου γλυκο αντε σε δυο μερουλες εισαι στον εβδομο!!!!να δεις μολις περασει πως θα χαλαρωσεις!!!!Η μεσουλα πως ειναι σημερα?Τι κανει ο μπεμπουλης μας???

Ιωαννακι μου!χειμωνιαζει μαρεσει παρα πολυ!εδω βρεχει σημερα!!εβαλα μποτιτσες???Τι κανεις εσυ?

Πεταλουδα μου εμεις δεν εχουμε γνωριστει ακομα!εχουμε ολο τον καιρο αν και οπου να ναι θα χαθω για λιγες μερες...η μπεμπα ερχετεεεεεε!Εγω την αυχενικη μου την εκανα στο ιατρειο του γιατρου μου!αντε με το καλο να μπεις στον 4ο !!!!

Λενακι μου τι περνας !κουραγιο !ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να σου περασει γρηγορα καλη μου!!!!

Ματινακι μου τι κανεις?Ετοιμη η βαλιτσουλα???τι κανει ο πριγκιπας μας?

Κοριτσια μου εγω χθες το βραδυ ειχα κατι πονακια!!!!ουαου!Σημερα ειμαι αρκετα καλα αλλα να δειτε ολο βραδυ με πιανει !βραδυνη πιστευω θα ειναι η μπουμπου μου!χιχιχ!!Βεβαια τη μερα δε χανω ευκαιρια για βολτα τωρα ξεθαρεψα!τοσο μεσα φτανει!αχ!ξεκινησε τις βολτες η μπεμπα!Σημερα με πηγε ο αντρουλης μου να κοινωνησω και ειμαι παρα πολυ χαρουμενη!!!μετα πηγαμε για πρωινο και καφε !μετα νανι και μετα για φαγητο!εφαγα ενα μοσχαρακι με σαλτσα δεντρολιβανου!!!!!!οοοολα τα λεφτα!ακομα το σκεφτομαι!πανδεσια!!!!αντε να δουμε σημερα πως θα παει η νυχτα μου!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

καλησπέρα κοριτσούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λενάκι μου!!! αχ υπομονη κοριτσακι μου!! τι αλλο να πω! μακαρι να μην το περνουσες!! ευχομαι να φυγει αμεσως ο βρωμο πυρετος!!!!!!:twisted:

Χρυσανθακι μου?? βολτιτσες ε?? καλα κανεις κουκλαρα μου!! τοσο μεσα φτανει πια!!!

Πεταλουδιτσα τι κανεις? ολα καλα ε? μπραβο χαίρομαι!!αυχενικη εγω εκανα εξω οχι στη γιατρο μου!

ρανιακι , ιωαννακι πως ειστε??

Εμενα σημερα ηρθαν οι γονεις μου και τα αδερφια μου, καναμε κάτι μερεμετια εδω στο σπιτι, εστρωσε και τα χαλια η μαμα μου, και μετα πήγαμε εδω στην γειτονικη ταβερνα! :P:p πέρασαμε πολύ ωραία!:tongue: ο μπεμπούλης εφαγε καλα σήμερα!!!! αυριο πρωτα ο θεος αν ξυπνησω καλα θα παω για εξετασεις και θα κανω και την καμπυλη...!!!!:oops::oops: ευχομαι να μπορεσω να το πιω εκεινο το πραγμα!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου τι κανετε????

εγω ξεμιτισα λιγο εξω σημερα....πηγαμε για παγωτακι και βολτιτσα με τον αντρουλη μου...ωραια ηταν μετα απο 3 μερες μεσα...αλλα ειμαι μια χαρα τωρα!!!!με ποναει ελαχιστα...μακαρι να μην το ξαναπαθω!!!!!

λενιω μου γλυκοοοοοο....ευχομαι να περασει ο ατιμος ο πυρετος!!!!υπομονη γλυκουλα μου!!!!μακια πολλα στα ζουζουνια....σ'αγαπω πολυ!!!!

χρυσανθουλα μου...λες να ερθει νυχτα η μπουμπου σας????χαχαχαχαχχα....πλησιαζει η ωραααααααααααα.....αντε με το καλο παναγιτσα μου!!!!

πεταλουδιτσα αντε να κανεις και την αυχενικη και θα δεις που ολα θα πανε τελειααααααααααααααααααααααα.....εγω την εκανα στο μαιευτηριο που θα γεννησω...ηταν και ο γιατρος μου μεσα!!!!

ματιναραααααααααα....τι εγινε με τις δουλειες?ολα οκ?τον ξετιναξες τον αντρουλη σου????χαχαχαχαχαχαχαχα

ιωαννακι μου τι κανεις?πως εισαι?ο μπεμπουλης σου?

ποπακι μου που εισαι γλυκουλινι μου?ολα καλα με τη μπεμπουλα σου?μπες να μας πεις!!!!!

αναστασακι μου ωραια περασατε σημερα....τι ομορφα που ειναι οταν βλεπεις την οικογενεια σου εεεε????σε νιωθω....κι εγω δεν τους βλεπω συχνα....

αυριο εχω γιατροοοοοοοοοοοοοοοο...θα δω το καμαρι μου.....θα τα ακουσω βεβαια παλι για τα κιλα αλλα χεστηκα....χαχαχαχαχαχα....

σας καληνυχτιζω γλυκα γλυκα....μακιααααααααααααααααααααα!!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?σας γράφω από το εργαστήριο.άλλες 3 τσιμπίες εχω! Τη γλυκόζη την περίμενα χειρότερη η αλήθεια..ευτυχώς ήταν παγωμένη κ είχε ελαφριά γεύση λεμονιού..αλλά μετά ούτε νερό...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?σας γράφω από το εργαστήριο.άλλες 3 τσιμπίες εχω! Τη γλυκόζη την περίμενα χειρότερη η αλήθεια..ευτυχώς ήταν παγωμένη κ είχε ελαφριά γεύση λεμονιού..αλλά μετά ούτε νερό...

Καλημερα Αναστασακι μου σε πονανε οι κακοι??γευση λεμονιου ε!??καλυτερο απο το δικο μου!ηταν σαν ζαχαρονερο αλλα δεν σαφησαν να πεις νερακι μετα?εμας μας ειχαν δωσει και απο ενα μπουκαλακι εμφιελωμενο ευγενικη χορηγια απο το εργαστηριο!χιχιχι!

Kαλημερα και απο τη μπεμπα μου!μαλλον θελει να πει και αυτη γεια !με εχει τρελανει στη σβουρα!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Καλημερα Αναστασακι μου σε πονανε οι κακοι??γευση λεμονιου ε!??καλυτερο απο το δικο μου!ηταν σαν ζαχαρονερο αλλα δεν σαφησαν να πεις νερακι μετα?εμας μας ειχαν δωσει και απο ενα μπουκαλακι εμφιελωμενο ευγενικη χορηγια απο το εργαστηριο!χιχιχι!

Kαλημερα και απο τη μπεμπα μου!μαλλον θελει να πει και αυτη γεια !με εχει τρελανει στη σβουρα!!!

καλημέρα χρυσάνθη μου!

Άσε κυρία εγώ ετοίμασα κ το νεράκι κ μου λέει δεν θα πιεις νερό..δεν ξέρω μήπως επειδή είναι ανα μισάωρο? Μια ακόμη έμεινε! Ήταν κ ο άντρας μου εδώ που με έφερε με έκανε κ λίγη παρέα αλλά έφυγε.. Χαχα να δώσεις κ εσύ πολλά χάδακια στη μπουμπου σου!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Οι αλλες μανουλιτσες κοιμουντε???που ειστε κοριτσακια!?εγω περιμενω τον αντρουλη μου να ξυπνησει να κατεβουμε στην πολη στο μαγαζι!Εγω ειμαι καλουτσικα πονακια εχω συσπασεις οχι και τοοοοοοοσες πολλες!εδω βρεχει και εχει κρυακι...αντε να μπυι το φθηνοπωρο!!!!μαρεσει το κρυο!!χιχι!εσεις τι κανετε??

Ματινακι το χερακι καλυτερα?

Λενακι μας πως εισαι σημερα ?

Ρανακι στην δουλιτσα εισαι??τι κανει η μπιζουδενια?ο πονος που ειχες πως παει?

Ιωαννακι μου εσεις τι κανετε??

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

572554rr8wzizaah.gifempty.gif

Καλημερα κοριτσαρες και μπεμπακια! Τι κανετε???? Μπηκα επιτελους! Καλε τι κρυο ειναι αυτο χθες και σημερα? Παει, χειμωνιασε....εν τω μεταξυ δεν εχω δει καθολου καιρο...τι λενε? θα συνεχιστει αυτος ο χιονιας??? Απα πα αναψα καλοριφερ σημερα δεν γινοταν αλλιως...τις προηγουμενες μερες δεν εκανε τοσο πολυ κρυο!!!

Λενιω μουυυυ....αχχχ γλυκουλα μου ποσο στενοχωριεμαι που εισαι ετσι...κανε υπομονη καρδουλα μου θα περασει! Ξερω ειναι δυσκολο να θες να φροντισεις το μωρακι σου και να νιωθεις ετσι αλλα ολα μεσα στο προγραμμα ειναι...περαστικα κι αγυριστα να ειναι!Μη μου στενοχωριεσαι γιατι το καταλαβαινει ο μπεμπουλης σου!

Χρυσανθουλα μου ετοιμη η βαλιτσα σχεδον! Εχω βαλει ολα τα δικα μου πραγματα και σχεδον ολα του μπεμπακου! 2 φορμακια θελω να του παρω ακομα για να τα πλυνω και να την κλεισω...ειχα υπ'οψιν μου στο μαιευτηριο να παρω κοντα φορμακια του ανηψιου που ηταν αφορετα αλλα δεν ειχα λαβει υπ'οψιν οτι ο ανηψιος ηταν πρωορο και ειχαν παρει πολυ μικρα φορμακια...βεβαια κανα δυο τα φορεσε στον 3ο μηνα οποτε για νεογεννητο θα κανουν δεν θα κανουν? Απλα θα παω να παρω κανα 2 ακομα και θα παρω και το φορμακι εξοδου γιατι αυτα που πηραμε με την πεθερα θα του ειναι μεγαλα...μην κολυμπαει μεσα στα ρουχα του! Αυτο που με απασχολει ομως ειναι οτι πρεπει να το κανω αμεσα αυτο για να τα πλυνω και να τα σιδερωσω και ο καιρος δεν με βοηθαει ουτε να βγω απο το σπιτι ουτε να πλυνω...ουφ!Τεσπα βλεποντας και κανοντας! Εσενα βλεπω η μπουμπου στις δινει γερα και θα τα σπασει τα νερα...αχ μακαρι ρε χρυσανθακι μου για να γεννησεις και ευκολα! Αντε με κανεναν πονο αν γινεται!!!!!!!!!!

Ρανιακι μου τον ελιωσα λεει???? Ειπε τον δεσποτη Παναγιωτη ο αντρουλης μου χθες...εκανα κι εγω ομως δουλιτσες αλλα οχι βαρειες...! Σημερα θα δειτε την μπιζουδενια σας???? Με το καλοοοοοο!!!!! Μπες να μας πεις τα νεα και οσο για τα κιλα αν σου πει τιποτα ο γιατρος να του πεις οτι πεινας πολυ και αν δεν τρως δυσανασχετεις....να σου βρει λυση αν θελει και εχει την απαιτηση να μην τρως...ακου εκει!!!!! Φαε καμαρι μου εσυ...θα τα χασεις στο πιτς φυτιλι!

Ιωαννακι μου τι κανεις?Καιρο εχω να σε πετυχω...ο καιρος αυτος ανεκαθεν δεν μου αρεσε οποτε νομιζω οτι ηρθε και πολυ νωρις για φετος και μαλιστα με ολα αυτα που γινονται στην οικονομια δεν μας συμφερει να εχει τοσο κρυο!Το μπεμπεκι καλα??????

Αναστασακι μουυυυυ! Καλα αποτελεσματα στην καμπυλη...δεν ειναι τιποτα καλε η γλυκοζη...ισα ισα που ειναι και νοστιμη! Ο μπεμπακος????

Ελενιτσα πεταλουδιτσα πολυ χαιρομαι που πανε καλα τα πραγματα και ειναι το μωρακι σου καλα! Εγω την αυχενικη την εκανα σε εξωτερικο γιατρο στην Αθηνα! Και γενικα ολους τους μεγαλους υπερηχους εκει τους εκανα!

Ποπακι μου που εισαι οεο????? Σε εχει τρελανει η μπουμπου σου ε???? Καλα σου κανει ετσι πρεπει!!!!! Σε αγαπαμε πολυ και σενα και την μπουμπου σου και ευχομαστε να ειναι ολα καλα πλεον και να μην ταλαιπωρειται η μικρουλα ακομα με κολικους!!!!

Εμας σημερα θα ερθουν τα πεθερικα να μας δουν και να μας φερουν ξυλα απο το χωριο! Σιγουρα θα αναψουμε και τζακι το βραδυ δεν παιζει διαφορετικα....πολυ κρυο ρε σεις!!!!

Παω να φαω κατι και θα επανελθω!

καλημέρα χρυσάνθη μου!

Άσε κυρία εγώ ετοίμασα κ το νεράκι κ μου λέει δεν θα πιεις νερό..δεν ξέρω μήπως επειδή είναι ανα μισάωρο? Μια ακόμη έμεινε! Ήταν κ ο άντρας μου εδώ που με έφερε με έκανε κ λίγη παρέα αλλά έφυγε.. Χαχα να δώσεις κ εσύ πολλά χάδακια στη μπουμπου σου!

και συ στον μπεμπακο σου!φιλακια να ζητησεις απο τον αντρουλη στα χερακια για τα τρυπηματα!να σου απαλινει τον πονο!!!

χωρις νερακι λοιπον ε?καημενουλα!και τπυπημενη και διψασμενη!κλαψ!σκεψου να ζητησεις χαρη σημερα απο τον αντρουλη!μαμουνιά!χιχιχι!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Οι αλλες μανουλιτσες κοιμουντε???που ειστε κοριτσακια!?εγω περιμενω τον αντρουλη μου να ξυπνησει να κατεβουμε στην πολη στο μαγαζι!Εγω ειμαι καλουτσικα πονακια εχω συσπασεις οχι και τοοοοοοοσες πολλες!εδω βρεχει και εχει κρυακι...αντε να μπυι το φθηνοπωρο!!!!μαρεσει το κρυο!!χιχι!εσεις τι κανετε??

Ματινακι το χερακι καλυτερα?

Λενακι μας πως εισαι σημερα ?

Ρανακι στην δουλιτσα εισαι??τι κανει η μπιζουδενια?ο πονος που ειχες πως παει?

Ιωαννακι μου εσεις τι κανετε??

Καλημερα χρυσανθακι μου! Πολυ κρυο σημερα....εγω δεν το θελω καθολου! Ειμαι κρυουλιαρα και νευριαζω οταν κρυωνω...α ρε καλοκαιρακι αθανατο! Βεβαια φετος ηθελα να φυγει το καλοκαιρι γρηγορα για να ερθει και ο καιρος που θα εγννηθει το μπεμπακι μου αλλα τοσο κρυο απο οκτωβρη μηνα δεν περιμενα...περσυ τετοιες μερες ειχαμε 25 βαθμους! Αφου θυμαμαι πηγα στον γαμο της φιλεναδας μου που τον εκανε 30 οκτωβριου και το τραπεζι ηταν υπαιθριο...κατεβασαν καποια στιγμη τα ναϋλον αλλα τοσο κρυο δεν εκανε....τεσπα!

Το χερακι μου παει καλυτερα γιατι βρηκα κολπο....εκει που επλενα τα πιατα με ζεστο νερο ενιωθα καλυτερα, οποτε καθε βραδυ του βαζω θερμοφορα να το κραταει ζεστο και πλεον δεν με ταλαιπωρει με πονο αλλα μονο μουδιαζει λιγο! Σωθηκα σας λεωωωωωω...........!!!!!!!!!!

Φιλια και χαδια στην μπουμπου σου την βιαστικη!!!!!

Καλημερα χρυσανθακι μου! Πολυ κρυο σημερα....εγω δεν το θελω καθολου! Ειμαι κρυουλιαρα και νευριαζω οταν κρυωνω...α ρε καλοκαιρακι αθανατο! Βεβαια φετος ηθελα να φυγει το καλοκαιρι γρηγορα για να ερθει και ο καιρος που θα εγννηθει το μπεμπακι μου αλλα τοσο κρυο απο οκτωβρη μηνα δεν περιμενα...περσυ τετοιες μερες ειχαμε 25 βαθμους! Αφου θυμαμαι πηγα στον γαμο της φιλεναδας μου που τον εκανε 30 οκτωβριου και το τραπεζι ηταν υπαιθριο...κατεβασαν καποια στιγμη τα ναϋλον αλλα τοσο κρυο δεν εκανε....τεσπα!

Το χερακι μου παει καλυτερα γιατι βρηκα κολπο....εκει που επλενα τα πιατα με ζεστο νερο ενιωθα καλυτερα, οποτε καθε βραδυ του βαζω θερμοφορα να το κραταει ζεστο και πλεον δεν με ταλαιπωρει με πονο αλλα μονο μουδιαζει λιγο! Σωθηκα σας λεωωωωωω...........!!!!!!!!!!

Φιλια και χαδια στην μπουμπου σου την βιαστικη!!!!!

μπράβο Ματινακι.! Καλύτερα με το χέρι δηλαδή. Άντε να πας να πάρεις κ τα φορμακια του μικρού να την κλείσεις επιτέλους Τι βαλίτσα!τελικά σου θα γεννήσεις ?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...