Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Φιλεναδιτσες μου σας διαβασα μολις!!!

Λενακι μου πονας καλη μου...θα περασει συντομα θα δεις..φιλακια στον μπεμπακο μας του κανεις το μεγαλυτερο δωρο με τον θυλασμο..μακαρι να τα καταφερω και γω..

Αναστασακι μου η μεσουλα ποναει καλο μου?περαστηκα σου ...δυστιχως και τιποτα να μην κανεις παλι θα ποναει ειναι η αλλαγη στασης σωματος οσο μεγαλωνει η πανεμορφη κοιλιτσα σου που την καμαρωνεις!

Ματινακι μου δεν θα μεινει μετα ο πονος στο χερακι σου θα δεις!!Ολα καλα θα πανε!

Ιωαννακι μη σκας για τα κιλακια!θα φυγουν οοοοοοοολαααα!χωρις καν να προσπαθησεις!!!!χιχιχιχ!

Ρανακι μου η μπιζουδενια καλα ειναι βλεμω και συ καλυτερα απο χθες !μπραβο κοριτσακι μου!

Εγω τα ιδια ...ο γλυκος μου πονος συνεχιζεται...αλλα ψυχολογιακα ειμαι καλα!σας φιλω γλυκα οοοοοοολεεες!!!!!!!!!!!1

χρυσανθουλα μου καλυτερα ειμαι αν και πριν λιγο με ξαναπιασε καπως ο πονος αυτος...ουφφφφφφφ.....πολυ σπαστικο γιατι δε μπορω να αναπνευσω βαθια...τεσπα...ελπιζω να μου περασει σιγα σιγα...

η μπεμπουλα μας καλα ειναι?:P

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρανιακι εσυ κρυωσες για τα καλά!!! εμενα οταν με επιανε αυτος ο πόνος και πήγαινα να πάρω βαθιά αναπνοή με πονούσε στα αριστερα! και βαθιά αναπνοη δεν μπορουσα να πάρω!! το βιξ σου εκανε δουλειά????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλησπερα φιλεναδιτσες μου καλες! Τι κανετε εσεις και τα πολυτιμα σας?

Εγω πριν μιση ωριτσα εβαλα το σοκολατοκεϊκ μου να ψηνεται και ηρθα να σας πω μια καλησπερα!

Το χερι μου απ'το κακο στο χειροτερο παει και απ'οτι ειδα λιγο με ανακουφιζει το ζεστο νερο...επλυνα ολα τα συπραγκαλα απο το κεικ με σχεδον καυτο νερο και σαν να μου ξεμουδιασε λιγο....για να δουμε! Πρωτη φορα κραταει τοσο πολυ το μουδιασμα και ο πονος...τις προηγουμενες φορες με πονουσε μονο στον υπνο και οταν ξυπνουσα το πρωι μου περναγε αν οχι αμεσως στο μισαωρο σιγουρα!

Ο μπεμπης κανει βολτες στην κοιλιτσα και φαινονται τα ποδαρακια του που περνανε καθως γυρναει...ειναι τρελαααααα!!!! Μολις γυρισε ο μπαμπας μας απο την μπαλα τον καταλαβαμε αμεσως και αρχισαμε τις τουμπες απο χαρα! Πραγματικα οποτε ερχεται ο αντρας μου και τον ακουει που μιλαει κανει τουμπες, κουναει ολη την κοιλια!

Αναστασακι πως παει η μεσουλα? Περασε καθολου?????

Ρανιακι μου η μπιζουδενια χοροπηδαει ε? Ετσι την θελω ζωηρη την νυφουλα μου...χιχιχιχι!!!!!!!!!

Χρυσανθακι μου καλα κανεις και προσπαθεις να εχεις καλη ψυχολογια...ολα καλα θα πανε μην αγχωνεσαι καθολου!

Ιωαννακι μου δεν σε εχω πετυχει σημερα καθολου....τι κανετε μανουλα και μπεμπουλης?

Το Λενιω μας αραγε πως να ειναι? Να της περασε καθολου το στηθος????

Το Ποπακι δεν μπηκε παλι ε? Μακαρι να ειναι καλα ολα απο θεμα κολικων με την μικρη!!!!

Ξεχασα καμια? Γιατι το αλτσχαϊμερ καλα κρατει!!!!!!!!

Κοριτσακια μου σας καληνυχτιζω!

Θα τα πουμε απο αυριο παλι πρωτα ο Θεος! Μπορει να αργησω λιγο να μπω γιατι εχουμε δουλιτσες αυριο με τον αντρουλη....γενικη καθαριοτητα!

Σας φιλω γλυκα και σας στελνω πολλες ζεστες αγκαλιες και πολλα χαδακια στα μωρακια και στα κοιλουμπακια σας!

2530381yxr1xeyyxu.gifempty.gif

καλυτερα ειμαι ματινακι μου! εμενα αυριο θα ερθουν οι γονεις μμου κ τα αδερφια μου!! θα μπω ομως το πρωι για καλημερα!!!!!!!!!!!! καληνυχτα και φιλακια σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!

goodnight4xy.gif

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα σαςςςςςςςςςςςςςςςς......

παρτε κι ενα τραγουδακι που ταιριαζει στη μερα.....χιχιχιχιιχιχιιχιχ,.....

τα ιδια με τη πλατη και το στηθος μου....ποναω ακομα...αααααα δε σας ειπα....χθες μιλουσα με τη γυναικα ενος φιλου του αντρα μου και μου ειπε οτι ειχε παθει ακριβως το ιδιο πραγμα στη πρωτη της εγκυμοσυνη....ειχε παει στο γιατρο και τελικα ηταν μυικος πονος απο το βαρος του στηθους...αχχχχχχχχχχχχχ....τι τραβαωωωωωωωωω....δε μπορουσε να ηταν μικροτερο?????οποτε ή κρυωμα ή απο το πολυ βαρος το επαθα...εχω παρει και 10 κιλα!!!!!θα δειξει....αυριο ετσι κι αλλιως εχω ραντεβου με τον γιατρουλη μου και θα δω και το μπιζουδακι μου το ομορφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.....

καλυτερα ειμαι ματινακι μου! εμενα αυριο θα ερθουν οι γονεις μμου κ τα αδερφια μου!! θα μπω ομως το πρωι για καλημερα!!!!!!!!!!!! καληνυχτα και φιλακια σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!

goodnight4xy.gif

αναστασακι μου μπηκες στον 7ο ....γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......αχχχχχχχχχχχχχ.....πολυ συγκινουμαι!!!!!:D

αναστασακι μου μπηκες στον 7ο ....γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......αχχχχχχχχχχχχχ.....πολυ συγκινουμαι!!!!!:D

καλημέρα σας!!!!!!!!!!!!!!! τι κανετε ??????????

ρανιακι κανονικα μεθαυριο μπαινω, αλλα το ίδιο ειναι!!!!!!!!!!!!!! μία μία μετραω τις μέρες!!!!!!!!!!!! (χωρις πλακα!!!!)

ακόμα πονας ε??? μηπως τα περισσοτερα κιλα τα εβαλες εκει???:shock: γι'αυτο πονας απ'το βαρος???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα σας!!!!!!!!!!!!!!! τι κανετε ??????????

ρανιακι κανονικα μεθαυριο μπαινω, αλλα το ίδιο ειναι!!!!!!!!!!!!!! μία μία μετραω τις μέρες!!!!!!!!!!!! (χωρις πλακα!!!!)

ακόμα πονας ε??? μηπως τα περισσοτερα κιλα τα εβαλες εκει???:shock: γι'αυτο πονας απ'το βαρος???

καλημερα αναστασακι μου.....σιγουρα τα πιο πολλα κιλα τα εβαλα εκει...ειναι τρομεροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο....αν δεις πως εχουν γινει...αστααααααααααααααααααααα....

Καλημέρα! Τι κάνετε κοριτσάκια μου; πολύ ωραία μέρα σήμερα! Ότι πρέπει για μέσα και ζουζουνιές!

Ρανιάκι μου πονάς ακόμη; Θέλει υπομονή! Το κρύωμα στην εγκυμοσύνη κυρίως όταν δεν παίρνεις τίποτα είναι άστα να πάνε! Τώρα δεν ξέρω αν ο πόνος είναι από το βάρος αλλά εσύ είσαι αδύνατη, αν πήρες 10 εκεί είναι λογικό κουκλίτσα μου να πονάς! Δεν πειράζει όμως η μπιζουδένια να είναι καλά!:P:p:p:p;)

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Τι κάνετε κοριτσάκια μου; πολύ ωραία μέρα σήμερα! Ότι πρέπει για μέσα και ζουζουνιές!

Ρανιάκι μου πονάς ακόμη; Θέλει υπομονή! Το κρύωμα στην εγκυμοσύνη κυρίως όταν δεν παίρνεις τίποτα είναι άστα να πάνε! Τώρα δεν ξέρω αν ο πόνος είναι από το βάρος αλλά εσύ είσαι αδύνατη, αν πήρες 10 εκεί είναι λογικό κουκλίτσα μου να πονάς! Δεν πειράζει όμως η μπιζουδένια να είναι καλά!:P:p:p:p;)

ναι το μπιζουδακι μου να ειναι καλα....κατι μου λεει οτι μαλλον απο το πρηξιμο ειναι!!!!:(

Γεια σας κι απο μενα κοριτσακια μου! Χαιρομαι που εσεις και τα μωρακια σας ειστε καλα! Δεν μπαινω σχεδον καθολου γιατι μολις μετακομισαμε και δεν εχουμε ακομη ιντερνετ της προκοπης! Και αυτο που μπηκα τωρα ειναι μεσω κινητου και με ταχυτητα φωτος! :D

Κι εγω ειμαι καλα συνεχιζουμε ακαθεκτοι! Διανυω τη 10η βδομαδα και ολα καλα! Απο αναγουλες λιγα πραγματα ευτυχως!

Γεννησε το Ελενακι,ολα καλα δοξα το θεο και παιρνει σειρα το Ματινακι! Αντε ολες σας με το καλο και τελευταια εγω! Για να δουμε.... Σας φιλω ολες!

Α! Την αυχενικη που την κανατε; Στο ιατρειο του γιατρου σας ή σε νοσοκομειο;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...