Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Εγώ έκανα τον Νοέμβριο με κατεψυγμένα ωάρια, δεν έκανα ovitrelle, μόνο με παρακολουθούν το ενδομητριο 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Πρεπει να σιδερωσω τις πετσετες μου, 2 σετ πιτζαμες, εσωρουχα και 1 ρομπα για να ξεκινησω την βαλιτσα...ελεγα οτι χθες θα την τελειωσω αλλα αφου ηρθε η κουνια του παιδιου εδωσα εκει προτεραιοτητα εννοειται! Ολα του μωρου ειναι ετοιμα οποτε με το σιδερωμα αυτο την ετοιμαζω και την κλεινω κιολας....το μεσημερι που εχει μπαλα ο αντρας μου θα κατσω να τα σιδερωσω και να την ετοιμασω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εσενα δειγματα σου ηρθαν μονο από την babylino??

Ναι κανονικες συσκευασιες απο την babylino μονο! Για την βαλιτσα του mothercare δεν εχω παρει ακομα...σε λιγο θα παρω, και αναμενω μαζι σας της libero!

Μου ειχε ερθει ενα πακετακι απο το babyspace που ειχα γραφτει για να μαθαινω ανα εβδομαδα κυησης την αναπτυξη του εμβρυου! Ειχε μεσα ενα μικρο δειγματακι απο την sudocream για το συγκαμα και πολλα φυλλαδια ενημερωτικα + ενα βιβλιο εγκυμοσυνης! Οχι δειγματα σε κανονικες συσκευασιες.....

Πρεπει να σιδερωσω τις πετσετες μου, 2 σετ πιτζαμες, εσωρουχα και 1 ρομπα για να ξεκινησω την βαλιτσα...ελεγα οτι χθες θα την τελειωσω αλλα αφου ηρθε η κουνια του παιδιου εδωσα εκει προτεραιοτητα εννοειται! Ολα του μωρου ειναι ετοιμα οποτε με το σιδερωμα αυτο την ετοιμαζω και την κλεινω κιολας....το μεσημερι που εχει μπαλα ο αντρας μου θα κατσω να τα σιδερωσω και να την ετοιμασω!

αχχχχχχχχχχχχχχ....τι ομορφες ετοιμασιες ματινακι μου??????

ερχεται και η δικη μας η σειρα....;):tongue::P

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

αχχχχχχχχχχχχχχ ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κατι ειπες για τα χριστουγεννα πριν ε???????????????? αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ και εγω θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Αχχχχ....οι καλυτερες ετοιμασιες ειναι! Ουτε παραπονιεσαι για το ατελειωτο σιδερωμα ουτε τιποτα! Μονο που βλεπεις τα εσωρουχακια και τα κουβερτακια σου φευγουν ολα!!!!!!!!!!!

Αντε και στις δικες σας ετοιμασιες με το καλο!!!!!

αχχχχχχχχχχχχχχ ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κατι ειπες για τα χριστουγεννα πριν ε???????????????? αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ και εγω θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!

Ναι ναι Χριστουγεννααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσακια μου σας αφηνω...παω να ξεκινησω να κανω καμια δουλεια γιατι βλεπω οτι δεν θα προλαβω να κανω παλι τιποτα!

Προς το παρον σας φιλω και σας στελνω πολλα χαδακια στα μωρακια σας και στις κοιλιτσες σας!!!!!!!!!

Ελπιζω να μπορεσω να μπω αργοτερα...αν οχι καλο μεσημερι!!!!!!!!!!!!!!

000203F8.gif

Σας στελνω και αυτην την διευθυνση να παρετε το δωρο....απλα αυτο αργει λιγουλακι! Εμενα μου ηρθε ενα μηνα μετα την παραγγελια!

http://www.babyspace.gr/Gift/before-birth/2.html

Εστειλα και εκει!! ευχαριστούμε!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αχχχχ....οι καλυτερες ετοιμασιες ειναι! Ουτε παραπονιεσαι για το ατελειωτο σιδερωμα ουτε τιποτα! Μονο που βλεπεις τα εσωρουχακια και τα κουβερτακια σου φευγουν ολα!!!!!!!!!!!

Αντε και στις δικες σας ετοιμασιες με το καλο!!!!!

Ναι ναι Χριστουγεννααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ ναι!!!! πότε θα ερθει η ωρα!!!!!!!:P:p:p

καλό μεσσημερι ματινάκι!!!! ΄χαδακια και στον δικό σου μπεμπάκο!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

A! Θυμηθηκα και κατι αλλο...πριν κανα 2-3 μερες μου ηρθε ενα μπιμπερο δωρο των 160 ml anti-colic της εταιρειας mam!

Συμπληρωστε τα στοιχεια σας και θα σας ερθει αυτο που θα επιλεξετε, μπιμπερο ή πιπιλα! http://www.varellas.eu/kouponi/

Παντως το μπιμπερο ειναι πολυ ωραιο και ασχετα αν ειναι απο υψηλης ποιοτητας πλαστικο αποστειρωνεται κανονικα και ειναι κατα των κολικων κιολας! Βεβαια μακαρι να θηλασουμε αλλα χαμενο δεν θα παει, θα το εχει για να πινει νερακι αργοτερα!

Αντε σας ξαναφιλω!!!!!!

Καλο μεσημερι και καλη ορεξη!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλό μεσσημερι κοριτσια!!!!!!! φιλάκια!!!!!!!!!!! εγω εβαλα να βρασουν κατι καστανα που ειχα γιατι θα μου χαλούσαν! και σιγά σιγα βάζω στην ντουλαπα τα χειμωνιατικα φουστανακια μου!:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλό μεσσημερι κοριτσια!!!!!!! φιλάκια!!!!!!!!!!! εγω εβαλα να βρασουν κατι καστανα που ειχα γιατι θα μου χαλούσαν! και σιγά σιγα βάζω στην ντουλαπα τα χειμωνιατικα φουστανακια μου!:tongue:

Φιλεναδιτσες μου σας διαβασα μολις!!!

Λενακι μου πονας καλη μου...θα περασει συντομα θα δεις..φιλακια στον μπεμπακο μας του κανεις το μεγαλυτερο δωρο με τον θυλασμο..μακαρι να τα καταφερω και γω..

Αναστασακι μου η μεσουλα ποναει καλο μου?περαστηκα σου ...δυστιχως και τιποτα να μην κανεις παλι θα ποναει ειναι η αλλαγη στασης σωματος οσο μεγαλωνει η πανεμορφη κοιλιτσα σου που την καμαρωνεις!

Ματινακι μου δεν θα μεινει μετα ο πονος στο χερακι σου θα δεις!!Ολα καλα θα πανε!

Ιωαννακι μη σκας για τα κιλακια!θα φυγουν οοοοοοοολαααα!χωρις καν να προσπαθησεις!!!!χιχιχιχ!

Ρανακι μου η μπιζουδενια καλα ειναι βλεμω και συ καλυτερα απο χθες !μπραβο κοριτσακι μου!

Εγω τα ιδια ...ο γλυκος μου πονος συνεχιζεται...αλλα ψυχολογιακα ειμαι καλα!σας φιλω γλυκα οοοοοοολεεες!!!!!!!!!!!1

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Φιλεναδιτσες μου σας διαβασα μολις!!!

Λενακι μου πονας καλη μου...θα περασει συντομα θα δεις..φιλακια στον μπεμπακο μας του κανεις το μεγαλυτερο δωρο με τον θυλασμο..μακαρι να τα καταφερω και γω..

Αναστασακι μου η μεσουλα ποναει καλο μου?περαστηκα σου ...δυστιχως και τιποτα να μην κανεις παλι θα ποναει ειναι η αλλαγη στασης σωματος οσο μεγαλωνει η πανεμορφη κοιλιτσα σου που την καμαρωνεις!

Ματινακι μου δεν θα μεινει μετα ο πονος στο χερακι σου θα δεις!!Ολα καλα θα πανε!

Ιωαννακι μη σκας για τα κιλακια!θα φυγουν οοοοοοοολαααα!χωρις καν να προσπαθησεις!!!!χιχιχιχ!

Ρανακι μου η μπιζουδενια καλα ειναι βλεμω και συ καλυτερα απο χθες !μπραβο κοριτσακι μου!

Εγω τα ιδια ...ο γλυκος μου πονος συνεχιζεται...αλλα ψυχολογιακα ειμαι καλα!σας φιλω γλυκα οοοοοοολεεες!!!!!!!!!!!1

χρυσανθακι μου!!!!!!!!!! φιλάκιαααααααααααααααααααααααααααααα:P:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...