Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Ξεχασα να σας πω οτι θα μπαινετε στο μαιλ σας να βλεπετε αν σας εχουν απαντησει...στην λιμπερο νομιζω μεσω μαιλ θα σας απαντησουν ή τηλεφωνικως για λεπτομερειες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξεχασα να σας πω οτι θα μπαινετε στο μαιλ σας να βλεπετε αν σας εχουν απαντησει...στην λιμπερο νομιζω μεσω μαιλ θα σας απαντησουν ή τηλεφωνικως για λεπτομερειες!

εμενα μου απαντησε η libero οτι θα με ενημερωσουν.....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

μου ετσειλαν μειλ απο την λιμπερο οτι θα μου απαντησουν το συντομοτερο!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εμενα μου ειχε ερθει ενα μαιλ απο την λιμπερο με νουμερο τηλεφωνου χωρις χρεωση...να παρουμε λετε γαι να ρωτησουμε αν θα μας στειλουν δειγματα?

Σας ηρθε το τηλεφωνο στο μαιλ?

ρε κοριτσια με ποναει η μεση χωρις να εχω κανει τιποτα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δεν χρειαζεται να κανεις κατι καμαρι μου για να πονεσει η μεση....κι εγω δεν το κουραζω το χερι αλλα με πεθαινει! Ειναι τα της εγκυμοσυνης αυτα...μονο υπομονη τιποτε αλλο!!!!

Εμενα μου ειχε ερθει ενα μαιλ απο την λιμπερο με νουμερο τηλεφωνου χωρις χρεωση...να παρουμε λετε γαι να ρωτησουμε αν θα μας στειλουν δειγματα?

εμενα οχι....:confused:

ρε κοριτσια με ποναει η μεση χωρις να εχω κανει τιποτα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κι εμενα αναστασακι μου....αλλα ειναι απο τη μπιζουδενια μου...μεγαλωνει μαλλον...χιχιχιχιιχιχ...

σημερα ειναι πολυ ησυχη....:(

Εμενα μου εστειλαν αυτο.Γραψτε το να το εχετε....

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία μπορείτε να καλείτε και στην τηλεφωνική γραμμή του Libero Club στο

800 11 542376 (γραμμή χωρίς χρέωση).

Διαφημίσεις

αυτο εννοεις??

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που δείχνετε για τα προϊόντα Libero. Σχετικά με την ερώτησή σας, θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία μπορείτε να καλείτε και στην τηλεφωνική γραμμή του Libero Club στο 800 11 542376 (γραμμή χωρίς χρέωση).

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Δεν χρειαζεται να κανεις κατι καμαρι μου για να πονεσει η μεση....κι εγω δεν το κουραζω το χερι αλλα με πεθαινει! Ειναι τα της εγκυμοσυνης αυτα...μονο υπομονη τιποτε αλλο!!!!

καταλαβα!!! υπομονη λοιπόν!!!....:rolleyes::rolleyes: ακούς ρανια????? εγώ προσωπικά δεν κάνω και κάτι άλλο!!! μόνο υπομονή!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αυτο εννοεις??

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που δείχνετε για τα προϊόντα Libero. Σχετικά με την ερώτησή σας, θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία μπορείτε να καλείτε και στην τηλεφωνική γραμμή του Libero Club στο 800 11 542376 (γραμμή χωρίς χρέωση).

Ναι ναι αναστασακι μου αυτο! Οποτε θα μας ενημερωσουν μεσω μαιλ για την ερωτηση που τους θεσαμε ε? Και μενα ακομα δεν μου εχουν απαντησει αλλα τα κοριτσια που το κανανε ους ηρθαν κανονικες συσκευασιες οπως ηρθαν σε μενα της μπειμπιλινο!

εσενα δειγματα σου ηρθαν μονο από την babylino??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ναι ναι αναστασακι μου αυτο! Οποτε θα μας ενημερωσουν μεσω μαιλ για την ερωτηση που τους θεσαμε ε? Και μενα ακομα δεν μου εχουν απαντησει αλλα τα κοριτσια που το κανανε ους ηρθαν κανονικες συσκευασιες οπως ηρθαν σε μενα της μπειμπιλινο!

ok!!! αναμονη λοιπόν! ;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...