Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Λοιπον, σας στελνω πρωτα της libero

http://www.liberoclub.gr/Footer/Contact-Us/

Στην φορμα συμπηρωνετε τα στοιχεια σας και εκει που λεει "τυπος ερωτηματος" βαλ'τε :θεματα σχετικα με προιοντα libero.Εκει που λεει "η ερωτηση σας" εγω εγραψα : θα μπορουσατε να μου στειλετε δειγματα των προιοντων σας για νεογεννητο?

Στην babylino http://www.babylino.gr/babyclub.php

κανετε το ιδιο και εκει που λεει να γραψετε μηνυμα γραψτε παλι να σς στειλουν δειγματα για νεογεννητο!

Για το βαλιτσακι της mothercare

Παιρνετε τηλ. απο σταθερο στο 8001182800, απο κινητο στο 210-9287700 ή στελνοντας sms στο 6948820400 με το ονοματεπωνυμο σας και ενα σταθερο για να σας παρουν και να τους πειτε για την βαλιτσουλα δειγματων.Αν παρετε τηλ.εννοειται θα την ζητησετε...

Τα pampers δεν στελνουν απ'οτι βλεπω γιατι ολες οι ιδιωτικες κλινικες και τα δημοσια σου δινουν το βαλιτσακι της pampers μαζι με το εξιτηριο!

Aν βρω και καμια αλλη διευθυνση σας την στελνω!

το κανω αμεσως....ευχαριστουμε αγαπακι......:P

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

good-morning.jpg

καλημέρα , καλημέρα, καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ματινάκι τι ειναι παλι αυτο με το χερι! πρωτη φορα το ακουω! ευχομαι να μην συνεχιστει για πολυ! σχεδόν ετοιμο το δωματιακι ε? :D φανταζομαι πως θα το χαζευειες!!!!:tongue::tongue:

λενακι μου και σε εσενα εραστικά σου! ευχομαι να εισαι καλύτερα! φιλάκια στον μπουμπούκο σου!

ρανιακι καλυτερα σημερα ε??? συνεχισε ομως τα γιατροσοφια! μην παιρνεις αερα!!:tongue:

Ιωαννακι αναψατε τζακι?? τελειαααααααα!!!!!!!!

χρυσανθακι??? πως πας σημερα?????????

Καλημερα αναστασακι μου!

Ασε με το χερι την πατησα ασχημα.Ειναι συνδρομο που πιανει τις εγκυες γιατι οσο μεγαλωνει το μωρο και η μητρα πιεζει πολλα νευρα και ενα απ'αυτα ειναι και του καρπιαιου σωληνα! Ουτε εγω το ηξερα...μου το ειπαν τα κοριτσια στο καφε νοεμβριου και μπηκα και το εψαξα...η αληθεια ειναι οτι ειχα ανησυχησει παρα πολυ γιατι ειναι το αριστερο και συνηθως η καρδια κανει μουδιασματα στο αριστερο χερι! Ας ελπισουμε οτι δεν θα παραμεινει και μετα την γεννα!

Εσυ πως εισαι? Ο μπεμπακος??????

BONJOURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR......τι κανεις αναστασακι μου...?

ειμαι λιγο καλυτερα σημερα...ευτυχως παναγιτσα μου!!!!:P

:Pτρωω το φρουτακι μου!!! μπραβο κοπελαρα μου που ειστε καλύτερα!! η μπιζουδενια χορευει??? (θα την βαπτισεις ετσι στο τελος!! χιχιιχιχιχ)

ευχαριστουμε ματινακιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

BONJOURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR......τι κανεις αναστασακι μου...?

ειμαι λιγο καλυτερα σημερα...ευτυχως παναγιτσα μου!!!!:P

Καλημερα αναστασακι μου!

Ασε με το χερι την πατησα ασχημα.Ειναι συνδρομο που πιανει τις εγκυες γιατι οσο μεγαλωνει το μωρο και η μητρα πιεζει πολλα νευρα και ενα απ'αυτα ειναι και του καρπιαιου σωληνα! Ουτε εγω το ηξερα...μου το ειπαν τα κοριτσια στο καφε νοεμβριου και μπηκα και το εψαξα...η αληθεια ειναι οτι ειχα ανησυχησει παρα πολυ γιατι ειναι το αριστερο και συνηθως η καρδια κανει μουδιασματα στο αριστερο χερι! Ας ελπισουμε οτι δεν θα παραμεινει και μετα την γεννα!

Εσυ πως εισαι? Ο μπεμπακος??????

υπομονή !!! λίγο έμεινε!!!!!!! ανεφερε το και στο γιατρο οταν θα τον δεις καλου κακου!

εμεις καλά ειμαστε! δόξα το θεό!!!! δεν κανω και τιποτα όλη μέρα! δεν ξέρω πως θα αντεξω ετσι!!!!:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Σας στελνω και το φορουμ αν θελετε να διαβασετε περισσοτερες πληροφοριες για τα βαλιτσακια...μηπως και μου εχει ξεφυγει κατι!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22363

Σας στελνω και το φορουμ αν θελετε να διαβασετε περισσοτερες πληροφοριες για τα βαλιτσακια...μηπως και μου εχει ξεφυγει κατι!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22363

τα εστειλα ματινακι μου.....ευχαριστω παρα πολυυυυυυυυυυυυυ.....:P

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...