Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Εγώ έκανα τον Νοέμβριο με κατεψυγμένα ωάρια, δεν έκανα ovitrelle, μόνο με παρακολουθούν το ενδομητριο 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα ιωαννακι μου...τι κανετε μανουλα και μπεμπακος?????

τι πρωινο ειναι αυτο?????μιαμ μιαμ μιαμ....αχχχχχχχχχχ.....δεν πολυτρωω...προσεχω λιγακι τωρα τελευταια...εχω παρει 10 κιλα!!!!!!και εχω ακομα 3-4 μηνες μπροστα μου....:tongue:

Καλημέρα Ρανιάκι μου! Άσε μην ανοίγουμε θέμα για τα κιλά τώρα! Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου πιυ πήγα στο γιατρό είχα πάρει 6, τώρα θα πάω την Παρασκευή στις 21 και τρέμω! Με πήρε τόσο πολύ από κάτω που δεν έτρωγα! Κάποια στιγμή μου φωνάζανε όλοι και τρώω αλλά με μέτρο! Θα φάω τη μερεντούλα μου αλλά....... μία στο τόσο! Σε καθημερινή βάση έχω το τοστάκι μου! Και να σου πω και κάτι; Ας γεννηθούνε γερά τα μωράκια μας και θα τα χάσουμε! Άσε που ο θηλασμός βοηθάει πάρα πολύ!

Βρέχει ε; Εμένα μου άναψε και το τζάκι ο αντρούλης μου και πραγματικά είναι τέλεια! Βέβαια παρόλο που είναι ο καιρός έτσι το βραδάκι θέλω να βγω μία βολτούλα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδια σαςςςςςς!

κ εδω βρεχει ασταματητα κοριτσια αλ μαρεσει..

τι κανετεεεε/?εγω ετσι κ ετσι χθεες κ σημερα ανεβασα πυρετο απο το στηθος..κ τωρα ειπια ντεπονακι κ εβγαλα λιγο με το θηλαστρο μεχρι να ξυπνησει ο μπεμπακος γιατι πονουσε πολυ!νιωθω πολυ αδυναμη αλα θα μου περασει!;);)

ΜΑΤΙΝΑΚΙ μου κ γω το ειχα παθει αυτο αλα οχι με πονο απαλ μουδιασμα..φανταζομαι αν πονας κιολας τι σπαστικο!

τι καλα που σου μπαινουν ακομα τα ρουχαλακια ..δεν λεει τωρα τελευταια στιγμη να εχει ςεξοδα για ρουχα λιγων ημερων;);)

Ρανιουκακο μου καλα εκανες κ ξαπλωσες χθες..ποσο σε καταλαβαινω..εγω εχω την μαμα που ερχεται την μερα..σε λιγο θα ερθει κ με βοηθαει ειναι δυσκολα ειδικα αν δεν νιωθεις καλα κ δεν εχεις βοηθεια εκεινη την ωρα!

Χρυσανθακι μου γλυκο αχ αυτες οι συσπασεις κ μενα ετσι με ντονο πονο ηταν αλα τα κοριτσακια ειναι πιο α νυπομονα κ βγαινουν νωρητερα/..λιγο εμεινε για να ζησεις τηνν απολυτη ευτυχεια!:D:D:D

Αναστασακι μου καλο πως εισαι..πινεςι καφεδακι..αχ κ γω θα θελα εναν τωρα...με τραβαει κ πολυ για γλυκο!:tongue:

χαδακια πολα στα μωρακια σας..παω να ξαπλωσω..σας φιλω ολες!

((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημέρα Ρανιάκι μου! Άσε μην ανοίγουμε θέμα για τα κιλά τώρα! Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου πιυ πήγα στο γιατρό είχα πάρει 6, τώρα θα πάω την Παρασκευή στις 21 και τρέμω! Με πήρε τόσο πολύ από κάτω που δεν έτρωγα! Κάποια στιγμή μου φωνάζανε όλοι και τρώω αλλά με μέτρο! Θα φάω τη μερεντούλα μου αλλά....... μία στο τόσο! Σε καθημερινή βάση έχω το τοστάκι μου! Και να σου πω και κάτι; Ας γεννηθούνε γερά τα μωράκια μας και θα τα χάσουμε! Άσε που ο θηλασμός βοηθάει πάρα πολύ!

Βρέχει ε; Εμένα μου άναψε και το τζάκι ο αντρούλης μου και πραγματικά είναι τέλεια! Βέβαια παρόλο που είναι ο καιρός έτσι το βραδάκι θέλω να βγω μία βολτούλα!

Ιωαννακι μου δεν ειδα οτι μπηκες...καλημεραααααααααααααααα!

μην μου ανχωνεσαι για τα κιλακια αγαπουλιτσα μου..θα δεις για ποτε θα τα χασεις..εγω εχω κολισει τωρα στα 10 μου μενουν αλα 4 αλα θελω να χασω κ απο μονη μου λιγα παρααπνω αλα για την ωρα δεν το βλεπω..οσο να ναιθηλαζω κ να σας πω την αληθεια οσο πιο συχνα θηλαζω μετα εχω μια πειναααα!

πολα χαδακια στην κοιλουμπιτσα..φιλακιααααααααααααααα!

τελεια με το τζακι κ γω θελωωωωωω;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερουδια σαςςςςςς!

τι κανετεεεε/?εγω ετσι κ ετσι χθεες κ σημερα ανεβασα πυρετο απο το στηθος..κ τωρα ειπια ντεπονακι κ εβγαλα λιγο με το θηλαστρο μεχρι να ξυπνησει ο μπεμπακος γιατι πονουσε πολυ!νιωθω πολυ αδυναμη αλα θα μου περασει!;);)

ΜΑΤΙΝΑΚΙ μου κ γω το ειχα παθει αυτο αλα οχι με πονο απαλ μουδιασμα..φανταζομαι αν πονας κιολας τι σπαστικο!

τι καλα που σου μπαινουν ακομα τα ρουχαλακια ..δεν λεει τωρα τελευταια στιγμη να εχει ςεξοδα για ρουχα λιγων ημερων;);)

Ρανιουκακο μου καλα εκανες κ ξαπλωσες χθες..ποσο σε καταλαβαινω..εγω εχω την μαμα που ερχεται την μερα..σε λιγο θα ερθει κ με βοηθαει ειναι δυσκολα ειδικα αν δεν νιωθεις καλα κ δεν εχεις βοηθεια εκεινη την ωρα!

Χρυσανθακι μου γλυκο αχ αυτες οι συσπασεις κ μενα ετσι με ντονο πονο ηταν αλα τα κοριτσακια ειναι πιο α νυπομονα κ βγαινουν νωρητερα/..λιγο εμεινε για να ζησεις τηνν απολυτη ευτυχεια!:D:D:D

Αναστασακι μου καλο πως εισαι..πινεςι καφεδακι..αχ κ γω θα θελα εναν τωρα...με τραβαει κ πολυ για γλυκο!:tongue:

χαδακια πολα στα μωρακια σας..παω να ξαπλωσω..σας φιλω ολες!

((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))

αχ αγαπουλα μου γλυκεια περαστικουλια σου...ναι ειναι απο το στηθος...συμβαινει καμια φορα!!!!θα σου πει ο παιδιατρος τι να κανεις μη ανυσηχεις καθολου!!!!

στιψε καμια πορτοκαλαδιτσα να πιεις για να κορδωθεις λιγακι ναι?????

αντε να ξεκουραστεις γλυκουλα μου...μακια πολλαααααααααααα....

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))):P

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

ιωαννακι μου κι εγω αγχωνομουν για τα κιλα γιατι μου φωναζε και ο γιατρος....ετρωγα πολλα γλυκα και δεν κανει καλο για το μωρο καθολου...αλλα λεω δεν μας χεζουν......θα φυγουν μετα...τωρα θα απολαυσουμε την εγκυμοσυνη μας!!!!γιατι η καλη ψυχολογια απαιτειται για να ειναι καλα και το νινακι μας!!!!!:P

Διαφημίσεις

Ιωαννακι μου δεν ειδα οτι μπηκες...καλημεραααααααααααααααα!

μην μου ανχωνεσαι για τα κιλακια αγαπουλιτσα μου..θα δεις για ποτε θα τα χασεις..εγω εχω κολισει τωρα στα 10 μου μενουν αλα 4 αλα θελω να χασω κ απο μονη μου λιγα παρααπνω αλα για την ωρα δεν το βλεπω..οσο να ναιθηλαζω κ να σας πω την αληθεια οσο πιο συχνα θηλαζω μετα εχω μια πειναααα!

πολα χαδακια στην κοιλουμπιτσα..φιλακιααααααααααααααα!

τελεια με το τζακι κ γω θελωωωωωω;)

Καλημέρα αγαπούλα μου! Τι κάνεις; Υπομονή με το στήθος μωρέ θα περάσει που θα πάει; Το μπεμπουλίνι μας τι κάνει; Φτιάχνει μπουτάκια και μαγουλάκια; Ααααααχχχχχ δώσε ρουφηχτά φιλάκια! Στην αρχή Λενάκι μου αγχωνόμουν πολύ για τα κιλά σε βαθμό που έτρωγα μόνο φρούτα για 3-4 μέρες και νερό! Αφού μου βάλανε όλοι χέρι τρώω κανονικά όπως πριν! Θα φάω και το γλυκό μου αλλά όχι κάθε μέρα! Απλά έχω βάλει στην καθημερινότητά μου με εντολή γιατρού ψητά και σαλάτες τουλάχιστον ένα γεύμα την ημέρα!

ιωαννακι μου κι εγω αγχωνομουν για τα κιλα γιατι μου φωναζε και ο γιατρος....ετρωγα πολλα γλυκα και δεν κανει καλο για το μωρο καθολου...αλλα λεω δεν μας χεζουν......θα φυγουν μετα...τωρα θα απολαυσουμε την εγκυμοσυνη μας!!!!γιατι η καλη ψυχολογια απαιτειται για να ειναι καλα και το νινακι μας!!!!!:P

Ακριβώς! Μίλησα με το γιατρό μου την προηγούμενη εβδομάδα και μου είπε ακριβώς αυτό! Πως ναι δεν πρέπει να πάρουμε κιλά αλλά αν και η ψυχολογία είναι χάλια αυτό είναι χειρότερο! Υπάρχουν γυναίκες που πρέπει να χάσουν στην εγκυμοσύνη κι εμείς που απλά δεν πρέπει να πάρουμε πολλά; Σιγά! Όλα μετά! Μαζί με τις πάνες και τους κολικούς θα ανταλλάσσουμε και δίαιτες! Χαχαχαχαχαχ!!!!

Κοριτσακια μου συγνωμη που αργω να απαντησω αλλα ειχα μπει σε καποια φορουμ και βρηκα διευθυνσεις για να μας στειλουν οι εταιρειες δειγματα των προιοντων τους! Μολις εστειλα στην λιμπερο μαιλ...προχθες μου ηρθε το βαλιτσακι απο την babylino με κανονικες συσκευασιες σε μωρομαντηλα,πανες newbaby,βαμβακι,σερβιετες every day και κουπονια εκπτωτικα για πανες!

Παω να συγκεντωσω τις διευθυνσεις και να σας τις στειλω να ζητησετε κι εσεις δειγματα!

καλημερουδια σαςςςςςς!

Λενιω μουυυυυυ!!!! Αχ αγαπουλα μου σηκωσες πυρετουλη ε? Περαστικουλια καμαρι μου! Δεν ειναι τιποτα συμβαινει καμια φορα...μη μου στενοχωριεσαι ενταξει?

Ναι οσον αφορα τα ρουχα τιποτα δεν παιρνω...μονο κολαν θα φοραω απο δω και περα με τα μπλουζοφορεματα!

Οσο για το χερι ουτε καν θελω να το αναφερω...μονο και μονο που το σκεφτομαι ποναωωωωωωω..........

Να δωσεις πολλα ρουφηχτα φιλια στον πωπουλη του μπεμπακου!

Κοριτσακια μου συγνωμη που αργω να απαντησω αλλα ειχα μπει σε καποια φορουμ και βρηκα διευθυνσεις για να μας στειλουν οι εταιρειες δειγματα των προιοντων τους! Μολις εστειλα στην λιμπερο μαιλ...προχθες μου ηρθε το βαλιτσακι απο την babylino με κανονικες συσκευασιες σε μωρομαντηλα,πανες newbaby,βαμβακι,σερβιετες every day και κουπονια εκπτωτικα για πανες!

Παω να συγκεντωσω τις διευθυνσεις και να σας τις στειλω να ζητησετε κι εσεις δειγματα!

αααααααααααααααααααααααα....θελω κι εγω καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....αν και δινουν και στο νοσοκομειο...αλλα θελω απο τωρααααααααααααααααα....

ενημερωσε μας ματινακι μου....:P

Διαφημίσεις

καλημερουδια ματινακι μου......το εχω παθει κι εγω αυτο με το αριστερο χερι την ωρα που οδηγουσα....αλλα δεν με πονουσε τοσο!!!!!απο τοτε δεν το εχω ξαναπαθει...τι να πω????ολα τα κουφα στην εγκυμοσυνη συμβαινουν...χιχιχιχι.....

εχεις παρει χαμπαρι οτι σε λιγο καιρο ερχεται ο υιος καλεεεεεεεεεεεεεεε?????????:D

Αχ ρανιακι μου ακομα δεν το πισετυω οτι περασε ο καιρος και ειμαι λιγο πριν αντικρυσω το μπεμπακι μου! Και μετα ο υιος μου θα περιμενει πως και πως την κορακλα σου! χαχαχαχ.....

Το χερι ακομα κουλο το εχω...κατι παει να κανει και το αναβαλλει...παλι πιασμενο και τα δαχτυλα δεν ανοιγουν ευκολα...ουφ! Αντε να περασει ο καιρος γιατι απο τοτε που με επιασε αυτο δυσκολευομαι παααααρα πολυ! Ηθελα συμπτωματα δεν ηθελα?

good-morning.jpg

καλημέρα , καλημέρα, καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ματινάκι τι ειναι παλι αυτο με το χερι! πρωτη φορα το ακουω! ευχομαι να μην συνεχιστει για πολυ! σχεδόν ετοιμο το δωματιακι ε? :D φανταζομαι πως θα το χαζευειες!!!!:tongue::tongue:

λενακι μου και σε εσενα εραστικά σου! ευχομαι να εισαι καλύτερα! φιλάκια στον μπουμπούκο σου!

ρανιακι καλυτερα σημερα ε??? συνεχισε ομως τα γιατροσοφια! μην παιρνεις αερα!!:tongue:

Ιωαννακι αναψατε τζακι?? τελειαααααααα!!!!!!!!

χρυσανθακι??? πως πας σημερα?????????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Λοιπον, σας στελνω πρωτα της libero

http://www.liberoclub.gr/Footer/Contact-Us/

Στην φορμα συμπηρωνετε τα στοιχεια σας και εκει που λεει "τυπος ερωτηματος" βαλ'τε :θεματα σχετικα με προιοντα libero.Εκει που λεει "η ερωτηση σας" εγω εγραψα : θα μπορουσατε να μου στειλετε δειγματα των προιοντων σας για νεογεννητο?

Στην babylino http://www.babylino.gr/babyclub.php

κανετε το ιδιο και εκει που λεει να γραψετε μηνυμα γραψτε παλι να σς στειλουν δειγματα για νεογεννητο!

Για το βαλιτσακι της mothercare

Παιρνετε τηλ. απο σταθερο στο 8001182800, απο κινητο στο 210-9287700 ή στελνοντας sms στο 6948820400 με το ονοματεπωνυμο σας και ενα σταθερο για να σας παρουν και να τους πειτε για την βαλιτσουλα δειγματων.Αν παρετε τηλ.εννοειται θα την ζητησετε...

Τα pampers δεν στελνουν απ'οτι βλεπω γιατι ολες οι ιδιωτικες κλινικες και τα δημοσια σου δινουν το βαλιτσακι της pampers μαζι με το εξιτηριο!

Aν βρω και καμια αλλη διευθυνση σας την στελνω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...