Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ασε ασε!!!! για δεσιμο θα ειμαι!!!:P

Αναστασακι μου!!!! τι κανετε??καλα ειστε σημερα?σου εστειλα και στο φεισ

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου ειμαι λιγο καλυτερα!!!!!!τριφτικα με οινοπνευμα και κουκουλωθηκα στο κρεβατακι μου!!!!τι ασχημο να μην εχεις καποιον διπλα σου απο την οικογενεια σου οταν τον χρειαζεσαι.....τεσπα....

φοβηθηκα πολυ για τη μπιζουδενια μου γιατι δεν το ειχα ξαναπαθει....και λεω τωρα τι ειναι αυτο?????χωρις να με ποναει ο λαιμος και χωρις να εχω μπουκωμα!!!!!

πηρα τηλ τον γιατρο μου και μου ειπε να παρω vix,οποτε θα με τριψει ο αντρουλης μου μολις ερθει και να πιω κανενα ντεπονακι...και παλι ξαπλα...

τωρα μαγειρευω το φαγακι μου...μη μεινουμε και νηστικοι και μμπηκα να σας πω μια καλησπερα αλλα δε σας προλαβα!!!!!

θα μπω παλι μετα.....μακια σε ολες....σας αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!

περαστικουλια ρανακι μου!τριψου και κουκουλωσου!!και μην ανησυχεις για την μπιζουδενια! ειναι προστατευμενη αυτη!!!!χιχιχιχ!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Κοριτσακια μου ουουουουυου!!!!!!!!!!!!!

Ηρθε η κουνια του μπεμπακου μας! Γιουπι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παλι καλα που ειχα γυρισει....! Τελεια λοιπον....μεχρι το βραδυ θα εχω ετοιμασει την βαλιτσα, θα καθαρισουμε καλα το δωματιο και θα την στησουμε!

Αχχχχχ....τι τελεια...ολοκληρωνεται σιγα σιγα το δωματιο...η συρταριερα μας εμεινε τωρα και το υποποδιο της πολυθρονας....δεν μας βιαζουν αυτα βεβαια αλλα μακαρι να τα εχει φερει το Ικεα την αλλη εβδομαδα γιατι οταν πηγαμε ηταν σε ελλειψη!

Λενιω και Γιωτουλα τι κανετε? Τρωτε αβερτα μπουτακια και μπρατσακια και οχι μονο????? Ανυπομονω να φαω κι εγωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

Λενιω μου κι εγω οσο περνανε οι μερες νιωθω πολυ εντονη την συγκινηση που θα αντικρυσω το μωρακι μου! Ειναι ασυγκριτο το συναισθημα αυτο....φανταζομαι οταν το πρωτοπαρω αγκαλια....αχχχχ!!!!!!!!!!!!

Πολλα φιλια να δωσετε στα μπεμπουλινια σας!

Παω να ξεκινησω...εχω να βρασω τα παντζαρια και τις πατατες....δεν θα μου παρει πολυ βεβαια γιατι θα τα βαλω στην χυτρα για πιο γρηγορα...πω πω μιλαμε ανυπομονω να καταβροχθισω την σκορδαλια!

Ματινακι μου τι ωραια!!!!μεγια !!!αντε η μεγαλη στιγμη φτανει!!!το υπεροχο δωματιο θα εχει συντομα και μπεμπουλη μεσα!χιχιχιχ!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

καλησπέρα!!!

ρανιακι μου τριψου και κουκουλωσου οπως ειπε το χρυσανθακι! παρε κ ενα ντεπονακι και απο αυριο να ντυνεσαι καλα!!! φιλακιααααααααααααα

χρυσανθακι μου, τι κανεις?? φιλακιαααααααααααααααααααααα παω face

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα! Τι κάνετε; Εύχομαι σε όλες να είστε καλά! Εγώ ψιλοχάλια αλλά δόξα το Θεό είναι καλά ο μπεμπάκος μου και αυτό μου δίνει κουράγιο!

Ματινάκι μου τι να πω; Έτσι όπως έχουν τα πράγματα ούτε να γεννήσεις δεν μπορείς! Μα είναι δυνατόν; Τόσα λεφτά στα δημόσια; Ψάξτο λίγο γιατί αν είναι να φας όλη αυτή την ταλαιπωρία να ανέβεις Αθήνα και να πληρώσεις τα ίδια καλύτερα να μείνεις εκεί να γεννήσεις!

Λενάκι μου γλυκό πόσο χαίρομαι που σε ακούω τόσο ευτυχισμένη! Μπράβο σας! Μεγαλώσατε καλέ! Κάνατε και μπουτάκια; Αααααααχχχ φίλησέ τα τα μπουτάκια του και στον κωλαρίνο του ένα ρουφηχτό!!!!

Εμένα ο μπεμπάκος μου μάλλον εξελίσσεται σε βραδυνό τύπο! Κάθε βράδυ στήνει τρελλό χορό! Έχει πάρα πολύ πλάκα! Η χαρά μου και η ευτυχία μου δεν περιγράφεται κάθε φορά που κλωτσάει! Και παρατηρώ πως κάθε βδομάδα περίπου γίνονται όλο και πιο δυνατές!

Τα άλλα κοριτσάκια τι κάνετε;

Ιωαννακι μου !!αχ!αυτες οι ορμονες...ακου να γελασεις!σημερα ενω ετοιμαζομουνα μου επεσε το σκουλαρικι κατω απο τον μπουφε!!!!λεω το αντρα μου ναζιαρικα ...μου επεσε το σκουλαρικι!και μου λεει αστο τωρα θα το παρουμε...για ποτε βουρκωσα...μου το πηρε ο καημενος...χιχιχιχ!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου αυτες τις μερες θα ειμαι πιο αραιη στις εισοδους μου!!!!χθες δεν τα καταφερα καθολου...ζοριζομαι μωρε!κανω κατι συσπασαρες που πονανε πραγματικα!!!αλλα ειμαι χαρουμενη πολυ παρα πολυ!!θα ερχομαι ομως και γω για καφεδακι με καθε ευκαιρια...σας σκεφτομαι πολυ και σας και τις κοιλουμπιτσες σας μου γινατε απαραιτητες !!!χιχιχιχ!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Ιωαννακι μου !!αχ!αυτες οι ορμονες...ακου να γελασεις!σημερα ενω ετοιμαζομουνα μου επεσε το σκουλαρικι κατω απο τον μπουφε!!!!λεω το αντρα μου ναζιαρικα ...μου επεσε το σκουλαρικι!και μου λεει αστο τωρα θα το παρουμε...για ποτε βουρκωσα...μου το πηρε ο καημενος...χιχιχιχ!

Το πιστεύω βρε Χρυσάνθη μου! Έχω γίνει πάρα πολύ ευσυγκίνητη! Με το παραμικρό κλαίω! Εχθές το βράδυ μου έκανε ένα αστείο ο άντρας μου κι εγώ αντί να γελάσω και να του ανταποδώσω το αστειάκι έβαλα κάτι κλάμματα τρελά! Με λιγμούς! Ο καημένος το μετάνιωσε και είδε κι έπαθε να με κάνει να συνέλθω!

Κοριτσακια μου αυτες τις μερες θα ειμαι πιο αραιη στις εισοδους μου!!!!χθες δεν τα καταφερα καθολου...ζοριζομαι μωρε!κανω κατι συσπασαρες που πονανε πραγματικα!!!αλλα ειμαι χαρουμενη πολυ παρα πολυ!!θα ερχομαι ομως και γω για καφεδακι με καθε ευκαιρια...σας σκεφτομαι πολυ και σας και τις κοιλουμπιτσες σας μου γινατε απαραιτητες !!!χιχιχιχ!

χρυσανθακι μου ερχεται η πριγκίπισσα σου!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p δεν εμεινε πολυς καιρός!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα αγαπες μου.....τι κανετε?εδω βρεχει και ειναι ωραια μεσα στο σπιτακι....

εγω ειμαι λιγο καλυτερα...ποναει ακομα η πλατη και το στηθος μου αλλα καμια σχεση με χθες!!!!!

ελατε για καφεδακι.....

θελω να ερθουν τα χριστουγενναααααααααααααααααααααααα......

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

χρυσανθουλα μου ετοιμασου γιατι ερχεται η κορακλααααααααααααααααα......αχ παναγιτσα μου σε λιγες μερες θα τη κρατας αγκαλια....ποσο πολυ ανυπομονω κι εγωωωωωωωωωωωωω...κι ας φοβαμαι λιγο....:P

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες μου και μπεμπουλινια τι κανετε?????????

Με το ζορι σας γραφω μιας και μολις ξυπνησα και το αριστερο μου χερι δεν λεει να συνελθει απο τον βραδυνο υπνο...σας το ειπα? Εχω μαλλον το συνδρομο καρπιαιου σωληνα...δεν μπορω να κλεισω ματι το βραδυ...μουδιαζει ολο το χερι αλλα περισσοτερο απο τον καρπο και κατω και δεν ανοιγουν καθολου τα δαχτυλα! Ακομα και τωρα που σας γραφω το αριστερο ειναι σχεδον κουλο! Αυτο το συνδρομο το παθαινουν οι εγκυες πολυ πιο συχνα λογω του οτι η μητρα πιεζει διαφορα νευρα οποτε γινεται ολο αυτο το θεμα...δεν υποφερεται κοριτσια αληθεια....δεν ξερω που να ακουμπησω το χερακι μου για να ηρεμισω απο τον πονο! Ελπιζω και ευχομαι να μην συνεχιστει και μετα την γεννα γιατι δεν θα μπορω να πιασω το μωρακι μου! Μιλαμε κουλο εντελως και πονος τρομερος!Τεσπα...τι να κανουμε? Ετυχε κι αυτο! Θα κανω τον σταυρο μου να μην συνεχιστει και μετα...ουφ!

Χρυσανθακι μου τι κανεις???? Σε ξεχασα χθες, δεν σε ανεφερα καθολου ε??? Χιλια συγνωμη καμαρι μου αλλα το μυαλο εχει γινει κουρκουτι! Βιαζεται η μπεμπουλα να ερθει στην αγκαλιτσα σου ε? Την γλυκουλα μου! Γερη να ειναι και απο δω και περα οποτε γεννηθει μεσα στα φυσιολογικα ειναι! Αντε με εναν πονο καλη μου και αν γινεται με κανεναν!!!!!

Ρανια μου ελπιζω να εισαι καλυτερα σημερα! Η μπουμπου θα στενοχωριεται αν η μαμα δεν ειναι καλα....συντομα θα γινεις περδικι!!!!!!!!!

Λενιω μουυυυυυυυυυ!!!!! Μακια στα αντρακια σου!

Αναστασακι μου κι εσυ γλυκα φιλακια και χαδακια στον μπεμπακο σου!

Ιωαννακι μου εγω να δεις ποσο ευαισθητη εχω γινει τις τελευταιες μερες....σε ολη την εγκυμοσυνη ημουν στον κοσμο μου και τωρα που πλησιαζει η γεννα εχω γινει πολυ παραπονιαρα...ολο τα μπιγω!

Ποπακι??????Τι κανει η πριγκιπισσα μας καλε? Περασανε οι κολικοι?????

Σας ευχαριστω ολες για τα μεγεια της κουνιας του μπεμπουλη μας! Την στησαμε κιολας εννοειται και ειναι μια γλυκα! Το ποσο ταιριαζει με τα χρωματα του δωματιου δεν σας λεω τιποτα! Αχ γερο να ειναι το μαναρακι μου και να την ευχαριστηθει! Φωτο θα βγαλω οταν ειναι ολοκληρωμενο το δωματιο ναι?Σημερα που ηθελα να παω σε ενα μαγαζι να κοιταξω για κουρτινα,βρεχει καταρακτωδως...δεν πειραζει ομως απο βδομαδα θα παω πρωτα ο Θεος και ελπιζω να μην συνεχισει να βρεχει! Εγω κοριτσια φορεσα μποτα ηδη...ειχα αρχισει να φοραω μπαλαρινες αλλα μουσκεμα γινεσαι στην βροχη...παλι καλα που μου κανουν δεν λετε? Και γενικοτερα και ας εχω παρει 11 κιλα και οδευω προς τα 12 μου κανουν τα ρουχα μου ολα εκτος απο τα τζιν! Φορεσα προχθες μια φορμα με μπασκα πανω που ειχα και μια χαρα μου κανει! Βεβαια δεν ξερω αν σε κανα 2 βδομαδες θα μου κανει αλλα εχω και τα κολαν με τα μπλουζοφορεματα για τον υπολοιπο που μου μενει...δεν αγοραζω τωρα καινουργια για τοσο λιγο διαστημα!

Αυτα....σας ζαλισα πρωι πρωι...φανταστειτε να μην με ποναγε και το χερι...χιχιχιχ!!!!

Αντε ξυπνηστε να πιουμε καφεδακι!!!!!!!!!!!!!!

breakfast8wv1.jpg

milk.jpg

orange-juice.jpg

coffee_planet2.jpg

Αντε ξυπνηστε να φαμε και να πιουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα Ματινάκι μου! Πω πω τι πρωινό είναι αυτό; Κάτι παρόποιο καταβρόχθισα κι εγώ πριν από λίγο και τώρα πίνω τον καφεδάκο μου! Χαχαχαχαχαχ!!!!

Καλημερα κοριτσαρες μου και μπεμπουλινια τι κανετε?????????

Με το ζορι σας γραφω μιας και μολις ξυπνησα και το αριστερο μου χερι δεν λεει να συνελθει απο τον βραδυνο υπνο...σας το ειπα? Εχω μαλλον το συνδρομο καρπιαιου σωληνα...δεν μπορω να κλεισω ματι το βραδυ...μουδιαζει ολο το χερι αλλα περισσοτερο απο τον καρπο και κατω και δεν ανοιγουν καθολου τα δαχτυλα! Ακομα και τωρα που σας γραφω το αριστερο ειναι σχεδον κουλο! Αυτο το συνδρομο το παθαινουν οι εγκυες πολυ πιο συχνα λογω του οτι η μητρα πιεζει διαφορα νευρα οποτε γινεται ολο αυτο το θεμα...δεν υποφερεται κοριτσια αληθεια....δεν ξερω που να ακουμπησω το χερακι μου για να ηρεμισω απο τον πονο! Ελπιζω και ευχομαι να μην συνεχιστει και μετα την γεννα γιατι δεν θα μπορω να πιασω το μωρακι μου! Μιλαμε κουλο εντελως και πονος τρομερος!Τεσπα...τι να κανουμε? Ετυχε κι αυτο! Θα κανω τον σταυρο μου να μην συνεχιστει και μετα...ουφ!

Χρυσανθακι μου τι κανεις???? Σε ξεχασα χθες, δεν σε ανεφερα καθολου ε??? Χιλια συγνωμη καμαρι μου αλλα το μυαλο εχει γινει κουρκουτι! Βιαζεται η μπεμπουλα να ερθει στην αγκαλιτσα σου ε? Την γλυκουλα μου! Γερη να ειναι και απο δω και περα οποτε γεννηθει μεσα στα φυσιολογικα ειναι! Αντε με εναν πονο καλη μου και αν γινεται με κανεναν!!!!!

Ρανια μου ελπιζω να εισαι καλυτερα σημερα! Η μπουμπου θα στενοχωριεται αν η μαμα δεν ειναι καλα....συντομα θα γινεις περδικι!!!!!!!!!

Λενιω μουυυυυυυυυυ!!!!! Μακια στα αντρακια σου!

Αναστασακι μου κι εσυ γλυκα φιλακια και χαδακια στον μπεμπακο σου!

Ιωαννακι μου εγω να δεις ποσο ευαισθητη εχω γινει τις τελευταιες μερες....σε ολη την εγκυμοσυνη ημουν στον κοσμο μου και τωρα που πλησιαζει η γεννα εχω γινει πολυ παραπονιαρα...ολο τα μπιγω!

Ποπακι??????Τι κανει η πριγκιπισσα μας καλε? Περασανε οι κολικοι?????

Σας ευχαριστω ολες για τα μεγεια της κουνιας του μπεμπουλη μας! Την στησαμε κιολας εννοειται και ειναι μια γλυκα! Το ποσο ταιριαζει με τα χρωματα του δωματιου δεν σας λεω τιποτα! Αχ γερο να ειναι το μαναρακι μου και να την ευχαριστηθει! Φωτο θα βγαλω οταν ειναι ολοκληρωμενο το δωματιο ναι?Σημερα που ηθελα να παω σε ενα μαγαζι να κοιταξω για κουρτινα,βρεχει καταρακτωδως...δεν πειραζει ομως απο βδομαδα θα παω πρωτα ο Θεος και ελπιζω να μην συνεχισει να βρεχει! Εγω κοριτσια φορεσα μποτα ηδη...ειχα αρχισει να φοραω μπαλαρινες αλλα μουσκεμα γινεσαι στην βροχη...παλι καλα που μου κανουν δεν λετε? Και γενικοτερα και ας εχω παρει 11 κιλα και οδευω προς τα 12 μου κανουν τα ρουχα μου ολα εκτος απο τα τζιν! Φορεσα προχθες μια φορμα με μπασκα πανω που ειχα και μια χαρα μου κανει! Βεβαια δεν ξερω αν σε κανα 2 βδομαδες θα μου κανει αλλα εχω και τα κολαν με τα μπλουζοφορεματα για τον υπολοιπο που μου μενει...δεν αγοραζω τωρα καινουργια για τοσο λιγο διαστημα!

Αυτα....σας ζαλισα πρωι πρωι...φανταστειτε να μην με ποναγε και το χερι...χιχιχιχ!!!!

Αντε ξυπνηστε να πιουμε καφεδακι!!!!!!!!!!!!!!

καλημερουδια ματινακι μου......το εχω παθει κι εγω αυτο με το αριστερο χερι την ωρα που οδηγουσα....αλλα δεν με πονουσε τοσο!!!!!απο τοτε δεν το εχω ξαναπαθει...τι να πω????ολα τα κουφα στην εγκυμοσυνη συμβαινουν...χιχιχιχι.....

εχεις παρει χαμπαρι οτι σε λιγο καιρο ερχεται ο υιος καλεεεεεεεεεεεεεεε?????????:D

Καλημέρα Ματινάκι μου! Πω πω τι πρωινό είναι αυτό; Κάτι παρόποιο καταβρόχθισα κι εγώ πριν από λίγο και τώρα πίνω τον καφεδάκο μου! Χαχαχαχαχαχ!!!!

καλημερα ιωαννακι μου...τι κανετε μανουλα και μπεμπακος?????

τι πρωινο ειναι αυτο?????μιαμ μιαμ μιαμ....αχχχχχχχχχχ.....δεν πολυτρωω...προσεχω λιγακι τωρα τελευταια...εχω παρει 10 κιλα!!!!!!και εχω ακομα 3-4 μηνες μπροστα μου....:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...