Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Γιωτακι μου καλημερα..τι κανεις μανουλιτσα?καλα ειμαστε εμεις!;);)

εμενα εφαγε κατα της 12 μετα στης 3 κ μετα 6..εδω κ 3 μερες ετσι κανει!καλα ειναι χορταινω υπνο!κ σενα σε αφηνει η ζουζουνα να κοιμηθεις!εχει πονακια?εμενα τωρα παλι καλα τα βγαζει τα αερια κ δεν κλαιει οπως την πρωτη μερα!

ελενακι μια χαρα τα παμε! οχι δεν εχει πονακια, αλλα απο αερια αλλο τιποτα, αφου γελαμε συνεχεια με τον αντρα μου!

καλο προγραμμα εχετε, μια χαρα, πρεπει να κοιμασε γιατι εχεις και το μεγαλο να προσεχεις το πρωι!

το μονο μου προβλημα ειναι οτι θελω να βγαινω εξω! και μπορω μονο οταν ειναι ο αντρας μου σπιτι! αλλα οταν σαραντισουμε θα την βγαζω εξω καθε μερα, εστω μια βολτα στο τετραγωνο!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια!

μολις φαγαμε!!!

κοιμηθηκε απο τις 2-5 και 6-8, τωρα ειμαστε αγκαλιτσα!!!

αναστασακι εγω την εχω ταραξει την μπεμπα!

ελενιτσα τι κανουν τα αντρακια σου?

ματινακι! ολα ετοιμα για το δωματιο ε? μπραβο τελεια! την βαλιτσα ετοιμασε, εγω παλι καλα την ειχα ετοιμασει μολις μπηκα στον 9ο και την επομενη εβδομαδα γεννησα!

τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανετε?

καλημερα γιωτακι!!!!!!!!! την εχεις ταραξει ε??? και ειμαι σιγουρη θα κανω το ιδιο!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ελενακι μια χαρα τα παμε! οχι δεν εχει πονακια, αλλα απο αερια αλλο τιποτα, αφου γελαμε συνεχεια με τον αντρα μου!

καλο προγραμμα εχετε, μια χαρα, πρεπει να κοιμασε γιατι εχεις και το μεγαλο να προσεχεις το πρωι!

το μονο μου προβλημα ειναι οτι θελω να βγαινω εξω! και μπορω μονο οταν ειναι ο αντρας μου σπιτι! αλλα οταν σαραντισουμε θα την βγαζω εξω καθε μερα, εστω μια βολτα στο τετραγωνο!!!

χαχα ναι μωρε παλι καλα που τα βγαζουνε..εχουν πλακα οταν αεριζονται η οταν κανουν κακακια κ συγκεντρωνονται κ εχουν μια φατσουλα εκεινη την ωρα!;);)

ναι το βραδυ κοιμαμαι γιατι την μερα μου ειναι δυσκολο μονο οταν βαλω τον μεγαλο για υπνο το μεσημερι τοτε αν κοιμαται κ ο μικρος μπορω να κοιμηθω !

εγω χθες ηθελα να βγω ειχε τοσο ομορφη μερα ..το εβγαλα το μωρο για λιγο εξω στο μπαλκονι χτυπουσε ο ηλιος καλο ειναι να παιρνουν καθαρο αερα..ασε που αεριζω το σπιτι οσο πιο συχνα μπορω ...τωρα μεγαλες εξοδους μετα το σαραντισμο αλα να σου πω την αληθεια μαρεσει προς το παρον ετσι που ειμαστε σπιτι στην ησυχια μας..στο πρωτο οι 40 μερες μου φανηκαν πολες κ επειδη ψυχολογικα δεν ημουν κ στα πανω μου μετρουσα τις μερες για να βγω απο το σπιτι//τωρα οχι δεν με πειραζει;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα γιωτακι!!!!!!!!! την εχεις ταραξει ε??? και ειμαι σιγουρη θα κανω το ιδιο!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

γεια σου αναστασακι! την εχω φαει!!! την φιλαω παντου!!! καλα εσυ που εχεισ κ γιο θα εχετε τρελη αδυναμια!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου ουουουουυου!!!!!!!!!!!!!

Ηρθε η κουνια του μπεμπακου μας! Γιουπι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παλι καλα που ειχα γυρισει....! Τελεια λοιπον....μεχρι το βραδυ θα εχω ετοιμασει την βαλιτσα, θα καθαρισουμε καλα το δωματιο και θα την στησουμε!

Αχχχχχ....τι τελεια...ολοκληρωνεται σιγα σιγα το δωματιο...η συρταριερα μας εμεινε τωρα και το υποποδιο της πολυθρονας....δεν μας βιαζουν αυτα βεβαια αλλα μακαρι να τα εχει φερει το Ικεα την αλλη εβδομαδα γιατι οταν πηγαμε ηταν σε ελλειψη!

Λενιω και Γιωτουλα τι κανετε? Τρωτε αβερτα μπουτακια και μπρατσακια και οχι μονο????? Ανυπομονω να φαω κι εγωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

Λενιω μου κι εγω οσο περνανε οι μερες νιωθω πολυ εντονη την συγκινηση που θα αντικρυσω το μωρακι μου! Ειναι ασυγκριτο το συναισθημα αυτο....φανταζομαι οταν το πρωτοπαρω αγκαλια....αχχχχ!!!!!!!!!!!!

Πολλα φιλια να δωσετε στα μπεμπουλινια σας!

Παω να ξεκινησω...εχω να βρασω τα παντζαρια και τις πατατες....δεν θα μου παρει πολυ βεβαια γιατι θα τα βαλω στην χυτρα για πιο γρηγορα...πω πω μιλαμε ανυπομονω να καταβροχθισω την σκορδαλια!

Παλι καλα που ειχα γυρισει....! Τελεια λοιπον....μεχρι το βραδυ θα εχω ετοιμασει την βαλιτσα, θα καθαρισουμε καλα το δωματιο και θα την στησουμε!

Αχχχχχ....τι τελεια...ολοκληρωνεται σιγα σιγα το δωματιο...η συρταριερα μας εμεινε τωρα και το υποποδιο της πολυθρονας....δεν μας βιαζουν αυτα βεβαια αλλα μακαρι να τα εχει φερει το Ικεα την αλλη εβδομαδα γιατι οταν πηγαμε ηταν σε ελλειψη!

Λενιω και Γιωτουλα τι κανετε? Τρωτε αβερτα μπουτακια και μπρατσακια και οχι μονο????? Ανυπομονω να φαω κι εγωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

Λενιω μου κι εγω οσο περνανε οι μερες νιωθω πολυ εντονη την συγκινηση που θα αντικρυσω το μωρακι μου! Ειναι ασυγκριτο το συναισθημα αυτο....φανταζομαι οταν το πρωτοπαρω αγκαλια....αχχχχ!!!!!!!!!!!!

Παω να ξεκινησω...εχω να βρασω τα παντζαρια και τις πατατες....δεν θα μου παρει πολυ βεβαια γιατι θα τα βαλω στην χυτρα για πιο γρηγορα...πω πω μιλαμε ανυπομονω να καταβροχθισω την σκορδαλια!

ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΜΕΓΙΑΑ!ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!

ασε δεν το συζητω τι θα παθεισ εκεινη την ωρα που θα αντικρυσεις το μωρακι σου!

καλο μαγειρεμα αγαπουλα μου..φιλακια πολλααααα!

((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

μεγειααααααααααα!!!!!!! τελεια!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερούδια και από εμένα! Αναστασάκι μου χορεύει ε; Εμένα μάλλον κοιμάται! Χόρεψε πολύ τις προηγούμενες μέρες και τώρα τεμπελιάζει!

Ρανιάκι μου γιατί; Κουκουλώσου με μία κουβερτούλα και μην κάνεις πολλά πολλά! Σίγουρα είναι κρύωμα, αυτός ο καιρός είναι άτιμος! Η μπιζουδένια μας; Θα κλωτσάει μάλλον για να κάνει τη μαμά της χαρούμενη!:P:p:p

γεια σου ιωαννακι μου....ετσι οπως το λες!!!!ευτυχως εχω το μπιζουδακι μου που κλωτσαει συνεχεια και χαιρομαι πολυυυυυυ!!!!!

ο μπεμπουλης σου τι κανει???

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

καλημερα σας!

Ρανιακι, κρυωμα είναι στανταρ!!!!! κ αυτος ο καιρός είναι πολύ ύπουλος!! δεν ξερεις τι να βάλεις!!!!! περαστικά μωρέ!!!!!

Ιωαννάκι τι κάνεις εσυ? τι εχει σημερα το πρόγραμμα??

ευχαριστω γλυκουλα μου!!!!!εσυ τι κανεις αναστασακι μου????

Διαφημίσεις

καλημερουδιααααααααααααααα!τι κανετε ομορφες κοιλουμπιτσες μου?τα γλυκα τα μωρακια μας ειναι τσαχπηνικα ναι!αχ μωρε μωρε ποσες γλυκες φατσουλες θα γεννηθουν:D:D

εμενα σημερα ηρθε η κουμπαρα μου κ πριν λιγο εφυγε πηρε κ τον μεγαλο μαζι κ τωρα ειμαι με τη μαμα μου!θα κανουμε κοτοσουπα σημερα..ο καιρος ειναι μουντος κ εχει αρκετο κρυο~

Ματινουλι μουυυυ χθες επαθα μεγαλο σοκ με αυατ που ειπες..απαραδεκτοι τουλαχιστον εδω ακομα δεν γινεταια υτο..ειναι δωρεαν με την ασφαλεια του ικα!ολα ετοιμα του μπεμπη ε!τι ωραια με το καλο να ετοιμασεις κ την βαλιτσουλα σου κ πλησιαζει ο καιρος!ειμαι πολυ συγκηνημενη!

Αναστασακι μου τι κανεις/?ο μπεμπης ειναι χαμηλα ε!συνηθως στο πρωτο το μωρο μωλης μπεις στον 7ο παιρνει θεση αλα στο δευτερο μπορει να γινει κ πιο αργα αυτο ετσι λενε!

Ιωαννακι μου ζωηρουλης τα βραδυα ο μπεμπακος σου ε..ξερω ποσο ευτηχησμενη νιωθεις οταν τον αισθανεσαι..αχ που να τον παρεις αγκαλιτσα..να τον μυρησεις κ να τον φιλησεις στον λαιμουδακο του..απολαυσηηηηηη..

Ρανιουκο μου κρυωσες αγαπουλα μου..να προσεχεις να ντυνεσαι ζεστα γιατι εχει κρυο..σημερα να εισαι ξαπλα κ κουκουλωμενη οσο μπορεις!

ποπακη μουυυυυυυ σε πεθυμησα γλυκια μανουλιτσα..πολα φιλακια στη μικρουλα σου!

Γιωτακι μου τι κανεις?κ μενα καπιες φορες τρωει πολυ συχνα κ λαιμαργα το γιαυρι μου!πολα φιλακια στη πριγκιπισσα σου!

χρυσανθακι μουυυ πως εισαιιιιιιι αγαπουλα μου?μετρας μερες τωρα!;);)

((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))

θα δωσω τα φιλακια που στελνετε στον γιοκα μου..παντου κ στον ποπουδακο του κ στα μπουτακια του!αχ λιωνωωω!:D:D

λενιω μουυουουοουουυου.....ποσο πολυ συγκινουμαι που σε ακουω ευτυχισμενη και τοσο κατασταλαγμενη δε λεγεται!!!!!

δε σε προλαβα γιατι ημουν ξαπλα...ελπιζω να μπεις πιο μετα!!!!!!

((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))

γεια σας κοριτσια!

μολις φαγαμε!!!

κοιμηθηκε απο τις 2-5 και 6-8, τωρα ειμαστε αγκαλιτσα!!!

αναστασακι εγω την εχω ταραξει την μπεμπα!

ελενιτσα τι κανουν τα αντρακια σου?

ματινακι! ολα ετοιμα για το δωματιο ε? μπραβο τελεια! την βαλιτσα ετοιμασε, εγω παλι καλα την ειχα ετοιμασει μολις μπηκα στον 9ο και την επομενη εβδομαδα γεννησα!

τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανετε?

γιωτακι μου γλυκοοοοοοοο....μεγαλωσατεεεεεεεεεεε!!!!!την εχεις ζουλιξει στα φιλια εεεεεεεεε????αχ κι εγω ανυπομονω να την παρω στην αγκαλιτσα μου, να την φιλαω και να την νανουριζω!!!!!!!!1

μακια πολλααααααααααααααααααααα:P

ματιναρα μουουουουουουουοου.....μεγια η κουνια σας!!!!!!!αχ γλυκουλα μου σε λιγες μερες θα κρατας τον αντρακλα σου στην αγκαλια σου!!!!μου φαινεται απιστευτο....περασε τοσο γρηγορα ο καιρος απο τοτε που μας ανακοινωσες το θετικο τεστακι!!!!!απιστευτοοοοοοοοοοο.....

((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))):P

κοριτσακια μου ειμαι λιγο καλυτερα!!!!!!τριφτικα με οινοπνευμα και κουκουλωθηκα στο κρεβατακι μου!!!!τι ασχημο να μην εχεις καποιον διπλα σου απο την οικογενεια σου οταν τον χρειαζεσαι.....τεσπα....

φοβηθηκα πολυ για τη μπιζουδενια μου γιατι δεν το ειχα ξαναπαθει....και λεω τωρα τι ειναι αυτο?????χωρις να με ποναει ο λαιμος και χωρις να εχω μπουκωμα!!!!!

πηρα τηλ τον γιατρο μου και μου ειπε να παρω vix,οποτε θα με τριψει ο αντρουλης μου μολις ερθει και να πιω κανενα ντεπονακι...και παλι ξαπλα...

τωρα μαγειρευω το φαγακι μου...μη μεινουμε και νηστικοι και μμπηκα να σας πω μια καλησπερα αλλα δε σας προλαβα!!!!!

θα μπω παλι μετα.....μακια σε ολες....σας αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!

καλημερουδιααααααααααααααα!τι κανετε ομορφες κοιλουμπιτσες μου?τα γλυκα τα μωρακια μας ειναι τσαχπηνικα ναι!αχ μωρε μωρε ποσες γλυκες φατσουλες θα γεννηθουν:D:D

εμενα σημερα ηρθε η κουμπαρα μου κ πριν λιγο εφυγε πηρε κ τον μεγαλο μαζι κ τωρα ειμαι με τη μαμα μου!θα κανουμε κοτοσουπα σημερα..ο καιρος ειναι μουντος κ εχει αρκετο κρυο~

Ματινουλι μουυυυ χθες επαθα μεγαλο σοκ με αυατ που ειπες..απαραδεκτοι τουλαχιστον εδω ακομα δεν γινεταια υτο..ειναι δωρεαν με την ασφαλεια του ικα!ολα ετοιμα του μπεμπη ε!τι ωραια με το καλο να ετοιμασεις κ την βαλιτσουλα σου κ πλησιαζει ο καιρος!ειμαι πολυ συγκηνημενη!

Αναστασακι μου τι κανεις/?ο μπεμπης ειναι χαμηλα ε!συνηθως στο πρωτο το μωρο μωλης μπεις στον 7ο παιρνει θεση αλα στο δευτερο μπορει να γινει κ πιο αργα αυτο ετσι λενε!

Ιωαννακι μου ζωηρουλης τα βραδυα ο μπεμπακος σου ε..ξερω ποσο ευτηχησμενη νιωθεις οταν τον αισθανεσαι..αχ που να τον παρεις αγκαλιτσα..να τον μυρησεις κ να τον φιλησεις στον λαιμουδακο του..απολαυσηηηηηη..

Ρανιουκο μου κρυωσες αγαπουλα μου..να προσεχεις να ντυνεσαι ζεστα γιατι εχει κρυο..σημερα να εισαι ξαπλα κ κουκουλωμενη οσο μπορεις!

ποπακη μουυυυυυυ σε πεθυμησα γλυκια μανουλιτσα..πολα φιλακια στη μικρουλα σου!

Γιωτακι μου τι κανεις?κ μενα καπιες φορες τρωει πολυ συχνα κ λαιμαργα το γιαυρι μου!πολα φιλακια στη πριγκιπισσα σου!

χρυσανθακι μουυυ πως εισαιιιιιιι αγαπουλα μου?μετρας μερες τωρα!;);)

((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))

θα δωσω τα φιλακια που στελνετε στον γιοκα μου..παντου κ στον ποπουδακο του κ στα μπουτακια του!αχ λιωνωωω!:D:D

Καλησπερα Λενακι μου!!!!!Αχ ειναι βιαστικη η μπουμπου!!!καμια βδομαδα με βλεπω ακομα!!!!και αν!ετσι λεω δηλαδη...με ενα σωρο φαρμακα και κανω κατι συσπασεισ που μου κοβουν την ανασα απο τον πονο!!!!αλλα μαρεσει γιατι ερχετεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αχ λενακι μου ανυπομονω να ζησω αυτα που περιγραφεις νομιζω οτι θα σταματισει η καρδια μου οταν τη δω!!!Ειμαι τοσο χαρουμενη!!!Φιλα εσυ φιλα!!!!φιλα τον τον ζουζουνακο !!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...