Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Βασικα να σου πω την αληθεια δεν ηθελα να τα ετοιμασω τα ρουχαλακια του πιο νωρις...οσο γινεται πιο κοντα στην γεννηση ειναι και πιο καθαρα...οσο να ναι ακομα και στην ντουλαπα σκονιζονται ναι μεν ελαχιστα αλλα σκονιζονται....εγω τα τυλιξα και σε μια μεγαλη πανα και ελπιζω να μην εχουν θεμα απο σκονη....και την βαλιτσα να σου πω την αληθεια δεν την εχω φτιαξει ακομα γιατι απο την κλεισουρα θα μυρισουν...δεν μπορω να την αφησω ανοιχτη...τοτε τζαμπα τα πλυσιματα!

Α! Νωρις νωρις εσυ τα επιπλακια θα τα εχεις...καλο ειναι αυτο μεν αλλα μην τα στησεις αμεσως απο την λαχταρα σου να ετοιμασεις το δωματιο...θα θες συνεχεια να τα καθαριζεις!

θα μου τα στησουν αυτοι που θα τα φερουν! δεν θα βαλω κ τα σεντονακια εννοειτε! αλλα δεν πηραζει! ετσι κ αλλιως δεν καθαριζω εγω πλέον(αν κ δεν μ'αρεσει, αλλα αφου πρεπει...) βασικα θα τα χαζευω ολη μερα!! παρηγγειλα κ την πολυθρονα κ τα υφασματα για να ντυθει.. αυτη δεν ξερω ποτε θα ειναι ετοιμη!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα μου τα στησουν αυτοι που θα τα φερουν! δεν θα βαλω κ τα σεντονακια εννοειτε! αλλα δεν πηραζει! ετσι κ αλλιως δεν καθαριζω εγω πλέον(αν κ δεν μ'αρεσει, αλλα αφου πρεπει...) βασικα θα τα χαζευω ολη μερα!! παρηγγειλα κ την πολυθρονα κ τα υφασματα για να ντυθει.. αυτη δεν ξερω ποτε θα ειναι ετοιμη!

Αν ειναι ετσι τοτε ok! Καλα εννοειται οτι δεν θα εβαζες απο τωρα σεντονια κτλ. Και το στρωματακι μην το βγαλεις απο το ναϋλον του αμεσως....

μήπως ξερεις μεχρι ποια εβδομαδα γυρναει το μωρο?? εμενα κ στα 2 τα ραντεβού ηταν αναποδα....

Δεν υπαρχει σ'αυτο στανταρ αναστασακι μου! Εμας ο μπεμπης ηταν απο τις αρχες του 7ου με το κεφαλι κατω και την προηγουμενη τεταρτη ειχε γυρισει στο πλαϊ....προχθες που πηγαμε για το ντοπλερ παλι με το κεφαλι κατω ηταν....οποτε ειναι απροβλεπτα τα μωρα!

καλημερα σας!

Ρανιακι, κρυωμα είναι στανταρ!!!!! κ αυτος ο καιρός είναι πολύ ύπουλος!! δεν ξερεις τι να βάλεις!!!!! περαστικά μωρέ!!!!!

Ιωαννάκι τι κάνεις εσυ? τι εχει σημερα το πρόγραμμα??

Αναστασάκι μου σήμερα το πρόγραμμα έχει μαγείρεμα (γίγαντες φτιάχνω τους πεθύμησα) και μετά σιδέρωμα λίγα ρουχαλάκια που έχω! Μετά θα κάτσω γιατί ο καιρός σήμερα δεν είναι για πολλά πολλά! Έτοιμος για βροχή και κρύος σήμερα!

Εσύ τι μαγειρεύεις;

Βασικα να σου πω την αληθεια δεν ηθελα να τα ετοιμασω τα ρουχαλακια του πιο νωρις...οσο γινεται πιο κοντα στην γεννηση ειναι και πιο καθαρα...οσο να ναι ακομα και στην ντουλαπα σκονιζονται ναι μεν ελαχιστα αλλα σκονιζονται....εγω τα τυλιξα και σε μια μεγαλη πανα και ελπιζω να μην εχουν θεμα απο σκονη....και την βαλιτσα να σου πω την αληθεια δεν την εχω φτιαξει ακομα γιατι απο την κλεισουρα θα μυρισουν...δεν μπορω να την αφησω ανοιχτη...τοτε τζαμπα τα πλυσιματα!

Α! Νωρις νωρις εσυ τα επιπλακια θα τα εχεις...καλο ειναι αυτο μεν αλλα μην τα στησεις αμεσως απο την λαχταρα σου να ετοιμασεις το δωματιο...θα θες συνεχεια να τα καθαριζεις!

Ματινάκι μου καλημέρα και σε σένα! Όλα έτοιμα για την υποδοχή του μπέμπη; Με το καλό όλα! Πέρασε ο καιρός μωρέ! Κοίτα για πότε γεννάς κι εσύ! Άντε να περάσει ο καιρός και για μας!

Διαφημίσεις

Αν ειναι ετσι τοτε ok! Καλα εννοειται οτι δεν θα εβαζες απο τωρα σεντονια κτλ. Και το στρωματακι μην το βγαλεις απο το ναϋλον του αμεσως....

εχω την εντυπωση οτι πρεπει να βγει να αεριστει! καπου το διαβασα!!

Δεν υπαρχει σ'αυτο στανταρ αναστασακι μου! Εμας ο μπεμπης ηταν απο τις αρχες του 7ου με το κεφαλι κατω και την προηγουμενη τεταρτη ειχε γυρισει στο πλαϊ....προχθες που πηγαμε για το ντοπλερ παλι με το κεφαλι κατω ηταν....οποτε ειναι απροβλεπτα τα μωρα!

αχ μακαρι να γυρίσει!! με ποναει την κυστη οταν κλωτσαει!! και όλες τις κινησεις τις νιώθω πολύυυυυυυ χαμηλά!!!!:cry:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ματινάκι μου καλημέρα και σε σένα! Όλα έτοιμα για την υποδοχή του μπέμπη; Με το καλό όλα! Πέρασε ο καιρός μωρέ! Κοίτα για πότε γεννάς κι εσύ! Άντε να περάσει ο καιρός και για μας!

Καλημερα Ιωαννα μου! Χορευει ο μπεμπακος σου ε? Και που εισαι ακομα.....

Ναι περναει ο καιρος και δεν καταλαβα τιποτα!

Χθες το βραδυ ειχα εναν οξυ πονο στο στομαχι και ειχα και ταση για εμετο αλλα δεν εκανα τιποτα...περασε σε λιγη ωρα και μετα αποκοιμηθηκα! Κατα τ'αλλα ολο αυτο τον καιρο δεν ειχα το παραμικρο συμπτωμα! Και ετσι μαλλον περασε ο καιρος ευχαριστα και γι'αυτο μου φανηκε και γρηγορα!

Με το καλο να περασει και σε σας και να ερθουν τα καμαρια σας στην αγκαλια σας γερα!

αχ μακαρι να γυρίσει!! με ποναει την κυστη οταν κλωτσαει!! και όλες τις κινησεις τις νιώθω πολύυυυυυυ χαμηλά!!!!:cry:

Καλα στην κυστη θα τον νιωθεις πιο μετα καλυτερα γιατι οσο θα βαραινει θα κατεβαινει και η κοιλιτσα...κανε υπομονη θα περασει ο καιρος χωρις να το καταλαβεις!

Κοριτσακια μου παω να ντυθω για να κατεβω αγορα!

Θα τα πουμε μετα αν σας προλαβω μεσα!!!!

Φιλια προς το παρον!!!!!

φιλακια ματινακι! αν εχεις χρονο και μπεις μετα εγω μεσα θα ειμαι!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερουδιααααααααααααααα!τι κανετε ομορφες κοιλουμπιτσες μου?τα γλυκα τα μωρακια μας ειναι τσαχπηνικα ναι!αχ μωρε μωρε ποσες γλυκες φατσουλες θα γεννηθουν:D:D

εμενα σημερα ηρθε η κουμπαρα μου κ πριν λιγο εφυγε πηρε κ τον μεγαλο μαζι κ τωρα ειμαι με τη μαμα μου!θα κανουμε κοτοσουπα σημερα..ο καιρος ειναι μουντος κ εχει αρκετο κρυο~

Ματινουλι μουυυυ χθες επαθα μεγαλο σοκ με αυατ που ειπες..απαραδεκτοι τουλαχιστον εδω ακομα δεν γινεταια υτο..ειναι δωρεαν με την ασφαλεια του ικα!ολα ετοιμα του μπεμπη ε!τι ωραια με το καλο να ετοιμασεις κ την βαλιτσουλα σου κ πλησιαζει ο καιρος!ειμαι πολυ συγκηνημενη!

Αναστασακι μου τι κανεις/?ο μπεμπης ειναι χαμηλα ε!συνηθως στο πρωτο το μωρο μωλης μπεις στον 7ο παιρνει θεση αλα στο δευτερο μπορει να γινει κ πιο αργα αυτο ετσι λενε!

Ιωαννακι μου ζωηρουλης τα βραδυα ο μπεμπακος σου ε..ξερω ποσο ευτηχησμενη νιωθεις οταν τον αισθανεσαι..αχ που να τον παρεις αγκαλιτσα..να τον μυρησεις κ να τον φιλησεις στον λαιμουδακο του..απολαυσηηηηηη..

Ρανιουκο μου κρυωσες αγαπουλα μου..να προσεχεις να ντυνεσαι ζεστα γιατι εχει κρυο..σημερα να εισαι ξαπλα κ κουκουλωμενη οσο μπορεις!

ποπακη μουυυυυυυ σε πεθυμησα γλυκια μανουλιτσα..πολα φιλακια στη μικρουλα σου!

Γιωτακι μου τι κανεις?κ μενα καπιες φορες τρωει πολυ συχνα κ λαιμαργα το γιαυρι μου!πολα φιλακια στη πριγκιπισσα σου!

χρυσανθακι μουυυ πως εισαιιιιιιι αγαπουλα μου?μετρας μερες τωρα!;);)

((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))

θα δωσω τα φιλακια που στελνετε στον γιοκα μου..παντου κ στον ποπουδακο του κ στα μπουτακια του!αχ λιωνωωω!:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερουδιααααααααααααααα!τι κανετε ομορφες κοιλουμπιτσες μου?τα γλυκα τα μωρακια μας ειναι τσαχπηνικα ναι!αχ μωρε μωρε ποσες γλυκες φατσουλες θα γεννηθουν:D:D

εμενα σημερα ηρθε η κουμπαρα μου κ πριν λιγο εφυγε πηρε κ τον μεγαλο μαζι κ τωρα ειμαι με τη μαμα μου!θα κανουμε κοτοσουπα σημερα..ο καιρος ειναι μουντος κ εχει αρκετο κρυο~

Ματινουλι μουυυυ χθες επαθα μεγαλο σοκ με αυατ που ειπες..απαραδεκτοι τουλαχιστον εδω ακομα δεν γινεταια υτο..ειναι δωρεαν με την ασφαλεια του ικα!ολα ετοιμα του μπεμπη ε!τι ωραια με το καλο να ετοιμασεις κ την βαλιτσουλα σου κ πλησιαζει ο καιρος!ειμαι πολυ συγκηνημενη!

Αναστασακι μου τι κανεις/?ο μπεμπης ειναι χαμηλα ε!συνηθως στο πρωτο το μωρο μωλης μπεις στον 7ο παιρνει θεση αλα στο δευτερο μπορει να γινει κ πιο αργα αυτο ετσι λενε!

Ιωαννακι μου ζωηρουλης τα βραδυα ο μπεμπακος σου ε..ξερω ποσο ευτηχησμενη νιωθεις οταν τον αισθανεσαι..αχ που να τον παρεις αγκαλιτσα..να τον μυρησεις κ να τον φιλησεις στον λαιμουδακο του..απολαυσηηηηηη..

Ρανιουκο μου κρυωσες αγαπουλα μου..να προσεχεις να ντυνεσαι ζεστα γιατι εχει κρυο..σημερα να εισαι ξαπλα κ κουκουλωμενη οσο μπορεις!

ποπακη μουυυυυυυ σε πεθυμησα γλυκια μανουλιτσα..πολα φιλακια στη μικρουλα σου!

Γιωτακι μου τι κανεις?κ μενα καπιες φορες τρωει πολυ συχνα κ λαιμαργα το γιαυρι μου!πολα φιλακια στη πριγκιπισσα σου!

χρυσανθακι μουυυ πως εισαιιιιιιι αγαπουλα μου?μετρας μερες τωρα!;);)

((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))

θα δωσω τα φιλακια που στελνετε στον γιοκα μου..παντου κ στον ποπουδακο του κ στα μπουτακια του!αχ λιωνωωω!:D:D

καλημερα λενακι μου!!!!!!!!!!!! αχχχχχχχχχχχ μόνο που τα λες λιώνω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p θελω να μυριζω, να χαιδευω , να φιλαω λαιμουδακι, ποπουδακι πατουσακια!! αχχχχχχχχ ανυπομονω!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα λενακι μου!!!!!!!!!!!! αχχχχχχχχχχχ μόνο που τα λες λιώνω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p θελω να μυριζω, να χαιδευω , να φιλαω λαιμουδακι, ποπουδακι πατουσακια!! αχχχχχχχχ ανυπομονω!!!!!!!!!!!!!!!

καλημεραα αγαπουλα μου!αχ ειναι απολαυση..σε λιγο καιρο θα τα μυρηζεις κ συ!δεν θα το χορταινεις;):D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

γεια σας κοριτσια!

μολις φαγαμε!!!

κοιμηθηκε απο τις 2-5 και 6-8, τωρα ειμαστε αγκαλιτσα!!!

αναστασακι εγω την εχω ταραξει την μπεμπα!

ελενιτσα τι κανουν τα αντρακια σου?

ματινακι! ολα ετοιμα για το δωματιο ε? μπραβο τελεια! την βαλιτσα ετοιμασε, εγω παλι καλα την ειχα ετοιμασει μολις μπηκα στον 9ο και την επομενη εβδομαδα γεννησα!

τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανετε?

γεια σας κοριτσια!

μολις φαγαμε!!!

κοιμηθηκε απο τις 2-5 και 6-8, τωρα ειμαστε αγκαλιτσα!!!

αναστασακι εγω την εχω ταραξει την μπεμπα!

ελενιτσα τι κανουν τα αντρακια σου?

ματινακι! ολα ετοιμα για το δωματιο ε? μπραβο τελεια! την βαλιτσα ετοιμασε, εγω παλι καλα την ειχα ετοιμασει μολις μπηκα στον 9ο και την επομενη εβδομαδα γεννησα!

τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανετε?

Γιωτακι μου καλημερα..τι κανεις μανουλιτσα?καλα ειμαστε εμεις!;);)

εμενα εφαγε κατα της 12 μετα στης 3 κ μετα 6..εδω κ 3 μερες ετσι κανει!καλα ειναι χορταινω υπνο!κ σενα σε αφηνει η ζουζουνα να κοιμηθεις!εχει πονακια?εμενα τωρα παλι καλα τα βγαζει τα αερια κ δεν κλαιει οπως την πρωτη μερα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...