Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

σε 5 μέρες μπαίνω στον 7ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p από τη μία λέω δεν περανει ο καιρός και από την αλλη λέω, πω πω πότε πέρασε ετσι ο καιρός?????:rolleyes:

Ναι στον 7ο ούτως ή άλλως την κάνουν αλλά το ζητούμενο ήταν να μην την κάνω και τώρα! Μία φίλη μου την κάνει κάθε μήνα από τον 3ο και είναι στον 6ο τώρα!

Είδες πως περνάει τελικά; Πριν κι εγώ σκεφτόμουν πως στις 27 μπαίνω στον 6ο και είπα καλά πως πέρασε ο καιρός έτσι; Από την άλλη λέω δεν περνάει! Τι να πεις Αναστασάκι μου;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι στον 7ο ούτως ή άλλως την κάνουν αλλά το ζητούμενο ήταν να μην την κάνω και τώρα! Μία φίλη μου την κάνει κάθε μήνα από τον 3ο και είναι στον 6ο τώρα!

Είδες πως περνάει τελικά; Πριν κι εγώ σκεφτόμουν πως στις 27 μπαίνω στον 6ο και είπα καλά πως πέρασε ο καιρός έτσι; Από την άλλη λέω δεν περνάει! Τι να πεις Αναστασάκι μου;

ααα τωρα καταλαβα!!!

ελα ντε! απλά ανυπομονούμε να παρουμε αγκαλια τα αγγελούδια μας!!!!!!!!!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ααα τωρα καταλαβα!!!

ελα ντε! απλά ανυπομονούμε να παρουμε αγκαλια τα αγγελούδια μας!!!!!!!!!!!:P:p

Αυτό ακριβώς! Ανυπομονησία και λαχτάρα να πάρουμε αγκαλιά τα παιδάκια μας! Θα περάσει ο καιρός και θα συζητάμε για πάνες, θηλασμούς, ξενύχτια και όλα τα παρελκόμενα! Χαχαχαχχαχα!!!!

Αυτό ακριβώς! Ανυπομονησία και λαχτάρα να πάρουμε αγκαλιά τα παιδάκια μας! Θα περάσει ο καιρός και θα συζητάμε για πάνες, θηλασμούς, ξενύχτια και όλα τα παρελκόμενα! Χαχαχαχχαχα!!!!

πω πω!! σαν ψεμα παναγίτσα μου !!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

πω πω!! σαν ψεμα παναγίτσα μου !!!!!

Πραγματικά σαν ψέμα! Αναστασάκι μου γλυκό θα σε καληνυχτίσω τώρα, πάω να κάνω ένα μπανάκι και να ξαπλώσω λιγάκι! Φιλάκια και θα τα πούμε στον καφεδάκο μας το πρωί! Καληνύχτα και χαδάκια πολλά στην κοιλουμπίτσα σου!

Διαφημίσεις

have-a-good-morning-0745.gif

καλημέρα φιλλεναδίτσες!!!!! πρωινη πρωινη σημερα εγώ! σηκωθηκε ο αντρας μου στις 6.30 και εγω δεν μπορεσα να κοιμηθω μετα! κ να θελα δεν μπορουσα ομως, από τις 8 παρα ξεκινησαν να γκρεμίζουν πάλι από κατω!!! ουφφφφφ κατα τα αλλα ο μπεμπακος χορευε πρωι πρωι! χιχιχιχι:P:p

περιμενω να ξυπνησετε! φιλάκια!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα κοριτσακια μου....τι κανετε???

εγω δε πηγα σημερα δουλεια!!!!!Ξυπνησα για να παω αλλα με επιασε ενας πονος στη πλατη δεξια....παιρνω βαθεια ανασα και ποναω πολυ...μαλλον ειναι καποιο κρυωμα!!!!!

τωρα ειμαι ξαπλα μπας και περασει λιγο.....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

have-a-good-morning-0745.gif

καλημέρα φιλλεναδίτσες!!!!! πρωινη πρωινη σημερα εγώ! σηκωθηκε ο αντρας μου στις 6.30 και εγω δεν μπορεσα να κοιμηθω μετα! κ να θελα δεν μπορουσα ομως, από τις 8 παρα ξεκινησαν να γκρεμίζουν πάλι από κατω!!! ουφφφφφ κατα τα αλλα ο μπεμπακος χορευε πρωι πρωι! χιχιχιχι:P:p

περιμενω να ξυπνησετε! φιλάκια!

καλημερα αναστασακι μου...χορευει το παληκαρακι μας εεεε???????χαδακια δωστου...χιχχιιιχι

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Καλημερούδια και από εμένα! Αναστασάκι μου χορεύει ε; Εμένα μάλλον κοιμάται! Χόρεψε πολύ τις προηγούμενες μέρες και τώρα τεμπελιάζει!

Ρανιάκι μου γιατί; Κουκουλώσου με μία κουβερτούλα και μην κάνεις πολλά πολλά! Σίγουρα είναι κρύωμα, αυτός ο καιρός είναι άτιμος! Η μπιζουδένια μας; Θα κλωτσάει μάλλον για να κάνει τη μαμά της χαρούμενη!:P:p:p

00020406.gif

Καλημερα και απο μενα κοριτσαρες μου! Τι κανετε?

Αναστασακι και Ιωαννακι χορευουν τα μπεμπινια σας ε???? Και ακομα δεν εχετε δει τιποτα....σε λιγο καιρο που θα κουνανε περα δωθε τις κοιλιες σας θα σας φορεσουν ζουρλομανδυα!!!!!!!!

Ρανιακι μου περαστικα κοριτσακι μου! Δοκιμασμενη συμβουλη: Κανε καυτο μπανιο μονο στην περιοχη που ποναει και κουκουλωσου μετα! Τριψου και με λιγο οινοπνευμα γιατι δεν κανει να βαλεις αλοιφες τωρα στην εγκυμοσυνη και θα γινεις περδικι! Ακουσε με...!

Γιωτουλα μου τι κανεις???? Καθε μια ωρα η μπεμπα φαϊ ε??? Ταχεια αναπτυξη ειναι αυτο...το παθαινουν τα μωρα ακομα και πιο μεγαλα! Δεν θα ειναι για πολυ ομως....το ξερω απο την κουμπαρα μου!Ακομα και τωρα που ειναι 21μηνων πινει γαλα καμια φορα πολυ λαιμαργα και συχνα ενω τρωει και στερεα τροφη...εν παση περιπτωση μεγαλωνουν γρηγορα τα μωρακια....εγινε ολοκληρος κοριτσαρος ε????

Οι αλλες που εισαστε?????Φρεσκομανουλες ποπακι και λενιω???????

Ξεχναω καμια ρε κοριτσια? Η μνημη μου τωρα στην εγκυμοσυνη δεν με βοηθαει καθολου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε λιγο θα κατεβω αγορα να παρω πατατουλες! Μας ειχε φερει την τεταρτη ο κουνιαδος μου σαλαχι και θα το κανω τηγανιτο με σκορδαλια και παντζαρια...μου τρεχουν τα σαλια γιατι σκορδαλια εχω να φαω πριν απο την εγκυμοσυνη και τρελαινομαι....δεν εχω ξαναφτιαξει σαλαχι ομως και ελπιζω να ειναι ωραιο!

Διαφημίσεις

καλημερα σας!

Ρανιακι, κρυωμα είναι στανταρ!!!!! κ αυτος ο καιρός είναι πολύ ύπουλος!! δεν ξερεις τι να βάλεις!!!!! περαστικά μωρέ!!!!!

Ιωαννάκι τι κάνεις εσυ? τι εχει σημερα το πρόγραμμα??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

00020406.gif

Καλημερα και απο μενα κοριτσαρες μου! Τι κανετε?

Αναστασακι και Ιωαννακι χορευουν τα μπεμπινια σας ε???? Και ακομα δεν εχετε δει τιποτα....σε λιγο καιρο που θα κουνανε περα δωθε τις κοιλιες σας θα σας φορεσουν ζουρλομανδυα!!!!!!!!

Ρανιακι μου περαστικα κοριτσακι μου! Δοκιμασμενη συμβουλη: Κανε καυτο μπανιο μονο στην περιοχη που ποναει και κουκουλωσου μετα! Τριψου και με λιγο οινοπνευμα γιατι δεν κανει να βαλεις αλοιφες τωρα στην εγκυμοσυνη και θα γινεις περδικι! Ακουσε με...!

Γιωτουλα μου τι κανεις???? Καθε μια ωρα η μπεμπα φαϊ ε??? Ταχεια αναπτυξη ειναι αυτο...το παθαινουν τα μωρα ακομα και πιο μεγαλα! Δεν θα ειναι για πολυ ομως....το ξερω απο την κουμπαρα μου!Ακομα και τωρα που ειναι 21μηνων πινει γαλα καμια φορα πολυ λαιμαργα και συχνα ενω τρωει και στερεα τροφη...εν παση περιπτωση μεγαλωνουν γρηγορα τα μωρακια....εγινε ολοκληρος κοριτσαρος ε????

Οι αλλες που εισαστε?????Φρεσκομανουλες ποπακι και λενιω???????

Ξεχναω καμια ρε κοριτσια? Η μνημη μου τωρα στην εγκυμοσυνη δεν με βοηθαει καθολου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε λιγο θα κατεβω αγορα να παρω πατατουλες! Μας ειχε φερει την τεταρτη ο κουνιαδος μου σαλαχι και θα το κανω τηγανιτο με σκορδαλια και παντζαρια...μου τρεχουν τα σαλια γιατι σκορδαλια εχω να φαω πριν απο την εγκυμοσυνη και τρελαινομαι....δεν εχω ξαναφτιαξει σαλαχι ομως και ελπιζω να ειναι ωραιο!

καλημερα ματινάκι!!!!!!!!!!!! χαχαχα σε πέτυχα!!!!!!!!!:P τι κανεις τελειωσες με το δωματιο του μπεμπούλη?????????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα ματινάκι!!!!!!!!!!!! χαχαχα σε πέτυχα!!!!!!!!!:P τι κανεις τελειωσες με το δωματιο του μπεμπούλη?????????

Αναστασακι μου τωρα θα εμπαινα φεις να δω το μηνυμα σου! Δεν προλαβα...

Τελειωσα με το σιδερωμα και την τακτοποιηση των ρουχων αλλα εχω ακομα να φτιαξω την βαλιτσα...μου εβαλε χερι χθες ο αντρας μου και εμπιξα κατι κλαματα....μεχρι το βραδυ που πεσαμε για υπνο δεν του μιλαγα!

Ενταξει δικιο εχει αλλα εχω τοσες δουλειες τι να πρωτοκανω? Μολις στεγνωσουν οι πετσετες μου που θα παρω μαζι θα τις σιδερωσω και θα την ετοιμασω την βαλιτσα...ολα τα αλλα που θα παρω μαζι ετοιμα ειναι απλα πρεπει να βολεψω πρωτα τις πετσετες και μετα ολα τα αλλα!Τα επλυνα με βρεφικο απορρυπαντικο γιατι θα τα βαλω ολα σε μια μεγαλη βαλιτσα!

Οσο για το δωματιο μονο η τελευταια καθαριοτητα εμεινε για να ερθει η κουνια αυριο μαλλον και να την στησουμε! Η ταινια που βαλαμε γυρω γυρω μας ξεκολλαει και πεφτει, οποτε πηρε κολλα ο αντρας μου για ταπετσαρια και θα την κολλησει για να μην εχουμε συνεχεια το ιδιο βιολι να πεφτει και να την ξανακολλαμε...δεν βγηκε καλη αλλα δεν πειραζει αφου υπαρχει λυση!

Αυτα! Εσυ? Ολα καλα?

Αναστασακι μου τωρα θα εμπαινα φεις να δω το μηνυμα σου! Δεν προλαβα...

Τελειωσα με το σιδερωμα και την τακτοποιηση των ρουχων αλλα εχω ακομα να φτιαξω την βαλιτσα...μου εβαλε χερι χθες ο αντρας μου και εμπιξα κατι κλαματα....μεχρι το βραδυ που πεσαμε για υπνο δεν του μιλαγα!

Ενταξει δικιο εχει αλλα εχω τοσες δουλειες τι να πρωτοκανω? Μολις στεγνωσουν οι πετσετες μου που θα παρω μαζι θα τις σιδερωσω και θα την ετοιμασω την βαλιτσα...ολα τα αλλα που θα παρω μαζι ετοιμα ειναι απλα πρεπει να βολεψω πρωτα τις πετσετες και μετα ολα τα αλλα!Τα επλυνα με βρεφικο απορρυπαντικο γιατι θα τα βαλω ολα σε μια μεγαλη βαλιτσα!

Οσο για το δωματιο μονο η τελευταια καθαριοτητα εμεινε για να ερθει η κουνια αυριο μαλλον και να την στησουμε! Η ταινια που βαλαμε γυρω γυρω μας ξεκολλαει και πεφτει, οποτε πηρε κολλα ο αντρας μου για ταπετσαρια και θα την κολλησει για να μην εχουμε συνεχεια το ιδιο βιολι να πεφτει και να την ξανακολλαμε...δεν βγηκε καλη αλλα δεν πειραζει αφου υπαρχει λυση!

Αυτα! Εσυ? Ολα καλα?

Τέλεια!!!!!!!! ολα ετοιμα λοιπόν!! πω πω οταν μπει κ η κούνια θα δειξει πραγματικά! μετα θελω να δω φωτό!!!!! και εμεις καλά είμαστε!!!!:P εγω περιμενω τα επιπλα τελη του μηνα κ ολα τα αλλα που πηρα, θα τα φερουν ολα μαζί! αανυπομονω να το ετοιμασω! για το τελος θα αφησω μόνο τα πλυσιματα!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Τέλεια!!!!!!!! ολα ετοιμα λοιπόν!! πω πω οταν μπει κ η κούνια θα δειξει πραγματικά! μετα θελω να δω φωτό!!!!! και εμεις καλά είμαστε!!!!:P εγω περιμενω τα επιπλα τελη του μηνα κ ολα τα αλλα που πηρα, θα τα φερουν ολα μαζί! αανυπομονω να το ετοιμασω! για το τελος θα αφησω μόνο τα πλυσιματα!!!

Βασικα να σου πω την αληθεια δεν ηθελα να τα ετοιμασω τα ρουχαλακια του πιο νωρις...οσο γινεται πιο κοντα στην γεννηση ειναι και πιο καθαρα...οσο να ναι ακομα και στην ντουλαπα σκονιζονται ναι μεν ελαχιστα αλλα σκονιζονται....εγω τα τυλιξα και σε μια μεγαλη πανα και ελπιζω να μην εχουν θεμα απο σκονη....και την βαλιτσα να σου πω την αληθεια δεν την εχω φτιαξει ακομα γιατι απο την κλεισουρα θα μυρισουν...δεν μπορω να την αφησω ανοιχτη...τοτε τζαμπα τα πλυσιματα!

Α! Νωρις νωρις εσυ τα επιπλακια θα τα εχεις...καλο ειναι αυτο μεν αλλα μην τα στησεις αμεσως απο την λαχταρα σου να ετοιμασεις το δωματιο...θα θες συνεχεια να τα καθαριζεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...