Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ναι ποπακι μ! πασχα το μαθαμε χριστουγεννα περιπου θα το δουμε!:D

τι κανεις εσυ ποπακι?βλεπω πηζεις στη δουλεια:-( αργεις να παρεις αδεια?η τουλαχιστον να σε βοηθανε να ξεκουραζεσαι κ λιγακι! το κοριτσακι σ καλα?δινει κλωτσιτσες καλες?:P

ολα τελεια!!!!!η ειδηση της εγκυμοσυνης σου ηταν πασχαλιατικο δωρακι και το κιντερ σουπερ μωρακι θα ειναι χριστουγεννιατικο, τι καλα!!!!!!!!!

ασε ματινακι μου να περασει ο καιρος γιατι θα με πιασουν τα νευρα μου!!!!!!μεσα ιουλιου σταματαω με το καλο!!!!!το κοριτσακι μου καλα ειναι, πιο ηρεμες κλωτσιτσες δινει αυτες τις μερες, αυριο θα την δω!!!!!!!γιουπιιιιιιιι!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ολα τελεια!!!!!η ειδηση της εγκυμοσυνης σου ηταν πασχαλιατικο δωρακι και το κιντερ σουπερ μωρακι θα ειναι χριστουγεννιατικο, τι καλα!!!!!!!!!

ασε ματινακι μου να περασει ο καιρος γιατι θα με πιασουν τα νευρα μου!!!!!!μεσα ιουλιου σταματαω με το καλο!!!!!το κοριτσακι μου καλα ειναι, πιο ηρεμες κλωτσιτσες δινει αυτες τις μερες, αυριο θα την δω!!!!!!!γιουπιιιιιιιι!!!!!!

αχ αντε να περασει ο καιρος να ερθει το καλοκαιρακι να σταματησεις να ξεκουραστεις ποπακι! ειναι καλο κοριτσακι δε ταλαιπωρει τη μανουλα! τι καλα θα τη δειτε αυριο!:D ανυπομονω να σχηματιστει το ανθρωπακι μ να ξερω κ γω τι βλεπω! μονο την καρδια ξεχωρισα τπτ αλλο!χιχι!

αχ αντε να περασει ο καιρος να ερθει το καλοκαιρακι να σταματησεις να ξεκουραστεις ποπακι! ειναι καλο κοριτσακι δε ταλαιπωρει τη μανουλα! τι καλα θα τη δειτε αυριο!:D ανυπομονω να σχηματιστει το ανθρωπακι μ να ξερω κ γω τι βλεπω! μονο την καρδια ξεχωρισα τπτ αλλο!χιχι!

αχ οσο και να το βλεπεις στην κοιλιτσα σχηματισμενο θελεις να το παρεις αγκαλιτσα, με το καλο να γεννηθουν γερα ολα τα μωρακια του κοσμου!!!!!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

αχ οσο και να το βλεπεις στην κοιλιτσα σχηματισμενο θελεις να το παρεις αγκαλιτσα, με το καλο να γεννηθουν γερα ολα τα μωρακια του κοσμου!!!!!!!!!!!:tongue:

ναι ποπακι ολες οι κοπελες που το θελουν να γινουν μανουλες κ να εχουν γερα μωρακια!:P

εσυ ποπακι τωρα δεν εχεις συμπτωματα να σε ταλαιπωρουν ε? εχω περιπου 4 μερες αρχισαν αναγουλες μες τη μερα κ εχω τρομερη υπνηλια! το βραδυ με το ζορι κρατιεμαι 10.30-11 κοιμαμαι! εγω που κοιμομουν παντα λιγο τωρα δε χορταινω υπνο! αχ ελπιζω να σταματησει συντομα ερχεται κ καλοκαιρακι οπου παμε θα κοιμαμαι ορθια! εχουμε κ γαμο να παμε την αλλη κυριακη να δω πως θα κρατηθω!:confused:

ναι ποπακι ολες οι κοπελες που το θελουν να γινουν μανουλες κ να εχουν γερα μωρακια!:P

εσυ ποπακι τωρα δεν εχεις συμπτωματα να σε ταλαιπωρουν ε? εχω περιπου 4 μερες αρχισαν αναγουλες μες τη μερα κ εχω τρομερη υπνηλια! το βραδυ με το ζορι κρατιεμαι 10.30-11 κοιμαμαι! εγω που κοιμομουν παντα λιγο τωρα δε χορταινω υπνο! αχ ελπιζω να σταματησει συντομα ερχεται κ καλοκαιρακι οπου παμε θα κοιμαμαι ορθια! εχουμε κ γαμο να παμε την αλλη κυριακη να δω πως θα κρατηθω!:confused:

ωραιο το τικερακι!!!!!!!!!;)

αρχισαν οι αναγουλες ε?και η υπνηλια δεν παλευεται αλλα τι να κανεις??πιστευω να σου σταματησουν πριν κλεισεις το τριμηνο!!!!!μπορει και πιο νωρις!!!!!εγω μονο λαχανιασμα εχω, κουραζομαι ευκολα και εχω προβλημα με την δυσκοιλιοτητα!!!!!κατα τ'αλλα ολα καλα!!!!!η κοιλιτσα μεγαλωνει και αν μεινω πολυ ωρα καθησμενη νοιωθω οτι το στομαχι μου εχει ανεβει στον λαιμο, χρειαζεται ή να σηκωθω να περπατησω ή να ξαπλωσω!!!!!!!!!ολα καλα!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

α ωραια ηρθε το μνμ!:D να συνεχισω λοιπον-δεν εγραψα τα νεα μ γτ μπορει να τα εγραφα τζαμπα....

πηγαμε τη δευτερα το βραδυ στο γιατρο ειδαμε το μωρακι μας κ την καρδουλα τ να αναβοσβηνει στον υπερυχο! λιγο την ακουσαμε γτ ειναι πολυ μικρουλι κ θα ξαναπαμε τη δευτερα! ολα καλα μας ειπε κ μας εδωσε ΠΗΤ 26 δεκεμβριου!:P

καλημερα κοριτσια!

σοφακι προσπαθησα χθες να σου ευχηθω αλλα μπα το καλο μ το ιντερνετ δε μ'αφησε να δημοσιευσω μνμ:mad: χρονια πολλα να τα χιλιασετε να ειστε ευτυχισμενοι κ αγαπημενοι κ σας ευχομαι φυσικα τι αλλο?ενα μωρακι!:P

ματινακι να σας ζησει η ανηψουλα με το καλο να πανε σπιτακι μανουλα κ μπεμπουλα!καλα αποτελεσματα να εχεις σημερα!

μαρακι ευχομαι κ γω να εχεις ευχαριστα!

αχ ελενακι σε ταλαιπωρει ο μικρουλης που ειναι εξω απο την κοιλια! μηπως αρχισε τις ζηλιτσες κ σε θελει ολη δικια τ?:rolleyes:

φιλακια σε ολες ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Ματινακι μου γλυκο ποσο χαιρομαι που ειναι ολα καλα κ ειδατε κ καρδουλαα!

φανταζομαι ποσο πολυ θα χαρηκατε αγαπουλα μου με το καλο ολα να σου πανε κ τον δεκεμβρη να υποδεχτειτε το αγγελουδακι σας!:D:D

εμενα ο σκατουλης δεν ξερω τι επαθε αλα αυριο που η μαμα δεν δουλευει μαλον θα της τον παω σημερα να κοιμηθω μια νυχτα καλα γαι δεν αντεχω αλο!:rolleyes::shock:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

λενακι μου γλυκο, τι τραβας κι εσυ!!!!!!γιατι να παιδευεσαι ετσι!!!!!!!και η μανουλιτσα σου δουλευει να αφηνες λιγο τον μικρουλη για να ηρεμουσες κι εσυ??!!!!!!!!υπομονη κοριτσακι μου, τι τον εχει πιασει τωρα και σε ξυπναει......:rolleyes:ουφ.....((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

ποπακη μου δεν ξερω τι εχει παθει ποτε παλια δεν μου το ειχε κανει κ λεω τωρα βρηκε τωρα που ειμαι εγκυος κ νευριαζω συνεχεια κ εχω κ τυψεις μετα κ για τον μεγαλο ζουζουνο αλα κ για το μικρο!αχ σε λιγο θα παω να τον κοιμησω κ θα ξαπλωσω κ γω..τελειωσα κ με τα πληντυρια κ το φαγητο κ θα ειμαι χαλαρη!

μακαρονακια με κιμα σημερα!;)

αχ αυριο θα το δειτε ποπακη μου τι καλααααα!

(((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ωραιο το τικερακι!!!!!!!!!;)

αρχισαν οι αναγουλες ε?και η υπνηλια δεν παλευεται αλλα τι να κανεις??πιστευω να σου σταματησουν πριν κλεισεις το τριμηνο!!!!!μπορει και πιο νωρις!!!!!εγω μονο λαχανιασμα εχω, κουραζομαι ευκολα και εχω προβλημα με την δυσκοιλιοτητα!!!!!κατα τ'αλλα ολα καλα!!!!!η κοιλιτσα μεγαλωνει και αν μεινω πολυ ωρα καθησμενη νοιωθω οτι το στομαχι μου εχει ανεβει στον λαιμο, χρειαζεται ή να σηκωθω να περπατησω ή να ξαπλωσω!!!!!!!!!ολα καλα!!!!!

α μπηκε το τικερακι τα καταφερα! χιχι πλακα εχει σαν εξωγηινακι ειναι!:D αργω ακομα δηλαδη! καλα λες ολα καλα να μη γκρινιαζω! αντεχονται οι αναγουλες προς το παρον-ευτυχως δεν κρατανε πολυ!για τη δυσκοιλιοτητα σου εδωσε κατι?

ποπακη μου δεν ξερω τι εχει παθει ποτε παλια δεν μου το ειχε κανει κ λεω τωρα βρηκε τωρα που ειμαι εγκυος κ νευριαζω συνεχεια κ εχω κ τυψεις μετα κ για τον μεγαλο ζουζουνο αλα κ για το μικρο!αχ σε λιγο θα παω να τον κοιμησω κ θα ξαπλωσω κ γω..τελειωσα κ με τα πληντυρια κ το φαγητο κ θα ειμαι χαλαρη!

μακαρονακια με κιμα σημερα!;)

αχ αυριο θα το δειτε ποπακη μου τι καλααααα!

(((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

αχ τι καλα να ηρεμουσε λιγακι και να κοιμοταν ησυχος!!!!!!!!να ξεκουραστεις οσο μπορεις τωρα το μεσημερακι!!!!!!!!ωραια τα μακαρονακια με τον κυμα!!!!!ναι αυριο λενιω μου και θα παω με την μαμα μου γιατι ο αντρας μου λειπει στην Ανδρο για δουλεια!!!!μακαρι να ειναι ολα καλα και να κανουμε και την β-επιπεδου, παλι αγχος εχω, τι περιεργο ε?:rolleyes:χαχαχαχαχα

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

α μπηκε το τικερακι τα καταφερα! χιχι πλακα εχει σαν εξωγηινακι ειναι!:D αργω ακομα δηλαδη! καλα λες ολα καλα να μη γκρινιαζω! αντεχονται οι αναγουλες προς το παρον-ευτυχως δεν κρατανε πολυ!για τη δυσκοιλιοτητα σου εδωσε κατι?

ναι υπομονη, τι αλλο......

μου εχει δωσει ενα σιροπι αλλα δεν το εχω παρει, αν δω το απροχωρητο θα το παρω, προς το παρον με λιγη δυσκολια τα καταφερνω!!!!!;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Ματινακι μου γλυκο ποσο χαιρομαι που ειναι ολα καλα κ ειδατε κ καρδουλαα!

φανταζομαι ποσο πολυ θα χαρηκατε αγαπουλα μου με το καλο ολα να σου πανε κ τον δεκεμβρη να υποδεχτειτε το αγγελουδακι σας!:D:D

εμενα ο σκατουλης δεν ξερω τι επαθε αλα αυριο που η μαμα δεν δουλευει μαλον θα της τον παω σημερα να κοιμηθω μια νυχτα καλα γαι δεν αντεχω αλο!:rolleyes::shock:

ναι ελενακι μ χαρηκα τοσο πολυ! με το ζορι κρατηθηκα να μη κλαψω!την ειχα ονειρευτει τοσες φορες αυτη τη σκηνη που δε το πιστευα οτι το ζουσα!:D

καλα θα κανεις καλη μ να ξεκουραστεις κ συ κ το μωρακι στην κοιλιτσα αποψε! ισως κοιμηθει καλα κ ο μικρουλης σ στη μαμα σ να του φυγει το αγχος!:rolleyes: μακαρονια με κιμα μιαμ! το αγαπημενο μ! καλη ορεξη ελενακι κ καλη ξεκουραση! φιλια:D

ναι υπομονη, τι αλλο......

μου εχει δωσει ενα σιροπι αλλα δεν το εχω παρει, αν δω το απροχωρητο θα το παρω, προς το παρον με λιγη δυσκολια τα καταφερνω!!!!!;)

α ωραια ποπακι καλα κανεις! οταν το χρειαστεις να το παρεις!

σε χαιρετω ποπακι θα παω να φαω κ μετα τι αλλο?θα ξαπλωσω η ωραια κοιμωμενη χιχι!:D παντα περιμενα τον αντρα μ κ τρωγαμε μαζι αλλα τωρα δε το ρισκαρω τρωω οταν πειναω κ ειμαι καλα να προλαβω την αναγουλα;) φιλακια ποπακι να τελειωσεις κ συ να πας σπιτακι σ να ασχοληθεις με σενα κ το μωρακι σ!

α ωραια ποπακι καλα κανεις! οταν το χρειαστεις να το παρεις!

σε χαιρετω ποπακι θα παω να φαω κ μετα τι αλλο?θα ξαπλωσω η ωραια κοιμωμενη χιχι!:D παντα περιμενα τον αντρα μ κ τρωγαμε μαζι αλλα τωρα δε το ρισκαρω τρωω οταν πειναω κ ειμαι καλα να προλαβω την αναγουλα;) φιλακια ποπακι να τελειωσεις κ συ να πας σπιτακι σ να ασχοληθεις με σενα κ το μωρακι σ!

στο καλο ματινακι, καλη ορεξη και καλη ξεκουραση!!!!!!!!!!!φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...