Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

πωπωωωωω πλακα μου κανεις 1200 ευρω ειναι δυνατον?σε νοσοκομειο??:confused::confused::confused::confused:τι λες τωρα,,δεν πανε καλα αν ειναι ετσι παμε κ σε κλινικη ελεος!πολυ μακακες ομως!κ γω νευριασα τωρα!

Πηρα τηλεφωνο στο Αλεξανδρα και δεν μου ειπαν τιμες γιατι δεν ισχυουν οι παλιες και περιμενουν να μαθουν κι αυτοι για να μας πουν μετα! Καφ'τα Χαραλαμπε....προμηνυεται θυελλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δυστυχως εχουμε ενα κρατος μπουρ....λο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αϊ σιχτιρ δηλαδη!!!!!!!!!!!!!

Ε τοτε θα κατσω εδω, σιγα μην τρεχω Αθηνα..μια η αλλη θα μας ερθει με βενζινες περα δωθε και αφου ο αντρας μου θα μενει πανω θα εχει εξοδα..ρε ουστ παλιομακακες του κερατα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα,τι κανετε?δηλαδη πληρωνεις 1200 ευρω τη γεννα κ πλην το γιατρο κ το δωματιο?κ η ασφαλεια του ικα?

Καλημερα κοριτσακι! Τι να κανουμε? Εγω συγχισμενη ειμαι.....ανεξαρτητως ασφαλειας θα πληρωνουμε ολοι αυτα τα χρηματα και αν η ασφαλεια σου σου δινει επιδομα γεννας καλως αλλιως δεν παιρνεις πισω τιποτα και τους λες και ευχαριστω! Αλλα αν ειναι να δωσω στο δημοσιο νοσοκομειο 1200+1200 του γιατρου+100 του αναισθησιολογου+250 της μαιας, χαθηκαμε!!!!! Τι να γεννησω στην ιδιωτικη κλινικη της πολης μου τι στο δημοσιο νοσοκομειο...και γιατι λοιπον να τρεχω στην Αθηνα? Δεν νομιζω οτι συμφερει!

k aytoi poy den exoyn poy gennane?kala de pame ka8olou kala poy einai h dhmosia ygeia k h kratiseis poy mas kratane gia thn ygeia?ma na 8elo 3000 gia to dhmosio?

Εχω βρει λυση...μια μαια και γεννα στο σπιτι! Σαν τα παλια χρονια...δεν ειπαμε οτι γυριζουμε στην κατοχη? Ε λοιπον παλια γενναγανε ακομα και στα χωραφια την ωρα που τιναζανε τις ελιες!

Διαφημίσεις

Σας αφηνω κοριτσακια! Παω να βαλω το φαγητακι να γινεται!

Καλο μεσημερακι και καλη ορεξη σε ολες!!!!!

Φιλακια πολλαααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γεια σας κοριτσια! τι κανετε? εμεις ξενυχτησαμε σημερα, ετρωγε ανα 1 ωρα και με εβγαλε νοκ αουτ!

ματινακι ωραια νεα, αντε να τελειωνεις και εσυ! πως νοιωθεις?

ελενιτσα καλα τα πας βλεπω, αντε ποιος τη χαρη σου με τρεις αντρες στο σπιτι!!!

ποπακι χαθηκες!δεν προλαβαινεις ε? πως παει η νεραιδουλα, οι κολικοι περασαν?

ρανακι, αναστασακι, ιωαννακι! τι κανετε? πως πανε τα μωρουδελια? ξεχναω καμια?

εγω εχτες πηγα για πιο χοντρα φορμακια γιατι επιασε κρυο και φοβηθηκα μην μου κρυωσει! αυριο κλεινουμε μηνα!!!εχει γινει παιδακι πια, δεν ειναι μυγακι!!!

καλησπέρα κοριτσια!!!! τα νευρα μου απο το πρωι ειχε βλαβη ο οτε και δεν μπορουσα να μπω!!!!!!!!!!!

ματινακι???? σου εστειλα μηνυμα και στο φεις! τι πρραγματα ειναι αυτα ρε κοριτσια?? θα μας τρελανουν?? δηλαδη αν μια οικογενεια εχει μονο τα ως προς το ζειν τι θα κανει???? πως θα γεννησει??????? απαραδεκτοι!!!!! που ειναι οι κρατησεις που μας κανουν????:mad::mad::mad::twisted: δεν ξερω τι να πω! δεν εχω λόγια! βραζω!!!!! σε λίγο καιρό θα εχεις αγκαλια τον πριγκιπα σου ματινακι μου!:P πως περασε ο καιρός ε???:rolleyes::rolleyes:

λενάκι!! μαγουλακια και μπουτακια ακουω ε???? αχχχχχ λιωνω!!!!

θέλω και εγώ!!! και είδα και ενα όνειρο!!! ότι του εκανα μπάνιο και του εβαζα κρεμουλα μετα στον ποπουδακο! ίσως επειδη συζητουσαμε εχθες για τα συγκαματα!:rolleyes: και μετα τον αγκάλιαζα!! δεν ηθελα να ξυπνησω!!!:P:p

Γιωτάκι ξενυχτησατε ε??? τι να κανουμε μεσα στο πρόγραμμα ειναι όλα!!! μεγάλωσε το μπουμπουκάκι μας!!!:P

τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε????????????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα! Τι κάνετε; Εύχομαι σε όλες να είστε καλά! Εγώ ψιλοχάλια αλλά δόξα το Θεό είναι καλά ο μπεμπάκος μου και αυτό μου δίνει κουράγιο!

Ματινάκι μου τι να πω; Έτσι όπως έχουν τα πράγματα ούτε να γεννήσεις δεν μπορείς! Μα είναι δυνατόν; Τόσα λεφτά στα δημόσια; Ψάξτο λίγο γιατί αν είναι να φας όλη αυτή την ταλαιπωρία να ανέβεις Αθήνα και να πληρώσεις τα ίδια καλύτερα να μείνεις εκεί να γεννήσεις!

Λενάκι μου γλυκό πόσο χαίρομαι που σε ακούω τόσο ευτυχισμένη! Μπράβο σας! Μεγαλώσατε καλέ! Κάνατε και μπουτάκια; Αααααααχχχ φίλησέ τα τα μπουτάκια του και στον κωλαρίνο του ένα ρουφηχτό!!!!

Εμένα ο μπεμπάκος μου μάλλον εξελίσσεται σε βραδυνό τύπο! Κάθε βράδυ στήνει τρελλό χορό! Έχει πάρα πολύ πλάκα! Η χαρά μου και η ευτυχία μου δεν περιγράφεται κάθε φορά που κλωτσάει! Και παρατηρώ πως κάθε βδομάδα περίπου γίνονται όλο και πιο δυνατές!

Τα άλλα κοριτσάκια τι κάνετε;

Κοριτσάκια μου καλησπέρα! Τι κάνετε; Εύχομαι σε όλες να είστε καλά! Εγώ ψιλοχάλια αλλά δόξα το Θεό είναι καλά ο μπεμπάκος μου και αυτό μου δίνει κουράγιο!

Ματινάκι μου τι να πω; Έτσι όπως έχουν τα πράγματα ούτε να γεννήσεις δεν μπορείς! Μα είναι δυνατόν; Τόσα λεφτά στα δημόσια; Ψάξτο λίγο γιατί αν είναι να φας όλη αυτή την ταλαιπωρία να ανέβεις Αθήνα και να πληρώσεις τα ίδια καλύτερα να μείνεις εκεί να γεννήσεις!

Λενάκι μου γλυκό πόσο χαίρομαι που σε ακούω τόσο ευτυχισμένη! Μπράβο σας! Μεγαλώσατε καλέ! Κάνατε και μπουτάκια; Αααααααχχχ φίλησέ τα τα μπουτάκια του και στον κωλαρίνο του ένα ρουφηχτό!!!!

Εμένα ο μπεμπάκος μου μάλλον εξελίσσεται σε βραδυνό τύπο! Κάθε βράδυ στήνει τρελλό χορό! Έχει πάρα πολύ πλάκα! Η χαρά μου και η ευτυχία μου δεν περιγράφεται κάθε φορά που κλωτσάει! Και παρατηρώ πως κάθε βδομάδα περίπου γίνονται όλο και πιο δυνατές!

Τα άλλα κοριτσάκια τι κάνετε;

Ιωαννακι μου!! τι κανεις??? βραδινοε τυπος ε?? χαχαχαχαχα λες να ειναι ετσι κ οταν γεννηθει??:shock::shock:;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Ιωαννακι μου!! τι κανεις??? βραδινοε τυπος ε?? χαχαχαχαχα λες να ειναι ετσι κ οταν γεννηθει??:shock::shock:;)

Ας είναι γερό και ας με ξυπνάει! Τι κάνεις εσύ; Είσαι καλά; Ξεκουράζεσαι;

Ας είναι γερό και ας με ξυπνάει! Τι κάνεις εσύ; Είσαι καλά; Ξεκουράζεσαι;

δόξα το θεό μια χαρά!!!:P από εβδομαδα θα κανω και τις εξετασεις μου κ μετα λεω να παμε στο χωριό για καμιά βδομάδα!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

δόξα το θεό μια χαρά!!!:P από εβδομαδα θα κανω και τις εξετασεις μου κ μετα λεω να παμε στο χωριό για καμιά βδομάδα!;)

Καλά θα κάνεις γιατί έχω την εντύπωση πως όταν είσαι στο χωριό ξεκουράζεσαι πραγματικά! Εγώ εχθές έκανα τις εξετάσεις μου και ευτυχώς όλες βγήκαν καλές! Η αλήθεια είναι πως αγχωνόμουν για το ζάχαρο αλλά είναι πιο πεσμένο από την άλλη φορά άρα την καμπύλη την γλίτωσα!

Καλά θα κάνεις γιατί έχω την εντύπωση πως όταν είσαι στο χωριό ξεκουράζεσαι πραγματικά! Εγώ εχθές έκανα τις εξετάσεις μου και ευτυχώς όλες βγήκαν καλές! Η αλήθεια είναι πως αγχωνόμουν για το ζάχαρο αλλά είναι πιο πεσμένο από την άλλη φορά άρα την καμπύλη την γλίτωσα!

μπα το ίδιο είναι! μη σου πω πως στο χωριό δεν είμαι και τόσο ξάπλα!!!!!

και εμένα το ζάχαρο είναι από την αρχή πεσμένο, αλλά την καμπύλη θα την κάνω! νομίζω πως την κάνουν έτσι και αλλιώς!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...