Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Αναστασακι μου και μενα η μπεμπα μετα τις 8 το βραδυ τρελενεται!!χαχαχα!!!

Λενακι μου καλο τι ωραια που εισαι κοντα μας με τους πριγγιπες σου μαζι!!!Πολυ χρησιμη η συμβουλη για την κρεμουλα!Ουτε που το ειχα σκεφτει!μολις σηκωθω τη βαζω αμεσως στη βαλιτσα!!:P:p

Ματινακι ετοιμασιες ε??Αντε στα τελευταια και συ!!!!Καλως ηρθες στον μηνα σου!!!Για το αφρολουτρο εγω για τον πρωτο καιρο προτημησα απο το φαρμακειο της φρεζιντερμ το προτεινουν και οι παιδιατροι ειναι λιγο ακριβο αλλα ειναι πολυ ευαισθητο μωρε το δερματακι τους για τα απλα προιοντα της αγορας ..της προδερμ το πηρα για αμεσως μετα!ειναι οντως πολυ καλο!!

Λενακι μας πες μας τη γνωμη σου σε παρακαλω!!

Ρανουκο μου η μπιζουδενια σου πολυ χορευταρου θα βγει!!ειναι καλο που ειναι ζωηρουλικα!!!μωρο ζωηρο μη το φοβασαι ετσι λεει ο γιατρος μου σε μενα που εχω τα ερωτηματικα μου!χαχαχα!

χρυσανθακι μου!!!! και μενα μ'αρεσει να ειναι ζωηρος αλλα το βραδυ αγριευει προς το παρόν!! και ειναι και η θεση τετοια που με κλωτσαει την κυστη!!!!!

και καμια φορα απο τις κλωτσιες νιωθω και σαν πονακια περιοδου!...:oops::oops: σαν εχει συμβει?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αναστασακι μου και μενα η μπεμπα μετα τις 8 το βραδυ τρελενεται!!χαχαχα!!!

Λενακι μου καλο τι ωραια που εισαι κοντα μας με τους πριγγιπες σου μαζι!!!Πολυ χρησιμη η συμβουλη για την κρεμουλα!Ουτε που το ειχα σκεφτει!μολις σηκωθω τη βαζω αμεσως στη βαλιτσα!!:P:p

Ματινακι ετοιμασιες ε??Αντε στα τελευταια και συ!!!!Καλως ηρθες στον μηνα σου!!!Για το αφρολουτρο εγω για τον πρωτο καιρο προτημησα απο το φαρμακειο της φρεζιντερμ το προτεινουν και οι παιδιατροι ειναι λιγο ακριβο αλλα ειναι πολυ ευαισθητο μωρε το δερματακι τους για τα απλα προιοντα της αγορας ..της προδερμ το πηρα για αμεσως μετα!ειναι οντως πολυ καλο!!

Λενακι μας πες μας τη γνωμη σου σε παρακαλω!!

Ρανουκο μου η μπιζουδενια σου πολυ χορευταρου θα βγει!!ειναι καλο που ειναι ζωηρουλικα!!!μωρο ζωηρο μη το φοβασαι ετσι λεει ο γιατρος μου σε μενα που εχω τα ερωτηματικα μου!χαχαχα!

Καλημερα φιλαναδιτσες μου!!!!!!!!Τι μου κανετε??Τα μπεμπακια μας καλα ειναι??Εγω εχω νεα να σας πω!!!!Χθες κολλησε το ιντερνετ και μου εκανε κατι χαζα και δεν μπορουσα να γραψω και ανησυχουσα μηπως δεν μπορουσα να σας τα πω!!!Ευτυχως το Αναστασακι μου εκανα μια αναφορα!!Ευχαριστω Αναστασακι!!!!!!!!

Λοιπον!!Πηγαμε γιατρο χθες.Ειμαστε 2650!περασαμε τα 2500 ουφ!βγαινουμε λιγο μικρουλες ομως :confused: μια βδομαδα και 2 μερες..αλλα ο γιατρος λεει δεν πειραζει καθολου :D !Η ηλικια της λεει φαινεται απο την αυχενικη και εκει βγαινει 3 μερες μεγαλυτερη!:P απο συσπασεις καλα παμε :? με ολα αυτα τα φαρμακα στον καρδιοτοκαγραφο φανηκανε οι συσπασουλες 2 καλες καλες σε μιση ωρα...την τριτη κοβω τα φαρμακα και μετα οσες μερες παρω θα ειμαι ειδη 37 +4 οποτε ειμαστε οκ!!τωρα εχω θεμα με το που θα παω τελικα...:rolleyes:

οι επιλογες ΜΗΤΕΡΑ Ηρακλειο και ΚΑΠΑΚΗ χανια θα μαζευω πληροφοριες μεχρι να ερθει η ωρα!Σας τα ειπα ολα νομιζω..και συνεχιζουμε!

χρυσανθακι μου καλο πολυ χαιρομαι που ειναι ολα καλα..σταματας τα χαπια ε..τι καλα..ηρθε η ωρα να αντικρυσεις την μπεμπουλα σου..ειναι κ βιαστικες αυτες βγαινουν νωρητερα απο τα αγορακια..βλεπετε ωριμαζουμε γρηγοροτερα εεμεις;);)ολα καλα θα πανε αγαπουλα μου!

για την κρεμουλα χθες το βραδυ τα σκεφτομουνα κ λεω να μην ξεχασω να τα πω στα κοριτσια να προσεξουν οσο μπορουν να μην παθουν τα ιδια τα μωρακια σας γιατι αν βλεπατε ποοσ κοκκινος ηταν ο ποπουδακος του..υπεφερε το μωρο αλα αυτη η κρεμα ειναι θαυματουργη σε λιγες μερες επανηλθε..

οσο για τα αφρολουτρα δεν το εχω δοκιμασει αυτο που λες αλα σιγουρα θα ειναι καλο οσο να ναι κ απο φαρμακειο αλα κ το fissan ειναι πολυ καλο κ ειναι δυο σε ενα κ αφρολουτρο κ σαμπουαν κ ειναι πολυ καλο για το δερματακαι του μωρου αν εχει συγκαματα..

το καλο επισης ξερετε πιο ηταν στο νοσοκομειο μας φερανε βαλιτσακια απο την pampers,libero,babylino k nuk κ ειχε μεσα κ τι δεν ειχε ακομα δεν εχω αγορασει πανεσ..μεσα ειχε κρεμες,πιπιλεσ,αφρολουτρα,σαμπουαν,απορυπαντικα,πανεσ ,μωρομαντηλα,υγρο AVA για τα πιατα,κρεμες,,τι να σας πω κ τι δεν ειχε..ενα σωρο πιπιλεσ..να ναι καλα παντως τι μεγαλη βοηθεια ειναι κ αυτη..;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ναι, και καλο θα ηταν να εχουμε και εναν μεγαλο σελτε για κατω απο το σεντονι στο στρωμα της κουνιας γιατι ισως να υπαρξουν διαρροες την νυχτα και να μουσκεψει και το στρωμα..εγω θα βαλω για καλο και για κακο!

Λενιω μουυυυυυυυ αγαπουλα μουυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!! Τι κανεις καρδουλα μου??????? Πολυ χαιρομαι που εισαι τοσο καλα μετα την γεννα και ευτυχισμενη-ολοκληρωμενη!!!! Σε σκεφτομαι συνεχεια και ας οψεται αυτη η κριση, αλλιως καθε μερα θα σε επαιρνα τηλ. θα βαριοσουν να με ακους....δεν εχω καρτα στο what's up και μου τελειωσε και ο χρονος της συνδεσης δυστυχως!

Εγω χθες μιλησα με την μαια και μου ειπε τι πρεπει να εχω μαζι μου για τον μπεμπακο και για μενα....ευτυχως μου ειπε να εχω κρεμουλα για το συγκαμα, αν και την ειχα παρει ηδη...sudocream πηρα κι εγω ειναι η καλυτερη! Αφρολουτρο και σαμπουαν μου ειπε να μην εχω γιατι εχουν αυτοι! Θα το παρω ομως για καλο και για κακο...πηρα το proderm natural care που περιεχει καλεντουλα, αλοη και αμυγδαλελαιο και ειναι απο 0 εως 3 ετων....δηλαδη ενα αφρολουτρο και σαμπουαν μαζι σε πολυ καλη τιμη και μπορεις να το χρησιμοποιεις απο την αρχη μεχρι τα 3 χρονια χωρις να του αλλαζεις προιοντα ανα ηλικια! Θεωρω οτι ειναι πολυ καλο!!

9116_offer_alternative.jpg

ετσι ειναι Ματινακι μου..καλο ειναι να εχουμε κ στα στρωματακια γιατι ποτε δεν ξερεις;);)

εγω καλα ειμαι Ματινακι μου..εχω παρεουλα την μαμα μου την ημερα ,τα βραδυα δεν την κραταω αν κ μου λεει να μεινει να με βοηθησει αλα δνε θελω να την κουραζω γιατι καπιες μερες δουλευει κ αυτη κ θελω να ξεκουραζεται αλα τη ημερα μαρεσει να ειναι μαζι μου:D

κ αυτο το σαμπουαν ειναι πολυ καλο Ματινακι μου..;);)

φιλακια πολλαααααααα!

(((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ λενακι!! πόσο μ'αρεσει που μπαίνεις και γραφεις εντυπωσεις και μας δίνεις συμβουλές!!! πλάκα πλάκα ακόμα σαν ψέμα μου φένεταιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλησπερα αγαπουλες μου!!!!!!!!!!

τι κανετε???εγω νιωθω πολυ κουρασμενη σημερα!!!!!η μπουμπου χορευε συνεχεια,πριν λιγο κοιμιηθηκε!!!!χιχιχιχι....

ματινακι,λενιω,αναστασακι,ιωαννακι,χρυσανθουλα σας φιλω γλυκα και παω για ξαπλα!!!!!θα μπω μετα.....μακιααααααααααααααααααααααα

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

αχ λενακι!! πόσο μ'αρεσει που μπαίνεις και γραφεις εντυπωσεις και μας δίνεις συμβουλές!!! πλάκα πλάκα ακόμα σαν ψέμα μου φένεταιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

Αναστασακι μουυυυυυυυυ κ μενα μαρεσει που μπορω να τα μοιραζομαι μαζι σας κ οτι θεωρω χρησιμο να σας τα λεω;);)

σαν ψεμα ναι..περναει γρηγορα ο καιρος..ειδικα τωρα που γεννηθηκε οι μερες περνανε πολυ γρηγορα~

((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))));)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα κοριτσακια μου....

τι κανετε???απο τη δουλεια σας γραφω....να εχετε μια ομορφη μεραααααααααα.....

((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))

καλημερουδιαααααα ρανιουκακο μουυυυ!κ συ να εχεις μια ομορφη μερα χωρης ταλαιπωρεια στη δουλεια!

πολα χαδακια στη μπιζουδενια σου;)

((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημεραααααααααα σε ολες τι φιλεναδιτσες μου!

τι μου κανετεεεεε?

εμεις καλα..εγω κ ο μεγαλος μου φαγαμε το πρωινο μας κ ο μικρουλης μας αυτη τη στιγμη κοιμαται το γιαυρι μου!

κοριτσια το ποσο με τραβαει για γλυκο..τρωω ενα καθε μερα..δεν μπορω να κρατηθω..αν κ δεν κανει σοκολατα για το μωρο τωρα που θηλαζω ενα τρωω δεν κρατιεμαι!δοξα το θεο ομως ειναι καλα το ζουζουνακι μου..σε λιγες μερες θα φωναξουμε κ τον γιατρο να δουμε κ ποσα κιλακια πηγε γιατι βγαλαμε μαγουλακια κ μπουτακια..τρωμε καλα απο την μανουλα;);)

σας αγαπω πολυυυυυ!

(((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημερα κοριτσαρες μουυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!! Τι κανετε???????

Εμεις ειμαστε πολυ καλα απ'οτι εδειξε το χθεσινο ντοπλερ...γυρισαμε παλι με το κεφαλακι μας κατω και τελικα καποια στιγμη που εβγαλε τα χερακια του απο τα ματακια ειδαμε τρισδιαστατα την μουριτσα του! Αχχχχχχ.....κοριτσια ελιωσα...ειδα μυτουλα και χειλακια και παρεδωσα.....!!!!!!! Τα ματακια κλειστα εννοειται αλλα μου φαινεται οτι μοιαζει στον αντρα μου περισσοτερο....αχ γερο να ειναι και σε ποιον μοιαζει λιγο μας νοιαζει!

Ειμαστε 2500 κιλα και ανεβαινουμε ταχυτατα....τωρα κατα προσεγγιση ποσο θα γεννηθει με το καλο δεν μας ειπε γιατι μπορει να παρω ολο τον μηνα, μπορει να παρω και τον μισο....μονο ο Θεος το ξερει!

Αφηστε που τα εχω παρει στο κρανιο με τις τιμες στα νοσηλεια που ανεβαινουν στα δημοσια νοσοκομεια....τι ειναι αυτα ρε? Κι εμεις λεγαμε να παμε σε δημοσιο για να γλιτωσουμε τιποτις...τωρα μουτι!

Για πειτε νεακια εσεις....σας εχω χασει τελειως!

Σημερα που εχει παλι ηλιο, θα βαλω πλυντηριο τα τελευταια δικα μου για την βαλιτσα και ενα με πετσετες του μπεμπη και τελειωνω επιτελους!

Αντε να ερθει να τον παρω αγκαλιτσα....ανυπομονωωωωωωωω!!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααα σε ολες τι φιλεναδιτσες μου!

τι μου κανετεεεεε?

εμεις καλα..εγω κ ο μεγαλος μου φαγαμε το πρωινο μας κ ο μικρουλης μας αυτη τη στιγμη κοιμαται το γιαυρι μου!

κοριτσια το ποσο με τραβαει για γλυκο..τρωω ενα καθε μερα..δεν μπορω να κρατηθω..αν κ δεν κανει σοκολατα για το μωρο τωρα που θηλαζω ενα τρωω δεν κρατιεμαι!δοξα το θεο ομως ειναι καλα το ζουζουνακι μου..σε λιγες μερες θα φωναξουμε κ τον γιατρο να δουμε κ ποσα κιλακια πηγε γιατι βγαλαμε μαγουλακια κ μπουτακια..τρωμε καλα απο την μανουλα;);)

σας αγαπω πολυυυυυ!

(((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Λενιω μουυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!! Καλημεραααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ τι τελεια να εχεις τους αντρες σου γυρω σου....ποιος στην χαρη σου...σε εχουν μια και στα ωπα ωπα θα σε εχουν!!!!!

Τρωει το γιαβρι μας ε? Ετσι ετσι να κανει μπουτακια και μπρατσακια να τα τρωει η μανουλα και να ευχαριστιεται!!!!!!!!!!!!!!!!

Παω να φαω τα δημητριακα μου και επανερχομαι! Θελω να παρω και τηλ. στην ασφαλεια μας να δω τι μας καλυπτει για την γεννα και μετα να παρω τηλ.στο νοσοκομειο για να δω τι γινεται με τις τιμες!

Καλημερα κοριτσαρες μουυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!! Τι κανετε???????

Εμεις ειμαστε πολυ καλα απ'οτι εδειξε το χθεσινο ντοπλερ...γυρισαμε παλι με το κεφαλακι μας κατω και τελικα καποια στιγμη που εβγαλε τα χερακια του απο τα ματακια ειδαμε τρισδιαστατα την μουριτσα του! Αχχχχχχ.....κοριτσια ελιωσα...ειδα μυτουλα και χειλακια και παρεδωσα.....!!!!!!! Τα ματακια κλειστα εννοειται αλλα μου φαινεται οτι μοιαζει στον αντρα μου περισσοτερο....αχ γερο να ειναι και σε ποιον μοιαζει λιγο μας νοιαζει!

Ειμαστε 2500 κιλα και ανεβαινουμε ταχυτατα....τωρα κατα προσεγγιση ποσο θα γεννηθει με το καλο δεν μας ειπε γιατι μπορει να παρω ολο τον μηνα, μπορει να παρω και τον μισο....μονο ο Θεος το ξερει!

Αφηστε που τα εχω παρει στο κρανιο με τις τιμες στα νοσηλεια που ανεβαινουν στα δημοσια νοσοκομεια....τι ειναι αυτα ρε? Κι εμεις λεγαμε να παμε σε δημοσιο για να γλιτωσουμε τιποτις...τωρα μουτι!

Για πειτε νεακια εσεις....σας εχω χασει τελειως!

Σημερα που εχει παλι ηλιο, θα βαλω πλυντηριο τα τελευταια δικα μου για την βαλιτσα και ενα με πετσετες του μπεμπη και τελειωνω επιτελους!

Αντε να ερθει να τον παρω αγκαλιτσα....ανυπομονωωωωωωωω!!!!!!!!

καλημεραα Ματινακι μουυυυυ~αχ πολυ συγκηνητικα αυτα που περιεγραψες για το ζουζουνακι σου..λιγο εμεινε αγαπουλα μου θα τον αντικρυσεις πολυ συντομα..αχ με συγκηνησες θυμηθηκα κ γω που τον εβλεπα μεσα απο την οθονη κ φαινοταν τι γλυκουλης θα ηταν κ ετσι ειναι..θα δεις τι γλυκα γιοκα θα βγαλεις Ματινακι μου..αχ ανυπομονω μωλης με το καλο γεννησεις να μπαινεις κ να γραφεις εντυπωσεις κ κ ποσο ξετρελαμενη μανουλα θα εισαι!:D:D

κ μεις σημερα πολυ ηλιο απο αυριο ειπαν πολυ κρυο κ βροχες..κ γω συνεχεια βαζω πληντυρια..

σχεδον τελειωμενη κ η βαλιτσα ε..με πηγεες πισω τωρα θυμηθηκα τα δικα μου!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Λενιω μουυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!! Καλημεραααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ τι τελεια να εχεις τους αντρες σου γυρω σου....ποιος στην χαρη σου...σε εχουν μια και στα ωπα ωπα θα σε εχουν!!!!!

Τρωει το γιαβρι μας ε? Ετσι ετσι να κανει μπουτακια και μπρατσακια να τα τρωει η μανουλα και να ευχαριστιεται!!!!!!!!!!!!!!!!

Παω να φαω τα δημητριακα μου και επανερχομαι! Θελω να παρω και τηλ. στην ασφαλεια μας να δω τι μας καλυπτει για την γεννα και μετα να παρω τηλ.στο νοσοκομειο για να δω τι γινεται με τις τιμες!

χαχαχχα ναι ναι ετσι γιατι η μανουλα ειναι αχορταγη κ δεν τον χορταινω ασε!;);)

εμεις Ματινακι μου δεν πληρωσαμε τιποτα..μεσω ικα ειμαι κ δεν χρειαστηκε να πληρωσουμε κατι:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

χαχαχχα ναι ναι ετσι γιατι η μανουλα ειναι αχορταγη κ δεν τον χορταινω ασε!;);)

εμεις Ματινακι μου δεν πληρωσαμε τιποτα..μεσω ικα ειμαι κ δεν χρειαστηκε να πληρωσουμε κατι:rolleyes:

Αχ Λενιω μου τυχεροι εισασταν...απο δω και περα αλλαζουν οι τιμες και εμας μαλλον θα μας πιασει! Κατι ακουγεται οτι για φυσιολογικο τοκετο ειναι 1200 ευρω το νοσοκομειο...ακουσον ακουσον! Μαλλον εχει γινει θεμα απο τα ιδιωτικα και ανεβαζουν και τα δημοσια τις τιμες! Εγω παντως οπου και να γεννησω με το καλο δεν προκειται να τους πληρωσω τιποτα μεχρι να παρω το επιδομα που δινει το ταμειο μου! Σε 6 μηνες θα το παρω? Σε 6 μηνες θα τους πληρωσω....γιατι την πληρωνει ο αντρας μου την ασφαλεια τοσα χρονια? Αντε ρε απο δω οι μακακες να πουμε! Μας εχουν κανει ουτε οικογενεια να μην μπορουμε να δημιουργησουμε, τον σκοπο της ζωης!

Τα εχω παρει πολυ ασχημα! Αληθεια ετσι μου ερχεται να πληρωσω την μαια και να με ξεγεννησει στο σπιτι....αμαν πια!

Αχ Λενιω μου τυχεροι εισασταν...απο δω και περα αλλαζουν οι τιμες και εμας μαλλον θα μας πιασει! Κατι ακουγεται οτι για φυσιολογικο τοκετο ειναι 1200 ευρω το νοσοκομειο...ακουσον ακουσον! Μαλλον εχει γινει θεμα απο τα ιδιωτικα και ανεβαζουν και τα δημοσια τις τιμες! Εγω παντως οπου και να γεννησω με το καλο δεν προκειται να τους πληρωσω τιποτα μεχρι να παρω το επιδομα που δινει το ταμειο μου! Σε 6 μηνες θα το παρω? Σε 6 μηνες θα τους πληρωσω....γιατι την πληρωνει ο αντρας μου την ασφαλεια τοσα χρονια? Αντε ρε απο δω οι μακακες να πουμε! Μας εχουν κανει ουτε οικογενεια να μην μπορουμε να δημιουργησουμε, τον σκοπο της ζωης!

Τα εχω παρει πολυ ασχημα! Αληθεια ετσι μου ερχεται να πληρωσω την μαια και να με ξεγεννησει στο σπιτι....αμαν πια!

πωπωωωωω πλακα μου κανεις 1200 ευρω ειναι δυνατον?σε νοσοκομειο??:confused::confused::confused::confused:τι λες τωρα,,δεν πανε καλα αν ειναι ετσι παμε κ σε κλινικη ελεος!πολυ μακακες ομως!κ γω νευριασα τωρα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...