Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Good%20Morning%20%28157%29.gif

Kαλημερααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσαρες μου τι κανετε???? Τι κανουν τα ομορφα μπεμπακια σας???????

Μου εχετε λειψει τοοοοοοοσοοοοοο πολυυυυυυυυυυυυυυυ!!!! Οι δουλειες ειναι ατελειωτες και απο την δευτερα δεν εχω καμια βοηθεια!!!!! Βγηκαν κι αλλα πλυντηρια και ειχα ξεχασει οτι πρεπει να πλυνω και τα υφασματα του πορτ μπεμπε και του καθισματος του αυτοκινητου! Τα εχω βαλει τωρα και μετα αλλο ενα με σελτεδακια κουβερτακια πετσετουλες και μπουρνουζακια που αγοραστηκαν την δευτερα! Ειχαμε παει τζαμπο με την συνυφαδα μου και οπως καταλαβαινετε δεν αντεξα στον πειρασμο.....!!!!!!!!

Σημερα στις 6 το απογευμα εχουμε ραντεβου για το ντοπλερ! Ο καινουριος γιατρος μου ειπε να το κανω προληπτικα ενω ο δικος μου μου ειχε πει οτι δεν χρειαζεται γιατι δεν εχει δει κατι ανησυχητικο για να το κανω....ομως φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα!

Καλεεεεεε.......μπηκα στον μηνα μου σημερα!!!!! Γιουπι!!!!!!!

Δεν εχω προλαβει να διαβασω πολλα πραγματα οποτε πρεπει να στρωθω για να διαβασω τα νεα σας μολις τελειωσω τις δουλειες!!!!!!!!

Για πειτε κανενα νεο.....ειχε καμια γιατρο????? Αν μπορεσει καποια ας με ενημερωσει γιατι ειναι πολλες οι σελιδες και με τις δουλειες δεν προλαβαινω ουτε να βηξω!!!!!!!!!!

Mατινακι μου καλημεραααααα....μου ελειψες πολυυυυ!

αχ αγαπουλα μου μπηκες στον μηνα σου..πλησιαζεις κ συ στο θαυματακι σου!τι καλα τελειωνεις κ με τις δουλειτσες σου κ μετα ολα ετοιμα γαι να υπποδεχτειτε με το καλο τον μπεμπακο σας!

κ μενα η γιατρος μου δεν θα μου εκανε ντομπλερ..η αλη γαιτρος απο το νοσοκομειο επεμενε..ολα για καλο γινονται δεν περαζειicon_wink.gificon_wink.gif

χαδακια πολα στον μπεμπουλη σου!

(((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

Ματινακι μου κ συ που θα γεννησεις στο νοσκομειο να εχεις μαζι σου αγαπουλα μου μια κρεμουλα κ ειδικα αυτην που σας εδειξα πανω κ μωρομαντηλα κ λιγα παμπερς κ αν μπορεις να το περοιποιεισαι..στον πρωτο μου τον επαιαρνα τον μικρο 4 φορες την ημερα απο μια ωρα αν δεν κανω λαθος ενω σε αυτον τον ειχα παρα πολες ωρες οποτε τον φροντιζα εγω οσο μπορουσα..δεν ξερω πως θα ειναι στο δικο σου νοσοκομειο αλα εχε τον νου σου..ειναι κριμα!icon_wink.gificon_wink.gif

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα ματινάκιιιιιι!!!!:D και μας, μας ελειψες!!!!!!!!! πολλές δουλειές ε?????????? εχω πρωτα ο θεος μετα που ετοιμαστει το δωματιο και οι ντουλαπες, εχω σκοπο να τα να ετοιμασω και αυτα!:rolleyes: κι άλλα ψώνια ε????? να ρωτησω κατι? τα σελτεδακια τι ακριβως κανουν???:confused:

γιατρο ειχα εγω δευτερα !! ο μπεμπουλης πηγε 1 κιλό:P! (θρεφταρι θα ειναι!!)ολα καλα κατα τα αλλα μονο που μου ειπε ξεκουραση εντελως λόγω συσπασεων! μου εδωσε και εξετασεις + την καμπυλη!!:oops::oops:

εχθες ειχε και η χρυσανθη ολα καλα της ειπε σε μια εβδομαδα σταματαει τα χαπια που παιρνει για τις συσπασεις και περιμενει!!

το λενακι μπαινει και μας γραφει τα νεα της! ολα καλα με τον μπεμπη και θηλαζει κανονικα! η χαρα της απεριγραπτη!

το μαρακι ειχε γιατρο πριν μερικες μερες και εκεινη κοντευει το κιλο!:D... εεεε τι αλλο?????????????

Αναστασακι μου καλο καλημερουδια!πως εισαι?

τα σελτεδακια ειναι για να αλλαζεις πανες πανω εκει στο μωρο ειναι αδιαβροχες;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχχχχχχχχχχχχχχ μου χε κολλησει το ιντερνετ κ μου σπασε τα νευρα!!!!!!!!!! δεν σε προλαβα λενακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(:(:(

καλα ειμαι γλυκούλα μου!! ναι και ο δικός μου απ'οτι φαινεται πρωτ ο θεος θα εχει μαγουλάκια!!!! χιχιιχιχιχι ο μπεμπακος μετα τις 20.00 κατι παθαινει και αρχιζει να κλωτσαει πολυ εντονα και ετσι οπως ειναι αναποδα με κλωτσαει στην κυστη και ποναω!! και μου προκαλει και συσπασεις!!:rolleyes::rolleyes: φιλάκια πολλα να δώσεις στα αγοράκια σου!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τα σελτεδακια ειναι για να αλλαζεις πανες πανω εκει στο μωρο ειναι αδιαβροχες;);)

Α! καταλαβα!:D σε ευχαριστώ!!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα και σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσακια της παρεας!!!!!!!!!!!!! τι κάνετε?????????? εγώ κοιμήθηκα πολύ καλά σήμερα!!!!!:P:p:p και μέχρι στιγμής ειμαι καλα!!!!! :D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα ματινάκιιιιιι!!!!:D και μας, μας ελειψες!!!!!!!!! πολλές δουλειές ε?????????? εχω πρωτα ο θεος μετα που ετοιμαστει το δωματιο και οι ντουλαπες, εχω σκοπο να τα να ετοιμασω και αυτα!:rolleyes: κι άλλα ψώνια ε????? να ρωτησω κατι? τα σελτεδακια τι ακριβως κανουν???:confused:

γιατρο ειχα εγω δευτερα !! ο μπεμπουλης πηγε 1 κιλό:P! (θρεφταρι θα ειναι!!)ολα καλα κατα τα αλλα μονο που μου ειπε ξεκουραση εντελως λόγω συσπασεων! μου εδωσε και εξετασεις + την καμπυλη!!:oops::oops:

εχθες ειχε και η χρυσανθη ολα καλα της ειπε σε μια εβδομαδα σταματαει τα χαπια που παιρνει για τις συσπασεις και περιμενει!!

το λενακι μπαινει και μας γραφει τα νεα της! ολα καλα με τον μπεμπη και θηλαζει κανονικα! η χαρα της απεριγραπτη!

το μαρακι ειχε γιατρο πριν μερικες μερες και εκεινη κοντευει το κιλο!:D... εεεε τι αλλο?????????????

Αναστασακι μουυυυυυυυ!!!!!!!!!! Καλε πηγε κιολας ενα κιλο ο μπεμπακος??? Τσουπωτος θα βγει....τελεια!!!!!!!! Σημασια εχει οτι ειναι καλα και το βαρος λιγο πολυ ολα τα μωρα το παιρνουν και δεν καθοριζει αυτο την μετεπειτα αναπτυξη να ξερεις! Να ειναι παντα καλα!!!!!!

Και για το μαρακι και το χρυσανθακι καλα τα νεα μπραβο πολυ χαιρομαι!

Εμεις σημερα θα τον ξαναδουμε τον μπεμπακο μας και ελπιζω να ειναι σε θεση να τον δουμε και τρισδιαστατα!!!! Ανυπομονωωωωωω!!!!!!!!

Το λενιω μας εχει ξετρελαθει ειμαι σιγουρη....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mατινακι μου καλημεραααααα....μου ελειψες πολυυυυ!

αχ αγαπουλα μου μπηκες στον μηνα σου..πλησιαζεις κ συ στο θαυματακι σου!τι καλα τελειωνεις κ με τις δουλειτσες σου κ μετα ολα ετοιμα γαι να υπποδεχτειτε με το καλο τον μπεμπακο σας!

κ μενα η γιατρος μου δεν θα μου εκανε ντομπλερ..η αλη γαιτρος απο το νοσοκομειο επεμενε..ολα για καλο γινονται δεν περαζειicon_wink.gificon_wink.gif

χαδακια πολα στον μπεμπουλη σου!

(((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

Ματινακι μου κ συ που θα γεννησεις στο νοσκομειο να εχεις μαζι σου αγαπουλα μου μια κρεμουλα κ ειδικα αυτην που σας εδειξα πανω κ μωρομαντηλα κ λιγα παμπερς κ αν μπορεις να το περοιποιεισαι..στον πρωτο μου τον επαιαρνα τον μικρο 4 φορες την ημερα απο μια ωρα αν δεν κανω λαθος ενω σε αυτον τον ειχα παρα πολες ωρες οποτε τον φροντιζα εγω οσο μπορουσα..δεν ξερω πως θα ειναι στο δικο σου νοσοκομειο αλα εχε τον νου σου..ειναι κριμα!icon_wink.gificon_wink.gif

Λενιω μουυυυυυυυ αγαπουλα μουυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!! Τι κανεις καρδουλα μου??????? Πολυ χαιρομαι που εισαι τοσο καλα μετα την γεννα και ευτυχισμενη-ολοκληρωμενη!!!! Σε σκεφτομαι συνεχεια και ας οψεται αυτη η κριση, αλλιως καθε μερα θα σε επαιρνα τηλ. θα βαριοσουν να με ακους....δεν εχω καρτα στο what's up και μου τελειωσε και ο χρονος της συνδεσης δυστυχως!

Εγω χθες μιλησα με την μαια και μου ειπε τι πρεπει να εχω μαζι μου για τον μπεμπακο και για μενα....ευτυχως μου ειπε να εχω κρεμουλα για το συγκαμα, αν και την ειχα παρει ηδη...sudocream πηρα κι εγω ειναι η καλυτερη! Αφρολουτρο και σαμπουαν μου ειπε να μην εχω γιατι εχουν αυτοι! Θα το παρω ομως για καλο και για κακο...πηρα το proderm natural care που περιεχει καλεντουλα, αλοη και αμυγδαλελαιο και ειναι απο 0 εως 3 ετων....δηλαδη ενα αφρολουτρο και σαμπουαν μαζι σε πολυ καλη τιμη και μπορεις να το χρησιμοποιεις απο την αρχη μεχρι τα 3 χρονια χωρις να του αλλαζεις προιοντα ανα ηλικια! Θεωρω οτι ειναι πολυ καλο!!

9116_offer_alternative.jpg

Ναι, και καλο θα ηταν να εχουμε και εναν μεγαλο σελτε για κατω απο το σεντονι στο στρωμα της κουνιας γιατι ισως να υπαρξουν διαρροες την νυχτα και να μουσκεψει και το στρωμα..εγω θα βαλω για καλο και για κακο!

Διαφημίσεις

Αναστασακι μουυυυυυυυ!!!!!!!!!! Καλε πηγε κιολας ενα κιλο ο μπεμπακος??? Τσουπωτος θα βγει....τελεια!!!!!!!! Σημασια εχει οτι ειναι καλα και το βαρος λιγο πολυ ολα τα μωρα το παιρνουν και δεν καθοριζει αυτο την μετεπειτα αναπτυξη να ξερεις! Να ειναι παντα καλα!!!!!!

Και για το μαρακι και το χρυσανθακι καλα τα νεα μπραβο πολυ χαιρομαι!

Εμεις σημερα θα τον ξαναδουμε τον μπεμπακο μας και ελπιζω να ειναι σε θεση να τον δουμε και τρισδιαστατα!!!! Ανυπομονωωωωωω!!!!!!!!

Το λενιω μας εχει ξετρελαθει ειμαι σιγουρη....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σίγουρα δεν παίζει ρόλο το βάρος!!!!:D και προσωπακι παλι δεν μπορεσαμε να δουμε!!! λεει η γιατρος, το προσωπο θα ειναι εκπληξη μου φαίνεται! χιχιχιχι με το καλό να τον δείτε!!!!! τρισδιαστατα επειδη ειναι doppler????

τελειωνεις με τις δουλιτσες???

ναι το λενακι ειναι μια τρισευτιχισμενη μαμα!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ναι, και καλο θα ηταν να εχουμε και εναν μεγαλο σελτε για κατω απο το σεντονι στο στρωμα της κουνιας γιατι ισως να υπαρξουν διαρροες την νυχτα και να μουσκεψει και το στρωμα..εγω θα βαλω για καλο και για κακο!

ΑΑΑΑΑ γι'αυτο διαβαζω στο ιντερνετ, μεγαλος σελτες, μεσαιος και μικρος!!!! και εγω λεω γιατι??????? χαχχαχαχχα:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσακια μου παω να συνεχισω γιατι σε μια ωρα πρεπει να παρω το λεωφορειο να παω στην πολη, να κανω μια δουλιτσα και μετα να σχολασει ο αντρουλης και να φυγουμε για Αθηνα!

Σας αγαπω πολυ και μου λειπετε παααααααααρα πολυ!!!!!!!!!!!!

Φιλακια πολλα και χαδακια στα μωρακια σας και στις κοιλουμπιτσες σας!!!!!

000203F3.gif

Καλημερα φιλαναδιτσες μου!!!!!!!!Τι μου κανετε??Τα μπεμπακια μας καλα ειναι??Εγω εχω νεα να σας πω!!!!Χθες κολλησε το ιντερνετ και μου εκανε κατι χαζα και δεν μπορουσα να γραψω και ανησυχουσα μηπως δεν μπορουσα να σας τα πω!!!Ευτυχως το Αναστασακι μου εκανα μια αναφορα!!Ευχαριστω Αναστασακι!!!!!!!!

Λοιπον!!Πηγαμε γιατρο χθες.Ειμαστε 2650!περασαμε τα 2500 ουφ!βγαινουμε λιγο μικρουλες ομως :confused: μια βδομαδα και 2 μερες..αλλα ο γιατρος λεει δεν πειραζει καθολου :D !Η ηλικια της λεει φαινεται απο την αυχενικη και εκει βγαινει 3 μερες μεγαλυτερη!:P απο συσπασεις καλα παμε :? με ολα αυτα τα φαρμακα στον καρδιοτοκαγραφο φανηκανε οι συσπασουλες 2 καλες καλες σε μιση ωρα...την τριτη κοβω τα φαρμακα και μετα οσες μερες παρω θα ειμαι ειδη 37 +4 οποτε ειμαστε οκ!!τωρα εχω θεμα με το που θα παω τελικα...:rolleyes:

οι επιλογες ΜΗΤΕΡΑ Ηρακλειο και ΚΑΠΑΚΗ χανια θα μαζευω πληροφοριες μεχρι να ερθει η ωρα!Σας τα ειπα ολα νομιζω..και συνεχιζουμε!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Αναστασακι μου και μενα η μπεμπα μετα τις 8 το βραδυ τρελενεται!!χαχαχα!!!

Λενακι μου καλο τι ωραια που εισαι κοντα μας με τους πριγγιπες σου μαζι!!!Πολυ χρησιμη η συμβουλη για την κρεμουλα!Ουτε που το ειχα σκεφτει!μολις σηκωθω τη βαζω αμεσως στη βαλιτσα!!:P:p

Ματινακι ετοιμασιες ε??Αντε στα τελευταια και συ!!!!Καλως ηρθες στον μηνα σου!!!Για το αφρολουτρο εγω για τον πρωτο καιρο προτημησα απο το φαρμακειο της φρεζιντερμ το προτεινουν και οι παιδιατροι ειναι λιγο ακριβο αλλα ειναι πολυ ευαισθητο μωρε το δερματακι τους για τα απλα προιοντα της αγορας ..της προδερμ το πηρα για αμεσως μετα!ειναι οντως πολυ καλο!!

Λενακι μας πες μας τη γνωμη σου σε παρακαλω!!

Ρανουκο μου η μπιζουδενια σου πολυ χορευταρου θα βγει!!ειναι καλο που ειναι ζωηρουλικα!!!μωρο ζωηρο μη το φοβασαι ετσι λεει ο γιατρος μου σε μενα που εχω τα ερωτηματικα μου!χαχαχα!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...