Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κου κου κου...κοριτσακιααααααααα....τι κανετεε????

εγω πριν λιγο μπηκα σπιτακι και φτιαχνω μια καρμποναρα.......θα τη τσακισωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα....

κοιμαστε?????

Μμμμμμμμμμμμμ στείλε καλέ κανά πιάτο προς τα εδώ!!!

Εγώ έπηξα στο ψητό και στη σαλάτα! Δεν έχω παράπονο ωραίο είναι! Πως ήταν η μέρα σου Ρανιάκι; Η μπιζουδένια μας χορεύει;

Μμμμμμμμμμμμμ στείλε καλέ κανά πιάτο προς τα εδώ!!!

Εγώ έπηξα στο ψητό και στη σαλάτα! Δεν έχω παράπονο ωραίο είναι! Πως ήταν η μέρα σου Ρανιάκι; Η μπιζουδένια μας χορεύει;

καλησπερα ιωαννακι μου...καλα ειμαστε!!!!:P

πολυ δουλεια σημερα...τη κουρασα λιγο τη μπιζουδενια μου αλλα πρεπει σιγα σιγα να τελειωνω τις εκκρεμοτητες για να μην τα εχω τελευταια στιγμη που θα φυγω!!!!!!

χορευει το καμαρι μου το ομορφο!!!!!

αχ κοριτσακια μου σε λιγο καιρο θα τα εχουμε αγκαλιτσα μας....δεν μπορω να το πιστεψω...

με κοιταω στον καθρεφτη σχεδον καθημερινα και βλεπω τη κοιλουμπιτσα μου και λεω ειμαι εγκυος!!!!!!δεν το εχω χωνεψει ακομα....τι ευτυχια παναγιτσα μου!!!!!μακαρι να μην ειχαμε και την κριση να μας δημιουργει αυτο το αγχος αλλα τι να κανουμε!!!!!!την υγεια μας να εχουμε...:P

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

καλησπερα ιωαννακι μου...καλα ειμαστε!!!!:P

πολυ δουλεια σημερα...τη κουρασα λιγο τη μπιζουδενια μου αλλα πρεπει σιγα σιγα να τελειωνω τις εκκρεμοτητες για να μην τα εχω τελευταια στιγμη που θα φυγω!!!!!!

χορευει το καμαρι μου το ομορφο!!!!!

αχ κοριτσακια μου σε λιγο καιρο θα τα εχουμε αγκαλιτσα μας....δεν μπορω να το πιστεψω...

με κοιταω στον καθρεφτη σχεδον καθημερινα και βλεπω τη κοιλουμπιτσα μου και λεω ειμαι εγκυος!!!!!!δεν το εχω χωνεψει ακομα....τι ευτυχια παναγιτσα μου!!!!!μακαρι να μην ειχαμε και την κριση να μας δημιουργει αυτο το αγχος αλλα τι να κανουμε!!!!!!την υγεια μας να εχουμε...:P

αχ ναι!!! και εγώ την καμαρώνω την κοιλίτσα μου!!!!:P:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ξέχασα να σας πω! με ζυγισε εχθες και πήρα μόνο 4,5 κιλά!! 523651hrk7q2lyrl.gif με συμφερει τελικα η ζυγαρια της!!! χεχεεχεχε;)

χαχαχαχαχαχαχαχ....τυχερουλα....μονο 4,5 ?????:P

εγω 9,5.....:D

αλλα δε με νοιαζει καθολου.......θα τα χασω μετααααααααααα.....ασε που μου πηγαινει κιολας γιατι ημουν τρομερα αδυνατη!!!!!!

καλε θα παρουμε το dvd της πετρουλακη και θα κανουμε πους απς....να δεις τι παει να πει γυμναστικη.....πους απς....χαχαχαχαχχαχαχαχα:P:D

ιωαννακι μας το αφιερωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.....για τα κιλα μας..............αυτο να λες στις κακιστρες.....ουστττττττττττττττττ....

ΟΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....

χαχαχαχαχαχαχαχ....τυχερουλα....μονο 4,5 ?????:P

εγω 9,5.....:D

αλλα δε με νοιαζει καθολου.......θα τα χασω μετααααααααααα.....ασε που μου πηγαινει κιολας γιατι ημουν τρομερα αδυνατη!!!!!!

καλε θα παρουμε το dvd της πετρουλακη και θα κανουμε πους απς....να δεις τι παει να πει γυμναστικη.....πους απς....χαχαχαχαχχαχαχαχα:P:D

χαχαχαα ας γενησσουμε με το καλό και τότε να δεις γυμναστική με το τρεξιμο που θα εχουμε!!!!!!!!! ρανιακιιιιιιιιιιιιιιι 1-1 μετραω τις μέρες!!!!!!! το πιστευεις?????????????????? καθε βραδυ λεω παει μια μερα ακόμα!!!!

πότε εχεις ραντεβου να δεις τη μπιζουδένια???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χαχαχαα ας γενησσουμε με το καλό και τότε να δεις γυμναστική με το τρεξιμο που θα εχουμε!!!!!!!!! ρανιακιιιιιιιιιιιιιιι 1-1 μετραω τις μέρες!!!!!!! το πιστευεις?????????????????? καθε βραδυ λεω παει μια μερα ακόμα!!!!

πότε εχεις ραντεβου να δεις τη μπιζουδένια???

ΠΑΡΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...ΟΠΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....

http://www.youtube.com/watch?v=HOZRUzpm3vg&feature=related

αχ θα παμε τη δευτερα στις 17 του μηνα μετα τη δουλεια!!!!!αχ ανυπομονω τοσο πολυ!!!!!!θα ακουσω βεβαια βρισιδια παλι για τα κιλααααααααααααααα.....αλλα θα τον βγαλω τρελλο.....θα του λεω οτι δε ξερω πως τα βαζω γιατι δε τρωω!!!!!!χαχαχααχαχαχαχαχχα.....

ΠΑΡΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...ΟΠΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....

http://www.youtube.com/watch?v=HOZRUzpm3vg&feature=related

αχ θα παμε τη δευτερα στις 17 του μηνα μετα τη δουλεια!!!!!αχ ανυπομονω τοσο πολυ!!!!!!θα ακουσω βεβαια βρισιδια παλι για τα κιλααααααααααααααα.....αλλα θα τον βγαλω τρελλο.....θα του λεω οτι δε ξερω πως τα βαζω γιατι δε τρωω!!!!!!χαχαχααχαχαχαχαχχα.....

τελεια!!!!!!! κ ποσο καιρο εχεις να τη δεις???????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

τελεια!!!!!!! κ ποσο καιρο εχεις να τη δεις???????

απο 27/9 που καναμε την β-επιπεδου...καλε να σου πω...

δεν μου εχει ξαναπει να κανω αιματολογικες κλπ κλπ κλπ..εχω να κανω απο τον 2ο μηνα!!!!!ντοινγκκκκκκκκκκκκκκκ....μαλλον οταν μπω στον 7ο μαζι με την καμπυλη θα μου πει...τι να πω...

σου εχω πει οτι οταν βαζω να ακουσω RnB και hip hop χορευει σαν τρελλη η μπιζουδενια μου?????μιλαμε για πολυ γελιοοοοοοοοοοοοοοοο....και μολις αλλαξω και βαλω κατι αλλο σταματαει....ή την ενοχλει ή της αρεσει ο ρυθμος!!!!!!χαχαχααχαχχααχαχαχαχχα....:P

απο 27/9 που καναμε την β-επιπεδου...καλε να σου πω...

δεν μου εχει ξαναπει να κανω αιματολογικες κλπ κλπ κλπ..εχω να κανω απο τον 2ο μηνα!!!!!ντοινγκκκκκκκκκκκκκκκ....μαλλον οταν μπω στον 7ο μαζι με την καμπυλη θα μου πει...τι να πω...

σου εχω πει οτι οταν βαζω να ακουσω RnB και hip hop χορευει σαν τρελλη η μπιζουδενια μου?????μιλαμε για πολυ γελιοοοοοοοοοοοοοοοο....και μολις αλλαξω και βαλω κατι αλλο σταματαει....ή την ενοχλει ή της αρεσει ο ρυθμος!!!!!!χαχαχααχαχχααχαχαχαχχα....:P

χαχαχαχαχα χορευταρού!!!!

εγω κανω ανα 1,5 μήνα σχεδόν.... τωρα μου ξανα εδωσε κ θα κανω κ την καμπύλη!!!:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Good%20Morning%20%28157%29.gif

Kαλημερααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσαρες μου τι κανετε???? Τι κανουν τα ομορφα μπεμπακια σας???????

Μου εχετε λειψει τοοοοοοοσοοοοοο πολυυυυυυυυυυυυυυυ!!!! Οι δουλειες ειναι ατελειωτες και απο την δευτερα δεν εχω καμια βοηθεια!!!!! Βγηκαν κι αλλα πλυντηρια και ειχα ξεχασει οτι πρεπει να πλυνω και τα υφασματα του πορτ μπεμπε και του καθισματος του αυτοκινητου! Τα εχω βαλει τωρα και μετα αλλο ενα με σελτεδακια κουβερτακια πετσετουλες και μπουρνουζακια που αγοραστηκαν την δευτερα! Ειχαμε παει τζαμπο με την συνυφαδα μου και οπως καταλαβαινετε δεν αντεξα στον πειρασμο.....!!!!!!!!

Σημερα στις 6 το απογευμα εχουμε ραντεβου για το ντοπλερ! Ο καινουριος γιατρος μου ειπε να το κανω προληπτικα ενω ο δικος μου μου ειχε πει οτι δεν χρειαζεται γιατι δεν εχει δει κατι ανησυχητικο για να το κανω....ομως φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα!

Καλεεεεεε.......μπηκα στον μηνα μου σημερα!!!!! Γιουπι!!!!!!!

Δεν εχω προλαβει να διαβασω πολλα πραγματα οποτε πρεπει να στρωθω για να διαβασω τα νεα σας μολις τελειωσω τις δουλειες!!!!!!!!

Για πειτε κανενα νεο.....ειχε καμια γιατρο????? Αν μπορεσει καποια ας με ενημερωσει γιατι ειναι πολλες οι σελιδες και με τις δουλειες δεν προλαβαινω ουτε να βηξω!!!!!!!!!!

καλημερουδιαααααααααααααααααα!τι κανετεεεεεεεεεε?

μια ζεστη καλημερα κ απο τα ζουζουνακια μου;);)

Ιωαννακι μου ευχαρηστω για τα κααλα σου λογακια..μην μου ανχωνεσαι καθολου για τα κιλα καθολου..μετα τη γεννα χανονται αγαπουλα μου..εγω σημερα ειμαι παλι ενα κιλο μειον ..εχω χασει 10 κ μου μειναν τα 4..αλα δεν ειναι αυτα που ειναι σημαντικοτερα απο την υγεια των μωρων μας..αυτα χανονται σημασια εχει τα μωρακια μας να ειναι γερα κ μετα με την καλη ψυχολογια μας ολα γινονται!;);)

((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))

Αναστασακι μου κ συ θα κανεις ενα μεγαλο μωρακι σαν κ μενα;);)εναν μπουλουκακο με κατι μαγουλακια..ασε σκετη γλυκα θα ειναι~:D:D

Ρανιουκακο μουυυυυ η μπιζουδενια θα μας βγει χορευταρου!;);)

τα αλα κοριτσακια μας που ειναι/!

αχ κοριτσια κατι που θυμηθηκα χθες οταν πατε να γεννησετε δεν ξερω για τις κλινικες σιγουρα αλα στα νοσοκομεια οταν καθαριζουν τον ποππουδακο των μωρων χρησιμοποιουν μονο μωρομαντηλα κ δεν βαζουν κρεμα με αποτελεσμα να συγκαιεται ο κωλαριτσος τους..εμενα μου ετυχε κ στα δυο μου απλα αυτη τη φορα ημουν προετοιμασμενη κ ειχα κρεμουλα μαζι μου κ οσες ωρες τον ειχα μαζι μου αν εκανε κακακια εκτος απο μωρομαντηλα κ με μια πετσετουλα που εβρεχα με ζεστο νερο καθαριζα τον ποπουδακο του κ εβαζα κ κρεμα..αυτο να το θυμαστε κ αν εχετε την ευακρια να περιποιηθειτε εσεις τον ποπο του γιατι εκει δεν δινουν πολυ σημασια ειναι κ τοσα βρεφη που μεχρι να καταλαβουν πιο εκανε κακα εχει συγκαει το μωρο..δεν ξερω φυσικα αν συμβαιινει το ιδιο στις κλινικες..εγω παρολο που του εβαζα κρεμουλα ηρθαμε σπιτι με συγκαμενο ποοπο δεν μπορουσα ν ατο βλεπω..η καλυτερη κρεμα ειναι η sudocrem .κ επισης για αφρολουτρο κ σαμπουαν ειναι η fissan ..ειπα να σας τα πω μην τα ξεχασω ειδικα για την κρεμα για τον ποπουδακο τους ειναι πολυ κριμα γιατι πονανε μετα τα καημενα.εμενα γιαυτο γκρινιαζε στο νοσοκομειο!:-(

DSCN0365.JPG

spacer.gif

thumbnail_SP_A0150.jpg

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Good%20Morning%20%28157%29.gif

Kαλημερααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσαρες μου τι κανετε???? Τι κανουν τα ομορφα μπεμπακια σας???????

Μου εχετε λειψει τοοοοοοοσοοοοοο πολυυυυυυυυυυυυυυυ!!!! Οι δουλειες ειναι ατελειωτες και απο την δευτερα δεν εχω καμια βοηθεια!!!!! Βγηκαν κι αλλα πλυντηρια και ειχα ξεχασει οτι πρεπει να πλυνω και τα υφασματα του πορτ μπεμπε και του καθισματος του αυτοκινητου! Τα εχω βαλει τωρα και μετα αλλο ενα με σελτεδακια κουβερτακια πετσετουλες και μπουρνουζακια που αγοραστηκαν την δευτερα! Ειχαμε παει τζαμπο με την συνυφαδα μου και οπως καταλαβαινετε δεν αντεξα στον πειρασμο.....!!!!!!!!

Σημερα στις 6 το απογευμα εχουμε ραντεβου για το ντοπλερ! Ο καινουριος γιατρος μου ειπε να το κανω προληπτικα ενω ο δικος μου μου ειχε πει οτι δεν χρειαζεται γιατι δεν εχει δει κατι ανησυχητικο για να το κανω....ομως φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα!

Καλεεεεεε.......μπηκα στον μηνα μου σημερα!!!!! Γιουπι!!!!!!!

Δεν εχω προλαβει να διαβασω πολλα πραγματα οποτε πρεπει να στρωθω για να διαβασω τα νεα σας μολις τελειωσω τις δουλειες!!!!!!!!

Για πειτε κανενα νεο.....ειχε καμια γιατρο????? Αν μπορεσει καποια ας με ενημερωσει γιατι ειναι πολλες οι σελιδες και με τις δουλειες δεν προλαβαινω ουτε να βηξω!!!!!!!!!!

καλημέρα ματινάκιιιιιι!!!!:D και μας, μας ελειψες!!!!!!!!! πολλές δουλειές ε?????????? εχω πρωτα ο θεος μετα που ετοιμαστει το δωματιο και οι ντουλαπες, εχω σκοπο να τα να ετοιμασω και αυτα!:rolleyes: κι άλλα ψώνια ε????? να ρωτησω κατι? τα σελτεδακια τι ακριβως κανουν???:confused:

γιατρο ειχα εγω δευτερα !! ο μπεμπουλης πηγε 1 κιλό:P! (θρεφταρι θα ειναι!!)ολα καλα κατα τα αλλα μονο που μου ειπε ξεκουραση εντελως λόγω συσπασεων! μου εδωσε και εξετασεις + την καμπυλη!!:oops::oops:

εχθες ειχε και η χρυσανθη ολα καλα της ειπε σε μια εβδομαδα σταματαει τα χαπια που παιρνει για τις συσπασεις και περιμενει!!

το λενακι μπαινει και μας γραφει τα νεα της! ολα καλα με τον μπεμπη και θηλαζει κανονικα! η χαρα της απεριγραπτη!

το μαρακι ειχε γιατρο πριν μερικες μερες και εκεινη κοντευει το κιλο!:D... εεεε τι αλλο?????????????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...