Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λενακι μουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!! καλημέρα!!!!!!!!!! :P:p:p:p ετσι να ειστε αγαπη μου!!!! δεν ξερω τι να πω!!!!!! αυτα που εγραψες τα λενε ολα!! η απόλυτη ευτυχια!!! μια υγιη και ευτυχισμενη οικογενεια!!!!!!! τι αλλο?????????? μονο αυτο παναγιτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p

930-giant_i_love_you_bear.jpg

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

που ειστε κοριτσάκια???????????:(:(:( παλι μονη μου ειμαι!!!:(

Αναστασάκι μου καλημέρα έστω και καθυστερημένα! Μπράβο που έφυγες ήρεμη από τη γιατρό σου! Να ξεκουράζεσαι μωρέ, μπορεί εσύ να νιώθεις δυνατή αλλά το μωράκι εκεί μέσα το έχει πραγματική ανάγκη!

Εγώ σήμερα πήγα στη λαϊκή και με είδε μία γνωστή και μου έσταξε το φαρμάκι της! Πήρες πολλά κιλά λέει και να μην πάρεις άλλα! Πετάγεται και η αδερφή μου και την βούλωσε! Ας βγει γερό λέει και ας πάρει και 30 κιλά! Το μωρό να είναι γερό! Ε ναι λέει αυτή εννοείται! Τι να πω; Καλή κουβέντα κανένας; Ήθελα να ήξερα στοιχίζουν;

Αυτό που παρακαλάω είναι να γεννηθεί γερό το μωρό μου και όσα κιλά και να πάρω θα τα χάσω!

Διαφημίσεις

Ρανιουκο μουυυυυυ κ γω σαγαπωωωωωωωωωωω πολυυυυυυ!

κ μου λειπετε πολυυυυυ..με καθε ευκαιρα θα μπαινω να μηλαμε...

καλα ειμαι.την πρωτη μερα ειχα πολυ πονο κ μερα με την μερα ειμαι καλυτερα..παιζει πολυ σημαντικο ρολο κ η ψυχολογια..σε βοηθαει πολυ!

χθες κ σημερα κανω πιο ανετες κινησεις κ σχεδον χωρης πονο..αυτη τη φορα δοξα το θεο ολα καλα..στο πρωτο υπεφερα 40 μερες κ η ψυχολογια χαλια.αυτη τη φορα ομως καμια σχεση ..αυτο το μωρο ηρθε κ με κανε να καταλαβω τι θελω απο την ζωη μου..αυτο θελω..να φροντιζω την οικογενεια μου κ να τους δινω ολη μου την αγαπη..ακομα κ τα βραδυα δεν με κουραζουν καθολου..παρολο που ειναι ησυχος δεν με πειραζει οσες φορες κ να ξυπνησει..τι να πω δεν ξερω αλα μου εκανε τοοσ καλο αυτη εγκυμοσηνη..κ ενω μεσα στο χειρουργειο ελεγα οτι δεν θα ξανακανω αλο μωρο γιατι ειχαμε κ ενα θεμα εκει μεα..κρατησε παραπανω γιατι ειχα αιμοραγια κ εφυγε η αναισθησια κ πονεσα πολυ κ εκει ειπα δεν θελω να το ξαανζησω αλα μετα με παυσιπονα ημουν καλα κ σημερα πια τα εχω ξεχασει κ εχω αλλαξει γνωμη!

το νοσοκομειο δεν εχω λογια πολυ οργανωση κ ενδιαφερον..μαρεσε παρα πολυ!κ η γιατρος αψογη ολα καλα!

ευχαρηστω κ σενα ρανιουκο μουυυυυ!κ συ να εισαι παντα καλα κ ευτηχησμενη..ευχομαι ολα καλα να σου πανε αγαπουλα μου κ θα πανε κ ανυπομονω να νιωσετε αυτο που ζω κ γω :D:D

τα κιλακια μου κοριτσια καθε μερα κ απο ενα μειον..εχω χασει 9 κιλα κ μου μενουν αλα 5..να σας πω ομως οτι δεν με απασχολει καθολου αυτο το θεμα..προσεχω πολυ τι τρωω για το μωρο κ μονο κ οχι για να χασω κιλα..πιο πολυ σουπες κ τσαγακια..σοκολατες,αυγα ,γαλα,κ εσπεριδοειδη φρουτα πρεπει να τα αποφευγουμε οσο θηλαζουμε γιατι τους πειραζει..ολα καλα κοριτσακια μου!

να ξερετε ειλικρινα σας αγαπω πολυ πολυυυυυυυυυυυ..χαιρομαι πολυ που ακομα καραταμε επαφη κ μηλαμε κ μοιραζομαστε τοσο ομορφες στιγμες!

πολα φιλακαι σε ολες κ χαδακια στα ομορφα κ γλυκουλικα μωρακια που εχετε εκει μεσα...

Λενάκι μου γλυκό κι ευτυχισμένο εύχομαι πάντα να έχεις αυτά τα τόσο όμορφα συναισθήματα! Ο καλός Θεούλης γι'αυτό σου τα δίνει γιατί βλέπει τους καλούς ανθρώπους! Μπράβο που είσαι καλύτερα από την καισαρική! Εννοείται πως η ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο! Και γιατί βρε να χαθούμε; Εννοείται πως τώρα όλη σου την προσοχή την αξίζουν τα δύο αγγελούδια σου αλλά το γεγονός ότι γέννησες το μωράκι σου αυτό δεν σημαίνει πως παύουμε να νοιαζόμαστε η μία για την άλλη! Πάντα να είσαι τόσο ευτυχισμένη και να δίνεις τόση αγάπη και φροντίδα στην οικογένειά σου!

ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΑΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!

Αναστασάκι μου καλημέρα έστω και καθυστερημένα! Μπράβο που έφυγες ήρεμη από τη γιατρό σου! Να ξεκουράζεσαι μωρέ, μπορεί εσύ να νιώθεις δυνατή αλλά το μωράκι εκεί μέσα το έχει πραγματική ανάγκη!

Εγώ σήμερα πήγα στη λαϊκή και με είδε μία γνωστή και μου έσταξε το φαρμάκι της! Πήρες πολλά κιλά λέει και να μην πάρεις άλλα! Πετάγεται και η αδερφή μου και την βούλωσε! Ας βγει γερό λέει και ας πάρει και 30 κιλά! Το μωρό να είναι γερό! Ε ναι λέει αυτή εννοείται! Τι να πω; Καλή κουβέντα κανένας; Ήθελα να ήξερα στοιχίζουν;

Αυτό που παρακαλάω είναι να γεννηθεί γερό το μωρό μου και όσα κιλά και να πάρω θα τα χάσω!

καλημερα Ιωαννακι μου! ναι ειμαι πολυ καλα ψυχολογικα!!!:P γιατι ποσα κιλα πηρες ρε κοριτσακι μου???? αμαν πια!!!!! τι τους νοιαζει????????

εννοειτε! μονο γερα μωρακια θέλουμε!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα Ιωαννακι μου! ναι ειμαι πολυ καλα ψυχολογικα!!!:P γιατι ποσα κιλα πηρες ρε κοριτσακι μου???? αμαν πια!!!!! τι τους νοιαζει????????

εννοειτε! μονο γερα μωρακια θέλουμε!!!

Πήρα 6 κιλά μέχρι τώρα αλλά η αλήθεια είναι πως φαίνομαι πολύ πρησμένη! Λεύκωμα δεν έχω, εννοείται προσέχω το αλάτι αλλά όπως λέει και ο γιατρός μου όσο είσαι γερή άσε να λένε! Δεν το έβαλα και πολύ μέσα μου γιατί ξέρω πως καταχρήσεις δεν κάνω, ούτε πολλά γλυκά τρώω και γενικώς είμαι και του φρούτου και του ελαφρού! Αλλά πως μιλάς έτσι σε μία έγκυο; Η ψυχολογία μας είναι τέτοια που με το παραμικρό αγχωνόμαστε, κλαίμε, στεναχωριόμαστε! Τέσπα Αναστασάκι μου γλυκό είναι η πρώτη φορά που δεν με ένοιαξε πολύ! Άλλες φορές έμενα νηστική σχεδόν 2 μέρες αν μου λέγανε κάτι για τα κιλά μου αλλά τώρα όσο κλωτσάει ο μπεμπούλης μου και ξέρω πως είναι καλά χέ......κα για το τι λένε οι άλλοι!

Πήρα 6 κιλά μέχρι τώρα αλλά η αλήθεια είναι πως φαίνομαι πολύ πρησμένη! Λεύκωμα δεν έχω, εννοείται προσέχω το αλάτι αλλά όπως λέει και ο γιατρός μου όσο είσαι γερή άσε να λένε! Δεν το έβαλα και πολύ μέσα μου γιατί ξέρω πως καταχρήσεις δεν κάνω, ούτε πολλά γλυκά τρώω και γενικώς είμαι και του φρούτου και του ελαφρού! Αλλά πως μιλάς έτσι σε μία έγκυο; Η ψυχολογία μας είναι τέτοια που με το παραμικρό αγχωνόμαστε, κλαίμε, στεναχωριόμαστε! Τέσπα Αναστασάκι μου γλυκό είναι η πρώτη φορά που δεν με ένοιαξε πολύ! Άλλες φορές έμενα νηστική σχεδόν 2 μέρες αν μου λέγανε κάτι για τα κιλά μου αλλά τώρα όσο κλωτσάει ο μπεμπούλης μου και ξέρω πως είναι καλά χέ......κα για το τι λένε οι άλλοι!

και πολυ καλα κανεις! αν σου λεει ο γιατρος οτι εισαι μια χαρα, μην νοιαζεσαι για τους αλλους!!!!! μαλλον από κακεντρεχια τα λενε!!!!!:twisted:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

κου κου κου...κοριτσακιααααααααα....τι κανετεε????

εγω πριν λιγο μπηκα σπιτακι και φτιαχνω μια καρμποναρα.......θα τη τσακισωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα....

κοιμαστε?????

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

κου κου κου...κοριτσακιααααααααα....τι κανετεε????

εγω πριν λιγο μπηκα σπιτακι και φτιαχνω μια καρμποναρα.......θα τη τσακισωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα....

κοιμαστε?????

ρανιακι!!! στειλε και ενα πιατο προς τα εδω!!!!!!!!!:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καταλαβα τσακιζεις την μακαροναδα!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχ....ποποποπο...μιλαμε τη τσακισααααααααααααααα!!!!!!!

τι κανεις αναστασακι μου?ο μπουμπουκος μας????

πηγε 1 κιλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο...γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....θρεφταρακι θα ειναι το καμαρι μου!!!!!!:P

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

χαχαχαχαχαχαχαχ....ποποποπο...μιλαμε τη τσακισααααααααααααααα!!!!!!!

τι κανεις αναστασακι μου?ο μπουμπουκος μας????

πηγε 1 κιλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο...γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....θρεφταρακι θα ειναι το καμαρι μου!!!!!!:P

χαχαχαχα! καλά ειναι κλωτσαει !!! και ειναι κ αναποδα κ τις τρωω όλες προς τα κάτω!!! ναι 1 κιλό!:P:p λεει στην βοηθο της που ετυχε να μπει μεσα, κοιτα 26 εβδ. κ ειναι 1 κιλό, ενω στη 28 ειναι κιλό....:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...