Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Αχ το ξέρω κοριτσάκια μου! Ήδη κοιτάω κάποια πράγματα στα κλεφτά όταν θα βγω στα μαγαζιά ή όταν θα πάω στο γιατρό που έχω πάρει ήδη μεγάλη χαρά και όντως τα θέλω ΟΛΑ! Συζητούσα το Σάββατο με τη μαμά μου και την αδερφή μου πως από προίκα, ρουχαλάκια, ζιπουνάκια,κουβερτάκια και όλα τα σχετικά να τα πάρω όλα από ένα κομμάτι γιατί όλα τα άλλα τα έχει η αδερφή μου από τα ανήψια μου! Κατσούφιασα λίγο αλλά σκέφτομαι πως στους καιρούς που διανύουμε δεν είναι για πολλά πολλά! Αλλά αυτά τα λίγα που θα του πάρω θα τ τεα χαρώ τοοοοόοοοοσο πολύ!

Σοβαρα μιλας!!Καλοδεχουμενες οι προσφορες στην εποχη μας!Σιγουρα θα το χαρεις!!οσο σκεφτομαι εκεινες τις μερες και τη χαρα που ειχα!Μπραβο Ιωαννακι τωρα που τελιωσα με ολα τα ψωνια τα ζηλευω!!:P

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ το ξέρω κοριτσάκια μου! Ήδη κοιτάω κάποια πράγματα στα κλεφτά όταν θα βγω στα μαγαζιά ή όταν θα πάω στο γιατρό που έχω πάρει ήδη μεγάλη χαρά και όντως τα θέλω ΟΛΑ! Συζητούσα το Σάββατο με τη μαμά μου και την αδερφή μου πως από προίκα, ρουχαλάκια, ζιπουνάκια,κουβερτάκια και όλα τα σχετικά να τα πάρω όλα από ένα κομμάτι γιατί όλα τα άλλα τα έχει η αδερφή μου από τα ανήψια μου! Κατσούφιασα λίγο αλλά σκέφτομαι πως στους καιρούς που διανύουμε δεν είναι για πολλά πολλά! Αλλά αυτά τα λίγα που θα του πάρω θα τα χαρώ τοοοοόοοοοσο πολύ!

μια χαρά ειναι!! ουυυυ να δεις παλι τι θα χρειαστει να του παρεις!!!!!!!! :P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μια χαρά ειναι!! ουυυυ να δεις παλι τι θα χρειαστει να του παρεις!!!!!!!! :P:p

γεια σας κοριτσια! τι κανετε? εμεις μαμ κακα και νανι!!! στο ενδιαμεσο κανω καμια δουλεια και χαλαρωνω!

πως πανε οι κοιλουμπες σας???:P

ψωνια διαβαζω!!! εγω ειχα παρει λιγα πραγματα απο ρουχα , και εχω αρχισει τα συμπηρωματα!

γεια σας κοριτσια! τι κανετε? εμεις μαμ κακα και νανι!!! στο ενδιαμεσο κανω καμια δουλεια και χαλαρωνω!

πως πανε οι κοιλουμπες σας???:P

ψωνια διαβαζω!!! εγω ειχα παρει λιγα πραγματα απο ρουχα , και εχω αρχισει τα συμπηρωματα!

γιωτακι!! ολα καλα ε???

μπραβο κουκλαρες!!!!!!!!!!:P:p:p οι κοιλουμπιτσες μεγαλωνουν!!!!! να μου στειλεις τη θετικη σου ενεργεια για σημερα! εχω ραντεβου με τη γιατρο!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γιωτακι!! ολα καλα ε???

μπραβο κουκλαρες!!!!!!!!!!:P:p:p οι κοιλουμπιτσες μεγαλωνουν!!!!! να μου στειλεις τη θετικη σου ενεργεια για σημερα! εχω ραντεβου με τη γιατρο!

HappyThoughts-150x150.gifimages?q=tbn:ANd9GcT6M0xK_pMaa_u1Kw0odQthbXem7AKsR3F_TlZyav8qY7yt2Bl6

ολα θα πανε τελεια!!! να μπεις να μας πεις!

Διαφημίσεις

κοριτσακια μουυυυυυυυυ~!ηθελα να σας γραψω κ το πρωι αλα κολισε το πληκτρολογιο κ δεν τα καατφερα..

τι κανετεεεεε?

ξεκηνησατε τα ψωνια..τι ωραιααααα!

εμεις ειμαστε καλα..αυτη τη στιγμη κοιμουνται οι πριγκιπες μου κ εγω ειπα να μπω να πω ενα γεια..

Αναστασακι μου σημερα θα δεις το αγγελουδακι σου:D:Dοσο για τις συσπασεις ειναι πολυ κουραστηκες σε νιωθω κ σε καταλαβαινω που αγανακτας κ ειδικα οσο περναει ο καιρος κ βαραινεις πιο πολυ λογω της κοιλιας γινονται πιο εντονες κ πιο ενοχλητικες..παντως ολα καλα θα πανε παρολαυτα θα το δεις!θελει λιγη υπομονη..αν κ γω γκρινιαζα τελευταια με ειχαν κουρασει..τωρα πια εχω ηρεμισει απολαμβανω το αγγελουδι μου..;);)

Γιωτακι μου τι κανει το κοριτσακι σου..κ μενα μαμ κακα κ νανι ειναι μονο την πρωτη μερα που ηρθαμε ειχαμε κλαματα το βραδυ απο τοτε μαμ κακα κ νανι..ειναι πολυ ησυχος κ ολο γελαει..τρελενομαι..του μηλαω κ με ακουει το γιαυρι μου!λιωνω ασε!

Ματινακι μουυυυυυυ μαζευτικαν πολες δουλειτσες ε..αχ πλησιαζει ο καιρος..τα λεγαμε κ στο τηλεφωνο..ειναι μαγικη η στιγμη δνε περιγραφεται..απολαυση αυτο εχω να πω..δεν τον χορταινω!

Ιωαννακι μου πως εισαι?ο μπεμπακος?

Ρανιουκακο μουυυυυ μεγια σας..ψωνησατ εκ σεις για την μπιζουδενια!

συγκηνουμαι τοσο πολυ που σε λιγο καιρο ολες θα μηλαμε για μωρουλινια..

Χρυσανθακι μου εισαι η επομενη αγαπουλα μου..ετοιμασου να ζησεις αυτο το θαυμα!;);)

Μαρακι μου τι κανεις καρδουλα μου..χαιρομαι που ολα πανε καλα. κ ο μπεμπακος σου μεγαλωσε πολυ..:D

αχ κοριτσια σας περημενουν στιγμες μεγαλης ευτυχειας..

ειληκρηνα νιωθω τοσο γεματη..σημερα εβλεπα στην μενεγακη που ελεγε ενας γιατρος για τον μητρικο θηλασμο.ελεγε ποσο ηρεμη πρεπει να ειναι η μανουλα κ γενικα το περιβαλον της ..να μην νευριαζει οταν θηλαζει κ μακρια τα κινητα απο τω μωρα εκεινη την ωρα κ γενικα..ο θηλασμος λεει ειναι μια στιγμη πολυ σημαντικη για την μητερα κ το μωρο κ δεν ειναι θεαμα να μαζεθονται ολοι γυρω γυρω απο την μαμα..κε τσι ειναι..εγω ειμαι πολυ ηρεμη κ ετσι ειναι κ το μωρο..χθες ημουν καπως γιατι με πιασε κ μια δυσκοιλιοτητα στα να πανε κ το προσεξα οτι περασε κ στο μωρο κ ηταν λιγο ανησυχο..οποτε μετραει παρα πολυ η ψυχολογια της μανουλας...δοξα το θεο ο μικρουλης μου πηρε το στηθος ευκολα με την πρωητ γιατι ο μεγαλος μου με δυσκολεψε κ τον θηλασα μεχρι να σαραντησω με τα χιλια ζορια κ με συπληρωμα γιατι δεν ηθελε το στηθος μου κ το εβγαζα με θηλαστρο το γαλα κ του εδινα..κ τωρα απο την δευτερη μερα που ξεκηνησα να τον βαζω στο στηθος πηγε πολυ καλα κ την τριτη μερα ειχα κατεβασει γαλα οποτε στο νοσοκομειο μου τον φερνανε να τον θηλαζω κ μεχρι τωρα αυτο κανουμε χωρης συμπληρωμα δεν εχω παρει αλο γαλα..εχει βαλει κιλακια..τον βλεπω εχει κανει μαγουλακια!

αυταα...σας στελνω μπολικη μυρωδια μωρουδιλας..αυτη τη στιγμη στο σπιτι εχω αφθονη..;);)κ πολα φιλακαι απο τον μικρουλακο μου..

σας αγαπω πολυ κ μου λειπετεεεεεεε...

φιλακια πολλααααα κ χαδακια στις κοιλουμπιστες σας κ πολα φιλακια σε πατουσακια στα μωρακια μας που εχουν βγει απο τις κοιλουμπιτσες@

αααα ηθελα να σας πω για το παπαγεωργειου για οσες μας διαβαζουν κ ειναι απο θεσσαλονικη..αψογοοοοοο κ πολυ οργανωμενο νοσοκομειο..μου αρεσε παρα πολυ..συνεχεια απο διπλα σου οι νοσοκομες κ γενικα πολυ υπερ του μητρικου θηλασμου κ σε βοηθανε πολυ να δεθεις με το μωρακι σου γιατι στο φερνουν πολυ συχνα κ σου μηλανε κ για τον θηλασμο..ειμαι πολυ ευχαρηστημενη..επισης η γιατρος που σας ελεγα οτι μεσω αυτης με βαλανε εκει πολυ καλη κ δεν ηθελε λεφτα το πιστευετε..δεν μπορεσα με τιποτα να της δωσω κ ετσι στο τελος ειπα τον αντρα μου κ της πηρε ενα ακιρβο αρωμα κ της το δωσα..πολυ καλη κ απο τοτε ερχοταν να με βλεπει συνεχεια κ μου ελεγε οτι χρειαστεις με παιρνεις ητλεφωνο..τι να πωωωω να την εχει ο θεος καλα..τελικα υπαρχουν κ ανθρωποι στις μερες μας!

με πιασε λογοδιαροια..:tongue::tongue:

σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κοριτσακια μουυυυυυυυυ~!ηθελα να σας γραψω κ το πρωι αλα κολισε το πληκτρολογιο κ δεν τα καατφερα..

τι κανετεεεεε?

εμεις ειμαστε καλα..αυτη τη στιγμη κοιμουνται οι πριγκιπες μου κ εγω ειπα να μπω να πω ενα γεια..

Αναστασακι μου σημερα θα δεις το αγγελουδακι σου:D:Dοσο για τις συσπασεις ειναι πολυ κουραστηκες σε νιωθω κ σε καταλαβαινω που αγανακτας κ ειδικα οσο περναει ο καιρος κ βαραινεις πιο πολυ λογω της κοιλιας γινονται πιο εντονες κ πιο ενοχλητικες..παντως ολα καλα θα πανε παρολαυτα θα το δεις!θελει λιγη υπομονη..αν κ γω γκρινιαζα τελευταια με ειχαν κουρασει..τωρα πια εχω ηρεμισει απολαμβανω το αγγελουδι μου..;);)

Γιωτακι μου τι κανει το κοριτσακι σου..κ μενα μαμ κακα κ νανι ειναι μονο την πρωτη μερα που ηρθαμε ειχαμε κλαματα το βραδυ απο τοτε μαμ κακα κ νανι..ειναι πολυ ησυχος κ ολο γελαει..τρελενομαι..του μηλαω κ με ακουει το γιαυρι μου!λιωνω ασε!

Ματινακι μουυυυυυυ μαζευτικαν πολες δουλειτσες ε..αχ πλησιαζει ο καιρος..τα λεγαμε κ στο τηλεφωνο..ειναι μαγικη η στιγμη δνε περιγραφεται..απολαυση αυτο εχω να πω..δεν τον χορταινω!

Χρυσανθακι μου εισαι η επομενη αγαπουλα μου..ετοιμασου να ζησεις αυτο το θαυμα!;);)

Μαρακι μου τι κανεις καρδουλα μου..χαιρομαι που ολα πανε καλα. κ ο μπεμπακος σου μεγαλωσε πολυ..:D

ειληκρηνα νιωθω τοσο γεματη..σημερα εβλεπα στην μενεγακη που ελεγε ενας γιατρος για τον μητρικο θηλασμο.ελεγε ποσο ηρεμη πρεπει να ειναι η μανουλα κ γενικα το περιβαλον της ..να μην νευριαζει οταν θηλαζει κ μακρια τα κινητα απο τω μωρα εκεινη την ωρα κ γενικα..ο θηλασμος λεει ειναι μια στιγμη πολυ σημαντικη για την μητερα κ το μωρο κ δεν ειναι θεαμα να μαζεθονται ολοι γυρω γυρω απο την μαμα..κε τσι ειναι..εγω ειμαι πολυ ηρεμη κ ετσι ειναι κ το μωρο..χθες ημουν καπως γιατι με πιασε κ μια δυσκοιλιοτητα στα να πανε κ το προσεξα οτι περασε κ στο μωρο κ ηταν λιγο ανησυχο..οποτε μετραει παρα πολυ η ψυχολογια της μανουλας...δοξα το θεο ο μικρουλης μου πηρε το στηθος ευκολα με την πρωητ γιατι ο μεγαλος μου με δυσκολεψε κ τον θηλασα μεχρι να σαραντησω με τα χιλια ζορια κ με συπληρωμα γιατι δεν ηθελε το στηθος μου κ το εβγαζα με θηλαστρο το γαλα κ του εδινα..κ τωρα απο την δευτερη μερα που ξεκηνησα να τον βαζω στο στηθος πηγε πολυ καλα κ την τριτη μερα ειχα κατεβασει γαλα οποτε στο νοσοκομειο μου τον φερνανε να τον θηλαζω κ μεχρι τωρα αυτο κανουμε χωρης συμπληρωμα δεν εχω παρει αλο γαλα..εχει βαλει κιλακια..τον βλεπω εχει κανει μαγουλακια!

αυταα...σας στελνω μπολικη μυρωδια μωρουδιλας..αυτη τη στιγμη στο σπιτι εχω αφθονη..;);)κ πολα φιλακαι απο τον μικρουλακο μου..

φιλακια πολλααααα κ χαδακια στις κοιλουμπιστες σας κ πολα φιλακια σε πατουσακια στα μωρακια μας που εχουν βγει απο τις κοιλουμπιτσες@

αααα ηθελα να σας πω για το παπαγεωργειου για οσες μας διαβαζουν κ ειναι απο θεσσαλονικη..αψογοοοοοο κ πολυ οργανωμενο νοσοκομειο..μου αρεσε παρα πολυ..συνεχεια απο διπλα σου οι νοσοκομες κ γενικα πολυ υπερ του μητρικου θηλασμου κ σε βοηθανε πολυ να δεθεις με το μωρακι σου γιατι στο φερνουν πολυ συχνα κ σου μηλανε κ για τον θηλασμο..ειμαι πολυ ευχαρηστημενη..επισης η γιατρος που σας ελεγα οτι μεσω αυτης με βαλανε εκει πολυ καλη κ δεν ηθελε λεφτα το πιστευετε..δεν μπορεσα με τιποτα να της δωσω κ ετσι στο τελος ειπα τον αντρα μου κ της πηρε ενα ακιρβο αρωμα κ της το δωσα..πολυ καλη κ απο τοτε ερχοταν να με βλεπει συνεχεια κ μου ελεγε οτι χρειαστεις με παιρνεις ητλεφωνο..τι να πωωωω να την εχει ο θεος καλα..τελικα υπαρχουν κ ανθρωποι στις μερες μας!

μπραβο ρε ελενακι! τελεια!

αληθεια ο μικρος τι ελεγε που ελειπες τοσες μερες? τωρα με τον μπεμπη τι λεει? πως του φαινεται??

μπραβο ρε ελενακι! τελεια!

αληθεια ο μικρος τι ελεγε που ελειπες τοσες μερες? τωρα με τον μπεμπη τι λεει? πως του φαινεται??

ναι Γιωτακι μου ολα καλα:D:Dεσυ πεσμου πως εισαι..η ζουζουνα σου?

ο μικρος μου του ελειπα αλα δεν εκλαιγε γιατι εχει τρελα με την γιαγια του απλα οταν ηρθε να με δει την δευτερη μερα με πιασανε τα κλαματ κα ετσι οπως με ειδε με τους ορους σαν να τρομαξε κ ρωτουσε συνεχει ατην μαμα μου η μαμα ακομα κλαιει στο νοσοκομειο?κ γενικα ρωτουσε για μενα το γιαυρι μου..με τον μπεμπη ειναι πολυ καλος..οταν ερχεται καποιος αμεσως τρεχει κ λεει ο αδερφουλης μου δειτε τι ομορφος που ειναι κ τοου δινει φιλακια κ ολο αγαπη μου εσυ αγαπη μου εσυ ετσι του λεει κ δεν θα το πιστεψεις αλα το μωρο αμεσως γυρναει σαυτον κ πολες φορες γελαει..εχουμε ξετρελαθει με τα χαμοαγελα που κανει!:D

ξυπνησε Γιωτακι μου παω..φιλακια πολλαααααααααα!

(((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Λενάκι μου!!! καθε φορα που γραφεις φαινεσαι ολο και πιο χαρουμενη!!!!!!!!!!! μακαρι παντα να εισαι ετσι!!!!!!!!!!:P:p:p χαιρομαι πολυ που θηλαζεις!!! και οσο για την γιατρο μπραβο της!!!!!! τελικα υπαρχουν ακομα ανθρωποι ! καλα το ειπες!!!!!!!!!!!!!!!!! φιλακια πολλα γλυκουλα μου!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

τι κανετεεεεε?

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ....αγαπαρα μουουυουουουουοου...ποσο πολυ μου λειπεις δε λεγεται......

πως εισαι?σε ποναει η καισαρικη?αχ ευχομαι να μη πονας για να μπορεις να εισαι ανετη με τους γιους σου...

μπραβο για την γιατρο και τις νοσηλευτριες στο νοσοκομειο!!!!!να τα λεμε αυτα για να ακουγεται και η καλη πλευρα του ''κοσμου'' αυτου..

αχ γλυκουλα μου να ειστε παντα ευτυχισμενοι και υγιεις!!!!

σ'αγαπωωωωωωωωωωωωωωωω.....:P

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

τι κανετε κοριτσαρες μου ομορφες??????

σας διαβασα λιγακι γιατι ειμαι παλι λιγο καπως...παλι ειχα μια μικρη ζαλαδιτσα!!!!δε βαριεσαι...η μπιζουδενια μου χορευει οποτε δεν φοβαμαι καθολου!!!!!!

αναστασακι, γιωτακι,ματινακι,χρυσανθουλα,ιωαννακι, ποπακι και ολα τ'αλλα κοριτσια πολυ σας αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

παω για ξαπλααααααααααα.....μακια...ισως μπω πιο μετα!!!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

κοριτσια τα νεα μου ειναι καλα δοξα το θεο!!!!!!!!!!!!!!! ειμαστε 998 γραμμαρια!!!!! 1 κιλο δηλαδη!! λεει η γιατρος εχει παρα πολυ καλη αναπτυξη!!! προσωπακι δεν ειδαμε ηταν γυρισμενος! παλι τα ποδια του μας εβγαλε στη φορα!!:P:p οσο για τις συσπασεις μου ειπε να συνεχισω ετσι και πολυυυυυυυυ ξεκουραση!!!! παντως εφυγα ξελαφρωμενη! υπομονη λοιπον !!!!!!!:D καληνυχτα σας και θα τα πουμε στον πρωινο μας καφεδακο!!! φιλακια!!!!:P

good_night-1822.gif

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Λενάκι μου!!! καθε φορα που γραφεις φαινεσαι ολο και πιο χαρουμενη!!!!!!!!!!! μακαρι παντα να εισαι ετσι!!!!!!!!!!:P:p:p χαιρομαι πολυ που θηλαζεις!!! και οσο για την γιατρο μπραβο της!!!!!! τελικα υπαρχουν ακομα ανθρωποι ! καλα το ειπες!!!!!!!!!!!!!!!!! φιλακια πολλα γλυκουλα μου!!!!!!!!!!!!!!
κοριτσια τα νεα μου ειναι καλα δοξα το θεο!!!!!!!!!!!!!!! ειμαστε 998 γραμμαρια!!!!! 1 κιλο δηλαδη!! λεει η γιατρος εχει παρα πολυ καλη αναπτυξη!!! προσωπακι δεν ειδαμε ηταν γυρισμενος! παλι τα ποδια του μας εβγαλε στη φορα!!:P:p οσο για τις συσπασεις μου ειπε να συνεχισω ετσι και πολυυυυυυυυ ξεκουραση!!!! παντως εφυγα ξελαφρωμενη! υπομονη λοιπον !!!!!!!:D καληνυχτα σας και θα τα πουμε στον πρωινο μας καφεδακο!!! φιλακια!!!!:P

good_night-1822.gif

Αναστασακι μουυυυυ αγαπουλιτσα μουυυυυ πολυ χαιρομαι που εφυγες ηρεμη απο την γιατρο..ειδες ολα καλα τελικα..το μωρακι σου ειναι πολυ καλα κ οι συσπασεις θα συνεχισουν αλα αυτο δεν σημαινει οτι κατι θα παει στραβα..ολα θα πανε καλα κ το μωρακι σου θα γεννηθει γερο κ δυνατο κ πολυ πολυ γλυκουλικο ..δεν θα τον χορταινεις!:D:D

ευχαρηστω πολυ αγαπουλα μου..κ σε σενα ευχομαι το ιδιο..να εισαι καλα κ να εισαι πολυ πολυ ευτυχησμενη με τον πριγκηπα σου! :D:D

εγω ειμαι πολυ καλα..τωρα ζω αυτο που ηθελα τοσα χρονια..μια μεγαλη οικογενεια..μαρεσει πολυ η καθε στιγμη που περναω με τα παιδακια μου κ πιο πολυ οταν ειμαι μονη μαζι τους..επικρατει ενα ηρεμο περιβαλον μεσα στο σπιτι οταν ειμαι μαζι τους..:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

τι κανετε κοριτσαρες μου ομορφες??????

σας διαβασα λιγακι γιατι ειμαι παλι λιγο καπως...παλι ειχα μια μικρη ζαλαδιτσα!!!!δε βαριεσαι...η μπιζουδενια μου χορευει οποτε δεν φοβαμαι καθολου!!!!!!

αναστασακι, γιωτακι,ματινακι,χρυσανθουλα,ιωαννακι, ποπακι και ολα τ'αλλα κοριτσια πολυ σας αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

παω για ξαπλααααααααααα.....μακια...ισως μπω πιο μετα!!!!!!

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ....αγαπαρα μουουυουουουουοου...ποσο πολυ μου λειπεις δε λεγεται......

πως εισαι?σε ποναει η καισαρικη?αχ ευχομαι να μη πονας για να μπορεις να εισαι ανετη με τους γιους σου...

μπραβο για την γιατρο και τις νοσηλευτριες στο νοσοκομειο!!!!!να τα λεμε αυτα για να ακουγεται και η καλη πλευρα του ''κοσμου'' αυτου..

αχ γλυκουλα μου να ειστε παντα ευτυχισμενοι και υγιεις!!!!

σ'αγαπωωωωωωωωωωωωωωωω.....:P

Ρανιουκο μουυυυυυ κ γω σαγαπωωωωωωωωωωω πολυυυυυυ!

κ μου λειπετε πολυυυυυ..με καθε ευκαιρα θα μπαινω να μηλαμε...

καλα ειμαι.την πρωτη μερα ειχα πολυ πονο κ μερα με την μερα ειμαι καλυτερα..παιζει πολυ σημαντικο ρολο κ η ψυχολογια..σε βοηθαει πολυ!

χθες κ σημερα κανω πιο ανετες κινησεις κ σχεδον χωρης πονο..αυτη τη φορα δοξα το θεο ολα καλα..στο πρωτο υπεφερα 40 μερες κ η ψυχολογια χαλια.αυτη τη φορα ομως καμια σχεση ..αυτο το μωρο ηρθε κ με κανε να καταλαβω τι θελω απο την ζωη μου..αυτο θελω..να φροντιζω την οικογενεια μου κ να τους δινω ολη μου την αγαπη..ακομα κ τα βραδυα δεν με κουραζουν καθολου..παρολο που ειναι ησυχος δεν με πειραζει οσες φορες κ να ξυπνησει..τι να πω δεν ξερω αλα μου εκανε τοοσ καλο αυτη εγκυμοσηνη..κ ενω μεσα στο χειρουργειο ελεγα οτι δεν θα ξανακανω αλο μωρο γιατι ειχαμε κ ενα θεμα εκει μεα..κρατησε παραπανω γιατι ειχα αιμοραγια κ εφυγε η αναισθησια κ πονεσα πολυ κ εκει ειπα δεν θελω να το ξαανζησω αλα μετα με παυσιπονα ημουν καλα κ σημερα πια τα εχω ξεχασει κ εχω αλλαξει γνωμη!

το νοσοκομειο δεν εχω λογια πολυ οργανωση κ ενδιαφερον..μαρεσε παρα πολυ!κ η γιατρος αψογη ολα καλα!

ευχαρηστω κ σενα ρανιουκο μουυυυυ!κ συ να εισαι παντα καλα κ ευτηχησμενη..ευχομαι ολα καλα να σου πανε αγαπουλα μου κ θα πανε κ ανυπομονω να νιωσετε αυτο που ζω κ γω :D:D

τα κιλακια μου κοριτσια καθε μερα κ απο ενα μειον..εχω χασει 9 κιλα κ μου μενουν αλα 5..να σας πω ομως οτι δεν με απασχολει καθολου αυτο το θεμα..προσεχω πολυ τι τρωω για το μωρο κ μονο κ οχι για να χασω κιλα..πιο πολυ σουπες κ τσαγακια..σοκολατες,αυγα ,γαλα,κ εσπεριδοειδη φρουτα πρεπει να τα αποφευγουμε οσο θηλαζουμε γιατι τους πειραζει..ολα καλα κοριτσακια μου!

να ξερετε ειλικρινα σας αγαπω πολυ πολυυυυυυυυυυυ..χαιρομαι πολυ που ακομα καραταμε επαφη κ μηλαμε κ μοιραζομαστε τοσο ομορφες στιγμες!

πολα φιλακαι σε ολες κ χαδακια στα ομορφα κ γλυκουλικα μωρακια που εχετε εκει μεσα...

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...