Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Τι ώρα έχεις ραντεβού; Να μπεις να μας πεις εντάξει;

Μιλάτε και ψώνια τι καλά!!!! Κι εγώ σε ένα μήνα θα αρχίσω σιγά σιγά να ετοιμάζω το δωμάτιο του μπεμπάκου μας! Να το αδειάσω, να το καθαρίσω , να πάω να κοιτάξω για ένα παιδικό χαλάκι για το δωμάτιο και μετά σιγά σιγά τα ρουχαλάκια του! Ε μετά Χριστούγεννα και από εκεί και πέρα μετράμε αντίστροφα και η χαρά δεν περιγράφεται!

Σαν ψέμα μου φαίνεται!

Καλημερα Ιωαννακι μου!Αντε να αρχισεις !Τι ωραια!!!Θα ειναι το αγαπημενο σου !Εγω που περασα πολυ δυσκολα τους 2 τελευταιους μηνες λογο των παλιοσυσπασεων το μονο που με εκανε να χαιρομαι ηταν τα ψωνια για την μπουμπου μου (παντα με συνοδια φυσικα)και καμια βολτιτσα για φαγητο με τον αντρουλη μου!Πρωινο ξυπνημα σημερα ε??Αχ μωρε τα πλασματακια μας τα αρεσει ο νυχτερινος χορος!!!χαχαχα!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όλα για τα γιαβράκια μας όπως το είπες αυτα μας δίνουνε δύναμη και χαρά..Άντε να περάσει ο καιρός να πάρεις τα ωράια πραγματάκια που αγόρασες σπιτάκι σας με το καλό και να είναι έτοιμο το μωρουδίστικο δωματιάκι αχ τι ωραία..:P

Τα είδα αυτα που παρήγγειλες πολύ ωράια φανταζομαι στην πραγματικότητα ποσο όμορφα θα είναι!!!

αχ σε ευχαριστώ μαρακι!!! ναι ειναι τελεια! ολα ειναι τελεια βασικα!!!:P θα τα βλέπω και θα χαιρομαι!!!!!!!!!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χρυσανθακι μου εισαι master επι των συσπασεων ειπαμε!!!!!!!!!!!! χεχεχχεχεχεχεχεχε ναι θα δω το γιαβρι μου σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

Αχ τι ωραια!!!Ανυπομονεις ε??Και μεις ομως!!!γιαυτο σιγουρα να μπεις να μας πεις τι κανετε εσυ ο μπεμπουλης σου και ο τραχηλος σου!!χαχαχα!!!:P

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Αχ τι ωραια!!!Ανυπομονεις ε??Και μεις ομως!!!γιαυτο σιγουρα να μπεις να μας πεις τι κανετε εσυ ο μπεμπουλης σου και ο τραχηλος σου!!χαχαχα!!!:P

χαχχαχαχα! ναι !! εννοειτεεεεε!!!!!! τελικα οταν θα μου κανει τον υπερηχο εκεινη την στιγμη θα την ρωτησω για τον τραχηλο αν ειναι οκ!!!! σωστη???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι???

Στρώματα για τα κρεβατάκια σε τι διαστάσεις πήρατε??

εγω πηρα στις διαστασεις του κρεβατιου! γιατι τι διαστασεις μπορουμε να παρουμε?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εγω πηρα στις διαστασεις του κρεβατιου! γιατι τι διαστασεις μπορουμε να παρουμε?

Όπως είπες αναλόγως με τις διαστάσεις του κρεβατιού..Εσύ τι διαστάσεις το πήρες??Στο ιντερνετ διαβάζω για τα στρωματακια να ξεκινάνε απο 60x120 μέχρι και 90x150 γι αυτο ρωτάω..:confused:

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι???

Στρώματα για τα κρεβατάκια σε τι διαστάσεις πήρατε??

χαχχαχαχα! ναι !! εννοειτεεεεε!!!!!! τελικα οταν θα μου κανει τον υπερηχο εκεινη την στιγμη θα την ρωτησω για τον τραχηλο αν ειναι οκ!!!! σωστη???

Σωστη Αναστασακι μου!!!χαχα!;):P

Μαρακι μου παρε του κτεβατιου τις διαστασεις και οταν πας για το στρωμα πες τους θελω στρωμα για κρεβατι αυτων των διαστασεων..

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Όπως είπες αναλόγως με τις διαστάσεις του κρεβατιού..Εσύ τι διαστάσεις το πήρες??Στο ιντερνετ διαβάζω για τα στρωματακια να ξεκινάνε απο 60x120 μέχρι και 90x150 γι αυτο ρωτάω..:confused:

Μαρακι μου αν πας σε εταιρια με στρωματα μονο που στο προτεινω γιατι ειναι πολυ συμαντικο το στρωμα να ειναι και ορθοπαιδικο και ανατομικο (εγω πχ πηρα κοκοφοινικα στη μεση και λατεχ πανω κατω)θα σοτυ το φτιαξουν τις διαστασεις που θες δεν εχει στανταρ το κοβουνε αυτοι.

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

εχω την εντυπωση πως τα κνουν στις διαστασεις που θελεις! εμας ειναι 120*70 αν δεν κανω λαθος!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Ιωαννακι μου!Αντε να αρχισεις !Τι ωραια!!!Θα ειναι το αγαπημενο σου !Εγω που περασα πολυ δυσκολα τους 2 τελευταιους μηνες λογο των παλιοσυσπασεων το μονο που με εκανε να χαιρομαι ηταν τα ψωνια για την μπουμπου μου (παντα με συνοδια φυσικα)και καμια βολτιτσα για φαγητο με τον αντρουλη μου!Πρωινο ξυπνημα σημερα ε??Αχ μωρε τα πλασματακια μας τα αρεσει ο νυχτερινος χορος!!!χαχαχα!

Καλημέρα Χρυσανθάκι! Τι κάνεις; Είχες κι εσύ συσπάσεις; Πολλά κορίτσια ταλαιπωρούνται! Η αδερφή μου και στα 2 παιδιά της αλλά δόξα το Θεό όλα πήγαν καλά όπως θα πάνε σε όλες μας! Περιμένω να περάσει ο καιρός και να ξεκινήσω τα ψώνια του μπεμπούλη μου! Τα έχω λίγο ανακατεμένα στο μυαλό μου γιατί περιμένω την β' επιπέδου αλλά από εκεί και πέρα θα ξεκινήσω εντατικά με τον αντρούλη μου!

Καλημέρα Χρυσανθάκι! Τι κάνεις; Είχες κι εσύ συσπάσεις; Πολλά κορίτσια ταλαιπωρούνται! Η αδερφή μου και στα 2 παιδιά της αλλά δόξα το Θεό όλα πήγαν καλά όπως θα πάνε σε όλες μας! Περιμένω να περάσει ο καιρός και να ξεκινήσω τα ψώνια του μπεμπούλη μου! Τα έχω λίγο ανακατεμένα στο μυαλό μου γιατί περιμένω την β' επιπέδου αλλά από εκεί και πέρα θα ξεκινήσω εντατικά με τον αντρούλη μου!

Μια χαρα ειμαι !Αφου μπηκα στον μηνα μου καλα ειμαι!Ταλαιπορηθηκα πολυ!Αλλα ολα καλα δοξα το θεο !!!Θα τα στρωσεις ολα πρωτα στο μυαλο σου και μετα σιγα σιγα ή γρηγορα οπως προτειμας!!ολα θα γινουν!Και γω μετα το β'πηγα και πηρα καροτσι και προικα!ευτυχως τα ειχα ετοιμα οατν ξεκινησαν τα προβληματα και ειχαν μεινει ελαχιστα πραματα!Παντως επερνα μεγαλη χαρα απο τα πραματακια και τα ρουχαλακια της!!:PΑντε με το καλο!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

με το καλο Ιωαννακι μου!! αχ θα ξερελαθεις!! θα τα θελεις ολα!!!!!!!!!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

με το καλο Ιωαννακι μου!! αχ θα ξερελαθεις!! θα τα θελεις ολα!!!!!!!!!!!:P:p

Αχ το ξέρω κοριτσάκια μου! Ήδη κοιτάω κάποια πράγματα στα κλεφτά όταν θα βγω στα μαγαζιά ή όταν θα πάω στο γιατρό που έχω πάρει ήδη μεγάλη χαρά και όντως τα θέλω ΟΛΑ! Συζητούσα το Σάββατο με τη μαμά μου και την αδερφή μου πως από προίκα, ρουχαλάκια, ζιπουνάκια,κουβερτάκια και όλα τα σχετικά να τα πάρω όλα από ένα κομμάτι γιατί όλα τα άλλα τα έχει η αδερφή μου από τα ανήψια μου! Κατσούφιασα λίγο αλλά σκέφτομαι πως στους καιρούς που διανύουμε δεν είναι για πολλά πολλά! Αλλά αυτά τα λίγα που θα του πάρω θα τα χαρώ τοοοοόοοοοσο πολύ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...