Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Νομίζω πως δεν έχει σχέση ο τράχηλος με τις συσπάσεις αλλα η μήτρα..Στην αρχή κι εγώ είχα συσπάσεις αλλα με το μαγνήσιο που πήρα σταμάτησαν..Ρώτησε την όμως κοριτσάκι μου να είσαι σίγουρη!

Πάντως για τις συσπάσεις καλό κάνει η ξεκούραση..Εμένα ο γιατρός μου έλεγε τότε ξεκούραση και όταν τον έλεγα ότι δεν κουράζομαι μου έλεγε τίποτα δεν θα κάνεις και που σηκώνεσαι ακόμα μου έλεγε μπορεί να κουράζεσαι, ανάλογα τον οργανισμό..Να μην σε αγχώνουνε πάντως απλά να προσέχεις όλα καλά θα πάνε..:P

Όσο για τα ψώνια Αναστασάκι έχω τα πάντα εκτός απο τα έπιπλα και το καρότσι φυσικα χιχι..Περιμένω να τελειώσουμε με το τζάκι που φτιαχνουμε τώρα, να ΄βαψουμε το σπίτι και μετα να τα αγοράσω και τα επιπλάκια του..

ναι με τη μητρα εχουν σχεση οι συσπασεις, αλλα ο τραχηλος μου φενεται πως μπορει να μικρυνει αν ειναι δυνατες οι συσπασεις....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μονο αυτο κανω μην νομιζεις! μονο ξεκουραζομαι! αστα! θα πιαστω στο τελος! σημερα εχω μια γυναικα που καθαριζει. και εγω παω απο το ενα δωματιο στο αλλο:cool::cool:.... αα εχετε δουλιτσες ε?? εμεις τελειωσαμε με το βαψιμο κατι ψιλα εχουν μεινει... τα επιπλα εγω τα παρηγγειλα για το παιδικο γιατι το ψιλιαζομαι πως θα οριζοντιωθω στο κρεβατι....:rolleyes: τα υπόλοιπα ψωνια θα τα κανω οταν δεν υπαρχει πλεον κινδυνος.. σιγα σιγα;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσαρες μου!!!Σας διαβασα στα γρηγορα να δω τα νεα σας!!!Η μπεμπουλα μου και γω ειμαστε παρα πολυ καλα!Πηγαμε σημερα για τις τελευταιες εξετασεις αιματος και λογικα αυριο που θα παω στον γιατρο μου θα μου πει να κανω και το καρδιογραφημμα!Για πειτε νεακια!!

Καλημέρα Χρυσανθάκι και μπεμπούλα!!!!

Τελευταιες ε???Αχ τι ωραία..Κορδελίτσα ξεκίνησες κοριτσάκι μου η είναι αυτο που λες για αυρο?:?

Καλημερα κοριτσαρες μου!!!Σας διαβασα στα γρηγορα να δω τα νεα σας!!!Η μπεμπουλα μου και γω ειμαστε παρα πολυ καλα!Πηγαμε σημερα για τις τελευταιες εξετασεις αιματος και λογικα αυριο που θα παω στον γιατρο μου θα μου πει να κανω και το καρδιογραφημμα!Για πειτε νεακια!!

καλημέρα χρυσανθακι!!! καλα αποτελέσματα να εχεις!!!:P τι καρδιογραφημα ειναι αυτο?? στον 9ο το κανουν?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι με τη μητρα εχουν σχεση οι συσπασεις, αλλα ο τραχηλος μου φενεται πως μπορει να μικρυνει αν ειναι δυνατες οι συσπασεις....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μονο αυτο κανω μην νομιζεις! μονο ξεκουραζομαι! αστα! θα πιαστω στο τελος! σημερα εχω μια γυναικα που καθαριζει. και εγω παω απο το ενα δωματιο στο αλλο:cool::cool:.... αα εχετε δουλιτσες ε?? εμεις τελειωσαμε με το βαψιμο κατι ψιλα εχουν μεινει... τα επιπλα εγω τα παρηγγειλα για το παιδικο γιατι το ψιλιαζομαι πως θα οριζοντιωθω στο κρεβατι....:rolleyes: τα υπόλοιπα ψωνια θα τα κανω οταν δεν υπαρχει πλεον κινδυνος.. σιγα σιγα;)

αχ τι μας έχουνε κανει τα μικρούλια..Τρέχουμε και δεν φτάνουμε για να ειναι όλα έτοιμα για την άφιξη τους ε???Αχ Παναγίτσα μου γερά να είναι τα μωράκια όλου του κόσμου και εμείς όλα τα αντέχουμε!!!

Τα δύσκολα τα παρήγγειλες οπότε να μην αγχώνεσαι για τα άλλα είναι ψιλά απλα ακριβά αν τα πάρεις μαζεμένα..Εγώ ίσως βιάστηκα λίγο και τα πήρα όλα και προχτές μου εδωσε μια σακουλαρα jumbo η νυφη μου απο τον ανιψιο και τωρα τα έχω ολα σε μεγάλες ποσότητες..

Μην σκέφτεσαι έτσι Αναστασάκι μου όλα καλά θα πάνε αλλα και στο κρεβάτι να χρειαστεί να μείνει οποιαδήποτε κοπελίτσα εδω θα είμαστε με τα pc και θα δίνουμε κουράγιο η μια στην άλλη μέχρι να κρατήσουμε αγκαλίτσα τα μωρούλια μας..(((((((()))))))))

Καλημέρα Χρυσανθάκι και μπεμπούλα!!!!

Τελευταιες ε???Αχ τι ωραία..Κορδελίτσα ξεκίνησες κοριτσάκι μου η είναι αυτο που λες για αυρο?:?

Καλημερα Μαρακι μου!!!Καλα ειστε και σεις διαβασα το ειδες το μπεμπεκακι σου:P:p!Μεγαλωσε!!!Κορδελιτσα οταν λες τι εννοεις??:confused:

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

Καλημερα Μαρακι μου!!!Καλα ειστε και σεις διαβασα το ειδες το μπεμπεκακι σου:P:p!Μεγαλωσε!!!Κορδελιτσα οταν λες τι εννοεις??:confused:

Κορδέλα δεν το λένε αυτό που κάνεις νομίζω για να ακούς την καρδούλα του μωρού ή το λέω λάθος?:rolleyes:

καλημερα Ιωαννακι! εμενα μου ειπε απλα να μην κουραζομαι και να μην περπαταω πολυ! δεν παω μακρια. και για φαι που παμε ειναι οι ταβερνες στα 30 μετρα απο το σπιτι να φανταστεις... οχι δεν περπαταω πολύ μονο με το αυτοκινητο. τωρα αν μου πει τελειως ξαπλα αυτο θα κανω...(που τις τελευταιες μερες δεν κανω και κατι αλλο...) ουτε δουλεις κανω, ουτε φαι ! τιποτα!

Τι ώρα έχεις ραντεβού; Να μπεις να μας πεις εντάξει;

Μιλάτε και ψώνια τι καλά!!!! Κι εγώ σε ένα μήνα θα αρχίσω σιγά σιγά να ετοιμάζω το δωμάτιο του μπεμπάκου μας! Να το αδειάσω, να το καθαρίσω , να πάω να κοιτάξω για ένα παιδικό χαλάκι για το δωμάτιο και μετά σιγά σιγά τα ρουχαλάκια του! Ε μετά Χριστούγεννα και από εκεί και πέρα μετράμε αντίστροφα και η χαρά δεν περιγράφεται!

Σαν ψέμα μου φαίνεται!

αχ τι μας έχουνε κανει τα μικρούλια..Τρέχουμε και δεν φτάνουμε για να ειναι όλα έτοιμα για την άφιξη τους ε???Αχ Παναγίτσα μου γερά να είναι τα μωράκια όλου του κόσμου και εμείς όλα τα αντέχουμε!!!

Τα δύσκολα τα παρήγγειλες οπότε να μην αγχώνεσαι για τα άλλα είναι ψιλά απλα ακριβά αν τα πάρεις μαζεμένα..Εγώ ίσως βιάστηκα λίγο και τα πήρα όλα και προχτές μου εδωσε μια σακουλαρα jumbo η νυφη μου απο τον ανιψιο και τωρα τα έχω ολα σε μεγάλες ποσότητες..

Μην σκέφτεσαι έτσι Αναστασάκι μου όλα καλά θα πάνε αλλα και στο κρεβάτι να χρειαστεί να μείνει οποιαδήποτε κοπελίτσα εδω θα είμαστε με τα pc και θα δίνουμε κουράγιο η μια στην άλλη μέχρι να κρατήσουμε αγκαλίτσα τα μωρούλια μας..(((((((()))))))))

σε ευχαριστω πολύ μαρακι μου! το ξερω πως αν χρειαστει θα ειστε διπλα μου!!!:P:p και εχεις δικιο! εμείς όλα τα αντέχουμε! αυτο έλεγα και στον αντρα μου εχθες. οτι χρειαστει λεω θα το κανω! και σε κλινικη να χρειαστεινα μεινω 1 -2 μηνες θα το κανω! το μονο που με νοιάζει είναι να γεννηθηει γερό το αγγελούδι μου!!!

όσο για τα επιπλα ναι! αυτα ειναι τα χοντρα τα οποια θα τα εχω και τελη του μηνα, αρχες του αλλου.τα βασικα τα πηρα, κρεβατι συσρταριερα , καροτσι, πορτ μπεμπε, καθισμα αυτοκινητου, αποστειρωτη, υγραντηρα...τα αλλα ευκολα ειναι!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα χρυσανθακι!!! καλα αποτελέσματα να εχεις!!!:P τι καρδιογραφημα ειναι αυτο?? στον 9ο το κανουν?

Καλημερα Αναστασακι μου!!Μπραβο κοριτσακι μου καλα κανεις και ξεκουραζεσαι αλλα απο δουλιτσες και γω συμφωνω να μην κανεις τιποτα αλλα οταν νιωθεις καλα και νιωθεις οτι το θες πολυ την βολτιτσα σου να την πας .Να μπεις στο αμαξι να πας καπου ανετα να φας με τον αντρουλη σου μπορεις!Η ψυχολογια παιζει πολυ συμαντικο ρολο!Και η στεναχωρια φερνει συσπασεις !!;)Εχω μαστερ σε αυτο το θεμα!Με μετρο μην στερηθεις οτι σε κανει χαρουμενη!!καρδιογραφημμα στον 9ο κανουνε γιατι το κανουν θα σε γελασω !θα σας τα πω αυριο!Αντε σημερα θα δεις το αγορακι σου το ομορφο!!!Γιουπιιιιιιιιιιιιιι!!!:P

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Μιλάτε και ψώνια τι καλά!!!! Κι εγώ σε ένα μήνα θα αρχίσω σιγά σιγά να ετοιμάζω το δωμάτιο του μπεμπάκου μας! Να το αδειάσω, να το καθαρίσω , να πάω να κοιτάξω για ένα παιδικό χαλάκι για το δωμάτιο και μετά σιγά σιγά τα ρουχαλάκια του! Ε μετά Χριστούγεννα και από εκεί και πέρα μετράμε αντίστροφα και η χαρά δεν περιγράφεται!

Σαν ψέμα μου φαίνεται!

Σιγα σιγά θα αρχίσεις κι εσύ Ιωαννάκι και ο χρόνος θα περναέι πιο γρήγορα και πιο ευχάριστα φυσικα μόλις ξεκινήσουνε τα ψωνια του μικρού..Εγώ όταν δεν νιώθω καλά η μελαγχολία ανοίγω την ντουλάπα και αμέσως το χαμόγελο εμφανιζεται στα χείλη μου μόλις βλέπω τα πραγματάκια του!!Θα δείς τι χαρά θα νιώθεις φτάνει ο καιρος..:P

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω πολύ μαρακι μου! το ξερω πως αν χρειαστει θα ειστε διπλα μου!!!:P:p και εχεις δικιο! εμείς όλα τα αντέχουμε! αυτο έλεγα και στον αντρα μου εχθες. οτι χρειαστει λεω θα το κανω! και σε κλινικη να χρειαστεινα μεινω 1 -2 μηνες θα το κανω! το μονο που με νοιάζει είναι να γεννηθηει γερό το αγγελούδι μου!!!

όσο για τα επιπλα ναι! αυτα ειναι τα χοντρα τα οποια θα τα εχω και τελη του μηνα, αρχες του αλλου.τα βασικα τα πηρα, κρεβατι συσρταριερα , καροτσι, πορτ μπεμπε, καθισμα αυτοκινητου, αποστειρωτη, υγραντηρα...τα αλλα ευκολα ειναι!

Όλα για τα γιαβράκια μας όπως το είπες αυτα μας δίνουνε δύναμη και χαρά..Άντε να περάσει ο καιρός να πάρεις τα ωράια πραγματάκια που αγόρασες σπιτάκι σας με το καλό και να είναι έτοιμο το μωρουδίστικο δωματιάκι αχ τι ωραία..:P

Τα είδα αυτα που παρήγγειλες πολύ ωράια φανταζομαι στην πραγματικότητα ποσο όμορφα θα είναι!!!

Σαν ψέμα μου φαίνεται!

αχ ναι!! ειναι τελεια να κανεις τα ψωνια!! με το καλο να ξεκινησεις!!!

οσο για το χαλακι μου αρεσουν πολυ αυτα τα παιδικα με τα σχεδια αλλα ειναι ολα ακρυλικα και θα παρω για αρχη βαμβακερο, εχω ξυλο κατι και ετσι και αλλιως ειναι ζεστα.

7.30 εχω ραντεβου! εννοειτε πως μετα θα μπω να σας γραψω!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κορδέλα δεν το λένε αυτό που κάνεις νομίζω για να ακούς την καρδούλα του μωρού ή το λέω λάθος?:rolleyes:

Χιχιχι κορδελα ε??Γλυκουτσικο ειναι!!:)Θα μαθω αυριο και θα σας πω!Την καρδουλα την ακουν με τον καρδιοτοκογραφω!Αυτο θα το κανω αυριο το καρδιογραφημμα που λεω νομιζω ειναι για την δικια μου καρδια..Νομιζω:confused::confused::confused:Ευχαριστουμε και για το πινακακι!!!να ξερουμε που βρισκομαστε!!χαχα!

Πο πο!Ειμαι η επομενη!και σεις ομως δεν ειστε και μακρια...:Pπλησιαζει ο καιρος Μαρακι μου!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Καλημερα Αναστασακι μου!!Μπραβο κοριτσακι μου καλα κανεις και ξεκουραζεσαι αλλα απο δουλιτσες και γω συμφωνω να μην κανεις τιποτα αλλα οταν νιωθεις καλα και νιωθεις οτι το θες πολυ την βολτιτσα σου να την πας .Να μπεις στο αμαξι να πας καπου ανετα να φας με τον αντρουλη σου μπορεις!Η ψυχολογια παιζει πολυ συμαντικο ρολο!Και η στεναχωρια φερνει συσπασεις !!;)Εχω μαστερ σε αυτο το θεμα!Με μετρο μην στερηθεις οτι σε κανει χαρουμενη!!καρδιογραφημμα στον 9ο κανουνε γιατι το κανουν θα σε γελασω !θα σας τα πω αυριο!Αντε σημερα θα δεις το αγορακι σου το ομορφο!!!Γιουπιιιιιιιιιιιιιι!!!:P

χρυσανθακι μου εισαι master επι των συσπασεων ειπαμε!!!!!!!!!!!! χεχεχχεχεχεχεχεχε ναι θα δω το γιαβρι μου σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ ναι!! ειναι τελεια να κανεις τα ψωνια!! με το καλο να ξεκινησεις!!!

οσο για το χαλακι μου αρεσουν πολυ αυτα τα παιδικα με τα σχεδια αλλα ειναι ολα ακρυλικα και θα παρω για αρχη βαμβακερο, εχω ξυλο κατι και ετσι και αλλιως ειναι ζεστα.

7.30 εχω ραντεβου! εννοειτε πως μετα θα μπω να σας γραψω!!!

Εννοείται βαμβακερό στην αρχή! Κι εγώ ξύλινα πατώματα έχω στις κρεβατοκάμαρες και πραγματικά είναι πολύ ζεστά! Όντως πριμένω πως και πως να ξεκινήσςω τις ετοιμασίες! Απλά όπως σου ξαναείπα να περάσει με το καλό και η β' επιπέδου και από εκεί και πέρα όλα θα γίνουν! Πήρα και λίγο φόβο με την αυχενική και από τότε δεν σου κρύβω πως είμαι επιφυλακτική σε οτιδήποτε! Τέσπα όλα καλά να μας πάνε και το πιο σημαντικό να είναι γερά τα μωράκια μας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...