Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα.................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

4.gina_cfu..........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

5.Katerina_s......................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

6.ZOUZOUNIARA................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

7.Popi................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

8.YOTOU...............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

9.ελενη-25............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

ΠΡΟΣΕΧΩΣ!!

10.xrusanthi................................EΓΚΥΟΣ!( ΠΗΤ

04/11/2011) 'ΜΠΕΜΠΑ'

11.mp1979womam..................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 12/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

12.roulaa..................................EΓΚΥΟΣ!( ΠΗΤ

17/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ-ΜΠΕΜΠΑ'

13.maril13...............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 05/01/2012)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

14.anastasaki_melisakι.............ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18/01/2012)ΜΠΕΜΠΗΣ

15.RANIA80..............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 06/02/2012)'ΜΠΕΜΠΑ'

16.εφακη.................................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18-20/02/2012 ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

17.Ιωαννάκι.............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 20/02/2012)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

18.Petalouda82........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18/05/2012) ?

19.elerinaa..............................ΕΓΚΥΟΣ!(? )

20.matina25.............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

21.nena1984....................

22.sophaki1.....................

23.tatasa.........................

Και για να μην ξεχνιόμαστε!!!:P

καλημερα μαρακι! όντως βροχερη κ κρυα μερα!!!!

Σήμερα η μεγάλη μέρα Αναστασάκι???

Θα ξετρελαθείς μόλις δεις την μουρίτσα του!!!!Πόσο γρήγορα μεγαλώνουνε ειναι απίστευτο..:P

Εγώ πήγα χτές 902 γρ. μεγαλώσαμε!!!Αλλα πρέπει να έλλατώσω το αλάτι επειγόντως!!!

Σήμερα η μεγάλη μέρα Αναστασάκι???

Θα ξετρελαθείς μόλις δεις την μουρίτσα του!!!!Πόσο γρήγορα μεγαλώνουνε ειναι απίστευτο..:P

Εγώ πήγα χτές 902 γρ. μεγαλώσαμε!!!Αλλα πρέπει να έλλατώσω το αλάτι επειγόντως!!!

πω πω πω!! μεγαλωσατε!!!!:P από πότε ειχατε να το δειτε??? εγω εχω να το δω απο τις 15/9! φενοταν διαφορα στον υπερυχο????

το αλατι ε?? προβλημα με την πίεση????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

πω πω πω!! μεγαλωσατε!!!!:P από πότε ειχατε να το δειτε??? εγω εχω να το δω απο τις 15/9! φενοταν διαφορα στον υπερυχο????

το αλατι ε?? προβλημα με την πίεση????

Αναστασάκι μου τελευταια φορα είχαμε παει στις 14/9 και η αληθεια ειναι πως μας ειχε ξεπετάξει!!!

Εχτες όμως τα είδαμε όλα..Θα ξετρελαθείς με την μουριτσα του, το στοματάκι του, τα ματακια, τη μυτούλα έπαθα πλάκα με το ποσο κουκλια είναι χιχι..Και μεγάλο φιανεται καμια σχέση με την προηγούμενη φορα..

Μου πήρε την πίεση και μου βγήκε 13:-?

Μου είπε να ελαττώσω το αλατι γιατι ειμαι στο όριο τωρα τι να πω πολλα γαριδάκια τρώω και μάλλον φταίει αυτο..

Αναστασάκι μου τελευταια φορα είχαμε παει στις 14/9 και η αληθεια ειναι πως μας ειχε ξεπετάξει!!!

Εχτες όμως τα είδαμε όλα..Θα ξετρελαθείς με την μουριτσα του, το στοματάκι του, τα ματακια, τη μυτούλα έπαθα πλάκα με το ποσο κουκλια είναι χιχι..Και μεγάλο φιανεται καμια σχέση με την προηγούμενη φορα..

Μου πήρε την πίεση και μου βγήκε 13:-?

Μου είπε να ελαττώσω το αλατι γιατι ειμαι στο όριο τωρα τι να πω πολλα γαριδάκια τρώω και μάλλον φταίει αυτο..

αχ αλήθεια???? ο κλασικός υπέρυχος είναι ε??? :P:p:p

εγω υποτασικη... τελευταια φορα 7 με 5 καπου εκει... κ μου ειπε να τρωω αλατι... σου μετρησε κ τραχηλο???? :confused::confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ αλήθεια???? ο κλασικός υπέρυχος είναι ε??? :P:p:p

εγω υποτασικη... τελευταια φορα 7 με 5 καπου εκει... κ μου ειπε να τρωω αλατι... σου μετρησε κ τραχηλο???? :confused::confused:

Καλύτερα χαμηλή παρά υψηλή πάντως να το ξέρεις μην σε αγχώνει αυτό απλως όπως ειπε να τρως λίγο αλατάκι..

Όχι τράχηλο μονο στην β επιπέδου μου μέτρησε!

Διαφημίσεις

Καλύτερα χαμηλή παρά υψηλή πάντως να το ξέρεις μην σε αγχώνει αυτό απλως όπως ειπε να τρως λίγο αλατάκι..

Όχι τράχηλο μονο στην β επιπέδου μου μέτρησε!

ναι σιγουρα ειναι καλυτερα! εγω θα την ρωτησω αν ειναι οκ ο τραχηλος λόγω των συσπασεων...

τι εκανες με ψωνια? ξεκινησατε??:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι σιγουρα ειναι καλυτερα! εγω θα την ρωτησω αν ειναι οκ ο τραχηλος λόγω των συσπασεων...

Αχ βρε Αναστασάκι με τις συσπάσεις σου! Με όλο το θάρρος κιόλας αφού έχεις συσπάσεις γιατί πας βολτίτσες; Δεν σου είπε να ξεκουράζεσαι και να χαλαρώνεις; Η αδερφή μου που είχε το ίδιο πρόβλημα και στα 2 παιδιά της αυτό της έλεγε ο γιατρός! Να ξεχάσει το έξω και τις βόλτες! Και πάλι συγνώμη που το λέω έτσι αλλά μου κάνει εντύπωση που ενώ έχεις τόσες συσπάσεις δεν ξεκουράζεσαι!

Αχ βρε Αναστασάκι με τις συσπάσεις σου! Με όλο το θάρρος κιόλας αφού έχεις συσπάσεις γιατί πας βολτίτσες; Δεν σου είπε να ξεκουράζεσαι και να χαλαρώνεις; Η αδερφή μου που είχε το ίδιο πρόβλημα και στα 2 παιδιά της αυτό της έλεγε ο γιατρός! Να ξεχάσει το έξω και τις βόλτες! Και πάλι συγνώμη που το λέω έτσι αλλά μου κάνει εντύπωση που ενώ έχεις τόσες συσπάσεις δεν ξεκουράζεσαι!

καλημερα Ιωαννακι! εμενα μου ειπε απλα να μην κουραζομαι και να μην περπαταω πολυ! δεν παω μακρια. και για φαι που παμε ειναι οι ταβερνες στα 30 μετρα απο το σπιτι να φανταστεις... οχι δεν περπαταω πολύ μονο με το αυτοκινητο. τωρα αν μου πει τελειως ξαπλα αυτο θα κανω...(που τις τελευταιες μερες δεν κανω και κατι αλλο...) ουτε δουλεις κανω, ουτε φαι ! τιποτα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Νομίζω πως δεν έχει σχέση ο τράχηλος με τις συσπάσεις αλλα η μήτρα..Στην αρχή κι εγώ είχα συσπάσεις αλλα με το μαγνήσιο που πήρα σταμάτησαν..Ρώτησε την όμως κοριτσάκι μου να είσαι σίγουρη!

Πάντως για τις συσπάσεις καλό κάνει η ξεκούραση..Εμένα ο γιατρός μου έλεγε τότε ξεκούραση και όταν τον έλεγα ότι δεν κουράζομαι μου έλεγε τίποτα δεν θα κάνεις και που σηκώνεσαι ακόμα μου έλεγε μπορεί να κουράζεσαι, ανάλογα τον οργανισμό..Να μην σε αγχώνουνε πάντως απλά να προσέχεις όλα καλά θα πάνε..:P

Όσο για τα ψώνια Αναστασάκι έχω τα πάντα εκτός απο τα έπιπλα και το καρότσι φυσικα χιχι..Περιμένω να τελειώσουμε με το τζάκι που φτιαχνουμε τώρα, να ΄βαψουμε το σπίτι και μετα να τα αγοράσω και τα επιπλάκια του..

Καλημερα κοριτσαρες μου!!!Σας διαβασα στα γρηγορα να δω τα νεα σας!!!Η μπεμπουλα μου και γω ειμαστε παρα πολυ καλα!Πηγαμε σημερα για τις τελευταιες εξετασεις αιματος και λογικα αυριο που θα παω στον γιατρο μου θα μου πει να κανω και το καρδιογραφημμα!Για πειτε νεακια!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...