Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα αναστασακι μου:P:D:tongue:

τι κανετε μανουλα και μπεμπουλης???????

καλημερα ρανιακι μου!!!!!! καλα ειμαστε τρωμε το φρουτακι μας! εσεις τι κανετε?????????? :P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα ρανιακι μου!!!!!! καλα ειμαστε τρωμε το φρουτακι μας! εσεις τι κανετε?????????? :P

καλα κι εμεις....μοιλις φαγαμε το κρουασανακι μας με το γαλατακι μας...μετα παραπονιεμαι γιατι εχω παρει 9 κιλα...χιχιχιχιχιχχιχιχ:confused:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

καλα κι εμεις....μοιλις φαγαμε το κρουασανακι μας με το γαλατακι μας...μετα παραπονιεμαι γιατι εχω παρει 9 κιλα...χιχιχιχιχιχχιχιχ:confused:

και εγω το φρουτακι για αρχη το εφαγα!!!!;););)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα σας!!!!!!!!!!!!!
κου κου κου..................καφεδακι καμιααααααααααα??????

Καλημερα φιλεναδιτσες μου!!!!!!!!!!

Τι κανετε??Εγω για αλλο ενα πρωι στο μαγαζι...καθομαι φυσικα και πολυ αναπαυτικα κιολας!Τι καλα που δεν ειμαι για ενα ακομα πρωι κλεισμενη μεσα!!!!

Τι κανετε εσεις?Αναστασακι μου τι κανει ο μπεμπουλης?την κανατε τη βολτιτσα σας χθες?Ρανακι μου η μπιζουδενια καλα ??Τι ωραια μπιζουδοψωνια καννατε???ΜΕΓΙΑ ΣΑΣ!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

καλημερουδια σαςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D

τι κανετεεεεεεεε?σας διαβασα στα γρηγοραααααααααααα....χαιρομαι που ειστε καλα!

χθες εβγαλα το βραδυ μονη μου χωρης την μαμα μου κ τα πηγαμε μια χαρα με τον μπεμπακο μου..κ σημερα απο το πρωι ειμαι μονη με τα δυο μου ζουζουνια..ειμαι μια ευτηχησμενη μανουλα ;);)εχω βαλει ενα σωρο πληντυρια απο το πρωι κ δεν εχω καθησει καθολου αλα ειμαι καλα ψυχολογικα κ αυτο παιζει μεγαλοοο ρολοοοο!απολαμβανω καθε στιγμη που περναω με τον μπεμπακο μου κ τον μεγαλο μου φυσικα απλα την περιοστερη προσοχη την παιρνει ο μικροτερος χωρης να αφηνω τον μεγαλο απεξω..κ οσο θηλαζω μηλαω κ στον μεγαλυτερο του δινω φιλακαι να μην νιωθει παραμελημενος..δοξα το θεο ακομα δεν ενιωσα να ζηλευει αντιθετως ειναι πολυ τρυφερος..

πολα φιλακια σε ολες σας...

Αναστασακι μου θα δεις ξανα το ζουζουνακι σου..μην ανχωνεσαι για τι συσπασεις που εχεις ολα καλα θα πανε μεχρι το τελος θα το δεις@τι κανει ο μπεμπακος στην κοιλιτσα?;);)

Ιωαννακι μου καλο ειπιες την πορτοκαλαδιτσα σου καλα εκανες..ο μπεμπακος πιο ησυχος σημερα?:D

Χρυσανθακι μου πλησιαζει η σειρα σου αγαπουλα μου..το συνηδητοπιειεις?;);)

Ρανιουκο μου κ γω ειχα βοηθεια απο τη κουμπαρα μου στο πρωτο κ ειναι μεγαααληη βοηθειααααα!η μπιζουδενια μας τι κανει..πολα χαδακια!

Ματινακι μου που εισαιιιιιιιιιιι,,μου λειψατε ολες πολυυυυυυυυ!

σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυ

Μαρακι μου εισαι καλυτερα τωρα με τους εμετους?

πολα φιλακια στο ποπακη ,γιωτακι ,τζινακι κ σε οσες ξεχναω..πολα φιλακια στα μωρακια σας..;);)

(((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Λενακι μας αγαπημενο τι ομορφα πραματα ειναι αυτα που μας γραφεις!:PΦαινεται η ευτυχια σου τοσο απλα...Να σαι παντα γερη και συ και τα παιδακια σου και τοσο αληθηνα ευτυχισμενη οσο τωρα!!!Οπως το πες...πλησιαζει και για μενα η ωρα που το μικρο μου θαυματακι θα ερθει στον κοσμο!Δεν μπορω να περιγραψω αυτα που αισθανομαι τις τελευταιες μερες..Ισως οταν την δω να βρω λογια...

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

Καλημερα φιλεναδιτσες μου!!!!!!!!!!

Τι κανετε??Εγω για αλλο ενα πρωι στο μαγαζι...καθομαι φυσικα και πολυ αναπαυτικα κιολας!Τι καλα που δεν ειμαι για ενα ακομα πρωι κλεισμενη μεσα!!!!

Τι κανετε εσεις?Αναστασακι μου τι κανει ο μπεμπουλης?την κανατε τη βολτιτσα σας χθες?Ρανακι μου η μπιζουδενια καλα ??Τι ωραια μπιζουδοψωνια καννατε???ΜΕΓΙΑ ΣΑΣ!!!

καλημερα χρυσανθακι μου!!!! βολτιτσα ε??? καλα εκανες!! αρκετα κλεισμανη ησουν μεσα!!!!:D:D:D οχι δεν πηγαμε εχθες βολτιτσα!!! προτιμησα να κατσω μεσα δεν ημουν και πολυ καλα..... αλλα σημερα λεμε να παμε να φαμε εξω!!!:P;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Φιλεναδίτσες τι κάνετε; Εύχομαι να είστε όλες καλά! Εγώ εχθές το βραδάκι είχα κόσμο και σήμερα το πρωί! Ξαφνικά μου ήρθαν όλοι! Πάλι καλά που καταλάβαιναν την κατάστασή μου και φύγανε νωρίς! Τώρα έβαλα να κάνω το ρυζάκι για τη σουπίτσα μου! Ψήνεται και το κοτοπουλάκι μου και μιαμ μιαμ!!! Πεινάωωωω!!!!

Εσείς τι νέα;;;;;

Φιλεναδίτσες τι κάνετε; Εύχομαι να είστε όλες καλά! Εγώ εχθές το βραδάκι είχα κόσμο και σήμερα το πρωί! Ξαφνικά μου ήρθαν όλοι! Πάλι καλά που καταλάβαιναν την κατάστασή μου και φύγανε νωρίς! Τώρα έβαλα να κάνω το ρυζάκι για τη σουπίτσα μου! Ψήνεται και το κοτοπουλάκι μου και μιαμ μιαμ!!! Πεινάωωωω!!!!

Εσείς τι νέα;;;;;

καλα ειμαστε Ιωαννακι μου! ειχες κοσμο ε? ε καπου καπου καλο ειναι και αυτο!!;);) καλη ορεξη!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

που ειστε κοριτσακια μου???????????? εμεις πηγαμα για ψαρακι εξω και μόλις γυρισαμε και ξαπλωσα!!

εδω αγαπουλα μου......ημουν κι εγω λιγο ξαπλα γιατι με ποναει η μεση μου!!!!

αλλα δε θα μεινω πολυ γιατι θα ερθουν οι γονεις μου και η αδρφουλα μου....γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!

ωραια περασατε?:P

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

εδω αγαπουλα μου......ημουν κι εγω λιγο ξαπλα γιατι με ποναει η μεση μου!!!!

αλλα δε θα μεινω πολυ γιατι θα ερθουν οι γονεις μου και η αδρφουλα μου....γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!

ωραια περασατε?:P

εκανες τιποτα δουλιτσες κ σου πονεσε ή ετσι απο το βαρος της κοιλιτσας??

τι ωραια που θα ερθουν οιγονεις σου!!!!:P:p:p

καλα ηταν μωρε,εδω κοντα πηγαμε, ξεσκασα λιγο, αλλα παλι ξαπλα!

αυριο εχω κ ραντεβου για να δουμε τι θα μου πει τωρα που αυξηθηκαν κ οι συσπασεις.....:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσαρες μου???????????????? Δεν σας ξεχναω απλα εχω πολλες δουλειες και μιας και εχω βοηθεια απο μαμα και πεθερα τα κανουμε ολα μαζεμενα για να τελειωνουμε και δεν προλαβαινω ουτε να βηξω!

Απο αυριο απογευματακι μαλλον θα ειμαι κομπλε σε ολα οποτε θα μπαινω να τα λεμε...να μου πειτε και τα νεα γιατι εχω χασει επεισοδια!!!!!!!!

Σας αγαπωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλακιααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καληνυχτααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

581926bya8hcupeb.gifempty.gif

Καλημέρα φιλεναδίτσες και καλή εβδομάδα! Τι κάνετε; Εγώ πολύ πρωινή σήμερα από τις 5.30 είμαι ξύπνια αλλά δεν με πειράζει καθόλου! Με ξύπνησε το αγοράκι μου με κλωτσίτσες! Χιχιχιχιχιχ!!!! Από εχθές το βράδυ ξεκίνησε το χορό αλλά μάλλον θα του άρεσε και το πήρε μέχρι το πρωί! Τελικά όσο περνάει ο καιρός δυναμώνουν οι κλωτσιές του! :P:p:p:p:p:p:p

Αναστασάκι μου πας γιατρό σήμερα να δεις το καμάρι σου; ΤΥΧΕΡΟΥΛΑΑΑΑΑ!!!!!!

Τα άλλα κοριτσάκι τι κάνετε;

καλημερα και από εμένα!!!!! εγω ξυπνησα 7.00!:D

Ιωαννάκι δυναμώνουν ε??? δεν ειναι τελεια??? κ εγω οσο περναει ο καιρος το νιωθω πιο εντονα! ναι σήμερα θα παω να δω το μπεμπουλίνι μου!! αλλά εχω λίγο άγχος για το τι θα κανουμε με τις συσπασεις!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ματινακι!! κανε τις δουλίτσες σου κοριτσαρα μου κ εμεις εδω ειμαστε! ετοιμασε τα ολαααα για τον πριγκιπα!!!!!!;);)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...