Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

Το καλύτερο με ρώτησε η μικρή μου αδελφή μου είναι 24. Της λέω «έκανα εμβρυομεταφορα». Με ρωτάει «τι μετέφερες;» Της απαντάω «Έμβρυα!» και με αποτελείωσε ρωτώντας «που τα πήγες;» Της λέω «Βόλτα να πάρουν τον αέρα τους» 😂😂

Ενταξει μπορώ να πω πως γέλασα. Αλλα πέρα από την πλάκα τώρα όντως δύσκολα θα μπει κάποιος στη θέση μου. Η μητέρα μου έκανε 4 παιδιά, έμενε έγκυος για πλάκα. Οταν της τα εξηγώ καμία φορά με κοιτάει σαν εξωγήινο. Το χειρότερο είναι όταν έρχονται και μου λένε «η τάδε έμεινε έγκυος στα 45, εσύ στα 33 αποκλείεται να μη μπορείς». Ε εκεί βγαίνω από τα ρούχα μου.

3 ώρες πρίν, Rozi92 είπε:

Κορίτσια εύχομαι να έχουμε καλά Χριστούγεννα πάντα με υγεία! Υπομονή και κουράγιο....όσες βρίσκονται στο δικό τους πένθος κι όσες ζουν με αγωνία αυτές τις γιορτινές μέρες με χοριακες και αναμονή υπερήχων...

Είμαι εν αναμονή, Αύριο 4η χοριακη και τρέμη η ψυχή μου....1η 74 2η 135 και 3η(μετά απο 4μερες) σε άλλο εργαστήριο 344,7🤷‍♀️ .... πάω να σκάσω...αύριο παραμονή θα πρέπει να δούμε αν διπλασιαζεται περίπου....και τη Παρασκευή 1ο υπερηχο να δούμε τι γίνεται...ευχομαι μόνο να κάνουμε Χριστούγεννα...

Κουράγιο κορίτσια και σύντομα οι αγκαλιές να γεμίσουν με αυτό που λαχταρατε 🩷

Κορίτσι μου υπομονή ως αύριο ! Είμαι σίγουρη όλα θα είναι καλά. Λογικό να έχεις μια μικρή ανησυχία αλλά μείνε στη θετική σκέψη και θα δεις αύριο θα έχεις καλά αποτελέσματα. Τη θετική μας ενέργεια και μια αγκαλιά.❤️

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Ματινάκι μου σε πρόλαβα;;;

Βγήκα γιατί είχα δουλίτσα!!!!

Ευτυχώς καλύτερα τα πράγματα γα την ανηψούλα σας!!!!! γερά μωράκια εγκυούλια μου, μεγαλύτερη ευχή δεν υπάρχει!!!!

Ελα σοφακι μου ξαναμπηκα....τελικα δεν τσιμπησα τιποτα γιατι θυμηθηκα οτι ειχα απλωμα και πλυντηριο να βαλω και με κατι τηλεφωνηματα κτλ τωρα θα παω να φτιαξω ενα τοστακι και μετα απο κανα 2ωρο θα φαω την σουπιτσα μου που εμεινε απο χθες...καλα μιλαμε χθες εφαγα μια πιαταρα σουπα και κοτοπουλο μαζι και μετα απο μιση ωρα παλι πεινουσα....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου όμορφα τι κάνετε????

Σοφάκι μου χρόνια σας πολλά κουκλα μου, να τα χιλιάσετε αγάπη μου, σας εύχομαι να είστε για πάντα μαζί και ευτυχισμένοιμε πολλά πολλά παιδάκια και μετά απο χρόνια μ εγγονάκια και δισεγγονάκια:tongue:

Θα σας πω σε λίγες μέρες κοριτσάκια μου για μένα :P:p

Βάλτε με ερωτηματικά!!!!!

Φιλάκια σε όλες και στις κοιλίτσες σας

Σμουατςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Σοφάκι μου χρόνια σας πολλά κουκλα μου, να τα χιλιάσετε αγάπη μου, σας εύχομαι να είστε για πάντα μαζί και ευτυχισμένοιμε πολλά πολλά παιδάκια και μετά απο χρόνια μ εγγονάκια και δισεγγονάκια:tongue:

Γεια σου μαρακι μου τι κανεις????? Περιμενουμε να μας πεις ενταξει?

Φιλακια πολλα!!!!

Ματινάκι μου σε πρόλαβα;;;

Βγήκα γιατί είχα δουλίτσα!!!!

Ευτυχώς καλύτερα τα πράγματα γα την ανηψούλα σας!!!!! γερά μωράκια εγκυούλια μου, μεγαλύτερη ευχή δεν υπάρχει!!!!

Λενιώ μου σ' ευχαριστώ καρδούλα μου!!!!! με το καλό ο ζούζουνος σου!!!! να είστε γεροί και να τα καμαρώνετε!!!! Πολλά χρόνια και εσείς!!! αχ!!! λες επέτειο και γενεθλιάκια μαζί;;; σουπερ θα είναι...η ΠΗΤ σου τέλος Σεπτέμβρη είναι;;;;;

Πως είσαι;;;;;

ευχαρηστω πολυυυυυυυ Σοφακη μουυυυυ καλοοοοοοοο!!η πητ ειναι αρχες οκτωμβρη 8-9 καπου εκει βγαινει πανω κατω!αλλα με την καισαρικη μου ειπε τελη σεπτεμβρη θα γινει οποτε μπορει να πεσουμε πανω στην επετειο μας!:tongue::D:Dκαλα ειμαι καρδουλα μου..σημερα αισθανθηκα τον ζουζουνο μου κ ηρεμισα!πρεπει να παρω κ τα αποτελεσμαατα των εξετασεων μου αυτη τη βδομαδα αλα δεν ξερω πως θα βολεψει να παω..μωλης τα παρω θα τα δειξει ο αντρας μου στην γιατρο κ θα μου γραψειιι αν χρειαζομαι κατι!ανυπομονω να το ξαναδουμε το ζουζουνι μας!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Λενιω μου τι κανεις???? Ευχαριστουμε για την μπουμπου! Τελικα την βαλανε θερμοκοιτιδα γιατι ειναι και αυτη πολυ μικρουλα και για να μην χασει γραμμαρια και χρειαστει να μεινει παραπανω θα την ταισουν εκει για κανα 2-3 μερες και οταν ειναι να φυγουν θα την παρουν μαζι....δεν θα χρειαστει να μεινει παραπανω το μωρο! Παλι καλα! Η συνυφαδα μου δεν την εχει δει ακομα αυριο θα κατεβει να την δει....δεν μπορει να παει γιατι εχει καθετηρα και ορο οποτε αυριο που θα τα βγαλει και τα 2 θα μπορεσει να παει....

Εγω καλα ειμαι απλα εχω ατονια και πεινα μαζι....αυριο παμε για την αυχενικη λενιω μου οχι μεθαυριο....πρωτα ο Θεος οταν γυρισουμε θα μπω να σας πω τα νεα! Ευχομαι να ειναι καλα!

τελικα μπηκε Ματινακι μου!το καλο ειναι οτι θα την παρουν μωλης βγουν με το καλο αλλα φανταζομαι ποσο δυσκολο ειναι για την μανουλα να μην μπορει να το κρατησει αγκαλια!:(:(καισαρικη εκανε?

αυριο Ματινακι μου τα μπερδεψα!με το καλο αγαπουλα μου!να δειτε το αγγελουδακι σας να κανει κολοτουμπες!ανυπομονουμε για τα νεακια σου!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

εγινε Μαρακι μου!μακαρι να μας εχεις ευχαρηστα γλυκουλα μου!;);)

φιλακια πολλααααα!:P

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

1.ria...!!!.......................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula....................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα...........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 09/06/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

4.gina_cfu....................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/06/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

5.Katerina_s.................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/06/2011) 'ΜΠΕΜΠΑ'

6.ZOUZOUNIARA...........ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/08/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

7.Popi..........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 10/09/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

8.Victwria.....................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 03/09/2011)?????????

9.ελενη-25...................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

10.elerinaa...................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

11.mp1979womam.......ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18/11/2011)????????

12.roulaa.....................EΓΚΥΟΣ!(?)

13.matina25................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

14.sophaki1.....................24/05/2011

15.nena1984...................26/05/2011

16.RANIA80...................ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΛΙ!!!!

17.maril13.......................???????????????

eyxomai να ειναι καλα το ελερινακιιιιι!κ το ρουλακιιιιιιιι!μακαρι να μπουν συντομαααααα!:(:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα ολη μερααααααααα!!!!!!!

τι κανετε φιλεναδουλες?

αλλη μια μερα δουλειας ξεκιναει!!!!!αμαν να τελειωσουν οι δηλωσεις γιατι εχω πηξει στους συνταξιουχους και στις αποδειξεις!!!!!!!!!!!ξουτ ξουτ!!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερα ολη μερααααααααα!!!!!!!

τι κανετε φιλεναδουλες?

αλλη μια μερα δουλειας ξεκιναει!!!!!αμαν να τελειωσουν οι δηλωσεις γιατι εχω πηξει στους συνταξιουχους και στις αποδειξεις!!!!!!!!!!!ξουτ ξουτ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ Ποπακη μου?σε ζαλισαν ε!αχ αντε να τελειωνουν να εισαι πιο χαλαρη κ ηρεμη!;)

εμενα ποπακη μου αλη μια μερα με χαλια διαθεση ξεκιναει ..χχθες παλι ξυπνησε ο μικρος μαλον τον ενοχλουσε η μυτη του γιατι συνεχεια φτερνιζεται απο χθες εχει αλεργικη ρινιτιδα..κατι τετιο περσι ειχαμε παρει κ αντιβιωση αλλα φετςο εχει φτερνισμα κ μυξα..εδω κ μερες δνε κοιμαμα ι καλα ττα εχω δει ολα λες κ εχω ενα μικρο νινι στο σπιτι κ τωρα λεω βρηκε τρα που δεν μπορω ..εχω κατι νευρα κ σημερα..κ το πρωι με γκρινια ξυπνησε κ ηθελε να σηκωθω να μην ξαπλωνω μου σπασε τα νευρα κ ετσι σηκωθηκα!συν οτι δεν θελει ναφαει κ τιποτα αχ θεουλη μου κανω υπομονη αλα δεν αντεχω αλο θελω μια μερα ρεποοοο!αυτη τη στιγμη ηρθε κ κολισ επανω μου κ μου λεει θελω να κανω πανω σου αγκαλιτσα..ο σκατουλης επειδη τον μαλωσα ερχεται τωρα κ με καλο πιανει!:tongue:αυτααααα τα δικα μου τ α ωραιααααα!να δουμε ποσο ακομα θα συνεχιστει αυτο οσο δνε ξνευχτουσα μαζι του οταν ηταν βρεφος τωρα μου τα κανει ολα..ποτε δεν ξενηχτησαμε μαζι του!τωρα που εμεινα εγκυος τα θυμηθηκε ολα!αχ τελος παντων μετα εχω κ τυψεις οπως τωρα δηλαδη αλλα η υπομονη μου εξαντλειται!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

σοφακι προσπαθησα χθες να σου ευχηθω αλλα μπα το καλο μ το ιντερνετ δε μ'αφησε να δημοσιευσω μνμ:mad: χρονια πολλα να τα χιλιασετε να ειστε ευτυχισμενοι κ αγαπημενοι κ σας ευχομαι φυσικα τι αλλο?ενα μωρακι!:P

ματινακι να σας ζησει η ανηψουλα με το καλο να πανε σπιτακι μανουλα κ μπεμπουλα!καλα αποτελεσματα να εχεις σημερα!

μαρακι ευχομαι κ γω να εχεις ευχαριστα!

αχ ελενακι σε ταλαιπωρει ο μικρουλης που ειναι εξω απο την κοιλια! μηπως αρχισε τις ζηλιτσες κ σε θελει ολη δικια τ?:rolleyes:

φιλακια σε ολες ελπιζω να ειστε ολες καλα!

α ωραια ηρθε το μνμ!:D να συνεχισω λοιπον-δεν εγραψα τα νεα μ γτ μπορει να τα εγραφα τζαμπα....

πηγαμε τη δευτερα το βραδυ στο γιατρο ειδαμε το μωρακι μας κ την καρδουλα τ να αναβοσβηνει στον υπερυχο! λιγο την ακουσαμε γτ ειναι πολυ μικρουλι κ θα ξαναπαμε τη δευτερα! ολα καλα μας ειπε κ μας εδωσε ΠΗΤ 26 δεκεμβριου!:P

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ Ποπακη μου?σε ζαλισαν ε!αχ αντε να τελειωνουν να εισαι πιο χαλαρη κ ηρεμη!;)

εμενα ποπακη μου αλη μια μερα με χαλια διαθεση ξεκιναει ..χχθες παλι ξυπνησε ο μικρος μαλον τον ενοχλουσε η μυτη του γιατι συνεχεια φτερνιζεται απο χθες εχει αλεργικη ρινιτιδα..κατι τετιο περσι ειχαμε παρει κ αντιβιωση αλλα φετςο εχει φτερνισμα κ μυξα..εδω κ μερες δνε κοιμαμα ι καλα ττα εχω δει ολα λες κ εχω ενα μικρο νινι στο σπιτι κ τωρα λεω βρηκε τρα που δεν μπορω ..εχω κατι νευρα κ σημερα..κ το πρωι με γκρινια ξυπνησε κ ηθελε να σηκωθω να μην ξαπλωνω μου σπασε τα νευρα κ ετσι σηκωθηκα!συν οτι δεν θελει ναφαει κ τιποτα αχ θεουλη μου κανω υπομονη αλα δεν αντεχω αλο θελω μια μερα ρεποοοο!αυτη τη στιγμη ηρθε κ κολισ επανω μου κ μου λεει θελω να κανω πανω σου αγκαλιτσα..ο σκατουλης επειδη τον μαλωσα ερχεται τωρα κ με καλο πιανει!:tongue:αυτααααα τα δικα μου τ α ωραιααααα!να δουμε ποσο ακομα θα συνεχιστει αυτο οσο δνε ξνευχτουσα μαζι του οταν ηταν βρεφος τωρα μου τα κανει ολα..ποτε δεν ξενηχτησαμε μαζι του!τωρα που εμεινα εγκυος τα θυμηθηκε ολα!αχ τελος παντων μετα εχω κ τυψεις οπως τωρα δηλαδη αλλα η υπομονη μου εξαντλειται!:rolleyes:

λενακι μου γλυκο, τι τραβας κι εσυ!!!!!!γιατι να παιδευεσαι ετσι!!!!!!!και η μανουλιτσα σου δουλευει να αφηνες λιγο τον μικρουλη για να ηρεμουσες κι εσυ??!!!!!!!!υπομονη κοριτσακι μου, τι τον εχει πιασει τωρα και σε ξυπναει......:rolleyes:ουφ.....((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

α ωραια ηρθε το μνμ!:D να συνεχισω λοιπον-δεν εγραψα τα νεα μ γτ μπορει να τα εγραφα τζαμπα....

πηγαμε τη δευτερα το βραδυ στο γιατρο ειδαμε το μωρακι μας κ την καρδουλα τ να αναβοσβηνει στον υπερυχο! λιγο την ακουσαμε γτ ειναι πολυ μικρουλι κ θα ξαναπαμε τη δευτερα! ολα καλα μας ειπε κ μας εδωσε ΠΗΤ 26 δεκεμβριου!:P

ματινακι μου τι ωραια νεα!!!!!!!!!!το μωρακι σας το γλυκο!!!!!!!!!!!!!χριστουγεννιατικο δωρακι λοιπον!!!!!!!!!!τελεια, με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ματινακι μου τι ωραια νεα!!!!!!!!!!το μωρακι σας το γλυκο!!!!!!!!!!!!!χριστουγεννιατικο δωρακι λοιπον!!!!!!!!!!τελεια, με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

ναι ποπακι μ! πασχα το μαθαμε χριστουγεννα περιπου θα το δουμε!:D

τι κανεις εσυ ποπακι?βλεπω πηζεις στη δουλεια:-( αργεις να παρεις αδεια?η τουλαχιστον να σε βοηθανε να ξεκουραζεσαι κ λιγακι! το κοριτσακι σ καλα?δινει κλωτσιτσες καλες?:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...