Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα φιλεναδίτσες! Τι κάνετε; Χορούς και γυμναστικές διαβάζω πρωί πρωί! Μάλλον ο δικός μου βαριέται γιατί μέχρι στιγμής λίγα πράγματα κάνει!:(:(:(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα ειναι!! πριν σηκωθω κλωτσουτσε! τωρα που εφαγα τσουρεκακι τιποτα! μαλλον δεν θα του αρεσε ! χιχιχιιχιχι εμενα παντως μου ερεσε γιατι το εκανε η μανουλα μου!;)

Μιλησες για μανουλα και λεω ας παρω και γω τη δικια μου!!!μιλησαμε λιγακι..Σημερα παλι εχει βολτα το προγραμμα αλλα δεν ξερω ακριβως ποτε!Εσυ τι θα κανεις?

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Καλημέρα φιλεναδίτσες! Τι κάνετε; Χορούς και γυμναστικές διαβάζω πρωί πρωί! Μάλλον ο δικός μου βαριέται γιατί μέχρι στιγμής λίγα πράγματα κάνει!:(:(:(

Καλημερα Ιωαννακι!Νομιζω τα ζουζουνια μας ειναι με τις ωρες τους!!!Εμανα τη δικια μου την πιανει το πρωι και μετα κατα τις 8 το βραδακι!Τι κανεις?

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Αχ κοριτσια ειπα βραδακι και θυμηθηκα!Σημερα 8 με 9 πιο εντονα αλλα και πιο μετα εχει βροχη αστερων!!!!Αν βρεθητε σε μερος χωρις πολλα πολλα φωτα θα το δειτε!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Καλημερα Ιωαννακι!Νομιζω τα ζουζουνια μας ειναι με τις ωρες τους!!!Εμανα τη δικια μου την πιανει το πρωι και μετα κατα τις 8 το βραδακι!Τι κανεις?

Είμαι πολύ καλά Χρυσανθάκι μου! Μόλις ήπια την πορτοκαλαδίτσα μου μαζί με το σίδηρο και σε λίγο θα ξεκινήσω δουλίτσες μιας κι έχει δροσιά! Το απογευματάκι θα έρθει κι εμένα η μανούλα μου να μου σιδερώσει και αργότερα θα έρθει και η αδερφή μου με τα ανηψάκια μου! Γεμάτη η μέρα σήμερα! Αααααχχχ εγώ τώρα έχω γιατρό στις 21 Οκτώβρη και μου φαίνεται πως δεν περνάνε οι μέρες! Φαντάσου για τη β' επιπέδου που είναι στις 2/11!!! ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Διαφημίσεις

Είμαι πολύ καλά Χρυσανθάκι μου! Μόλις ήπια την πορτοκαλαδίτσα μου μαζί με το σίδηρο και σε λίγο θα ξεκινήσω δουλίτσες μιας κι έχει δροσιά! Το απογευματάκι θα έρθει κι εμένα η μανούλα μου να μου σιδερώσει και αργότερα θα έρθει και η αδερφή μου με τα ανηψάκια μου! Γεμάτη η μέρα σήμερα! Αααααχχχ εγώ τώρα έχω γιατρό στις 21 Οκτώβρη και μου φαίνεται πως δεν περνάνε οι μέρες! Φαντάσου για τη β' επιπέδου που είναι στις 2/11!!! ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Οντως! το ΣΚ περναει πιο γρηγορα συνηθως!!:DΣου φαινεται μερικες φορες τοοοοοοοσο μεγαλο διαστημα ενα για τους αλλους μικρο!Ετσι εβγαλα ολη την εγκυμωσυνη μου!!χαχαχα!Ολο ανυπομωνουσα!Και ακομα ανυπομωνω φυσικα!!Το κολπο για μενα ηταν να κοιταω πισω!και να διαπιστωνω οτι τελικα γρηγορα περασε ο καιρος!!!:P:p

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Μιλησες για μανουλα και λεω ας παρω και γω τη δικια μου!!!μιλησαμε λιγακι..Σημερα παλι εχει βολτα το προγραμμα αλλα δεν ξερω ακριβως ποτε!Εσυ τι θα κανεις?

θα κατσω ολη μερα στα αυγα μου, και το βαδακι αν ειμαι καλα λέω να παμε για ενα ποτακι (εγω σοδα) εξω με τον αντρούλη μου! να πετυχουμε και τα πεφταστερια!!!!!!!!!!:D:D:D μακαρι να ειμαι καλυτερα!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

θα κατσω ολη μερα στα αυγα μου, και το βαδακι αν ειμαι καλα λέω να παμε για ενα ποτακι (εγω σοδα) εξω με τον αντρούλη μου! να πετυχουμε και τα πεφταστερια!!!!!!!!!!:D:D:D μακαρι να ειμαι καλυτερα!!!!!!!

Κατσε φρονιμη:!::!::!: και μια χαρα θα εισαι θα δεις!!!;)

Και κανα κρασακι ή σαμπανια μπορεις να πιεις παντως!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Οντως! το ΣΚ περναει πιο γρηγορα συνηθως!!:DΣου φαινεται μερικες φορες τοοοοοοοσο μεγαλο διαστημα ενα για τους αλλους μικρο!Ετσι εβγαλα ολη την εγκυμωσυνη μου!!χαχαχα!Ολο ανυπομωνουσα!Και ακομα ανυπομωνω φυσικα!!Το κολπο για μενα ηταν να κοιταω πισω!και να διαπιστωνω οτι τελικα γρηγορα περασε ο καιρος!!!:P:p

αχ και εγω αυτο κανω! μολις ερχεται σ-κ λέω πάει περασε αλλη μια εβδομαδα!!!!χιχιχιχιιχι πριν που μιλουσα στο τηλ με μια φιλη, μου ειπε πως μπορει η γιατρος μου να μου πει να κανω τις ενεσεις κορτιζονης καλου κακου για τα πνευμονια, εξαιτιας του θεματος που εχω με τις συσπασεις.... αυτη γεννησε στις 33 εβδομαδες και δεν ειχε προλαβει να κανει τις ενεσεις, και πιο πριν δεν μπορουσε γιατι ειχε προβλημα με το ζαχαρο και η κορτιζονη το ανεβαζει κι αλλο!! αλλα το μωρακι μπηκε στην θερμοκιτιδα και τωρα ειναι σουπερ!!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Κατσε φρονιμη:!::!::!: και μια χαρα θα εισαι θα δεις!!!;)

Και κανα κρασακι ή σαμπανια μπορεις να πιεις παντως!

αληθεια κανει να πιω λίγο κοκκινο κρασι? δεν εχω πιει...:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ και εγω αυτο κανω! μολις ερχεται σ-κ λέω πάει περασε αλλη μια εβδομαδα!!!!χιχιχιχιιχι πριν που μιλουσα στο τηλ με μια φιλη, μου ειπε πως μπορει η γιατρος μου να μου πει να κανω τις ενεσεις κορτιζονης καλου κακου για τα πνευμονια, εξαιτιας του θεματος που εχω με τις συσπασεις.... αυτη γεννησε στις 33 εβδομαδες και δεν ειχε προλαβει να κανει τις ενεσεις, και πιο πριν δεν μπορουσε γιατι ειχε προβλημα με το ζαχαρο και η κορτιζονη το ανεβαζει κι αλλο!! αλλα το μωρακι μπηκε στην θερμοκιτιδα και τωρα ειναι σουπερ!!!:D

Μια χαρα ειναι πια και τα προωρα δεν εχουν αναγκη αυτα!!!αλλα εσυ δε χρειαζεται να σκεφτεσαι τετοια!Ολα καλα θα ειναι με σενα θα δεις :!: θα ειναι τελειομηνος βρε ο μπεμπουλης!!!;):D

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

αληθεια κανει να πιω λίγο κοκκινο κρασι? δεν εχω πιει...:rolleyes::rolleyes:

Για το κοκκινο δεν ξερω σιγουρα αλλα το ασπρο και ακομα καλυτερα ο αφρωδης οινος ενα ποτηρακι ειναι οκ!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Μια χαρα ειναι πια και τα προωρα δεν εχουν αναγκη αυτα!!!αλλα εσυ δε χρειαζεται να σκεφτεσαι τετοια!Ολα καλα θα ειναι με σενα θα δεις :!: θα ειναι τελειομηνος βρε ο μπεμπουλης!!!;):D

φυλαγε τα ρουχα σου......:rolleyes::rolleyes::rolleyes: αν δεν ειχα θεμα ουτε που θα το σκευτομουν!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερουδια σαςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D

τι κανετεεεεεεεε?σας διαβασα στα γρηγοραααααααααααα....χαιρομαι που ειστε καλα!

χθες εβγαλα το βραδυ μονη μου χωρης την μαμα μου κ τα πηγαμε μια χαρα με τον μπεμπακο μου..κ σημερα απο το πρωι ειμαι μονη με τα δυο μου ζουζουνια..ειμαι μια ευτηχησμενη μανουλα ;);)εχω βαλει ενα σωρο πληντυρια απο το πρωι κ δεν εχω καθησει καθολου αλα ειμαι καλα ψυχολογικα κ αυτο παιζει μεγαλοοο ρολοοοο!απολαμβανω καθε στιγμη που περναω με τον μπεμπακο μου κ τον μεγαλο μου φυσικα απλα την περιοστερη προσοχη την παιρνει ο μικροτερος χωρης να αφηνω τον μεγαλο απεξω..κ οσο θηλαζω μηλαω κ στον μεγαλυτερο του δινω φιλακαι να μην νιωθει παραμελημενος..δοξα το θεο ακομα δεν ενιωσα να ζηλευει αντιθετως ειναι πολυ τρυφερος..

πολα φιλακια σε ολες σας...

Αναστασακι μου θα δεις ξανα το ζουζουνακι σου..μην ανχωνεσαι για τι συσπασεις που εχεις ολα καλα θα πανε μεχρι το τελος θα το δεις@τι κανει ο μπεμπακος στην κοιλιτσα?;);)

Ιωαννακι μου καλο ειπιες την πορτοκαλαδιτσα σου καλα εκανες..ο μπεμπακος πιο ησυχος σημερα?:D

Χρυσανθακι μου πλησιαζει η σειρα σου αγαπουλα μου..το συνηδητοπιειεις?;);)

Ρανιουκο μου κ γω ειχα βοηθεια απο τη κουμπαρα μου στο πρωτο κ ειναι μεγαααληη βοηθειααααα!η μπιζουδενια μας τι κανει..πολα χαδακια!

Ματινακι μου που εισαιιιιιιιιιιι,,μου λειψατε ολες πολυυυυυυυυ!

σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυ

Μαρακι μου εισαι καλυτερα τωρα με τους εμετους?

πολα φιλακια στο ποπακη ,γιωτακι ,τζινακι κ σε οσες ξεχναω..πολα φιλακια στα μωρακια σας..;);)

(((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...