Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

πως ήταν???? λενε οτι ειναι λιγο αηδια!!!!:shock::shock::shock:

για το επιδομα γεννας λεω από το ικα βαση ενσημων, εγω ακόμη κολλάω ενσημα ασχετα που σταματησα απο τη δουλεια. οσο για τον αιματοριτη εγω τελευταια φορα ειχα η 33 ή 31!!!! και δεν θελω καθολου να μου αυξησει το σιδηρο!!!:shock::shock:

΄

Ειναι λίγο βλακεία όντως να έχεις μαζί σου νεράκι να πεις μετα απο αυτη την γλυκαντζούρα γιατι μονο νερό επιτρέπεται..Να τρως κοκκινο κρεατάκι, αν δεν αναγουλιάζεις κανει καλό λένε..:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!

μου λειψατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!

κοριτσακια μου σας περημενει μεγαλη ευτυχεια μονο αυτο σας λεω..κοντευετε ολες σας ..ο θεος κ η παναγια κοντα σας ολα καλα να σας πανε κ να αναρωσετε γρηγορα..αξιζει ο πονος;);)

αυτη τη στιγμη κοιμαται το αγγελουδακι μου..δεν χορταινω να τον κοιταω..η μανουλα μου πηρε τον μεγαλο για ψωνια στο σουπερκ θα ερθουν αργοτερα..εγω με τον μικρουλακο μου σπιτι..σημερα μας χαρησε ενα σωρο χαμογελα..του μηλουσε ο αδερφουλης του κ τον γνωρηζε μαλον απο την κοιλια που του μιλουσε παλια!χθες για κανα δυο ωριτσες γκρινιαζε κ μετα κοιμηθηκε μεχρη της 7 το πρωι το γιαυρι μου!

μωλης μπορεσω θα ξαναμπω..παω ξυπνησε το ζουζουνακι μου!;);)

((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

λενάκιιιιιιιιιιιιιι μουυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!! να του δωσεις πολλες αγκαλιτσες!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαίρομαι που εισαι τοσο ευτυχισμένη!!!!!!!!! αχ παναγια μου όλα καλα!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσακια μου σας περημενει μεγαλη ευτυχεια μονο αυτο σας λεω..κοντευετε ολες σας ..ο θεος κ η παναγια κοντα σας ολα καλα να σας πανε κ να αναρωσετε γρηγορα..αξιζει ο πονος;);)

αυτη τη στιγμη κοιμαται το αγγελουδακι μου..δεν χορταινω να τον κοιταω..η μανουλα μου πηρε τον μεγαλο για ψωνια στο σουπερκ θα ερθουν αργοτερα..εγω με τον μικρουλακο μου σπιτι..σημερα μας χαρησε ενα σωρο χαμογελα..του μηλουσε ο αδερφουλης του κ τον γνωρηζε μαλον απο την κοιλια που του μιλουσε παλια!χθες για κανα δυο ωριτσες γκρινιαζε κ μετα κοιμηθηκε μεχρη της 7 το πρωι το γιαυρι μου!

ΣΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥ ΦΥΣΙΚΑ:P

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

΄

Ειναι λίγο βλακεία όντως να έχεις μαζί σου νεράκι να πεις μετα απο αυτη την γλυκαντζούρα γιατι μονο νερό επιτρέπεται..Να τρως κοκκινο κρεατάκι, αν δεν αναγουλιάζεις κανει καλό λένε..:P

δεν αναγουλιάζω αλλα δεν ειμαι και πολύ fun!!!!;););) ναι πρέπει!!!!

εφοσον ειναι καλα τα αποτελεσματα σου δεν νομιζω να κανεις και αλλη καμπυλη ε????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Λενάκι μου γλυκο..Να πας στο γιαυρί σου και να το γεμίσεις πολλα πολλα φιλάκια στο πωπουδάκο του!!!!:P

Διαφημίσεις

εδω ειμαι!!!!!!!! χαχαχχαχα λιγόψυχη!!!! βολτίτσα ε???????? μπράβο!!!!!! και εγώ θέλω να τελειωσουν αυτες οι δουλειες εδω στο σπιτι, να παω και στη γιατρο και να ξανα παω στο χωριο καμια βδομαδα!!! ετσι θα περναει πιο γρηγορα ο καιρός!!!!!:P:p

και εγω γι'αυτο το θελω ετοιμο απο πιο νωρις!! γιατι μετα ποιος ξερει πως θα ειμαι????[/quote/]

Μια χαρα θα εισαι και μετα!!!Απλα τωρα σιγουρα εισαι πιο ελαφρια!Πιο ευκινητη!Κουραζεσαι πιο δυσκολα αποτι μετα!Μια πολυ αγαπημενη φιλη εδω που εκανε την μπουμπου της τον Ιουλιο και δουλευε μεχρι τελη 6ου μου ελεγα συνεχεια,,,τι καλα που δεν δουλευεις και τα κανεις ολα απο νωρις..και ειχε και παρα πολυ εγκυμωσυνη μεχρι το τελος!Ηκουραση ειναι το μεγαλο θεμα!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

δεν αναγουλιάζω αλλα δεν ειμαι και πολύ fun!!!!;););) ναι πρέπει!!!!

εφοσον ειναι καλα τα αποτελεσματα σου δεν νομιζω να κανεις και αλλη καμπυλη ε????

Έτσι θέλω να πιστευω πως τελειώσαμε με τις εξετάσεις!!

Έτσι θέλω να πιστευω πως τελειώσαμε με τις εξετάσεις!!

νομιζω εχουμε και το ντοπλερ!!

ρε κορίτσια εδω και λίγη ωρα νιωθω ενα βαρος ψηλά στο στομαχι σαν δυσφορια, η γιατρος μου το χε αναφερει οτι καπως ετσι μπορει να νιωθω επειδη ανεβαινει η μητρα και πιεζει προς τα πανω.... εσεις το ειχατε???????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Μια χαρα θα εισαι και μετα!!!Απλα τωρα σιγουρα εισαι πιο ελαφρια!Πιο ευκινητη!Κουραζεσαι πιο δυσκολα αποτι μετα!Μια πολυ αγαπημενη φιλη εδω που εκανε την μπουμπου της τον Ιουλιο και δουλευε μεχρι τελη 6ου μου ελεγα συνεχεια,,,τι καλα που δεν δουλευεις και τα κανεις ολα απο νωρις..και ειχε και παρα πολυ εγκυμωσυνη μεχρι το τελος!Ηκουραση ειναι το μεγαλο θεμα!

οχι οτι θα τα κανω και μόνη μου!! θα εχω βοηθεια! ;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ρε κορίτσια εδω και λίγη ωρα νιωθω ενα βαρος ψηλά στο στομαχι σαν δυσφορια, η γιατρος μου το χε αναφερει οτι καπως ετσι μπορει να νιωθω επειδη ανεβαινει η μητρα και πιεζει προς τα πανω.... εσεις το ειχατε???????

Εμενα ο γιατρός μου νομίζω δεν το κάνει το ντόπλερ αλλα δεν ειμαι και πολύ σίγουρη..Ναι είναι η μήτρα που μεγαλώνει και φυσικά ανεβαίνει!

Διαφημίσεις

Αχ ναι το ειχα και αυτο:rolleyes:...ναι και μενα ετσι μου ειχε πει!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Κοριτσαρες πεινασαααααααααααααα!Παω τσιπμισω!Μιαμ!!

και εγώ πείνασα αλλά αν φάω έτσι όπως νιώθω το στομάχι μου, νομίζω πως δεν θα μπορώ να πάρω αναπνοή!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...