Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

την πέμπτη ναι!! και θα κλεισω μηνα που εχω να το δω!!!!:shock::shock: πρωτη φορά!!! αλλες φορες πηγαινα πιο νωρις! πως αντεξα και εγω δεν ξερω!!!

καμπυλη δεν εκανα ακομα! τωρα που θα παω θα μου δωσει παλι να κανω τις καθιερωμενες εξετασεις και προβλέπω και την καμπύλη....... (τα εχω ελλατωσει παντως τα πολλα γλυκά... εσυ εκανες?

θα την ρωτηω και ποτε πρεπει να κανω τα χαρτια μου για το επιδομα απο το ικα! (αν το δωσουν λεμε τωρα)

Εγώ έκανα την Τρίτη αλλα την μικρή ελπίζω να μην χρειαστεί να κάνω και την μεγάλη γιατι δεν μου έμεινε φλέβα!!!!

Ευτυχώς όλα βγήκαν καλά παρόλο που μόνο γλυκά τρώω..Μόνο ο αιματοκρίτης λίγο με ανησύχησε γιατι στην αρχή είχα 43 και τώρα κατέβηκε στο 38 είναι καλό το αποτέλεσμα αλλα αν σκεφτώ οτι παίρνω και το σίδηρο κατέβηκε 5 μονάδες και μάλλον θα πρέπει να αρχίσω να τρώω κρέας που δεν το μπορω καθόλου...:shock:

Τι επίδομα είναι αυτό που λες για το ικα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα και απο μενα μανουλιτσες!!!!

Αναστασακι μου!Ιωαννακι,Μαρακι...

Σας διαβασα στα γρηγορα!!!

Ναι βρε κοριτσια!!Αυξηση υγρων πολυ!!Μαρακι οντωςκαι γω ολα τα περιεργα τις μερες γυρω απο τηνη αλλαγη του μηνα τα παθαινω ολα τα περιεργα!:rolleyes:

Αχ να σας πω να γελασετε!!ειπα στον αντρα μου σημερα και με πηρε στο μαγαζι (απο δω σας γραφω)ειναι στη παλια πολη του ρεθυμνου.Εχουμε κατα πλασαματα αδω μεταλαγμενα(ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ)και εκει που γραφω ωραια ωραια να σου μια πολυ κοντα μου!!!!!!!:shock::shock::shock::shock:Για ποτε πεταχτικα πανω βγαζοντας μια παρατεταμενη τσιριδα!Στο δευτερολεπτο!Ηκοπελα που εχουμε εδω εξυπιρετουσε κατι γερμανους τουριστες και φωναξε την αλλη απο διπλα να εξοντωσει το προβλημα!Εγω φυσικα μεχρι να γινει αυτο ημουν εξω απο το μαγαζι:lol::lol::lol:Εννοητε οτι αλλοι γελασανε μαζι μου !χιχιχχι:oops:

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Ναι βρε κοριτσια!!Αυξηση υγρων πολυ!!Μαρακι οντωςκαι γω ολα τα περιεργα τις μερες γυρω απο τηνη αλλαγη του μηνα τα παθαινω ολα τα περιεργα!:rolleyes:

Αχ να σας πω να γελασετε!!ειπα στον αντρα μου σημερα και με πηρε στο μαγαζι (απο δω σας γραφω)ειναι στη παλια πολη του ρεθυμνου.Εχουμε κατα πλασαματα αδω μεταλαγμενα(ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ)και εκει που γραφω ωραια ωραια να σου μια πολυ κοντα μου!!!!!!!:shock::shock::shock::shock:Για ποτε πεταχτικα πανω βγαζοντας μια παρατεταμενη τσιριδα!Στο δευτερολεπτο!Ηκοπελα που εχουμε εδω εξυπιρετουσε κατι γερμανους τουριστες και φωναξε την αλλη απο διπλα να εξοντωσει το προβλημα!Εγω φυσικα μεχρι να γινει αυτο ημουν εξω απο το μαγαζι:lol::lol::lol:Εννοητε οτι αλλοι γελασανε μαζι μου !χιχιχχι:oops:

Χαχαχα καλημέρα Χρυσάνθη τι κάνει η μπέμπα???Κι εγώ δεν τα μπορώ καθόλου αυτα τα βρωμερά πλάσματα..Κι εμείς έχουμε στο σπίτι απο καμια που και που και δεν ξέρω πως να τις εξοντώσω ειδικά τα βράδια οταν σηκώνομαι για πιπι φοβάμαι μην πατήσω καμια!!!Αχ κοντεύεις κι εσυ κουκλίτσα μου να πάρεις την κοράκλα σου αγκαλίτσα τι ωραία πόσο θέλω να περάσει ο καιρός να τον πάρω κι εγώ αγκαλίτσα...:P

Λενακι μας!!!!!!Γυρισατε στο σπιτακι σας!!Τι ωραια!!!!!!!Αντε καλο σαραντισμο!ολα να πανε τελεια!Αγκαλιασε.φιλα,μυρισε και για μας ναι????

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Χαχαχα καλημέρα Χρυσάνθη τι κάνει η μπέμπα???Κι εγώ δεν τα μπορώ καθόλου αυτα τα βρωμερά πλάσματα..Κι εμείς έχουμε στο σπίτι απο καμια που και που και δεν ξέρω πως να τις εξοντώσω ειδικά τα βράδια οταν σηκώνομαι για πιπι φοβάμαι μην πατήσω καμια!!!Αχ κοντεύεις κι εσυ κουκλίτσα μου να πάρεις την κοράκλα σου αγκαλίτσα τι ωραία πόσο θέλω να περάσει ο καιρός να τον πάρω κι εγώ αγκαλίτσα...:P

Καλημερα!!Ναι!!ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ!Θα περασει και για σενα ο καιρος γρηγορα!!!;)Καλα ειμαστε η μπουμπου ειναι χαρουμενη που βγηκαμε εξω και δεν εχει σταματησει τον χορο!:PΟ μπεμπουλης μας τι κανει???

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!Ναι!!ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ!Θα περασει και για σενα ο καιρος γρηγορα!!!;)Καλα ειμαστε η μπουμπου ειναι χαρουμενη που βγηκαμε εξω και δεν εχει σταματησει τον χορο!:PΟ μπεμπουλης μας τι κανει???

Καλά είναι παίζει μπάλα ο μπαμπας τον προορίζει για ποδοσφαιριστή χιχι..Χρυσάνθη μου να σε ρωτησω βρε κούκλα μου, τώρα η μπέμπα όταν σε κλωτσάει σε πονάει ??Εμένα όταν με κλωτσάει όχι αλλα όταν μαζεύεται σε ένα σημείο και μου κάνει καρουμπαλάκι νιώθω μερικές φορές ενα πονάκι..:rolleyes: Δηλαδή όσο μεγαλώνει να υποθέσω πως τα χτυπήματα θα συνοδεύοντε κι απο πονάκια???:confused:

την πέμπτη ναι!! και θα κλεισω μηνα που εχω να το δω!!!!:shock::shock: πρωτη φορά!!! αλλες φορες πηγαινα πιο νωρις! πως αντεξα και εγω δεν ξερω!!!

καμπυλη δεν εκανα ακομα! τωρα που θα παω θα μου δωσει παλι να κανω τις καθιερωμενες εξετασεις και προβλέπω και την καμπύλη....... (τα εχω ελλατωσει παντως τα πολλα γλυκά... εσυ εκανες?

θα την ρωτηω και ποτε πρεπει να κανω τα χαρτια μου για το επιδομα απο το ικα! (αν το δωσουν λεμε τωρα)

Την πεμτη ε??Ωραια!Λιγοτερο απο βδομαδα!Αντε μετρα αντιστροφα!Εγω την τριτη θα το δω το αστερακι μου!!!:P:p

Πως εισαι σημερα Αναστασακι μου?Εισαι καλυτερα?Εγω ειμαι της αποψης αν εχεις δωματιο για το παιδι χωρις να μαλωσεις να επιμεινεις λιγακι!Πες οτι το θες πολυ!Οτι δεν θα ξερεις πως θα εισαι μετα !Εσυ εχεις λογο που τα θελεις τα πραγματα ετσι και δεν φανταζομαι να πειραζει τον αντρα σου να ειναι το δωματιο ετοιμο λιγο πιο νωρις!Το ξερεις οτι ευχομαι το καλυτερο !φυλαγε τα ρουχα σου να χεις τα μισα που λεει και ο λαος!ΣΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Καλά είναι παίζει μπάλα ο μπαμπας τον προορίζει για ποδοσφαιριστή χιχι..Χρυσάνθη μου να σε ρωτησω βρε κούκλα μου, τώρα η μπέμπα όταν σε κλωτσάει σε πονάει ??Εμένα όταν με κλωτσάει όχι αλλα όταν μαζεύεται σε ένα σημείο και μου κάνει καρουμπαλάκι νιώθω μερικές φορές ενα πονάκι..:rolleyes: Δηλαδή όσο μεγαλώνει να υποθέσω πως τα χτυπήματα θα συνοδεύοντε κι απο πονάκια???:confused:

Ποναει λεει????Αχ η γλυκια μου η ζουζουνα με εχει σακατεψει!!!χαχαχα!!!Αλλα μαρεσει φυσικα!:P:p:pΜην ανυσηχεις ειναι για να νιωσεις οτι θα γινεις ΜΑΝΟΥΛΑ!!!:P

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Ποναει λεει????Αχ η γλυκια μου η ζουζουνα με εχει σακατεψει!!!χαχαχα!!!Αλλα μαρεσει φυσικα!:P:p:pΜην ανυσηχεις ειναι για να νιωσεις οτι θα γινεις ΜΑΝΟΥΛΑ!!!:P

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

Εγώ έκανα την Τρίτη αλλα την μικρή ελπίζω να μην χρειαστεί να κάνω και την μεγάλη γιατι δεν μου έμεινε φλέβα!!!!

Ευτυχώς όλα βγήκαν καλά παρόλο που μόνο γλυκά τρώω..Μόνο ο αιματοκρίτης λίγο με ανησύχησε γιατι στην αρχή είχα 43 και τώρα κατέβηκε στο 38 είναι καλό το αποτέλεσμα αλλα αν σκεφτώ οτι παίρνω και το σίδηρο κατέβηκε 5 μονάδες και μάλλον θα πρέπει να αρχίσω να τρώω κρέας που δεν το μπορω καθόλου...:shock:

Τι επίδομα είναι αυτό που λες για το ικα?

πως ήταν???? λενε οτι ειναι λιγο αηδια!!!!:shock::shock::shock:

για το επιδομα γεννας λεω από το ικα βαση ενσημων, εγω ακόμη κολλάω ενσημα ασχετα που σταματησα απο τη δουλεια. οσο για τον αιματοριτη εγω τελευταια φορα ειχα η 33 ή 31!!!! και δεν θελω καθολου να μου αυξησει το σιδηρο!!!:shock::shock:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερουδιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!

μου λειψατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!

κοριτσακια μου σας περημενει μεγαλη ευτυχεια μονο αυτο σας λεω..κοντευετε ολες σας ..ο θεος κ η παναγια κοντα σας ολα καλα να σας πανε κ να αναρωσετε γρηγορα..αξιζει ο πονος;);)

αυτη τη στιγμη κοιμαται το αγγελουδακι μου..δεν χορταινω να τον κοιταω..η μανουλα μου πηρε τον μεγαλο για ψωνια στο σουπερκ θα ερθουν αργοτερα..εγω με τον μικρουλακο μου σπιτι..σημερα μας χαρησε ενα σωρο χαμογελα..του μηλουσε ο αδερφουλης του κ τον γνωρηζε μαλον απο την κοιλια που του μιλουσε παλια!χθες για κανα δυο ωριτσες γκρινιαζε κ μετα κοιμηθηκε μεχρη της 7 το πρωι το γιαυρι μου!

μωλης μπορεσω θα ξαναμπω..παω ξυπνησε το ζουζουνακι μου!;);)

((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ψυχήηηηηηηη μου, αγαπούλα μου γλυκιά και πάλι να σου ζήσει! ΌΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ σας η ζωή να είναι τόσο ευτυχισμένη, τόσο γεμάτη πάντα! Μπράβο που το θηλάζεις, όσο για τα πονάκια εσύ το ξέρεις καλύτερα πως θέλουν υπομονή, θα περάσουν!

Αχ βρε Λενάκι μου μας έλειψες πάααααααρααααα πολύ!

αγαπουλα μου γλυκειααααααα σε ευχαρηστω πολυυυυυ!

κ σεις μου λειψατε παρα πολυυυυυυυυυυυ!\

ενα σου λεω να μην ανχωνεσαι για τιποτααααααα..ασε τα κιλα..το μωρακι σου να ειναι καλα κ μωλης το κρατησεις αγκαλια θα τα ξεχασεις ολα..

ακους να μην μου στεναχωρεις τον μπεμπακο..

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

μετα τη γεννα χανεις αμεσως γυρω στα 7 κιλα..εγω τοσα ειμαι μειον τωρα..αλα τοσα εχω!δεν με νοιζει ομως..ολα καλα..παω παωωωωωωω;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

εδω ειμαι!!!!!!!! χαχαχχαχα λιγόψυχη!!!! βολτίτσα ε???????? μπράβο!!!!!! και εγώ θέλω να τελειωσουν αυτες οι δουλειες εδω στο σπιτι, να παω και στη γιατρο και να ξανα παω στο χωριο καμια βδομαδα!!! ετσι θα περναει πιο γρηγορα ο καιρός!!!!!:P:p

και εγω γι'αυτο το θελω ετοιμο απο πιο νωρις!! γιατι μετα ποιος ξερει πως θα ειμαι????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...