Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Sos  γιατί έχω πανικοβληθει. Κύκλος 26 έως 28 ημερών, τελευταία περίοδο 23/12/24, σήμερα 20/1/25 με τιμή χοριακης 2167. Είναι λογικό τέτοια μεγαλη αυξηση;; 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό να έρθει το μωράκι σου ❤️❤️

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Σνιφφφφφφφφφ!!!!:-(:sad::-( πάλι μόνη είμαι!!!!

780920wevc3spomh.gif

Καλημέρα! Πως είσαι σήμερα; Πονάς ακόμη; Ελπίζω όχι! Βρε μην τα βάζεις με τον άντρα σου! Μήπως φοβήθηκε λίγο που πονούσες και σου είπε να έχετε τα πράγματα στις 15 Νοέμβρη; Όντως να μην τα έχεις μέσα στα πόδια σου! Τέλοσπάντων μακάρι να είσαι καλύτερα σήμερα και τα πραγματάκια του μπέμπη όποτε και να τα πάρετε το ίδιο είναι βρε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε???

Τι κάνουνε τα μπεμπεδάκια μασ???

Λενάκι μου όμορφο σου εύχομαι ολόψυχα καρδούλα μου να σου ζήσει και το δεύτερο καμάρι σου πάντα με υγεία ο μπέμπαρος σου!!!

Διάβασα ότι γυρίσατε και σπιτάκι σας και τώρα θα τους έχεις όλη μέρα αγκαλίτσα στην φωλίτσα σας...:P

(((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))

Καλημέρα! Πως είσαι σήμερα; Πονάς ακόμη; Ελπίζω όχι! Βρε μην τα βάζεις με τον άντρα σου! Μήπως φοβήθηκε λίγο που πονούσες και σου είπε να έχετε τα πράγματα στις 15 Νοέμβρη; Όντως να μην τα έχεις μέσα στα πόδια σου! Τέλοσπάντων μακάρι να είσαι καλύτερα σήμερα και τα πραγματάκια του μπέμπη όποτε και να τα πάρετε το ίδιο είναι βρε!

καλημέρα Ιωαννάκι! σήμερα είμαι καλύτερα! ευτυχως!!:) ε καμια φορα και εγω ειμαι υπερβολική! εσυ πως εισαι σημερα???

καλημέρα μαρακι!!! πως είσαι??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα Ιωαννάκι! σήμερα είμαι καλύτερα! ευτυχως!!:) ε καμια φορα και εγω ειμαι υπερβολική! εσυ πως εισαι σημερα???

Καλημέρα..Καλά είμαι μόλις έφαγα το πρωινό μου και τώρα λέω να κάνω καμια δουλίτσα αν δεν με πιάσουνε πονάκια!!!

Εσυ έκανες πολλα ψωνάκια διαβασα ε????Καλορίζικα Αναστασάκι:P

Καλημέρα..Καλά είμαι μόλις έφαγα το πρωινό μου και τώρα λέω να κάνω καμια δουλίτσα αν δεν με πιάσουνε πονάκια!!!

Εσυ έκανες πολλα ψωνάκια διαβασα ε????Καλορίζικα Αναστασάκι:P

ναι έκανα αρκετα!:D σε ευχαριστώ πολύ!!:P με το μαλακό οι δουλίτσες ε!!!!

ρε κορίτσια να σας ρωτησω, εχετε καθόλου "υγρα στην περιοχή???"

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ναι έκανα αρκετα!:D σε ευχαριστώ πολύ!!:P με το μαλακό οι δουλίτσες ε!!!!

ρε κορίτσια να σας ρωτησω, εχετε καθόλου "υγρα στην περιοχή???"

Μην σε αγχώνει αν βλέπεις άυξηση..Είναι φυσιολογικό όσο περνάει ο καιρός αυξάνοντε κι αυτά αρκεί να είναι άχρωμα προς λευκά και φυσικά να μην μυρίζουνε..:rolleyes:

Εγώ ας πούμε όταν περπατάω πολύ έχω περισσότερα δεν ξέρω γιατί αλλα εκέι βλέπω μια αυξηση:shock:

Μην σε αγχώνει αν βλέπεις άυξηση..Είναι φυσιολογικό όσο περνάει ο καιρός αυξάνοντε κι αυτά αρκεί να είναι άχρωμα προς λευκά και φυσικά να μην μυρίζουνε..:rolleyes:

Εγώ ας πούμε όταν περπατάω πολύ έχω περισσότερα δεν ξέρω γιατί αλλα εκέι βλέπω μια αυξηση:shock:

ειναι αοσμα, αλλα π.χ. στο ασπρο εσωρουχο καμια φορα ειναι οχι ακριβως κιτρινα πιο ανοιχτοχρωμμα..:rolleyes:( συγνωμη για την περιγραφη)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ειναι αοσμα, αλλα π.χ. στο ασπρο εσωρουχο καμια φορα ειναι οχι ακριβως κιτρινα πιο ανοιχτοχρωμμα..:rolleyes:( συγνωμη για την περιγραφη)

Είναι φυσιολογικό!!!:P

Κορίτσια εσείς οταν αλλάζετε μήνα έχετε πονάκια σαν περιόδου αλλα πιο ήπια???Εγω μια βδομάδα πριν έχω τέτοια πονάκια κυρίως όταν πάω τουαλέτα κι αυτη η συχνοουρία άλλο πράγμα!!

Σήμερα είμαι καλύτερα ψυχολογικά, μίλησα με το γιατρό εχθές και μου έβαλε φωνή! Δεν θα πεθάνουμε κιόλας για τα κιλά! Μην αγχώνεσαι για τα υγρά όπως είπε και το Μαράκι είναι απόλυτα φυσιολογικό αρκεί να μην μυρίζουνε! Sorry!!!!

Μαράκι εσύ πως είσαι; Τι κάνει το μωράκι μας;

Καλημέρα Ιωαννάκι!!!Καλά είμαστε, χοροπηδάει πάλι καλά που με κλωτσάει συνέχεια και νιώθω ώρες ώρες πως δεν είμαι μόνη μου...:P

Τι σου είναι αυτές οι ορμόνες!!!!Ιωαννάκι μου μην κάθεσαι και στεναχωριέσαι για τα κιλά κουκλίτσα μου, αυτό είναι το λιγότερο όσα και να βάλουμε τα μωράκια μας να είναι γερά και θα τα χάσουμε έχουμε να φάμε περπάτημα στιλάκια θα γίνουμε χιχι!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα Ιωαννάκι!!!Καλά είμαστε, χοροπηδάει πάλι καλά που με κλωτσάει συνέχεια και νιώθω ώρες ώρες πως δεν είμαι μόνη μου...:P

Τι σου είναι αυτές οι ορμόνες!!!!Ιωαννάκι μου μην κάθεσαι και στεναχωριέσαι για τα κιλά κουκλίτσα μου, αυτό είναι το λιγότερο όσα και να βάλουμε τα μωράκια μας να είναι γερά και θα τα χάσουμε έχουμε να φάμε περπάτημα στιλάκια θα γίνουμε χιχι!!!!

Δεν έχεις άδικο σ'αυτό! Μίλησα με το γιατρό μου εχθές με προτροπή του άντρα μου γιατί με έβλεπε χάλια και το ίδιο μου είπε! Αν στερηθείς κάτι και γενικώς αν έχεις χάλια ψυχολογία στο μωρό σου μου είπε θα κάνεις κακό! Οπότε από σήμερα όσα πάνε κι όσα έρθουν! Το μωράκι μου να είναι καλά!

Είναι φυσιολογικό!!!:P

Κορίτσια εσείς οταν αλλάζετε μήνα έχετε πονάκια σαν περιόδου αλλα πιο ήπια???Εγω μια βδομάδα πριν έχω τέτοια πονάκια κυρίως όταν πάω τουαλέτα κι αυτη η συχνοουρία άλλο πράγμα!!

συγνώμη κορίτσια που αργησα να απαντησω μιλουσα στο τηλ!!

την πεμπτη που εχω ραντεβου θα της το ρωτησω και αυτο!!!

εγω που και που εχω πονακια σαν περιοδου αλλα δεν το εχω παρατηρησει! αυτη τη φορα θα το προσεξω!!! για την συχνοουρια δεν το συζητώ!! αστο καλυτερα!!!!!!!!!! ιδιως το βραδυ!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Δεν έχεις άδικο σ'αυτό! Μίλησα με το γιατρό μου εχθές με προτροπή του άντρα μου γιατί με έβλεπε χάλια και το ίδιο μου είπε! Αν στερηθείς κάτι και γενικώς αν έχεις χάλια ψυχολογία στο μωρό σου μου είπε θα κάνεις κακό! Οπότε από σήμερα όσα πάνε κι όσα έρθουν! Το μωράκι μου να είναι καλά!

Έτσι Ιωαννάκι!!!Κι εγώ όποτε στεναχωριέμαι και κλαίω το μικρό μου δεν κάνει καμια κίνηση μόλις κάθομαι και λέω δεν θα στεναχωρώ τον μπέμπη κωλοτούμπες κάνει...Όλα τα καταλαβαίνουνε τα ζουζούνια χιχι..Γι΄αυτο κι εμείς θα γελάμε όσο μπορούμε :tongue:

συγνώμη κορίτσια που αργησα να απαντησω μιλουσα στο τηλ!!

την πεμπτη που εχω ραντεβου θα της το ρωτησω και αυτο!!!

εγω που και που εχω πονακια σαν περιοδου αλλα δεν το εχω παρατηρησει! αυτη τη φορα θα το προσεξω!!! για την συχνοουρια δεν το συζητώ!! αστο καλυτερα!!!!!!!!!! ιδιως το βραδυ!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock:

Την Πέμπτη έχεις??Κι εγώ την Δευτέρα θα τον πάρω τηλ να πάω Τριτη-Τετάρτη πέρασε ένας μήνας μην το καθυστερούμε πολύ ακόμα έχω τόση περιέργεια να δω έφτασε το κιλό το γιαβρί μου??? Καμπύλη έκανες αναστασάκι???

Την Πέμπτη έχεις??Κι εγώ την Δευτέρα θα τον πάρω τηλ να πάω Τριτη-Τετάρτη πέρασε ένας μήνας μην το καθυστερούμε πολύ ακόμα έχω τόση περιέργεια να δω έφτασε το κιλό το γιαβρί μου??? Καμπύλη έκανες αναστασάκι???

την πέμπτη ναι!! και θα κλεισω μηνα που εχω να το δω!!!!:shock::shock: πρωτη φορά!!! αλλες φορες πηγαινα πιο νωρις! πως αντεξα και εγω δεν ξερω!!!

καμπυλη δεν εκανα ακομα! τωρα που θα παω θα μου δωσει παλι να κανω τις καθιερωμενες εξετασεις και προβλέπω και την καμπύλη....... (τα εχω ελλατωσει παντως τα πολλα γλυκά... εσυ εκανες?

θα την ρωτηω και ποτε πρεπει να κανω τα χαρτια μου για το επιδομα απο το ικα! (αν το δωσουν λεμε τωρα)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...