Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Kαλημερα κοριτσακια μου και μπεμπακια! Τι κανετε????

Δεν μπηκα χθες μολις γυρισαμε γιατι ημουν κουρασμενη, φαγαμε και πεσαμε για υπνο!

Τα νεα απο τον καινουριο γιατρο ειναι πολυ καλα....θα σας πω πρωτα για τον μπεμπακο ομως και μετα για τα οικονομικα!

Ο μπεμπακος μου ειναι πολυ καλα, εχει γυρισει παλι στο πλαι ενω ηταν με το κεφαλι κατω....ελπιζω να ξαναγυρισει οταν θα ειναι η ωρα!!!! Ειμαστε 2290kg...μεγαλωσαμε πιο γρηγορα αυτη την φορα..!!!!! Ολα καλα!

Το οικονομικο δοξα τον Θεο πηγε καλα οσο καλα βεβαια μπορει να παει το οικονομικο απο την στιγμη που ειναι δημοσιος ο φορεας και κανονικα δεν θα επρεπε να πληρωθει! Μας ειπε λοιπον οτι τα δικα του ειναι 1200 ευρω +100 ευρω του αναισθησιολογου αν χρειαστει!!!! Τωρα για την μαια αν δεν ζητησω εγω συγκεκριμενη θα ειναι η μαια της βαρδυας και της δινεις αν θες κατι αλλιως αν ζητησεις συγκεκριμενη θα πρεπει να την ρωτησω ποσο παιρνει! Γιατι αν με πιασουν οι πονοι μεσανυχτα δεν ειναι υποχρεωμενη να ερθει η μαια και θα εχω την μαια της συγκεκριμενης βαρδυας!Αυτα! Παντως καμια σχεση με τις τιμες των ιδιωτικων...ουτε καν στα μισα χρηματα δεν θα φτασουμε....κατι ακουγεται ομως μας ειπε ο γιατρος οτι θα διπλασιαστει το κοστος των δωματιων...αλλα και παλι αλλο 150 και αλλο 400!!!!!

Αυτα απο μενα....για πειτε κανενα νεο γιατι δεν εχω προλαβει αν σας διαβασω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερα κοριτσακια μου και μπεμπακια! Τι κανετε????

Δεν μπηκα χθες μολις γυρισαμε γιατι ημουν κουρασμενη, φαγαμε και πεσαμε για υπνο!

Τα νεα απο τον καινουριο γιατρο ειναι πολυ καλα....θα σας πω πρωτα για τον μπεμπακο ομως και μετα για τα οικονομικα!

Ο μπεμπακος μου ειναι πολυ καλα, εχει γυρισει παλι στο πλαι ενω ηταν με το κεφαλι κατω....ελπιζω να ξαναγυρισει οταν θα ειναι η ωρα!!!! Ειμαστε 2290kg...μεγαλωσαμε πιο γρηγορα αυτη την φορα..!!!!! Ολα καλα!

Kαλημερα Ματινακι!!!!Τι ωραια νεα καλε ειναι αυτα!!Μπραβο τον μπεμπουλη μας!!μεγαλωνει!!Γυρισε ε??Θα ξαναγυρισει μωρε!

Εμεις σπιτι! Το αστερακι μου κανει ακομα την πρωινη του γυμναστικη!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Ματινακι μου τωρα ποτε εχεις ξανα ραντεβου?Εγω την τριτη και το πρωηγουμενο ηταν 2 βδομαδες πριν..Δεν πρεπει να μας βλεπουν πιο συχνα τωρα?

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Kαλημερα Ματινακι!!!!Τι ωραια νεα καλε ειναι αυτα!!Μπραβο τον μπεμπουλη μας!!μεγαλωνει!!Γυρισε ε??Θα ξαναγυρισει μωρε!

Εμεις σπιτι! Το αστερακι μου κανει ακομα την πρωινη του γυμναστικη!

Ματινακι μου τωρα ποτε εχεις ξανα ραντεβου?Εγω την τριτη και το πρωηγουμενο ηταν 2 βδομαδες πριν..Δεν πρεπει να μας βλεπουν πιο συχνα τωρα?

Χρυσανθακι μου καλημερα!!!!!! Συγνωμη που καθυστερησα να σου απαντησω αλλα εχω την πεθερα μου εδω και κανουμε μετακομισεις στα ρουχα απο την ντουλαπα του μπεμπη στο αλλο παιδικο για να καθαρισει και να ξεκινησω πλυσιμο των ρουχων και δεν ειδα οτι εγραψες!

Ναι μεγαλωσαμε μωλε....αν και ειμαστε σε φυσιολογικο βαρος οχι απο τα μεγαλα μωρα....καλυτερα να σου πω την αληθεια...να ειμαστε στυλακια!!!! Χαχαχαχαχ.....Ραντεβου εχουμε παλι στις 2 Νοεμβριου...Και γω αυτο ηξερα οτι μπαινοντας στον 8ο και μετα μας βλεπουν πιο συχνα....τωρα τι να πω? Μαλλον δεν θα υπαρχει λογος σοβαρος και γι αυτο μας βαζουν ανα μηνα παλι!

Ξεχασα να πω οτι ενω ο δικος μου γιατρος μου ειπε οτι το ντοπλερ δεν χρειαζεται να το κανω επειδη δεν βλεπει κατι ανησυχητικο, ο καινουριος μου ειπε να το κανω και κακως δεν το καναμε μεχρι τωρα...οχι οτι συντρεχει ιδιαιτερος λογος αλλα φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα! Οποτε μαλλον την τεταρτη θα το ξαναδουμε το ζουζουνακι μας!!! Γιουπι!!!

Χρυσανθακι μου καλημερα!!!!!! Συγνωμη που καθυστερησα να σου απαντησω αλλα εχω την πεθερα μου εδω και κανουμε μετακομισεις στα ρουχα απο την ντουλαπα του μπεμπη στο αλλο παιδικο για να καθαρισει και να ξεκινησω πλυσιμο των ρουχων και δεν ειδα οτι εγραψες!

Ναι μεγαλωσαμε μωλε....αν και ειμαστε σε φυσιολογικο βαρος οχι απο τα μεγαλα μωρα....καλυτερα να σου πω την αληθεια...να ειμαστε στυλακια!!!! Χαχαχαχαχ.....Ραντεβου εχουμε παλι στις 2 Νοεμβριου...Και γω αυτο ηξερα οτι μπαινοντας στον 8ο και μετα μας βλεπουν πιο συχνα....τωρα τι να πω? Μαλλον δεν θα υπαρχει λογος σοβαρος και γι αυτο μας βαζουν ανα μηνα παλι!

Ξεχασα να πω οτι ενω ο δικος μου γιατρος μου ειπε οτι το ντοπλερ δεν χρειαζεται να το κανω επειδη δεν βλεπει κατι ανησυχητικο, ο καινουριος μου ειπε να το κανω και κακως δεν το καναμε μεχρι τωρα...οχι οτι συντρεχει ιδιαιτερος λογος αλλα φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα! Οποτε μαλλον την τεταρτη θα το ξαναδουμε το ζουζουνακι μας!!! Γιουπι!!!

Ετσι!δουλειες με φουντες εχεις τωρα...!Κοντευει ο καιρος!Καλα θα κανεις και θα το κανεις το ντοπλερ και γω απο τον γιατρο μου καταλαβα οτι βλεπουν κατι πολυ συμαντικο!!Τι καλα !θα το ξαναδεις συντομα δηλαδηΤι αγαπημενες μερες αυτες που εχουμε γιατρο!!!!!!:PΚαι μενα η μπουμπουκα μου δεν ειναι απο τα μεγαλα μωρα!μικρουλα ειναι θα ελεγα αλλα ο γιατρος χαιρεται!!!Θα εχουμε ευκολη γεννα λεει!Και γενικα του αρεσουν πιο πολυ τα μεσαια μωρακια τα μικρα..τα μεγαλα δεν του πολυ αρεσουν!!χαχα!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

Παω να βαλω το φαγητο γιατι θα μεινουμε νηστικοι! Θα τα πουμε πιο μετα ελπιζω....εχω και την πεθερα μου και δεν θελω να την αφηνω μονη της...! Οχι οτι εχει προβλημα αλλα εγω δεν νιωθω καλα....

Σας φιλω προς το παρον και θα τα πουμεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παω να βαλω το φαγητο γιατι θα μεινουμε νηστικοι! Θα τα πουμε πιο μετα ελπιζω....εχω και την πεθερα μου και δεν θελω να την αφηνω μονη της...! Οχι οτι εχει προβλημα αλλα εγω δεν νιωθω καλα....

Σας φιλω προς το παρον και θα τα πουμεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλακιαααααααααααα!!!!!!!!

(και καλα κανεις και δεν την αφηνεις μονη!:))

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Ιωαννακι εγω από θέμα κούρασης και μόνο το είπα!!!

Ματινάκι!!! μεγαλωσε το γιαβρακι μας!!!!! μπράβο! ολα καλα!!!:P:p ευχαριστα και τα νεα απο τον γιατρο.!(αν και οπως ειπες να πληρωνεις στο δημοσιο ειναι αλουνου παππα ευαγγελιο που λενε!! αλλα τι να κανεις!) τωρα κανετε ευχαριστες δουλίτσες!!!! τα ρουχαλάκια του μπέμπη!!! τι καλά!!!!!:tongue::tongue::D:D

Χρυσανθακι μου! που εισαι???

εγώ γυρισα πριν καμια ωρα περιπου! δεν αργησα!!!;);) πήγα στα benetton τελικά και πήρα 2 τζιν ΤΕΛΕΙΑ κορίτσια!! και πολύ ανετα! απο μπλουζακια πηρα τα κλασικα τους σε μεγαλυτερο νουμερο και ενα κολάν (και αυτο πολύ ανετο!) με αυτα θα την βγαλω μια χαρα! εχω και φορεματακια χειμωνιατικα!;)

τωρα λιγο ξεκουραζομαι και θα βαλω να γινοντε τα φασολακια μου!!!!:P:p μιαμ μιαμ.

ΑΑΑΑ!! με πήραν τηλ πως τα επιπλα θα είναι είναι ετοιμα τελος του μηνα, και τους ειπα να μου τα φερουν ολα μαζι τα πραγματα..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ιωαννακι εγω από θέμα κούρασης και μόνο το είπα!!!

Ματινάκι!!! μεγαλωσε το γιαβρακι μας!!!!! μπράβο! ολα καλα!!!:P:p ευχαριστα και τα νεα απο τον γιατρο.!(αν και οπως ειπες να πληρωνεις στο δημοσιο ειναι αλουνου παππα ευαγγελιο που λενε!! αλλα τι να κανεις!) τωρα κανετε ευχαριστες δουλίτσες!!!! τα ρουχαλάκια του μπέμπη!!! τι καλά!!!!!:tongue::tongue::D:D

Χρυσανθακι μου! που εισαι???

εγώ γυρισα πριν καμια ωρα περιπου! δεν αργησα!!!;);) πήγα στα benetton τελικά και πήρα 2 τζιν ΤΕΛΕΙΑ κορίτσια!! και πολύ ανετα! απο μπλουζακια πηρα τα κλασικα τους σε μεγαλυτερο νουμερο και ενα κολάν (και αυτο πολύ ανετο!) με αυτα θα την βγαλω μια χαρα! εχω και φορεματακια χειμωνιατικα!;)

τωρα λιγο ξεκουραζομαι και θα βαλω να γινοντε τα φασολακια μου!!!!:P:p μιαμ μιαμ.

ΑΑΑΑ!! με πήραν τηλ πως τα επιπλα θα είναι είναι ετοιμα τελος του μηνα, και τους ειπα να μου τα φερουν ολα μαζι τα πραγματα..

Αγαπούλα μου το ξέρω πως το εννοούσες το θέμα της κούρασης! Αχ μωρέ συγνώμη αν σε στεναχώρησα! Μεγειά σου και τα ρουχαλάκια σου! Μπράβο! Κι εγώ πλέον φοράω από τα καινούρια που είχα πάρει από τα prenatal γιατί τα δικά μου ........... δεν με χωράνε! Χιχιχιχιχιχι!!!! Ο μπεμπάκος μου εχθές και σήμερα είναι ήσυχος!

Εν τω μεταξύ μόλις έφαγα και είμαι έτοιμη για ξάπλα!

Πάντως κι εγώ αναρωτήθηκα για το Λενάκι μας πότε να βγαίνει!

Διαφημίσεις

Αγαπούλα μου το ξέρω πως το εννοούσες το θέμα της κούρασης! Αχ μωρέ συγνώμη αν σε στεναχώρησα! Μεγειά σου και τα ρουχαλάκια σου! Μπράβο! Κι εγώ πλέον φοράω από τα καινούρια που είχα πάρει από τα prenatal γιατί τα δικά μου ........... δεν με χωράνε! Χιχιχιχιχιχι!!!! Ο μπεμπάκος μου εχθές και σήμερα είναι ήσυχος!

Εν τω μεταξύ μόλις έφαγα και είμαι έτοιμη για ξάπλα!

Πάντως κι εγώ αναρωτήθηκα για το Λενάκι μας πότε να βγαίνει!

:Pσε ευχαριστώ!!!!΄αρχίζει και μ'αρεσει πολύ η κοιλίτσα μου!!!!!!:D:D:D

και εμενα σημερα ειναι ησυχος προς το παρον!! αν ξαπλωσα δεν ξερω....;)

τι καλό μαγειρεψες??? (δεν θυμαμαι!!) πιστευω πως σημερα λογικα θα βγει!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

:Pσε ευχαριστώ!!!!΄αρχίζει και μ'αρεσει πολύ η κοιλίτσα μου!!!!!!:D:D:D

και εμενα σημερα ειναι ησυχος προς το παρον!! αν ξαπλωσα δεν ξερω....;)

τι καλό μαγειρεψες??? (δεν θυμαμαι!!) πιστευω πως σημερα λογικα θα βγει!

Αααααχχχχ κι εγώ δεν φαντάζεσαι πόσο την καμαρώνω! Σήμερα μαγείρεψα κολοκυθάκια γεμιστά αυγολέμονο! Νοστιμότατα γίνανε! Τα τελευταία από τον κήπο μας! Του χρόνου τώρα να είμαστε καλά θα φάει και ο μπεμπούλης μας στα φαγητάκια του! Αααααχχχχ πως θα περάσει ο καιρός;;;;;

Αααααχχχχ κι εγώ δεν φαντάζεσαι πόσο την καμαρώνω! Σήμερα μαγείρεψα κολοκυθάκια γεμιστά αυγολέμονο! Νοστιμότατα γίνανε! Τα τελευταία από τον κήπο μας! Του χρόνου τώρα να είμαστε καλά θα φάει και ο μπεμπούλης μας στα φαγητάκια του! Αααααχχχχ πως θα περάσει ο καιρός;;;;;

αχ μου αρεσουν πολύ τα κολοκυθακια αυγολεμονο!!! αλλα δεν τα πετυχαίνω!!!!!!! θα ξαναππροσπαθησω ομως!!! τη δοσολογια τουρυζιου δεν ξερω να υπολογιζω!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: αχ ναι!!! πότε θα περασει ο καιρός!!! ανυπομονω!!!!:tongue: ξερεις τι λέω?? οταν θα αρχισουμε να στολιζουμε το σπιιτι με τα χριστουγεννιατικα, θα περασει πιο γρηγορα ο καιρός!!! αντε να χειμωνιασει!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ μου αρεσουν πολύ τα κολοκυθακια αυγολεμονο!!! αλλα δεν τα πετυχαίνω!!!!!!! θα ξαναππροσπαθησω ομως!!! τη δοσολογια τουρυζιου δεν ξερω να υπολογιζω!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: αχ ναι!!! πότε θα περασει ο καιρός!!! ανυπομονω!!!!:tongue: ξερεις τι λέω?? οταν θα αρχισουμε να στολιζουμε το σπιιτι με τα χριστουγεννιατικα, θα περασει πιο γρηγορα ο καιρός!!! αντε να χειμωνιασει!!

Ναι τότε θα ξεκινάει σιγά σιγά η αντίστροφη μέτρηση! Βασικά ψιλοαγχώνομαι για εκείνο τον καιρό! Με τρομοκρατεί λίγο η γέννα αλλά μετά το ξανασκέφτομαι και λέω τι στο καλό; Τόσες γυναίκες τα κατάφεραν εγώ δεν θα τα καταφέρω; Αλλα για τα Χριστούγεννα ναι ανυπομονώ τόσο πολύ!

Ναι τότε θα ξεκινάει σιγά σιγά η αντίστροφη μέτρηση! Βασικά ψιλοαγχώνομαι για εκείνο τον καιρό! Με τρομοκρατεί λίγο η γέννα αλλά μετά το ξανασκέφτομαι και λέω τι στο καλό; Τόσες γυναίκες τα κατάφεραν εγώ δεν θα τα καταφέρω; Αλλα για τα Χριστούγεννα ναι ανυπομονώ τόσο πολύ!

και εγω πιο πριν μονο τη γεννα σκευτομουν!!!! τωρα ουτε καν τη σκευτομαι!!! λεω οταν ερθει εκεινη η ωρα ολα γινοντε απο μονα τους!!;);)

πότε θα στολίσεις?? αρχες δεκεμβρη?? εγω παντα στολιζω πιο νωρίς!!!:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...