Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα Ιωαννάκι μου! πολύ ερημιά στο καφε μας!:-(:sad:

από τις ορμόνες θα είναι μάλλον!!!! νωρίς νωρίς βάζεις το φαγητάκι σου!! καλά κάνεις! εγώ βαριέμαι!!! :tongue:

εμείς καλά είμαστε! εχθες το βραδυ κουνιόταν ολόκληρη η κοιλιά μου!!!χαχχαχαχα:P:p:p και γελούσαμε!!!!!! ναι! χαρηκα παρα πολύ με τα ψωνια!!! αφου και το πρωι τα σκευτόμουν!!!!! αν ειναι ετοιμα πιο νωρις θα τους πω να μου τα φερουν τελικα δεν θα πω να τα καθυστερησουν!!! να τα βλέπω!!!! και εσυ με το καλό να πας !!! για πότε το σκέυτεσαι??????

πάντως ειχε δικιο το ματινακι!! οσο πιο νωρις τοσο καλυτερα! το καταλαβα εχθες που βλεπαμε τα κρεβατακια και εγω καθομουν γιατι δεν αντεχα, συνεχεια ηθελα να καθομαι! ειναι κουραση.......

Για να είμαι ειλκρινής το κραβατάκι του και την συρταριέρα τα έχω από την αδερφή μου οπότε το μεγάλο κόστος θα το γλιτώσω! Θα γλιτώσω βέβαια και τη χαρά να τα αγοράσω αλλά....... δεν πειράζει! Το βλέπω να πηγαίνω αρχές Δεκεμβρίου να κάνω μία έρευνα αγοράς και θα τα πάρω στα μέσα Γενάρη! Θα κοιτάξω για προίκα μωρού, αποστειρωτές, ενδοεπικοινωνία και όλα τα συναφή! Φυσικά καρότσι ξέρω ποιό θα πάρω!

Δεν θέλω να πάω από τώρα! Περιμένω πρώτα την β' επιπέδου, να φύγει και αυτό το άγχος και θα ξεκινήσω μετά! Μέσα στο Νοέμβρη θα ετοιμάσουμε το δωματιάκι του! Θα το αδειάσουμε από το γραφείο μου, (να δούμε που θα δουλεύω μετά) και θα βάλουμε για αρχή μέσα το κρεβατάκι και τη συρταριέρα! Θα τα έχω να τα κοιτάω βέβαια για λίγο καιρό αλλά δεν πειράζει! Σκέφτομαι να πάρω και μία πολυθρόνα να τη βάλω μέσα στο δωματιάκι του για θηλασμό! Την είδα στο ΙΚΕΑ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για να είμαι ειλκρινής το κραβατάκι του και την συρταριέρα τα έχω από την αδερφή μου οπότε το μεγάλο κόστος θα το γλιτώσω! Θα γλιτώσω βέβαια και τη χαρά να τα αγοράσω αλλά....... δεν πειράζει! Το βλέπω να πηγαίνω αρχές Δεκεμβρίου να κάνω μία έρευνα αγοράς και θα τα πάρω στα μέσα Γενάρη! Θα κοιτάξω για προίκα μωρού, αποστειρωτές, ενδοεπικοινωνία και όλα τα συναφή! Φυσικά καρότσι ξέρω ποιό θα πάρω!

Δεν θέλω να πάω από τώρα! Περιμένω πρώτα την β' επιπέδου, να φύγει και αυτό το άγχος και θα ξεκινήσω μετά! Μέσα στο Νοέμβρη θα ετοιμάσουμε το δωματιάκι του! Θα το αδειάσουμε από το γραφείο μου, (να δούμε που θα δουλεύω μετά) και θα βάλουμε για αρχή μέσα το κρεβατάκι και τη συρταριέρα! Θα τα έχω να τα κοιτάω βέβαια για λίγο καιρό αλλά δεν πειράζει! Σκέφτομαι να πάρω και μία πολυθρόνα να τη βάλω μέσα στο δωματιάκι του για θηλασμό! Την είδα στο ΙΚΕΑ!

με το καλο να το ετοιμασετε το δωματιακι του!!!! ουυυυυυ εχεις τοσα αλλα πραγματα να πας να διαλεξεις!!!!!!! και εγω ειδα μια πολυθρονα που γινεται κρεβατι και σημερα μαλλον θα την παραγγειλω! θυμισε μου ποτε εχεις πητ!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα μανουλιτσες!!!!!!

Αναστασακι μου χορευε ο μπεμπουλακος μας χθες!Αχ τι καλα!!

Ιωαννακι μου και γω ειμααι καπως!Τι να πω..θα περασει ή θα γεννησω και θα περασει μετα!Ποναω σχεδον παντου και νιωθω και μια ζαλαδα :-( και κλαμα βρε παιδι μου ..ευτυχως που ο αντρας μου δε με αποπαιρνει..

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Καλημερα μανουλιτσες!!!!!!

Αναστασακι μου χορευε ο μπεμπουλακος μας χθες!Αχ τι καλα!!

Ιωαννακιμου και γω ειμααι καπως!Τι να πω..θα περασει ή θα γεννησω και θα περασει μετα!Ποναω σχεδον παντου και νιωθω και μια ζαλαδα :-( και κλαμα βρε παιδι μου ..ευτυχως που ο αντρας μου δε με αποπαιρνει..

καλημέρα!!!:P γιατι βρε παιδι μου και εσυ ετσι???? εχεις αγχωθει για τη γεννα ε???? δεν σου εφτανε το αγχος σου τοσο καιρό!! αντε γιατι!!!! δεν σε αποπερνει ο αντρας σου αλλα θα σε αποπαρω εγω τωρα!!!!!:mad::-x

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Το αστερακι μου παντως κανει ανενοχλητο (και χαιρομαι γιαυτο:) ) την πρωινη του γυμναστικη!χερακια ποδαρακια ολα κουνιουνται!Αχ!την λατρευω!!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!:P γιατι βρε παιδι μου και εσυ ετσι???? εχεις αγχωθει για τη γεννα ε???? δεν σου εφτανε το αγχος σου τοσο καιρό!! αντε γιατι!!!! δεν σε αποπερνει ο αντρας σου αλλα θα σε αποπαρω εγω τωρα!!!!!:mad::-x

Δεν ξερω Αναστασακι μου!Τι να πω ισως νιωθω κουρασμενη...αντε να την κρατησω αγκαλια να τα ξεχασω ολα!Εσυ παντως καλα κανεις και κραζεις μηπως μου περασει!!!;):)

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Δεν ξερω Αναστασακι μου!Τι να πω ισως νιωθω κουρασμενη...αντε να την κρατησω αγκαλια να τα ξεχασω ολα!Εσυ παντως καλα κανεις και κραζεις μηπως μου περασει!!!;):)

κοντευεις και εσυ!!!!!! τιποτα δεν εμεινε! μονο αυτο να σκευτεσαι!!!!!:D:D για πες τωρα, εχεις ιδεα για ρουχα εγκυμοσυνης εδω στο κεντρο??? τα esprit στο ιντερνετ εχουν πολυ ωραια ρουχα, αλλα εδω που ρωτουσα δεν τα φερναν. και πριν καπου διαβασα οτι πρεπει να εχει στα ζαρα, H&M, marks&spenser και benetton. εχεις ιδεα???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι! χαρηκα παρα πολύ με τα ψωνια!!! αφου και το πρωι τα σκευτόμουν!!!!! αν ειναι ετοιμα πιο νωρις θα τους πω να μου τα φερουν τελικα δεν θα πω να τα καθυστερησουν!!! να τα βλέπω!!!!

πάντως ειχε δικιο το ματινακι!! οσο πιο νωρις τοσο καλυτερα! το καταλαβα εχθες που βλεπαμε τα κρεβατακια και εγω καθομουν γιατι δεν αντεχα, συνεχεια ηθελα να καθομαι! ειναι κουραση.......

Ετσι Αναστασακι μου!καλα θα κανεις ,να τα βλεπεις να τα χαιρεσαι!

Και γω μπαινοντας στον 7ο σχεδον ολα τα απαραιτητα τα ειχα ετοιμα να εχω και το κεφαλι μου ησυχο να μην κουραστω κιολας!μετα εκανα τα αχρειαστα ψωνια για να χαιρομαι...φουστανακια κτλ!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

με το καλο να το ετοιμασετε το δωματιακι του!!!! ουυυυυυ εχεις τοσα αλλα πραγματα να πας να διαλεξεις!!!!!!! και εγω ειδα μια πολυθρονα που γινεται κρεβατι και σημερα μαλλον θα την παραγγειλω! θυμισε μου ποτε εχεις πητ!!!

Μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου μου έδωσε! Γι' αυτό κι εγώ ακόμη δεν βιάζομαι! Από αρχές Δεκεμβρίου όμως θα του δώσω να καταλάβει!

κοντευεις και εσυ!!!!!! τιποτα δεν εμεινε! μονο αυτο να σκευτεσαι!!!!!:D:D για πες τωρα, εχεις ιδεα για ρουχα εγκυμοσυνης εδω στο κεντρο??? τα esprit στο ιντερνετ εχουν πολυ ωραια ρουχα, αλλα εδω που ρωτουσα δεν τα φερναν. και πριν καπου διαβασα οτι πρεπει να εχει στα ζαρα, H&M, marks&spenser και benetton. εχεις ιδεα???

Ιδεα δεν εχω να σου πω την αληθεια!:rolleyes:εδω παντως στα κανονικα μαγαζια δεν εχει εχει στα μαγαζια που εχουν μωρουδιακα..μοδερκερ πρεμαμαν κτλ.εκει που πηγες χθες δεν ειχε?Αλλα να σου πω δεν ειναι και τοσο ομορφα..Εγω δεν πηρα καθολου..η μοδα αυτη με τα αερατα και τα ριχτα που ειχε το καλοκαιρι με βολεψε παρα πολυ!απλα τα πηρα σε μιντιουν και λαρτζ αντα για σμολ και εχτρα σμολ!χαχαχα!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

Ιδεα δεν εχω να σου πω την αληθεια!:rolleyes:εδω παντως στα κανονικα μαγαζια δεν εχει εχει στα μαγαζια που εχουν μωρουδιακα..μοδερκερ πρεμαμαν κτλ.εκει που πηγες χθες δεν ειχε?Αλλα να σου πω δεν ειναι και τοσο ομορφα..Εγω δεν πηρα καθολου..η μοδα αυτη με τα αερατα και τα ριχτα που ειχε το καλοκαιρι με βολεψε παρα πολυ!απλα τα πηρα σε μιντιουν και λαρτζ αντα για σμολ και εχτρα σμολ!χαχαχα!

ναι το καλοκαιρι ειναι πιο ευκολη η κατασταση! φορας το φορεματακι και τελος! το χειμωνα θελει και φορεματακι και κανενα κολαν (εγκυμοσυνης μονο πιστευω για να μην σφιγγει!!!!) εκει που πηγα οχι δεν ειχε! αλλα και στα πρεναταλ και στα λητω που ειχα κοιταξει ολο χαζα ειχε!!!:-( θα ριξω μια ματια και στα μπενετον να δουμε! θα ετοιμαστω τωρα να κατεβψ να παω τα γυαλια ηλιου του αντρα μου για φτιαξιμο, εδω κατω, και αν δεν με πιασει συχνοουρια θα παω και μεχρι τα μπενετον! να δουμε!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου μου έδωσε! Γι' αυτό κι εγώ ακόμη δεν βιάζομαι! Από αρχές Δεκεμβρίου όμως θα του δώσω να καταλάβει!

αχχαχαχα αν αντεξεις και δεν πας πιο νωρίς!!!;);) ηδη τοτε πιστευω να εχεις βαρυνει ομως! βλέποντας και κάνοντας!!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι το καλοκαιρι ειναι πιο ευκολη η κατασταση! φορας το φορεματακι και τελος! το χειμωνα θελει και φορεματακι και κανενα κολαν (εγκυμοσυνης μονο πιστευω για να μην σφιγγει!!!!) εκει που πηγα οχι δεν ειχε! αλλα και στα πρεναταλ και στα λητω που ειχα κοιταξει ολο χαζα ειχε!!!:-( θα ριξω μια ματια και στα μπενετον να δουμε! θα ετοιμαστω τωρα να κατεβψ να παω τα γυαλια ηλιου του αντρα μου για φτιαξιμο, εδω κατω, και αν δεν με πιασει συχνοουρια θα παω και μεχρι τα μπενετον! να δουμε!

Αντε να πας και καλα ψωνια!Και γω θα μπω για μπανιο καποια στιγμη και μαλλον τα απογευμα αν ειμαι καλα με τις συσπασεις θα παμε εξω για φαγητο!να βγω λιγο απο δω μεσα μπας και ανεβω!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Αντε να πας και καλα ψωνια!Και γω θα μπω για μπανιο καποια στιγμη και μαλλον τα απογευμα αν ειμαι καλα με τις συσπασεις θα παμε εξω για φαγητο!να βγω λιγο απο δω μεσα μπας και ανεβω!!!

ε θα τα πούμε το μεσσημερι αν ειναι!!! δεν θα αργησω! (και να θελω δηλαδη δεν μπορω!!!!) φιλακια προς το παρον!!!!!!!!!!!!!! γεια σου Ιωαννακι!!!!!!!!!:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχχαχαχα αν αντεξεις και δεν πας πιο νωρίς!!!;);) ηδη τοτε πιστευω να εχεις βαρυνει ομως! βλέποντας και κάνοντας!!!:P

Μπαααα να σου πω την αλήθεια δεν θέλω νωρίτερα! Όλος ο καιρός είναι μπροστά μας άλλωστε! Από τον 7ο και μετά όσο και να βαρύνεις αν πραγματικά το θέλεις βρίσκεις και την όρεξη και το χρόνο να ψάξεις και κυρίως να βρεις! Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ! Ο καθένας όπως νομίζει! Τέλοσπάντων όπως και να έχει το πράγμα τα μωράκια μας να είναι καλά και ότι μπορούμε να τους πάρουμε θα τους το πάρουμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...