Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλησπερα ομορφιες μου ...απο το σπιτι....χιχιχιιχχιχι....

ουφφφφφφφφφφ....πολυ βαρεμαραααααααααααα!!!!εβαλα να γινεται το σπανακορυζο μου....εχω μια πειναααααααααααααααααα....

Καλησπερα Ρανακι μου!! Σπανακορυζο ε??μιαμ μιαμ!

Τι κανεις? Τι κανει η μπιζουδενια σου?

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου χρυσανθουλα μου...τι κανεις????κι εμενα χορευει πολυ σημερα!!!!!

χθες το βραδυ δε, εδωσε ρεσιταλ η μπιζουδενια μου!!!!ο μπαμπας μας δεν ειχε καταφερει να την νιωσει και χθες την ενιωσε και επαθε πλακα...και μου λεει....πονας τωρα ετσι οπως κανει???????χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχ......

χανουν τοσα πολλα που δεν μπορουν να τα νιωσουν!!!!!!:P

Αχ! μωρε τους καημενους ...ετσι ειναι!δεν νιωθουν και παρα πολλα!

χορευει η γλυκουλα μας ε??Αχ μπραβο!Ειναι απεριγραπτα αυτα τα συναιθηματα και που να δεις ακομα...

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

ιωαννακι μουουουουουουουυ....κι εγω ετσι ειμαι αλλα επειδη περναω πολλες ωρες μονη μου δε με βλεπει ο αντρουλης μου και μετα μου βγαινουν νευρα που λειπει ωρες και τσακωνομαστε!!!!αστααααααααα.....

ωραια φαγητακια θα φτιαξεις σημερα!!!!μιαμ μιαμ μιαμ μιαμ....

αχχχ....πλησιαζει και ο καιρος για την β-επιπεδου σου....αυτο να σκεφτεσαι για να εισαι καλυτερα!!!!!ναι?????

ελα να ενωσουμε τις κοιλουμπες μας.....(((((((((((((((((())))))))))))))

χιχιχχιχιχιχιχιιχιχιχ....:P

Γειά σου αγαπούλα μου τι κάνεις; Εμένα είναι πολύ ήσυχος σήμερα, δεν με ενόχλησε σχεδόν καθόλου! Χόρεψε πολύ τις προηγούμενες μέρες και είπε να ξεκουραστεί!

Άστα Ρανιάκι μου ορμόνες! Αν είμαι έτσι από τώρα όταν γεννήσω με το καλό τι θα κάνω; Είναι και κάτι που δεν ελέγχεται κατάλαβες; Δεν είναι στο χέρι μας! Υπομονή θέλει, αρκεί τα μωράκια μας να είναι καλά και εμείς θα τα καταφέρουμε!

Αχ Ράνια μου μακρυά μου φαίνεται ακόμη η β' επιπέδου! Μέχρι τις 2 Νοεμβρίου είναι πολλές οι μέρες! Μέχρι τότε θα έχω πάει άλλη μία φορά στο γιατρό!

κορίτσια γύρισα!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p ψώνισα για το μωράκι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D λοιπόν πήρα κρεβατακι και προικα,στρωμα, συρταριερα , καρότσι με πορτ και μπεμπε και εξτρα το καθησμα αυτοκινητου,βαση για το αυτοκινητο, μπανακι με αλαξιερα, στρωματακι για το πορτ μπεμπε για να μπορει να κοιμαται, ριλαξ που γίνεται μετα καθισματακι φαγητου, μαρσιπο, αποστειρωτη, υγραντηρα (νομιζω ετσι λεγεται) για το δωματιο, μπουκαλια, ψαλιδακι, χτενουλα, και τετοια ψιλούλια!:D

αχ είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!!!!!:P:p:p:p

αν τα βρω τα ιδια στο ιντερνετ θα σας τα ανεβασω να τα δείτε!!!!!!!

Μεγειά σας κουκλίτσα μου! Φαντάζομαι χαρά που θα έχεις! Μπράβο βρε!

Μήπως μάθαμε πότε βγαίνει το Λενάκι μας;

το καροτσακι ειναι αυτο

σελίδα 25

http://issuu.com/benedettibimbo/docs/catalogo_peg_perego_-_preview_2012/25?mode=a_p

καθισμα αυτοκινητου χωρια, αυτο

peg_perego-21.jpg

το ριλαξ-καρεκλακι φαγητου, σ'αυτο μου εκανε δωρο ενα καλυμα πορτοκαλι χρωμμα που απο πανω κρεμοντε παιχνιδια!

peg-perego-149.jpg

η μπανιερα-αλαξιερα, σε αλλο χρωμα

Neonato-101.jpg

η προικα μας! το κρεβατι περιπου ετσι (την χρωματιστη παντα θα μας την παρει η γιαγια!;))

Abc-1.jpg

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχουουουουουυουουουουου.....τι ομορφα πραγματακια ειναι αυτααααααααααααααααααααα?????

τρελαινομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!χαχαχαχαχαχαχχαχα.....

ΜΕΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ αναστασακι μουουουυουουουοουυ......κι εγω θελωωωωωωωωωωωωωω.....:P

Μεγειά σας κουκλίτσα μου! Φαντάζομαι χαρά που θα έχεις! Μπράβο βρε!

Μήπως μάθαμε πότε βγαίνει το Λενάκι μας;

σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!!!!!!!!!! αχ είμαι πολυ χαρούμενη!!!!!:P:p

μου ειπαν αυριο θα με παρουν τηλ να μου πουν σιγουρα ποτε θα εχουν παραδοση, αλλα περιπου 15 μερες κ λεω και αρχες νορμβρη να ειναι καλύτερα...;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

το καροτσακι ειναι αυτο

σελίδα 25

http://issuu.com/benedettibimbo/docs/catalogo_peg_perego_-_preview_2012/25?mode=a_p

καθισμα αυτοκινητου χωρια, αυτο

peg_perego-21.jpg

το ριλαξ-καρεκλακι φαγητου, σ'αυτο μου εκανε δωρο ενα καλυμα πορτοκαλι χρωμμα που απο πανω κρεμοντε παιχνιδια!

peg-perego-149.jpg

η μπανιερα-αλαξιερα, σε αλλο χρωμα

Neonato-101.jpg

η προικα μας! το κρεβατι περιπου ετσι (την χρωματιστη παντα θα μας την παρει η γιαγια!;))

Abc-1.jpg

καλοριζικα! με το καλο να τα γεμισει το μπεμπακι σας!!!

πολυ ωραια μπραβο!!!

Διαφημίσεις

γιωτακι μουουυουουοουυ....τι κανετε μανουλα και κορακλα????πολλα γλυκα φιλακια στο κωλαρακι της να της δωσεις!!!!!!!αααα...και στα πατουσακια......

ρανακι!!! τι κανεις? το κοριτσακι σου? κλωτσαει την μαμα της?

εμεις μια χαρα! κοιματε το μπιζουδακι μου! θα της δωσω φιλακια, την εχω μουλιασει στα φιλια!

Σε ευχαριστω πολύ γιωτακι!!!!τι κανει η μπουμπουκα σου?????[/quote

μια χαρα ειναι, κοιματε το καλο μου! ειναι ενα αγγελακι!!! εσυ πως πας?

η κοιλουμπα???

καλά είμαστε!! η κοιλούμπα μεγαλώνει!!!! να τις δωσεις πολα πολλα φιλάκια!!!!!!!!!:tongue::tongue:

κορίτσια σας αφηνω! θα παμε για φαγητο!! φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι κάνετε??? κοιμάστε ακόμη????????

εγώ σήμερα μόλις σηκωθηκε ο άντρας μου 6 παρα, και εγω δεν μπορεσα να κοιμηθώ μετα με πηρε ο υπνος για καμια ωρα!!!!! πεινάωωω πολύ πάω να τσιμπήσω κάτι!!!!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ???????????????????:)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι κάνετε??? κοιμάστε ακόμη????????

εγώ σήμερα μόλις σηκωθηκε ο άντρας μου 6 παρα, και εγω δεν μπορεσα να κοιμηθώ μετα με πηρε ο υπνος για καμια ωρα!!!!! πεινάωωω πολύ πάω να τσιμπήσω κάτι!!!!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ???????????????????:)

Καλημέρα Αναστασάκι μου! Τι κάνεις; Εγώ στα ίδια, ψυχολογία μηδέν! Δε βαριέσαι θα περάσει! Τώρα έβαλα το φαγητάκι μου να γίνεται και απολαμβάνω το καφεδάκι μου! Εσύ πως είσαι; Χάρηκες πολύ γλυκούλα μου με τα ψώνια του μπεμπούλη; Άντε με το καλό να σας τα γεμίσει ο μικρούλης σας!

Καλημέρα Αναστασάκι μου! Τι κάνεις; Εγώ στα ίδια, ψυχολογία μηδέν! Δε βαριέσαι θα περάσει! Τώρα έβαλα το φαγητάκι μου να γίνεται και απολαμβάνω το καφεδάκι μου! Εσύ πως είσαι; Χάρηκες πολύ γλυκούλα μου με τα ψώνια του μπεμπούλη; Άντε με το καλό να σας τα γεμίσει ο μικρούλης σας!

Καλημέρα Ιωαννάκι μου! πολύ ερημιά στο καφε μας!:-(:sad:

από τις ορμόνες θα είναι μάλλον!!!! νωρίς νωρίς βάζεις το φαγητάκι σου!! καλά κάνεις! εγώ βαριέμαι!!! :tongue:

εμείς καλά είμαστε! εχθες το βραδυ κουνιόταν ολόκληρη η κοιλιά μου!!!χαχχαχαχα:P:p:p και γελούσαμε!!!!!! ναι! χαρηκα παρα πολύ με τα ψωνια!!! αφου και το πρωι τα σκευτόμουν!!!!! αν ειναι ετοιμα πιο νωρις θα τους πω να μου τα φερουν τελικα δεν θα πω να τα καθυστερησουν!!! να τα βλέπω!!!! και εσυ με το καλό να πας !!! για πότε το σκέυτεσαι??????

πάντως ειχε δικιο το ματινακι!! οσο πιο νωρις τοσο καλυτερα! το καταλαβα εχθες που βλεπαμε τα κρεβατακια και εγω καθομουν γιατι δεν αντεχα, συνεχεια ηθελα να καθομαι! ειναι κουραση.......

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...