Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Nima21 είπε:

Αν θες μπορεις να μοιραστείς μαζι μας τι σου είπε η δικη  σου εμβρυολογος.. με ενδιαφέρει  να ακούσω γιατι εχω αντιστοιχες βλαστοκυστες - παγωτινια.

Ο δικος μου παντως που μιλησα δεν κόλλησε στις βαθμολογίες .. γενικα μου ξεκαθάρισε οτι ειναι κατα των βαθμολογιών οι εμβρυολόγοι, απλως πρέπει να μας πουν κατι οι γιατροι μας.. βλέπουν τη δυναμικη που εχουν και πως προχωρανε μεχρι 3η και 5η μερα και αναλογα βαθμολογουν.. αλλα μου ειπε κ αυτος οπως ηδη ξερουμε οτι συμβαινει μετριας βαθμολογιας να δινουν μωρα και αντιστοιχα άριστης να μην δινουν καν θετικη χοριακη .. 

Κορίτσι μου εννοείτε, άλλωστε για αυτό είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα που συμβαίνουν και να δίνουμε κουράγιο η μία την άλλη. Λοιπόν όπως προανέφερα είχα μπερδευτεί μ αυτά που διάβασα γιατί θυμάμαι πριν τρεις μέρες μια κοπέλα έβαλε μια 4 bc αν θυμάμαι καλά, και λέω ρε γαμωτο εμένα γιατί με βάλανε την3αβ ,τεσπα πήρα σήμερα τηλ και μίλησα με την εμβρυολογο αυτό που μ είπε πρώτα από όλα είναι ότι τα μηχανήματα σε κάθε κέντρο διαφέρουν από κει και πέρα η 4ββ είναι χαμηλότερης ποιότητας από ότι η 3αβ και όπως είπες και εσύ πριν δεν πηγαίνει βάση βαθμολογιών είναι κατά σ αυτό γιατί μόνο άγχος προκαλεί, μπορεί π.χ να βάλουμε την 2αβ την επόμενη φορά και να πιάσει και να πάνε όλα καλά, σημασία για αυτήν ήταν ότι όταν έβγαλε την βλαστοκυστη από την "κατάψυξη"(συγνώμη που το λέω έτσι αλλά δεν γνωρίζω τις ορολογίες τους ) συνέχισε να αναπτυσετε .αυτό που μ είπε είναι ότι τα νούμερα δεν έχουν σημασία, το 100%για αυτούς είναι η ψυχολογία της γυναίκας ακούγετε κάπως αλλά όντως από την πρώτη μέρα που πήγα σ αυτό το κέντρο αυτό κοίταξαν μέχρι και από ψυχολόγο με πέρασαν. Δεν τ είπα όλα αναλυτικά η ουσία θεωρώ ειναι νασταματησουμε να κοιτάμε βαθμολογίες και νούμερα 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Ευχαριστουμε νενακι μου και στα δικα σου κοπελα μου γρηγορα! Ναι δοξα τον Θεο δεν λες τιποτα γιατι ο αδερφος της περσυ πηγε μετα απο 2 μηνες σπιτι του και ηταν 1 κιλο οταν γεννηθηκε!

:(:(:( γιατι ετσι ο μικρουλης ματινακι μου?

ευτυχως η μπουμπου σας σταθηκε πιο τυχερουλα!!μακαρι κανενα μωρακι να μην μπαινει ποτε στην θερμοκοιτιδα

Γιατι ετυχε να χανει αμνυακο υγρο η συνυφαδα μου απο τις 26 εβδομαδες και ισως να μην γεννιοταν και ζωντανος....υπηρχε μεγαλη πιθανοτητα να σταματησει η αιματωση του πλακουντα αλλα τελικα ο Θεος εκανε το θαυμα του και γεννηθηκε μαλιστα στις 34 εβδομαδες...απλα δεν μπορουσε να παρει γραμμαρια και ετσι γεννηθηκε 1 κιλακι....αν τον δεις τωρα που περπαταει κιολας σου ερχεται να τον φας! Η μπεμπα ηταν πιο τυχερη αλλα και παλι λογω γονιδιων δεν θα μπορουσε να γεννηθει πανω απο 2500 κιλα! Αλλα παλι καλα που περασε το οριο βαρους για την θερμοκοιτιδα! Ο μικρος περσυ που ηρθε σπιτι του μετα απο 2 μηνες ηταν 2150kg....δοξα τον Θεο ολα πηγαν καλα και για τα 2 μωρακια!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδια στο νενακι και στο ματινακι!!!!!!!!!!!!!μακια μακια σας!!!!!!!!!!!!

σοφακι μου μαλλον την β-επιπεδου θα κανουμε!!!!!;)

Ποπιστακι μου καλημεραααααα.....εχεις πολυ δουλιτσα ε???? Τωρα ειδα οτι εγραψες!!!! Τι κανεις???? Τρως κλωτσιδι αβερτα απο την πριγκιπεσα ε????

Γιατι ετυχε να χανει αμνυακο υγρο η συνυφαδα μου απο τις 26 εβδομαδες και ισως να μην γεννιοταν και ζωντανος....υπηρχε μεγαλη πιθανοτητα να σταματησει η αιματωση του πλακουντα αλλα τελικα ο Θεος εκανε το θαυμα του και γεννηθηκε μαλιστα στις 34 εβδομαδες...απλα δεν μπορουσε να παρει γραμμαρια και ετσι γεννηθηκε 1 κιλακι....αν τον δεις τωρα που περπαταει κιολας σου ερχεται να τον φας! Η μπεμπα ηταν πιο τυχερη αλλα και παλι λογω γονιδιων δεν θα μπορουσε να γεννηθει πανω απο 2500 κιλα! Αλλα παλι καλα που περασε το οριο βαρους για την θερμοκοιτιδα! Ο μικρος περσυ που ηρθε σπιτι του μετα απο 2 μηνες ηταν 2150kg....δοξα τον Θεο ολα πηγαν καλα και για τα 2 μωρακια!!!!!

αυτο εχει σημασια ματινακι μου, οπως το λες δοξα το θεο και τα 2 μικρακια ειναι μια χαρα, γερα και υγιεστατα!!βοηθησε ο καλος θεουλης!!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

σοφακι μου εμεις στις 19 του μαη

κλεινουμε 11 χρονια που ειμαστε μαζι και

1 χρονο γαμου (πολιτικος)

11 χρόνια ε;;;; πως περνάει ο καιρός!!!! νιοπαντρη είσαι ακόμα... με το καλό η επέτειος σας!!!! εύχομαι να πάρετε ένα σουπερ δωρακι;)

εμείς 14 χρόνια είμαστε μαζί!!!!:rolleyes:

ασε ασε σοφακι ουτε και καταλαβα πως περασαν 11 χρονια,

ουτε το καταλαβαμε!! απο τα 16 ειμαστε μαζι!!σε οποιον το λεμε μας κοιταει καπως ετσι :shock::shock::shock: χ!χ!χ!

μακαρι να ερθει το σουπερ δωρακι αυτο το μηνα, αλλα και τον επομενο μια χαρα θα ειναι , αρκει να ερθει :D:D:D

και εσεις σοφακι πολλα χρονια ειστε μαζι, 14!!!!!!

αντε να τα 100στησουμε και συντομα να εχουμε φουσκωμενες κοιλιτσες ολες!!!!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

αυτο εχει σημασια ματινακι μου, οπως το λες δοξα το θεο και τα 2 μικρακια ειναι μια χαρα, γερα και υγιεστατα!!βοηθησε ο καλος θεουλης!!

Ναι με την βοηθεια του Θεου εγιναν ολα!!!!!! Και να βοηθαει ολα τα παιδακια του κοσμου!!!!

φιλεναδακια μου καλα βγαινω παω να αρχισω το συγυρισμα και να βαλω και την φακουλα να βραζει!!

θα μπω αργοτερα και ευχομαι να πετυχω καποια!!

φιλακια πολλα σε ολες , και πολλες-γλυκες ((((((((((()))))))))))))

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

φιλεναδακια μου καλα βγαινω παω να αρχισω το συγυρισμα και να βαλω και την φακουλα να βραζει!!

θα μπω αργοτερα και ευχομαι να πετυχω καποια!!

φιλακια πολλα σε ολες , και πολλες-γλυκες ((((((((((()))))))))))))

Αντε κοριτσακι καλες δουλιτσες και καλο μαγειρεμα...θα τα ξαναπουμε μετα!!!!

Φιλακια πολλα!!!!

1.ria...!!!.......................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula....................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα...........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 09/06/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

4.gina_cfu....................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/06/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

5.Katerina_s.................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/06/2011) 'ΜΠΕΜΠΑ'

6.ZOUZOUNIARA...........ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/08/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

7.Popi..........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 10/09/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

8.Victwria.....................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 03/09/2011)?????????

9.ελενη-25...................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

10.elerinaa...................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

11.mp1979womam.......ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18/11/2011)????????

12.roulaa.....................EΓΚΥΟΣ!(?)

13.matina25................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

14.maril13.......................03/05/2011

15.sophaki1.....................26/05/2011

16.nena1984...................26/05/2011

17.RANIA80...................ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΛΙ!!!!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Αντε κοριτσακι καλες δουλιτσες και καλο μαγειρεμα...θα τα ξαναπουμε μετα!!!!

Φιλακια πολλα!!!

φιλακια ματινακι μου!! και εσυ καλη συνεχεια σε οτι και αν κανεις!!

αλλαξα και την ημερομηνια μου στο πινακακι , αντε να δουμε ;););)

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

ΣΟΦΑΚΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕ~!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ Κ ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΟΙ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΧΑΡΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΑΔΕΡΔΑΚΙ ΣΤΟΝ ΞΑΝΘΟΥΛΗ ΣΑς!((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))

ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑς ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ Η ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΣΟΥ ΜΕΘΑΥΡΙΟ!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!;);)ΠΩς ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ/?

ΝΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟΟΟ ΠΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΣΕΙς ΜΠΡΑΒΟ!Κ ΣΕΙς ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΤΕ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ!

ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥΥΥ ΤΙ ΩΡΑΙΑΑΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΕΙς ΤΗΝ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΣΟΥ!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ~!

ΕΜΕΙς ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ Κ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑς ΣΥΝΟΛΙΚΑ!:tongue:ΠΩΠΩΠΩΩ ΠΩς ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!ΑΧ ΛΕΕΤ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

1.ria...!!!.......................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula....................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα...........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 09/06/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

4.gina_cfu....................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/06/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

5.Katerina_s.................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/06/2011) 'ΜΠΕΜΠΑ'

6.ZOUZOUNIARA...........ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/08/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

7.Popi..........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 10/09/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

8.Victwria.....................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 03/09/2011)?????????

9.ελενη-25...................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

10.elerinaa...................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

11.mp1979womam.......ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18/11/2011)????????

12.roulaa.....................EΓΚΥΟΣ!(?)

13.matina25................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

14.maril13.......................03/05/2011

15.sophaki1.....................24/05/2011

16.nena1984...................26/05/2011

17.RANIA80...................ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΛΙ!!!!

Και εγώ διόρθωσα τη δική μου!!!! Κοντά είμαστε νενάκι μου!!!:tongue:

Καλε που πηγατε ολες????? Καλα λοιπον βγαινω και γω να παω να τσιμπησω κατι και θα τα πουμε αργοτερα!!!!

Φιλακια πολλα σε ολες!!!!!!!!!

Ματινάκι μου σε πρόλαβα;;;

Βγήκα γιατί είχα δουλίτσα!!!!

Ευτυχώς καλύτερα τα πράγματα γα την ανηψούλα σας!!!!! γερά μωράκια εγκυούλια μου, μεγαλύτερη ευχή δεν υπάρχει!!!!

ΣΟΦΑΚΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕ~!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ Κ ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΟΙ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΧΑΡΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΑΔΕΡΔΑΚΙ ΣΤΟΝ ΞΑΝΘΟΥΛΗ ΣΑς!((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))

ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑς ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ Η ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΣΟΥ ΜΕΘΑΥΡΙΟ!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!;);)ΠΩς ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ/?

ΝΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟΟΟ ΠΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΣΕΙς ΜΠΡΑΒΟ!Κ ΣΕΙς ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΤΕ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ!

ΕΜΕΙς ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ Κ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑς ΣΥΝΟΛΙΚΑ!:tongue:ΠΩΠΩΠΩΩ ΠΩς ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!ΑΧ ΛΕΕΤ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ!;)

Λενιώ μου σ' ευχαριστώ καρδούλα μου!!!!! με το καλό ο ζούζουνος σου!!!! να είστε γεροί και να τα καμαρώνετε!!!! Πολλά χρόνια και εσείς!!! αχ!!! λες επέτειο και γενεθλιάκια μαζί;;; σουπερ θα είναι...η ΠΗΤ σου τέλος Σεπτέμβρη είναι;;;;;

Πως είσαι;;;;;

Λενιω μου τι κανεις???? Ευχαριστουμε για την μπουμπου! Τελικα την βαλανε θερμοκοιτιδα γιατι ειναι και αυτη πολυ μικρουλα και για να μην χασει γραμμαρια και χρειαστει να μεινει παραπανω θα την ταισουν εκει για κανα 2-3 μερες και οταν ειναι να φυγουν θα την παρουν μαζι....δεν θα χρειαστει να μεινει παραπανω το μωρο! Παλι καλα! Η συνυφαδα μου δεν την εχει δει ακομα αυριο θα κατεβει να την δει....δεν μπορει να παει γιατι εχει καθετηρα και ορο οποτε αυριο που θα τα βγαλει και τα 2 θα μπορεσει να παει....

Εγω καλα ειμαι απλα εχω ατονια και πεινα μαζι....αυριο παμε για την αυχενικη λενιω μου οχι μεθαυριο....πρωτα ο Θεος οταν γυρισουμε θα μπω να σας πω τα νεα! Ευχομαι να ειναι καλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...