Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάρες μου! Αναστασάκι όντως ψυχρούλα και σήμερα και από Κυριακή μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας και πολλές βροχές!!! Λέτε να ανάψουμε τζάκι;;;

Ποπάκι μου έχει δίκιο το Αναστασάκι μας! Μην διαβάζεις από το ίντερνετ τίποτα απολύτως! Κολικοί είναι απλά η μικρούλα σου τους περνάει πιο έντονα! Υπομονή και επιμονή θέλει! Ακριβώς έτσι και η ανηψιά μου, δεν ησύχαζε με τίποτα!

ΑΑΑΑΑΑΑαααααααα Αναστασάκι μου σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα λουλούδια που έστειλες στο Λένάκι μας! Θα χάρηκε πολύ! Μάθαμε πότε βγαίνει;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάρες μου! Αναστασάκι όντως ψυχρούλα και σήμερα και από Κυριακή μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας και πολλές βροχές!!! Λέτε να ανάψουμε τζάκι;;;

Ποπάκι μου έχει δίκιο το Αναστασάκι μας! Μην διαβάζεις από το ίντερνετ τίποτα απολύτως! Κολικοί είναι απλά η μικρούλα σου τους περνάει πιο έντονα! Υπομονή και επιμονή θέλει! Ακριβώς έτσι και η ανηψιά μου, δεν ησύχαζε με τίποτα!

ΑΑΑΑΑΑΑαααααααα Αναστασάκι μου σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα λουλούδια που έστειλες στο Λένάκι μας! Θα χάρηκε πολύ! Μάθαμε πότε βγαίνει;

καληνέρα Ιωαννάκι!!! δεν χρειαζεται να ευχαριστειτε!!!:cool: λες να ανάψουμε και τζάκι??????? ναι όντως από κυριακή μεσσημερι εδω λεει 13 βαθμούς!!!!:shock::shock::D

τωρα μπήκα και το είδα!!!!!! τι κάνετε εσεις??? τι λέει το πρόγραμμα για σήμερα??????

αχ όταν μπαίνω στο μπάνιο ξεχνάω να βγω!!!!!:cool::cool::cool::cool::cool::cool:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καληνέρα Ιωαννάκι!!! δεν χρειαζεται να ευχαριστειτε!!!:cool: λες να ανάψουμε και τζάκι??????? ναι όντως από κυριακή μεσσημερι εδω λεει 13 βαθμούς!!!!:shock::shock::D

τωρα μπήκα και το είδα!!!!!! τι κάνετε εσεις??? τι λέει το πρόγραμμα για σήμερα??????

αχ όταν μπαίνω στο μπάνιο ξεχνάω να βγω!!!!!:cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Καλημέρα! Ναι όντως θα κρυώσει κι άλλο ο καιρός! Σήμερα ησυχία! Έκανα το φαγητάκι μου, φασολάκια και σε λίγο θα καθαρίσω κολοκυθάκια για αύριο θα τα κάνω γεμιστά αυγολέμονο! Μετα θα κάααααααθομαι! Χχαχαχαχαχαχαχ!!!! Να σου πω την αλήθεια βαριέμαι να κάνω οτιδήποτε σήμερα! Εδώ και λίγες μέρες που αρχίζω και καταλαβαίνω έντονα τον μικρούλη μου κάθομαι και απολαμβάνω! Με έπιασε και μία ψιλοκατάθλιψη αυτές τις μέρες και δεν πολυέμπαινα κιόλας! Κλάμα και κακό! Πως πήρα κιλά και χόντρυνα, πως είμαι χάλια κλπ! Ο καημένος ο αντρούλης μου είδε κι έπαθε για να συνέλθω αλλά τζίφος! Σήμερα είμαι καλύτερα πάντως!

Καλημέρα! Ναι όντως θα κρυώσει κι άλλο ο καιρός! Σήμερα ησυχία! Έκανα το φαγητάκι μου, φασολάκια και σε λίγο θα καθαρίσω κολοκυθάκια για αύριο θα τα κάνω γεμιστά αυγολέμονο! Μετα θα κάααααααθομαι! Χχαχαχαχαχαχαχ!!!! Να σου πω την αλήθεια βαριέμαι να κάνω οτιδήποτε σήμερα! Εδώ και λίγες μέρες που αρχίζω και καταλαβαίνω έντονα τον μικρούλη μου κάθομαι και απολαμβάνω! Με έπιασε και μία ψιλοκατάθλιψη αυτές τις μέρες και δεν πολυέμπαινα κιόλας! Κλάμα και κακό! Πως πήρα κιλά και χόντρυνα, πως είμαι χάλια κλπ! Ο καημένος ο αντρούλης μου είδε κι έπαθε για να συνέλθω αλλά τζίφος! Σήμερα είμαι καλύτερα πάντως!

α αυτο με τα κιλά το εχω ξεπεράσει μπροστα στα αλλα...... δεν με νοιάζει καθόοοολου!!! ειλικρινά!!!!!!!!!!!:P:p:p μονο το παιδι μου να ειναι καλα!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κορίτσια βγαίνω!!! θα μπω μόλις γυρίσω!!!!!!!!!!!! φιλάκιαααααααααααααα

Ματιναααααααααα κανόνισε και δεν εχεις μπει να γραψεις μεχρι να μπω!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια βγαίνω!!! θα μπω μόλις γυρίσω!!!!!!!!!!!! φιλάκιαααααααααααααα

Ματιναααααααααα κανόνισε και δεν εχεις μπει να γραψεις μεχρι να μπω!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

γεια σας κοριτσακια μου! τι κανετε?

ιωαννακι εχει δικιο το αναστασακι, να χαρεις την εγκυμοσυνη σου και μην σε απασχολουν τα κιλα, θα τα χασεις μετα! εγω εχω γεννησει 20 μερες και μου εχουν μεινει 5 κιλα, δεν κανω διαιτα, αλλα προσεχω λιγο, εχω χασει τα 7!

ποπακι, ειναι δυσκολο αυτο που περνας, λιγο υπομονη θελει! εμεις εχτες ειδαμε στα κακα της λιγο αιμα και πηρα την παιδιατρο και μας ειπε οτι της εκανε αλεργια το γαλα, και το αλλαξαμε με φαρμακευτικο της αλμυρον. μολις της το εβαλα στο στομα, δεν της αρεσε καθολου και ουρλιαζε επι μιση ωρα, της εδωσα στηθος και κοιμηθηκε, αλλα πολυ την λυπηθηκα! τα επομενα γευματα ηταν καλυτερα, παλι καλα!

ματινακι πες μας νεα απο το μπεμπακι σου!

φιλακια κοριτσια, ξυπναει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κορίτσια γύρισα!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p ψώνισα για το μωράκι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D λοιπόν πήρα κρεβατακι και προικα,στρωμα, συρταριερα , καρότσι με πορτ και μπεμπε και εξτρα το καθησμα αυτοκινητου,βαση για το αυτοκινητο, μπανακι με αλαξιερα, στρωματακι για το πορτ μπεμπε για να μπορει να κοιμαται, ριλαξ που γίνεται μετα καθισματακι φαγητου, μαρσιπο, αποστειρωτη, υγραντηρα (νομιζω ετσι λεγεται) για το δωματιο, μπουκαλια, ψαλιδακι, χτενουλα, και τετοια ψιλούλια!:D

αχ είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!!!!!:P:p:p:p

αν τα βρω τα ιδια στο ιντερνετ θα σας τα ανεβασω να τα δείτε!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλησπερα μανουλιτσες?τι κανετε σημερα?τι κανουν οι γλυκιεσ σας κοιπουμπιτσες?Η δικια μου εχει παρτυ!:P:p

Αναστασακι μου ΜΕΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ!!!!!!Τι ωραια!χαρουμενη μανουλα εν οψη !:P

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Καλημέρα! Ναι όνη η τως θα κρυώσει κι άλλο ο καιρός! Σήμερα ησυχία! Έκανα το φαγητάκι μου, φασολάκια και σε λίγο θα καθαρίσω κολοκυθάκια για αύριο θα τα κάνω γεμιστά αυγολέμονο! Μετα θα κάααααααθομαι! Χχαχαχαχαχαχαχ!!!! Να σου πω την αλήθεια βαριέμαι να κάνω οτιδήποτε σήμερα! Εδώ και λίγες μέρες που αρχίζω και καταλαβαίνω έντονα τον μικρούλη μου κάθομαι και απολαμβάνω! Με έπιασε και μία ψιλοκατάθλιψη αυτές τις μέρες και δεν πολυέμπαινα κιόλας! Κλάμα και κακό! Πως πήρα κιλά και χόντρυνα, πως είμαι χάλια κλπ! Ο καημένος ο αντρούλης μου είδε κι έπαθε για να συνέλθω αλλά τζίφος! Σήμερα είμαι καλύτερα πάντως!

Ιωαννακι μου γεια σου!ποπο νοστιμιες!!!!Ειναι πολυ ωραια αυτη η αισθηση της κινησης του μπεμπουλη σου!Ειδικα τωρα που οι κινησεις του δεν πονανε ακομα και ειναι παιχνιδιαρικες!Μετα θα λες ησυχασε και λιγο αστερακι μου...:lol::lol:!Και γω ειμαι καπως ...μαλλον χωρις ιδιαιτερο λογο!ορμονες τι να πεις...για τα κιλα πραγματικα μην ανησυχεις!δεν υπαρχει λογος!σιγουρα θα εισαι μια κουκλα θα μεγαλωνει και η κοιλουμπιτσα!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

καλησπερα ομορφιες μου ...απο το σπιτι....χιχιχιιχχιχι....

ουφφφφφφφφφφ....πολυ βαρεμαραααααααααααα!!!!εβαλα να γινεται το σπανακορυζο μου....εχω μια πειναααααααααααααααααα....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου γλυκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?

αναστασακι μου τι καλα που εκανες με τα λουλουδακια για το λενακι μας, μπραβο σου κοριτσακι μου καλο, ειναι πραγματι πολυ συγκηνητικο, σε ευχαριστουμε ολες!!!!!!!!!

τα αλλα κοριτσακια καλα?φιλακια στις κοιλουμπιτσες σας τις ομορφες!!!!!

εγω κανω υπομονη τεραστια.......οι κολικοι χειροτερευουν, σε καθε γευμα, πρωι βραδυ κλαμα, πολυ κλαμα!!!!!!ελπιζω να μην ειναι κατι αλλο, οπως παλλινδρομηση, εχω πανικοβληθει λιγο, διαβαζω και διαφορα στο ιντερνετ......θα ερθει η παιδιατρος σημερα, να δω τι θα μου πει!!!!!!!με εχει πιασει η μεση μου απιστευτα απο τα δρομολογια στο σπιτι για να ησυχασει, να την σηκωνω απο το κρεβατι να την βαζω στο καροτσι, καθολου χρονος για ξεκουραση και υπνος!!!!!!αχ μην σας πανικοβαλω μελλοντικες μου μανουλιτσες αλλα ξεκουραστητε οσο μπορειτε τωρα γιατι μετα θελει πολυ πολυ υπομονη!!!!!!!!ουφ.....κουραγιο, θα μεγαλωσει η ζουζουνα μου, οταν θα με πει και "μαμα" ολα τα λεφτα!!!!αλλα μεχρι τοτε κουραγιο και πολλες αγκαλιτσες!!!!!!!!

σας αγαπω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ποπακι μου γλυκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο....αχ το μικρουλακι μωρε....γιατι ταλαιπωρειται ετσι????μηπως το γαλα?θηλαζεις δε θυμαμαι....αν θηλαζεις μηπως τρως κατι που την ενοχλει??????αν δεν θηλαζεις και πινει ξενο μηπως να της αλλαξεις γαλα???

αχ υπομονη αγαπουλα μου!!!!θα της περασει...που θα παει και θα κοιμαται σαν αγγελουδι μετα!!!!!

ΕΜΕΙΣ Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!:P

ιωαννακι μουουουουουουουυ....κι εγω ετσι ειμαι αλλα επειδη περναω πολλες ωρες μονη μου δε με βλεπει ο αντρουλης μου και μετα μου βγαινουν νευρα που λειπει ωρες και τσακωνομαστε!!!!αστααααααααα.....

ωραια φαγητακια θα φτιαξεις σημερα!!!!μιαμ μιαμ μιαμ μιαμ....

αχχχ....πλησιαζει και ο καιρος για την β-επιπεδου σου....αυτο να σκεφτεσαι για να εισαι καλυτερα!!!!!ναι?????

ελα να ενωσουμε τις κοιλουμπες μας.....(((((((((((((((((())))))))))))))

χιχιχχιχιχιχιχιιχιχιχ....:P

γεια σας κοριτσακια μου! τι κανετε?

ιωαννακι εχει δικιο το αναστασακι, να χαρεις την εγκυμοσυνη σου και μην σε απασχολουν τα κιλα, θα τα χασεις μετα! εγω εχω γεννησει 20 μερες και μου εχουν μεινει 5 κιλα, δεν κανω διαιτα, αλλα προσεχω λιγο, εχω χασει τα 7!

ποπακι, ειναι δυσκολο αυτο που περνας, λιγο υπομονη θελει! εμεις εχτες ειδαμε στα κακα της λιγο αιμα και πηρα την παιδιατρο και μας ειπε οτι της εκανε αλεργια το γαλα, και το αλλαξαμε με φαρμακευτικο της αλμυρον. μολις της το εβαλα στο στομα, δεν της αρεσε καθολου και ουρλιαζε επι μιση ωρα, της εδωσα στηθος και κοιμηθηκε, αλλα πολυ την λυπηθηκα! τα επομενα γευματα ηταν καλυτερα, παλι καλα!

ματινακι πες μας νεα απο το μπεμπακι σου!

φιλακια κοριτσια, ξυπναει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γιωτακι μουουυουουοουυ....τι κανετε μανουλα και κορακλα????πολλα γλυκα φιλακια στο κωλαρακι της να της δωσεις!!!!!!!αααα...και στα πατουσακια......

κορίτσια γύρισα!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p ψώνισα για το μωράκι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D λοιπόν πήρα κρεβατακι και προικα,στρωμα, συρταριερα , καρότσι με πορτ και μπεμπε και εξτρα το καθησμα αυτοκινητου,βαση για το αυτοκινητο, μπανακι με αλαξιερα, στρωματακι για το πορτ μπεμπε για να μπορει να κοιμαται, ριλαξ που γίνεται μετα καθισματακι φαγητου, μαρσιπο, αποστειρωτη, υγραντηρα (νομιζω ετσι λεγεται) για το δωματιο, μπουκαλια, ψαλιδακι, χτενουλα, και τετοια ψιλούλια!:D

αχ είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!!!!!:P:p:p:p

αν τα βρω τα ιδια στο ιντερνετ θα σας τα ανεβασω να τα δείτε!!!!!!!

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχουουουουουυουουουουου.....τι ομορφα πραγματακια ειναι αυτααααααααααααααααααααα?????

τρελαινομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!χαχαχαχαχαχαχχαχα.....

ΜΕΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ αναστασακι μουουουυουουουοουυ......κι εγω θελωωωωωωωωωωωωωω.....:P

Καλησπερα μανουλιτσες?τι κανετε σημερα?τι κανουν οι γλυκιεσ σας κοιπουμπιτσες?Η δικια μου εχει παρτυ!:P:p

Αναστασακι μου ΜΕΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ!!!!!!Τι ωραια!χαρουμενη μανουλα εν οψη !:P

γεια σου χρυσανθουλα μου...τι κανεις????κι εμενα χορευει πολυ σημερα!!!!!

χθες το βραδυ δε, εδωσε ρεσιταλ η μπιζουδενια μου!!!!ο μπαμπας μας δεν ειχε καταφερει να την νιωσει και χθες την ενιωσε και επαθε πλακα...και μου λεει....πονας τωρα ετσι οπως κανει???????χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχ......

χανουν τοσα πολλα που δεν μπορουν να τα νιωσουν!!!!!!:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...