Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου καλησπερααααααααααααααααααααααααα.....

ποποποπο...εριξα εναν υπνοοοοοοοοοοοοοοοο...

αναστασακι μουουουυουουουου....το ειδα το μυν σου στο φεις αλλα κοιμομουν!!!!!ευχαριστουμε παρα πολυ για τη κινηση σου!!!!θα τρελλαθηκε απο τη χαρα της το λενιω μας!!!!!!!χιχιχιχιιιχιχιχχι,,.....θα πατε να κλεισετε τα επιπλακια του μπεμπη????????τι καλα.....αντε με το καλο...

ιωαννακι.χρυσανθουλα,βασουλα,γιωτακι,ποπακι μακια πολλα σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.....

παω γιατι ηρθε ο αντρουλης μου...μακια πολλαααααααααααααααα!!!!!!!!

ρανιακι εισαι μια υπναρουυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

ναι ετσι λεμε να παμε να του ψωνισουμε τα επιπλακια του! θελω να τελειωνω!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Βγαινω κι εγω κοριτσακια μου...μονη μου ειμαι ετσι κι αλλιως!!!!!!!!!

Φιλια πολλα σε ολες και χαδακια στις κοιλιτσες και στα μωρακια σας!!!!!Αν γυρισουμε νωρις αυριο θα μπω να σας πω τα νεα απο τον γιατρο...αλλιως απο Πεμπτη θα τα πουμε!!

Καληνυχτααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sleepy-baby.jpg

ματινακιιιιιιιιιι με το καλό αυριο να πατε να δειτε το μωρακι !!!!!!! αχ θα πατε κ για ψωνια ε????:P ευχομαι να μην ταλαιπωρηθειτε με την απεργια!!!!!

Αναστασακι μου μαζι γραφαμε....τι κανετε μανουλα και μπεμπουλης??? Εγω βαριεμαι αφανταστα αλλα ειμαι πολυ χαρουμενη που θα δουμε το μωρακι μας αυριο....

Μακαρι να μην ταλαιπωρηθουμε απο τις απεργιες...αλλα χλωμο το βλεπω...! Τι να κανουμε ομως θα το υποστουμε!!!!!

Παω αναστασακι μου να ξεκινησω με τις εξετασεις και μετα να γραψω την λιστα με το που θα παμε αυριο και τι θα παρουμε!

Φιλακια πολλαααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Αναστασακι μου μαζι γραφαμε....τι κανετε μανουλα και μπεμπουλης??? Εγω βαριεμαι αφανταστα αλλα ειμαι πολυ χαρουμενη που θα δουμε το μωρακι μας αυριο....

Μακαρι να μην ταλαιπωρηθουμε απο τις απεργιες...αλλα χλωμο το βλεπω...! Τι να κανουμε ομως θα το υποστουμε!!!!!

Παω αναστασακι μου να ξεκινησω με τις εξετασεις και μετα να γραψω την λιστα με το που θα παμε αυριο και τι θα παρουμε!

Φιλακια πολλαααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλά ειμαστε ματινακι μου!!!! αντε πηγαινε και θα μας πεις τα νεα σου την πέμπτη!!!!!!!!!!!! να μαθουμε και ποσο θα παει το μαλλί!!:rolleyes: και εγω μακαρι να μην πεσω σε κινητοποιησεις!!! ουφφφφφ:shock: φιλάκια πολλάααααααααααααααααα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα αγαπουλες μου....απο δουλεια σας γραφω....τι κανετε???

ματινακι μυουουουοουουουουυ...με το καλο να δειτε τον μπεμπουλινο σας σημερα!!!!!θα εχει μεγαλωσει πολυ!!!!!

παωωωωωωωωωωωωω.....εχει πεσει δουλεια!!!αν μπορεσω θα μπω μετα!!!!

σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ...μακιααααααααααααααα

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

καλημερα κοριτσακια μου γλυκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?

αναστασακι μου τι καλα που εκανες με τα λουλουδακια για το λενακι μας, μπραβο σου κοριτσακι μου καλο, ειναι πραγματι πολυ συγκηνητικο, σε ευχαριστουμε ολες!!!!!!!!!

τα αλλα κοριτσακια καλα?φιλακια στις κοιλουμπιτσες σας τις ομορφες!!!!!

εγω κανω υπομονη τεραστια.......οι κολικοι χειροτερευουν, σε καθε γευμα, πρωι βραδυ κλαμα, πολυ κλαμα!!!!!!ελπιζω να μην ειναι κατι αλλο, οπως παλλινδρομηση, εχω πανικοβληθει λιγο, διαβαζω και διαφορα στο ιντερνετ......θα ερθει η παιδιατρος σημερα, να δω τι θα μου πει!!!!!!!με εχει πιασει η μεση μου απιστευτα απο τα δρομολογια στο σπιτι για να ησυχασει, να την σηκωνω απο το κρεβατι να την βαζω στο καροτσι, καθολου χρονος για ξεκουραση και υπνος!!!!!!αχ μην σας πανικοβαλω μελλοντικες μου μανουλιτσες αλλα ξεκουραστητε οσο μπορειτε τωρα γιατι μετα θελει πολυ πολυ υπομονη!!!!!!!!ουφ.....κουραγιο, θα μεγαλωσει η ζουζουνα μου, οταν θα με πει και "μαμα" ολα τα λεφτα!!!!αλλα μεχρι τοτε κουραγιο και πολλες αγκαλιτσες!!!!!!!!

σας αγαπω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημέρα και από μένα!!!!!!!! τι κάνετε??? ψιχρούλα εχει προς το παρον θεσσαλονίκη!!!:D βγηκα στο μπαλκονι να δω τι παιζει με την κινηση και πουντιασα!!!!

ποπάκι μου μην διαβαζεις στο ιντερνετ γιατι θα αγχωθεις περισσότερο!!! αφου θα ερθει γιατρος σήμερα μην στεναχωριέσαι!!!!!!!;)

ρανιακι !! καλη δουλίτσα!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα και από μένα!!!!!!!! τι κάνετε??? ψιχρούλα εχει προς το παρον θεσσαλονίκη!!!:D βγηκα στο μπαλκονι να δω τι παιζει με την κινηση και πουντιασα!!!!

ποπάκι μου μην διαβαζεις στο ιντερνετ γιατι θα αγχωθεις περισσότερο!!! αφου θα ερθει γιατρος σήμερα μην στεναχωριέσαι!!!!!!!;)

ρανιακι !! καλη δουλίτσα!!:P

καλημερα αναστασακι μου, πραγματι αγχωθηκα περισσοτερο!!!!!!!!!ουφ......ωραια δροσουλα κι εδω στον Πειραια!!!!!!εισαι καλα ζουζουνα εσυ, το μπεμπουδακι κανει χορους?

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερα αναστασακι μου, πραγματι αγχωθηκα περισσοτερο!!!!!!!!!ουφ......ωραια δροσουλα κι εδω στον Πειραια!!!!!!εισαι καλα ζουζουνα εσυ, το μπεμπουδακι κανει χορους?

καλα είμαστε!! και ο μπεμπουλης μου εχθες και προχθες ηταν ολο κλωτσιες!!!!! χιχιιχιχιχιιχ σημερα ακομα κοιμαται μάλλον!!!!:tongue:

τι ωρα περιμενεις το γιατρό??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλα είμαστε!! και ο μπεμπουλης μου εχθες και προχθες ηταν ολο κλωτσιες!!!!! χιχιιχιχιχιιχ σημερα ακομα κοιμαται μάλλον!!!!:tongue:

τι ωρα περιμενεις το γιατρό??

χαχαχα, εεεε θα ξυπνησει οπου να 'ναι!!!!!!!!!!;)

απο προχθες την περιμενω και ολο μου το αναβαλει, περνω και μια αλλη που μου συστησαν τωρα, μηπως ερθει αυτη, αλλα δεν το σηκωνει....θα προσπαθησω πιο μετα......αν με παρει η αλλη θα της πω να μην ερθει, εκτος αν δεν βρω την καινουρια......μου την σπαει που μου το αναβαλουν!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

χαχαχα, εεεε θα ξυπνησει οπου να 'ναι!!!!!!!!!!;)

απο προχθες την περιμενω και ολο μου το αναβαλει, περνω και μια αλλη που μου συστησαν τωρα, μηπως ερθει αυτη, αλλα δεν το σηκωνει....θα προσπαθησω πιο μετα......αν με παρει η αλλη θα της πω να μην ερθει, εκτος αν δεν βρω την καινουρια......μου την σπαει που μου το αναβαλουν!!!!!!!!!!!

ε ναι! δίκιο έχεις!!! παιδιατρος είναι έλεος!!! και νεογέννητο θα δεί!!!!:mad:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...