Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κου κου κου κου....

καμια εδωωωωωωωωωωωωωωω????

ρανιακο μου!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανεις γλυκουλα μου?η μπιζουδενια σου, να της δωσεις χαδακια πανω απο την κοιλουμπιτσα!!!!!!!!!!!φουσκωσες κοριτσακι μου καλο?εμενα μου λειπει η κοιλιτσα!!!!!!χαχαχαχα!!!!!

αχ σημερα ολο ποναει η μπεμπουλα μου η ταλαιπωρη, δεν εχει καταφερει να φαει ενα γευμα χωρις κλαμα και εκνευρισμο απο τους κολικους!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Καλημερα μανουλιτσες!!!!!!!!

Τι κανετε?Πως ειστε σημερα?

Ιωαννα μου ησυχια στο καφε χθεσ ε?Εγω εννιωθα καλα και δεν ημουν και πολυ ωρα φρονιμη!!:oops::oops:Ασχοληθηκα πολυ λιγο με το λαπ τοπ ηθελα να βρω και κατι ομορφο να προσθεσω στην υπογραφη μου να δειχνει οτι περιμενουμε κοριτσακι:P!Τι κανεις?Η κοιλουμπιτσα σου καλα ειναι?

Ποπακι μου ταλαιπωρειται μωρε το κοριτσακι σου..:(:(:(

Την καιμενουλα μας...θα περασει σε λιγο καιρο μην στεναχωριεσαι..

Εγω κοριτσια ξυπνησα με μια συσπασαρα σημερα που κρατησε τουλαχιστον 3 λεπτα!!!!και εκανε και πολλες μικροτερες ακομα..γενικα πολυ σκληρη κοιλιτσα:(:(Αλλα ευτυχως οταν πηρα τα φαρμακα μου σταματησαν και τωρα ειμαι καλα:P

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Kαλημερα καλες μου φιλεναδιτσες! Τι κανετε????? Δεν σας ξεχασα απλα εχω πολλες δουλειες τον τελευταιο καιρο...ετοιμαζομαστε σιγα σιγα για το μεγαλο γεγονος οποτε δεν εχω και πολυ χρονο! Ειμαι συνεχεια στα περα δωθε να τελειωνω με τα ψωνια....

Αυριο που ειναι να παμε στον γιατρο γινονται απεργιες και δεν ξερω τελικα τι θα γινει....θα παρω τηλ. σε λιγο την μαια να την ρωτησω αν θα κανει ιατρειο ο γιατρος για να μην παμε τζαμπα στο νοσοκομειο! Βεβαια Αθηνα για ψωνια θα ανεβουμε γιατι το πηρε το ρεπο ο αντρουλης οποτε να μην παει χαμενο!

Δεν εχω προλαβει να σας παρακολουθησω οποτε μεχρι να παω κομμωτηριο να κουρευτω ελπιζω να προλαβω να σας διαβασω!

Χθες το μεσημερακι μου εστειλε μηνυμα το Λενιω μας!!! Ειχε διπλα της το αγγελουδι της και μου ειπε να σας στειλω πολλα χαιρετισματα, να πω οτι μας αγαπαει πολυ και μας στελνει την αγαπη της!!!!!!

Αυτα προς το παρον απο μενα!!!!!!!!!

Τι αλλα νεα εσεις?????

Απ'οτι βλεπω δεν υπηρχε πολυ κινηση στο καφε μας....

Τελικα Αναστασακι εστειλες λουλουδακια στο Λενιω μας????? Ο μπεμπακος καλα??

Ρανιακι μου εγκλημα στην γειτονια σου??? Απα πα...τι ειναι αυτα τα πραγματα??Σικαγο εχουμε καταντησει....χαδακια στην μπιζουδενια!

Χρυσανθακι συσπασαρα ε???? Ετοιμαζεται πυρετωδως η μητρα για την μεγαλη στιγμη....

Ιωαννακι μου χορευει ο μπεμπουλης σου ε???? Τι καλα....αντε μεγαλωνετε ολες και θα γεμισει το καφε μας μωρουλια!!!!!!!!!!!

Ποπακι μου ταλαιπωρειται η μικρουλιτσα ακομα με τους κολικους ε? Αχ το μαναρακι μου μωρε....υπομονη τι αλλο??????????

Να δωσετε ολες πολλα χαδακια στις κοιλουμπιτσες σας και οι υπολοιπες στα μωρακια σας!!!!!

Παω να φαω το πρωινο μου και μετα βουρ για κουρεμα!!!!!!

Φιλακια πολλαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Μανουλιτσες αν εχει καμια ορεξη για κουβεντουλα ειμαι εδω...απλα τρυγυρναω και σε αλλες σελιδες και με δειχνει οφ!

Ματινακι!ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Είστε όλες καλά; Το Αναστασάκι μας γύρισε από το χωριό; Ααααχχχχχ και το Λενιώ μας τι να κάνει; Θα πλέει σε πελάγη ευτυχίας μς τα 2 παιδάκια της! Άντε να γυρίσει να με το καλό στο σπιτάκι της και να μας τα πει!

Εγώ ξύπνησα μία κανονική ώρα θα έλεγα και πιάστηκα με τον κήπο λίγο, μετά καθάρισα το ψυγείο μου και τώρα έβαλα τα μπιφτεκάκια να ψήνονται θα κάνω κι ένα ρυζάκι μετά για να φάμε!

Εσείς που είστε χαμένες καλέ; :P:p:p:p

κοριτσάκια μου καλησπέρα!!!!!!!! δεν πρόλαβα να διαβασω τιποτα!!

μόλις πήρα τηλ στο παπαγεωργιου και εμαθα δωματιο για το λενακι για να στειλουν τα λουλουδια!!!!! είναι 2 κουβαδακια τσιγγινα κολλημενα στο ενα εχει ενα αρκουδακι και στο αλλο μια γλαστρουλα!! ειναι πολυ ομορφο!εγραψα ολα τα ονοματα!!:P

πο πο ρε κοριτσια ούτε σίριαλ! και είχα αγχωθει για τα λουλουδια μηπως δεν προλαβω! το πρωι καιτα τις 10 ηρθαν να μου περασουν τις κουρτινες, της ειχα στειλει καθαρηστηριο,κ τις περασαν αυτοι που τις εφτιαξαν γιατι ειναι πολυ μπελας.. ειναι φακελοι και απο πανω οι κουρτινες! και στο καθαρηστηριο τις κοντεναν!!!!!!! (καραβοπανο ειναι!!) ΕΛΕΟΣ και οι ανθρωποι δεν εβρισκαν ακρη!! τελικα φυγαν 13.30!!!! και τις εστειλα για επιδιορθωση σ'αυτους!!!

ηθελα να προλαβω και το φαρμακειο, ευτυχως και τα φαρμακειο κ το ανθωπολειο ειναι δίπλα!!!!:D εχω και να μαγειρεψω!!! ουφφφφ!!!!

ο μπεμπακος μου καλα ειναι!!!:P:p:p:p εσεις τι κανετε?? θα μπω να σας διαβασω λιγο αργοτερα, παω να βαλω τα φασολακια και επιστρεφω!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μόλις πήρα τηλ στο παπαγεωργιου και εμαθα δωματιο για το λενακι για να στειλουν τα λουλουδια!!!!! είναι 2 κουβαδακια τσιγγινα κολλημενα στο ενα εχει ενα αρκουδακι και στο αλλο μια γλαστρουλα!! ειναι πολυ ομορφο!εγραψα ολα τα ονοματα!!:P

πο πο ρε κοριτσια ούτε σίριαλ! και είχα αγχωθει για τα λουλουδια μηπως δεν προλαβω! το πρωι καιτα τις 10 ηρθαν να μου περασουν τις κουρτινες, της ειχα στειλει καθαρηστηριο,κ τις περασαν αυτοι που τις εφτιαξαν γιατι ειναι πολυ μπελας.. ειναι φακελοι και απο πανω οι κουρτινες! και στο καθαρηστηριο τις κοντεναν!!!!!!! (καραβοπανο ειναι!!) ΕΛΕΟΣ και οι ανθρωποι δεν εβρισκαν ακρη!! τελικα φυγαν 13.30!!!! και τις εστειλα για επιδιορθωση σ'αυτους!!!

ηθελα να προλαβω και το φαρμακειο, ευτυχως και τα φαρμακειο κ το ανθωπολειο ειναι δίπλα!!!!:D εχω και να μαγειρεψω!!! ουφφφφ!!!!

ο μπεμπακος μου καλα ειναι!!!:P:p:p:p εσεις τι κανετε?? θα μπω να σας διαβασω λιγο αργοτερα, παω να βαλω τα φασολακια και επιστρεφω!!!

καλημερα κοριτσακια, τι κανετε? τι να κανει το λενακι?? θα ειναι τρισευτυχισμενη!!! ποτε βγαινει αραγε?

αναστασακι μπραβο για τα λουλουδια! μα καλα σου κοντιναν τις κουρτινες?

ποπακι κριμα το κοριτσακι ταλαιπωτειτε το γλυκουλι μου! υπομονη, θα περασουν οι κολικοι!

εμεις ευτυχως ολα καλα, μονο οταν πειναει χαλαει τον κοσμο μεχρι να της βαλω το μπιμπερο η το στηθος!

πολύ ωραία!!!!!!! πήγα να βγάλω τα φασολακια απο την καταψυξη και δεν είχα!!!! νομιζα πως είχα!!!! λέω οκ, θα βάλω πατατες στον ατμο, που μου αρεσουν πολύ!! τις καθαριζω τις βάζω και μου βγαζει ενα σηματακι ο ατμομαγειρας και δεν ξεκιναει και τα βιβλια χρησης ειναι σηκωμενα και δεν μπορω να τα παρω εγω!!!!:mad::-x:-x:-x μακαρονια δεν θελω με τιποτα... με καμια σαλατα με κόβω μεχρι να ερθει ο αντρας μου!!!!!:rolleyes:

γιωτακι μου, ησυχη κατα τα αλλα ε?? μια χαρά!! ναι τις κόντιναν! και κατα τα αλλα στεγνο καθαρισμα! τεσπα!!!

ποπακι μου θα περασει κοριτσακι μου, κριμα το μικρουλη μας!!!

ματινάκι μεγεια το μαλλάκι!!!!! αντε οταν ευκαιρισεις μπες να τα πουμε!! και εδω αυριο λενε απεργει η ΓΕΣΕΕ ΑΔΕΔΥ και μενω κεντρο, και κανονισα να παμε για ψωνια για το μωρό! να κλεισουμε τα επιπλάκια του! είδωμεν!!! ευχαριστουμε το λενιω μας για τα χαιρετισματα!! και εμεις την αγαπαμε πολυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!:P:p

Ιωαννάκι,ωραιο φαγακι κανεις!! στείλε λίγο!!! χιχιχιχιχιχι!!!

Χρυσανθακι μου!!! μπήκες στον μηνα σου ε???? με το καλό!! ξεθάρεψες τωρα και δικαιολογημένα μωρε!!!!:)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια, τι κανετε?

εμεις ευτυχως ολα καλα, μονο οταν πειναει χαλαει τον κοσμο μεχρι να της βαλω το μπιμπερο η το στηθος!

πο πο ρε κοριτσια ούτε σίριαλ! και είχα αγχωθει για τα λουλουδια μηπως δεν προλαβω!

YOTOU εγω ειμαι καινουρια στην παρεα!!!να σου ζησει το κοριτσακι σου !!!

Αναστασακι μου μπραβο για τα λουλουδια!πολυ τρυφερη κινηση!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

κοριτσακια μου καλησπερααααααααααααααααααααααααα.....

ποποποπο...εριξα εναν υπνοοοοοοοοοοοοοοοο...

αναστασακι μουουουυουουουου....το ειδα το μυν σου στο φεις αλλα κοιμομουν!!!!!ευχαριστουμε παρα πολυ για τη κινηση σου!!!!θα τρελλαθηκε απο τη χαρα της το λενιω μας!!!!!!!χιχιχιχιιιχιχιχχι,,.....θα πατε να κλεισετε τα επιπλακια του μπεμπη????????τι καλα.....αντε με το καλο...

ιωαννακι.χρυσανθουλα,βασουλα,γιωτακι,ποπακι μακια πολλα σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.....

παω γιατι ηρθε ο αντρουλης μου...μακια πολλαααααααααααααααα!!!!!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Κοριτσακια μου τωρα μπορεσα να μπω και αυτο για λιγο!

Κατα τις 4 με πηρε η Λενιω μας και μου ειπε να πω ενα μεγαλο ευχαριστω για τα λουλουδια και το αρκουδακι, της αρεσαν πολυ! Στελνει την αγαπη της και τα χαιρετισματα της σε ολες και μου ειπε επισης οτι την συγκινησαμε πολυ με αυτη την πραξη....της ειπα Αναστασακι μου οτι εσυ το εκανες ολο αυτο!!!!

Εγω σημερα εφτιαξα αρακα και σε λιγο θα παω να φαω το βραδινο μου! Κοιμηθηκα το μεσημερακι και ξυπνησα αργα οποτε τρεχω για να προλαβω τις δουλειες! Αυριο παμε Αθηνα στον καινουριο γιατρο, 6 το απογευμα εχουμε ραντεβου! Θα φυγουμε ομως απο το πρωι γιατι θελουμε να παμε Ικεα και Λητω και μετα να προλαβουμε να φαμε και κατι!!!! Οποτε πρεπει να βαλω σε διαφανειες ολες τις εξετασεις που εχουμε κανει μεχρι τωρα και τους υπερηχους του μπεμπη για να βρει μια ακρη ο γιατρος, γιατι ανοιξε φακελο κλεισε φακελο θα τα παρει στο τελος....χιχιχιχ!!!!!!!

Για πειτε κανενα νεακι....τι εχω χασει????

κοριτσακια μου καλησπερααααααααααααααααααααααααα.....

ποποποπο...εριξα εναν υπνοοοοοοοοοοοοοοοο...

αναστασακι μουουουυουουουου....το ειδα το μυν σου στο φεις αλλα κοιμομουν!!!!!ευχαριστουμε παρα πολυ για τη κινηση σου!!!!θα τρελλαθηκε απο τη χαρα της το λενιω μας!!!!!!!χιχιχιχιιιχιχιχχι,,.....θα πατε να κλεισετε τα επιπλακια του μπεμπη????????τι καλα.....αντε με το καλο...

ιωαννακι.χρυσανθουλα,βασουλα,γιωτακι,ποπακι μακια πολλα σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.....

παω γιατι ηρθε ο αντρουλης μου...μακια πολλαααααααααααααααα!!!!!!!!

Εμενα μαρη με ξεχασες ε????? Φτου σου συμπεθερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χααχαχαχαχαχ...............

Τι κανεις καμαρι μου????Η μπιζουδενια????? Ριχνει κλωτσιτσες???????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...