Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ποπακι μου αγαπημενοοοοοοοοοοοοοοοοοο.....να μας ζησει ο μπεμπουλινος μας!!!!!!!!

τι κανετε μανουλα και κορουλα?????ειστε καλυτερα???????

εμεις χορευουμε πολυ σημερα!!!!!!!:P

ρανιακι μου καλο!!!!!!!!!!!!!να μας ζησει το καινουριο μελος, σωστο παλικαρι και υποψηφιος γαμπρος!!!!!!!!!:tongue:

χορευει η μπιζουδενια σου?το καμαρι μου!!!!!!!!!!τι ομορφο συναισθημα!!!!!!!!!!!

εμεις καλα με την μπεμπουλα, μαμ κακα και νανι!!!!!!!!!!!!αυριο γινομαστε 1 μηνος, πως περναει ο καιρος!!!!!!!!!!!!!αχ......σκεφτομαι πως θα παω στην δουλεια, τι θα γινει με τον θυλασμο!!!!!!!:rolleyes:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποπακι μου αγαπημενοοοοοοοοοοοοοοοοοο.....να μας ζησει ο μπεμπουλινος μας!!!!!!!!

τι κανετε μανουλα και κορουλα?????ειστε καλυτερα???????

εμεις χορευουμε πολυ σημερα!!!!!!!:P

Κοριτσάρες μου να μας ζήσει ο μπέμπαρος! Πω πω τι χαρά σήμερα; 4 ολόκληρα κιλάκια; Μπράβο στο Λενάκι μας! Να της ζήσει, καλό σαραντισμό να έχει και με το καλό να πάνε σπιτάκι τους και να χαρούν όλοι το μπεμπάκι τους!

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας αλλά για να είμαι ειλικρινής με συγκίνησε το Λενάκι μας! Πρωί πρωί ξύπνησε και μου ευχήθηκε στο φέις για τα γενέθλειά μου!

Και πάλι σας ευχαριστώ, να είστε όλες καλά και με το καλό να υποδεχτείτε τα μωράκια σας και αυτά αλλά και πολλάααα ακόμη!

Κοριτσάρες μου να μας ζήσει ο μπέμπαρος! Πω πω τι χαρά σήμερα; 4 ολόκληρα κιλάκια; Μπράβο στο Λενάκι μας! Να της ζήσει, καλό σαραντισμό να έχει και με το καλό να πάνε σπιτάκι τους και να χαρούν όλοι το μπεμπάκι τους!

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας αλλά για να είμαι ειλικρινής με συγκίνησε το Λενάκι μας! Πρωί πρωί ξύπνησε και μου ευχήθηκε στο φέις για τα γενέθλειά μου!

Και πάλι σας ευχαριστώ, να είστε όλες καλά και με το καλό να υποδεχτείτε τα μωράκια σας και αυτά αλλά και πολλάααα ακόμη!

χρονια πολλα ιωαννακι μου καλο, με το καλο το μπεμπακι σου!!!!!!!!!!!!!

να μας ζησει της λενιως μας!!!!!!!!!!πω πω θειες που εχει που το αγαπανε πολυ ε?

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

χρονια πολλα ιωαννακι μου καλο, με το καλο το μπεμπακι σου!!!!!!!!!!!!!

να μας ζησει της λενιως μας!!!!!!!!!!πω πω θειες που εχει που το αγαπανε πολυ ε?

Ποπάκι μου γλυκό τι κάνετε; Πως είναι η μπεμπούλα μας; Μεγαλώνει

Να μας ζήσει ο παίδαρος καλέ! Κι εγώ είχα κόσμο από το πρωί και πριν μία ώρα φύγανε! Ευτυχώς ήρθε η μαμά μου και τα έκανε όλα αυτή και ο αντρούλης μου! Ωστόσο τώρα που ηρέμησα από τον κόσμο ο μικρούλης χορεύει! Χιχιχιχιχιχ!!!

Καλησπερα μανουλιτσες!!!!!!!

Να μας ζησει ο μεγαλος μπεμπακος της Λενιως μας!!!!!

Ολοκληρο παλικαρι ε??Ολες οι κοριτσομανες θα τον θελουμε για γαμπρο φανταζομαι ε Ρανακι μου?????:D

Καλη επιστροφη στο σπιτι και καλο σαραντισμο στο Λενακι μας!

Ιωαννακι μου χρονια σου πολλα!!!!Πολυχρονη και ευτυχισμενη να εισαι παντα !!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

Kαλησπερα τσουπρες μου τι κανετε????

Μολις μιλησα με το Λενιω μας! Ολα καλα ειναι μια χαρουλα και η Λενιω και ο αντρακλας,απλα ποναει λιγο το κοριτσακι μας...λογικο ειναι,αλλα απο αυριο θα ειναι καλυτερα! Σας στελνει την αγαπη της και μολις γυρισουν σπιτι και ευκαιρησει θα μπει να μας πει τα καθεκαστα!!!!!!!!!

Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω και ουτε θα προλαβω σημερα! Παω να ετοιμασω τραπεζι γιατι πειναω σαν λυκος και αν ευκαιρησω θα ξαναμπω...αλλιως απο αυριο το μεσημερακι γιατι το πρωι θα κατεβω στην πολη για δουλειες!!!!!!!

Σας φιλω προς το παρον ολες!!!!!!!!!!!

000203F8.gif

Καλησπερα μανουλιτσες!!!!!!!

Να μας ζησει ο μεγαλος μπεμπακος της Λενιως μας!!!!!

Ολοκληρο παλικαρι ε??Ολες οι κοριτσομανες θα τον θελουμε για γαμπρο φανταζομαι ε Ρανακι μου?????:D

Καλη επιστροφη στο σπιτι και καλο σαραντισμο στο Λενακι μας!

Ιωαννακι μου χρονια σου πολλα!!!!Πολυχρονη και ευτυχισμενη να εισαι παντα !!!

Χρυσανθάκι μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου! Κι εσύ με το καλό τώρα να γεννήσεις τη μπεμπούλα σου! Πω πω από εδώ και πέρα όλο ευχές και χαρές θα έχουμε! ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!

κορίτσια!!!!!! τώρα μπόρεσα να μπώ!!!!!!!!!!!! είμαστε ακόμη χωριό αύριο βραδυ θα γυρισουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λενάκι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! να σας ζήσει καρδούλα μου!!!!!!!!!! ολόκληρος άντρας!! πο πο!!!! γερό και τυχερό να είναι το αγγελούδι μας!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

(κορίτσια την τριτη λετε να ειναι ακόμα εκει το λενιώ, για να στείλουμε λουλούδια??? τριτη πρωι θα μπορω!!!:confused::confused::confused:)

2079350m669jnc987.gif

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα μανουλιτσες!!!!!!!

Τι κανετε εσεις και οι κοιλουμπιτσες σας????Εμεις καλα ειμαστε!

Πρωινη πρωινη τις τελευταιες μερες!!!σημερα 6κ15' και υπνος με τισ κοτες...:rolleyes:Περιεργα πραματα!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

καλημέρα και από μένα!!! εγώ το αντιθετο από τη Χρυσάνθη! κοιμάμαι αργά και ξυπνάω αργά!:tongue: (με ενδιαμεσα δρομολογια τουαλετα, μην ξεχνιόμαστε!)

τι κάνετε φιλλεναδίτσες μου?????????? που είστε??????????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα και από μένα!!! εγώ το αντιθετο από τη Χρυσάνθη! κοιμάμαι αργά και ξυπνάω αργά!:tongue: (με ενδιαμεσα δρομολογια τουαλετα, μην ξεχνιόμαστε!)

τι κάνετε φιλλεναδίτσες μου?????????? που είστε??????????

Καλημέρα Αναστασάκι μου! Ερημιά στο καφέ μας σήμερα! Πως είσαι; Ο μπεμπάκος μας καλά; Εγώ πάλι κοιμήθηκα νωρίς εχθές το βράδυ και ξύπνησα αργά! Πως περνάς στο χωριό; Μάζεψες δροσούλα έτσι;

Ιωαννάκι μου?? το ρίξαμε στον υπνο ε?? καλα εκανες!!!!εμείς πολύ καλά, δοξα το θεό!!!:D μου εκανε καλό φαίνεται το χωριό!!!:tongue::tongue::tongue: εκανα μπανακι και σε λίγο θα παω στον αντρούλη μου! θα μπω αργότερα!! φιλάκια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλησπερα κοριτσακια μου γλυκα....τι κανετε?????

εγω σχολασα νωριτερα σημερα γιατι ειχαμε ημιαργια λογω του Διονυσιου του Αεροπαγειτου και στην αθηνα ειναι πολυουχος....πηγα σουπερ και τωρα μου φερανε τα ψωνια,τα εφτιαξα και μπηκα να σας διαβασω...

αφηστε που εγινε ενα εγκλημα εδω στη γειτονια...σκοτωσαν καποιον!!!!ή ληστεια λενε οτι ειναι ή ηταν τοκογλυφος αυτος και τον εφαγαν...αστυνομιες,καναλια κλπ κλπ κλπ...και υποτιθεται οτι ειναι απο τις καλες γειτονιες του πειραια.....ουφφφφφφφφφφ.....τι πραγματα ειναι αυτα?????

τεσπα....εγω εχω κληδαμπαρωθει σπιτακι μου !!!!!!

αχχχχχχχχχχχχχ....τι να κανει το λενιω μας???????ελπιζω να μη ποναει πολυ!!!!

τι αλλα νεα???????

παω να μαγειρεψω...θα κανω γιουβετσακι κοτοπουλο....μιαμ μιαμ μιαμ μιαμ....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...