Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κουκλιτσες μου τι κάνετε?????

Πωπω ήθελα να μπω εδω και 3 μέρες και έχω πρόβλημα με τον mozilla που χρησιμοποιώ και δεν μου έκοψε καθόλου να μπω απο τον explorer..Αλλα σήμερα μου ήρθε η έμπνευση που ήθελα να μπω να μάθω για το Λενάκι μας!!!!

Αχ τι αγωνία είναι αυτή και τι χαρά συγχρόνως!!!!

Λενάκι μου γλυκό σου ευχομαι μέσα απο την καρδούλα μου να πάνε ολα καλά, να μην πονέσεις καθόλου και να ακούσεις όσο γίνεται πιο γρήγορα το πιο όμορφο κλάμα του κόσμου!!!!!!((((((()))))))))

Εσείς κοριτσάκια μου τι΄κάνετε????

Να ευχηθώ στο Ιωαννάκι χρόνια πολλα πολλά πολλά!!!!!

Και στο Χρυσανθάκι, καλωσήρθες και με το καλό να έρθει η κουκλάρα σου, είσαι η επόμενη!~!!!:P

Κανένα νεο ακομα??????:rolleyes:

Καλημέρα Αναστασάκι τι κάνει ο μπεμπης????

καλημέρα μαρακι!! και εγω μπανοβγαινω μηπως δω κανενα νεο!! καλα ειναι ο μπεμπης!!!!!!! σημερα το βραδυ κοιμηθηκαμε και καλα!!! εσεις τι κανετε??????????:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα μαρακι!! και εγω μπανοβγαινω μηπως δω κανενα νεο!! καλα ειναι ο μπεμπης!!!!!!! σημερα το βραδυ κοιμηθηκαμε και καλα!!! εσεις τι κανετε??????????:D

Θα μας ενημερώσει το Ματινάκι ελπίζω σε λίγο!!!

Καλά είμαστε κι εμέις χοροπηδάμε..:P

Κοριτσακια μου ακομα το Λενακι μας να γεννησει! Την βαλανε στην αιθουσα τοκετου αλλα σε καμια ωρα μου ειπε ο αντρας της οτι μαλλον θα εχει γεννησει!!!!!

Ξαναμπαινω αργοτερα να σας ενημερωσω!!!! Θα καθομουν λιγο αλλα εχει ερθει η μαμα μου να κανουμε δουλειες οποτε δεν προλαβαινω!

Φιλια πολλα σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα κουκλιτσες μου τι κάνετε?????

Και στο Χρυσανθάκι, καλωσήρθες και με το καλό να έρθει η κουκλάρα σου, είσαι η επόμενη!~!!!:P

καλημέρα κορίτσια!!!
Κοριτσακια μου ακομα το Λενακι μας να γεννησει

Ευχαριστω πολυ μαρακι μου!Ναι!!!!!!Ειμαι η επομενη!!!:P:p

Καλημερα Αναστασακι μου!!!!!!

Ζορικος ο μπεμπουλακος της Λενας μας!!Αντε μπεμπουλακο βγες!!!Να ευχηθουμε ντε!!!!!!

Κοριτσαρες :Pθα με παει ο αντρας μου βολτιτσα .Επιστρεφω το μεσημερακι!Φιλακια στις ζουζουνοκοιλιτσες!!!!!!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Μολις ξαναμιλησα με τον αντρα της λενιως μας και μου ειπε οτι εχουν ακομα δρομο μπροστα...γιατι ηρθαν κατι επειγουσες καισαρικες που δεν ηταν προγραμματισμενες και θα πρεπει να μπουν για γεννα πρωτες! Αναμονη το λενιω μας ακομα....τελικα για να μην τον ζαλιζω τον ανθρωπο του ειπα οταν ειναι να με παρει να με ενημερωσει!Οποτε κοριτσακια μου αναμονη....

Φιλια προς το παρον!!!!!

Διαφημίσεις

Ακομα τιποτα....δεν με εχει παρει ο αντρας της λενιως τηλ.! Ελεγα να τον ξαναπαρω γιατι απο την χαρα του ο ανθρωπος μπορει να με ξεχασε...λογικο ειναι....ντρεπομαι λιγακι να ξαναπαρω αφου μου ειπε θα με παρει αυτος!!!!

Υπομονη λοιπον.....μολις θα εχω νεοτερα θα σας ενημερωσω!!!!!!!!

Καλε κοριτσια που εισαστε?????? Γενησσε το Λενιω μας πριν κανα μισαωρο περιπου!!!!!!!!!!!!

Εβγαλε εναν παιδαρο 4 κιλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοπιαστε να ευχηθειτε....ανοιξα θεμα στις ευχες!!!!!!!!!!!!

http://parentscafe.gr/showthread.php?p=1218032#post1218032

Λενιω μου να σας ζησει και απο δω!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειμαι πολυ συγκινημενη φιλεναδιτσα μου!!!!!!!!Γερος και τυχερος να ειναι σε ολη του την ζωη!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσακια μου να μας ζησει ο μπεμπακος της λενιως μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ειναι γερος και τυχερος, που ειναι σιγουρα με τετοια μανουλιτσα!!!!!!!!!!!!!!λενακι μου καλη αναρωση και με το καλο σπιτακι σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολλα φιλακια σε ολα τα κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

αχχχχχχχχχχ....γεννησε επιτελους????????????????????????

να σας ζησει κι απο δω λενιω μουουυουοουουουυουουουου.....καλο σαραντισμο να εχετε!!!!!

ματιναρα μουουουουυοουυοουυουουου....πλησιαζει κι εσενα η ωρα σου!!!!!!ευχαριστουμε για την ενημερωση......ναι??????((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

κοριτσακια μου να μας ζησει ο μπεμπακος της λενιως μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ειναι γερος και τυχερος, που ειναι σιγουρα με τετοια μανουλιτσα!!!!!!!!!!!!!!λενακι μου καλη αναρωση και με το καλο σπιτακι σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολλα φιλακια σε ολα τα κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ποπακι μου αγαπημενοοοοοοοοοοοοοοοοοο.....να μας ζησει ο μπεμπουλινος μας!!!!!!!!

τι κανετε μανουλα και κορουλα?????ειστε καλυτερα???????

εμεις χορευουμε πολυ σημερα!!!!!!!:P

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...