Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΑς ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΣΑς ΜΗΛΙΣΩ!

ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΤΩΡΑ..

ΣΑς ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ Κ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΠΕΡΑΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑς ΧΡΟΝΟς ΠΟΥ ΜΗΛΑΜΕ Κ ΖΗΣΑΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΑ ΜΑΖΙ Κ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ!

ΣΑς ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ~

Κ ΓΩ ΘΑ ΣΑς ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΘΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ Κ ΘΑΡΟς ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΩ ΤΙΠΟΤΑ..ΟΠΩς ΕΙΠΕ Κ ΤΟ ΠΟΠΑΚΗ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΧΑΡΑ..ΘΑ ΑΠΟΒΑΛΩ ΟΠΙΟ ΑΝΧΟς Κ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ..Ο ΘΕΟς ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟς..ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!;);)

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΟΛΕς ΤΙς ΥΠΟΛΟΙΠΕς ΠΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΗΛΑΜΕ ΣΑς ΣΤΕΛΝΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΤΙς ΚΑΛΗΜΕΡΕς ΜΟΥ;);):tongue:ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙς ΚΟΙΛΟΥΜΠΙΤΣΕς ΣΑς Κ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑς!

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΚΟΙΛΟΥΜΠΙΤΣΑ ΜΟΥ.:(.ΜΕ ΜΕΛΑΝΧΟΛΗΣΕ ΑΥΤΟ ΛΙΓΟ ΧΘΕς..ΑΛΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ποποοοοοο

Συγκινηση ε!?

Λενακι μας ειμαι σιγουρη οτι για ολες μας θα εισαι η πρωτη σκεψη σημερα!!!!

Μπορει να εχεις ηδη δει το αγορακι σου τωρα...ή να εισαι πολυ κοντα σε αυτη τη σιγμη!Το σκεφτομαι και ποποοοοοο!!!

:P:p:p:p:p:p

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Κοριτσακια μου καλημέρα!!!!Καλα μου ειστε?τι κανουν οι κοιλουμπιτσες σας???Εγω ξυπνησα με μικροπονακια...πρετοιμαζομαι μαλλον σιγα σιγα,δεν ανησυχω!:) Η μονη μου ανησυχια ειναι μην ξεκινησουν οι πονοι της γεννας και δεν το καταλαβω..:confused::rolleyes:εχω να παω και απο το ρεθυμνο στο ηρακλειο!Αχ θα προλαβω ??ουουουουουφ!ΑΠΟΡΕΙΕΣ!!!!!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

καλημεραααααααααααααααααααααααααα.....

λενιω μουουοουουουουουουουου.....δε ξερω τι να πω...ειμαι πολυ συγκινημενη...σε σκεφτομουν και ξυπνησα!!!!!δε μπορουσα να κοιμηθω αλλο αν και χθες κοιμηθηκα κατα τις 2 επειδη ειχαμε βγει!!!!

τωρα θα εισαι μεσα και θα κανεις τις εξετασουλες σου και σε λιγο θα αντικρυσεις τον πριγκιπαααααααααααααααααααααααααααα......ουφφφφφφφφφφφ....μακαρι να ημουν εκει!!!!!

σ'αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ....με το καλο!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Κοριτσακια μου καλημέρα!!!!Καλα μου ειστε?τι κανουν οι κοιλουμπιτσες σας???Εγω ξυπνησα με μικροπονακια...πρετοιμαζομαι μαλλον σιγα σιγα,δεν ανησυχω!:) Η μονη μου ανησυχια ειναι μην ξεκινησουν οι πονοι της γεννας και δεν το καταλαβω..:confused::rolleyes:εχω να παω και απο το ρεθυμνο στο ηρακλειο!Αχ θα προλαβω ??ουουουουουφ!ΑΠΟΡΕΙΕΣ!!!!!!!

καλημερα χρυσανθουλα μου....πολυ συγκινηση σημερα!!!!!

αντε φτανει και η δικη σου ωρα σιγα σιγα!!!να μην ανυσηχεις καθολου...ολα καλα θα πανε!!!!ποση ωρα ειναι ρεθυμνο - ηρακλειο????

Διαφημίσεις

ιωαννακι μουουουουουουοουουουυυ.....σημερα εχεις τα γεννεθλιακια σου εεε????

ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΜΟΥ...ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΥΓΙΗΣ!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΖΟΥΖΟΥΝΟΣ ΣΟΥ!!!!!

((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

Καλημερα Ρανακι μου!!!!!τι κανεις?καλα το ζουζουνομπουμπουκακι σου???

ρεθυμνο΄-ηρακλειο μια ωρα δρομος ειναι 80 χλμ!

θα προλαβω καλε η θα με ξεγεννησει ο αντρας μου σε κανενα χωραφι???:P:p:p

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Καλημερα Ρανακι μου!!!!!τι κανεις?καλα το ζουζουνομπουμπουκακι σου???

ρεθυμνο΄-ηρακλειο μια ωρα δρομος ειναι 80 χλμ!

θα προλαβω καλε η θα με ξεγεννησει ο αντρας μου σε κανενα χωραφι???:P:p:p

χαχχαχαχαχααχαχχαχα......αντε καλε...θα προλαβεις μια χαρα!!!!απο την ωρα που σπανε τα νερα εχουμε κανενα δυωρο!!!!ετσι εχω ακουσει δηλαδη...αλλα θα σε κατατοπισει και ο γιατρος σου ή μαια σου εκεινη την ωρα!!!!!

η μπιζουδενια μου καλα ειναι...χορευει πρωι πρωι!!!!!:P

ποσο χρονων εισαι χρυσανθουλα μου και τι ζωδιο????

αν θυμαμαι καλα ειχες πει 25 ετων?:rolleyes:

Αχ μωρε τα κοριτσακια μας!!!!1και μενα η δικια μου στον χορο το εριξε παλι!!!!:P

ναι!το '85 ειμαι κοντευουν τα γεννεθλια μου 1/11!σκορπινα!

εσυ??

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Αχ μωρε τα κοριτσακια μας!!!!1και μενα η δικια μου στον χορο το εριξε παλι!!!!:P

ναι!το '85 ειμαι κοντευουν τα γεννεθλια μου 1/11!σκορπινα!

εσυ??

αχχχχχχχχχ...δεν το πιστευωωωω.....1/11 ειναι ο μικρος μου αδερφος γεννημενος...χιχιχιχιιχιχιχ.....

εγω ειμαι ψαρακι και τον επομενο μαρτιο θα κλεισω τα 32....:tongue:

αρα ειμαι 31 μισο.......χιχιχιχιιχιχιχι.....

Διαφημίσεις

Καλα ε???ουτε εγω το πιστευω!!η μικρη και μοναδικη μου αδερφη ειναι ψαρακι!!:DΕσεις που μενετε?

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Καλα ε???ουτε εγω το πιστευω!!η μικρη και μοναδικη μου αδερφη ειναι ψαρακι!!:DΕσεις που μενετε?

χχαχαχχαχχαχαχχα......σοβαρα?????τρομεροοοοοο...:P

εγω μενω πειραια.....

καμια σχεση με τη κρητη βεβαια....ειμαι ερωτευμενη με τα χανια.....

ρεθυμνο δεν εχω μεινει, μονο μια βολτα περασα και ειναι κι αυτα υπεροχα!!!!!αλλα με τα χανια εχω τρελλα...εχω παει 2 φορες και ελπιζω να ξαναπαω στο μελλον!!!!!!

Εμεις βρεθηκαμε εδω απο σποντα!Ο αντρας μου ηταν φοιτητης εδω και εμεινε!του αρεσει παρα πολυ!εμενα μου αρεσε αυτος παρα πολυ οποτε ξεμεινα και γω χαχαχαχα!!!

Ειμαστε απο θεσ/νικη!ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ!!!Εγω ειμαι φρεσκια εδω απο τον οκτωβρη..τον γεναρη εμεινα εγκυος και ειχα περιεργη εγκυμωσηνη οποτε δεν προλαβα να δικτυωθω...Εχω κανει ομως 3 καλες φιλεναδιτσες!:D

Πειραια ε?ερχομασταν αθηνα συχνα!Και σενα πρεπει να δει η μπιζουδενια σου την κρητη!Ολο και καπου θα βρεθουμε να πιουμε και εναν καφε απο κοντα!:P:p

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Καλημερα κοριτσακια μου!!! Τι κανετε???? Βλεπω πρωι πρωι σημερα απο την αγωνια για το λενιω μας ε???? Μπηκα να σας ενημερωσω λοιπον!!!!!!!

Πριν 5 λεπτα επικοινωνησα και το σηκωσε ο αντρουλης της !

Μου ειπε οτι δεν γεννησαν ακομα και οτι την εχουν για εξετασεις....ηταν στον καρδιοτοκογραφο οταν πηρα! Δεν ξερω ποση ωρα θα κατσει εκει το λενιω αλλα σε καμια ωρα θα ξαναπαρω....ε να μην τον ζαλισω τον ανθρωπο κιολας!!

Παω να φαω το πρωινο μου και τα ξαναλεμε σε λιγο!!!!!

Λενιω μου εχουμε τρελαθει απο την αγωνιαααααα!!!!!!!!

Σ'αγαπαμε πολυ ολες και σου στελνουμε ολη την θετικη μας ενεργεια!!!!!!!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...