Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Οι υπολοιπες μανουλιτες τι κανετε??

Ιωαννα μου?Ευα?Ματινακι?Ποπακι?Βασουλινο?:P

Ολο και καποια θα ξεχασα.....:rolleyes:

ειναι καλα οι κοιλιτσες σας??εμεις καλα ειμαστε χορευουμε παλι !!!!!

Χθες βαλαμε τα τελευταια απλυτα μας(της μπουμπους)πληντηριο και τα σιδερωσα!Το πρωι ειχα μαστορα!εβαλα συναγερμο...απο τοτε που μεγαλωσε η κοιλια εχω αρχισει να φοβαμαι ολο οτι κατι θα γινει!και τωρα που η μπουμπου μου ειναι στην τελικη ευθεια ακομα πιο πολυ , αν γεννηθει κιολας αστο...ολο σκεφτομαι τι θα πω στον κακο τον κλεφτη για να μην μας πειραξει!!!:shock:Οποτε λεω αντε να βαλουμμε να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο!!!!1τωρα θα μπω για μπανακι και μετα θα παμε για φατητο!θελω μακαροναδα σημερα!Πεστο σιγκεκριμενα:P:pκαι ενα τυραμισου μετα????ΝΑΙ!Σας φιλω γλυκα μανουλιτσες!θα σςσ βρω το απογευμα!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι κάνετε κορίτσια???? χρυσανθη μου καλά είμαστε! ο μπέμπης βαριέται τις τελευταιες μερες μαλλον!!! μου δίνει από καμια που κ που.... βασικα θα ρωτησω κ τη γιατρο ποσο συχνα πρεπει να το ακουω.....

ρανιακι μ εγω αυτα θα τα παρω προς το τελος, ενταξει ψιλοπραματα ειναι! πάντως η χρυσανθη ηταν πολυ κατατοπιστικη...!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αγαπημενες μου φιλεναδιτσες ηδη ξεκηνησατε να με συγκηνειται..σας γραφω με δακρυα στα ματια...σας ευχαρηστω πολυυυυυυυυυυυυ!

σας ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ:D:D:D:D

Ακομα δεν το πιστευω καλα καλα..χαιρομαι τοσο πολυ που μου στελνετε μπολικη θετικη ενεργεια.

Ποπακη μουυυυυυυυυυυυ ευχασρηστω πολυ.. κ ηθελα να σου μηλισω..να ρωτησω λιγο για την διαδικασια πριν το χειρουργειο..με ανχωνει λιγο ο καθετηρας..τον βαζουν πριν την επισκληριδιο λογικα..:shock:ποπακη μου κ γω ετσι θελω να παω..με χαρα..να αποβαλω ανχος κ φοβο κ να ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι θα ζησω μαγικες στιγμεες για ακομα μια φορα στην ζωη μου

!

Ρανιουκακο μουυυυυυυυ αγαπουλιτσα μου αυριο θα πεσει πολυ κλαμα για μενα..ηδη κ τωρα που το σκεφτομαι με πιανει..σημερα ο τζουτζουκος μου θα μεινει στην μανουλα μου κ ολες τι υπολοιπες μερες φυσικα..θα μου λειψει ο σκατουλης..αν μου κανει καμια σκηνη του τυπου θελω να ρθω μαζι σου κ τετια..ουφφ εκει δεν θα κρατηθω ...τα δακρυα θα τρεξουν απο μονα τους..:(

Αναστασακι μουυυυυυ ναι αυριοοοοοοο..ευχομαιιιιι να με βαλουν νωρης απο το πρωι..στης 8 θα ειμαι εκει μακαρι να μην εχει πολυ κοσμο κ να μπω γρηγορα!:rolleyes:

Ιωαννακι μου καλο ευχαρηστω πολυ..αυριο θα δω αυτο το τροφαντουλικο πρωσοπακι κ θα τρελαθω..πλησιαζει ο καιρος κ για σας κοριτσακια μου..σιγα σιγα τα ονειρα γινονται πραγματικοτητα!

θα μπαινοβγαινω σημερα..θα μπω κ πιο αργα το βραδυ κ θελω κ αυριο πριν φυγω να σας πω μια καλημερα...καλε τι δακρυ κ κακο ειναι αυτο τωρα...ξεκηνησαμεεεεεεεεεε..

σφιχτη αγκαλιτσααααα για τελευταια φορα με την κοιλουμπα μου...

(((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Λενάκι μου γλυκό να είσαι καλά και να ξέρεις πως η σκέψη μας αύριο θα είναι κοντά σου! Όλες μας είμαστε τόσο συγκινημένες και τόσο χαρούμενες! Ξεκίνησε και το δικό μου το κλάμα τώρα! Ουφφφφφ λοιπόν κυρία μου επειδή περιμένω κάτι φίλες να έρθουν για καφεδάκι σε λίγο θα μπω το βραδάκι! Φιλάκια προς το παρόν και θα τα πούμε το βραδάκι! Ναι;;;;

τι κάνετε κορίτσια???? χρυσανθη μου καλά είμαστε! ο μπέμπης βαριέται τις τελευταιες μερες μαλλον!!! μου δίνει από καμια που κ που.... βασικα θα ρωτησω κ τη γιατρο ποσο συχνα πρεπει να το ακουω.....

ρανιακι μ εγω αυτα θα τα παρω προς το τελος, ενταξει ψιλοπραματα ειναι! πάντως η χρυσανθη ηταν πολυ κατατοπιστικη...!;)

Αναστασάκι μου καλό τι κάνεις; Εγώ σήμερα το έριξα στις δουλίτσες αλλά τα πιο βαριά τα ανέλαβε ο αντρούλης μου!

Τεμπελάκος ο μπεμπούλης; Δεν έχει όρεξη μάλλον αυτές τις μέρες! Θα την ξαναβρει μωρέ μην αγχώνεσαι!

κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυυυ..τοσες ευχες που πηρααααα δεν μπορει ολες θα πιασουν,..σας ευχαρηστω μεσα απο την καρδια μου..δεν φανταζεστε ποσο με βοηθατε με αυτα που μου λετε!

σας ευχαρηστω ολες πολυ πολυυυυυυυυυυυ!

ηρθα πριν λιγο σπιτι..απλωσα κατι τελευταια πραγματακια του μωρου κ μωλης στεγνωσουν θα τα σιδερωσω κ ετοιμα κ αυτα!περημενω σε καμια ωρα την ξαδερφη μου με τον αντρα της..τον μικρο τον αφησα στη μαμα..πριν μπω στο αμαξι με αγκαλιασε η γιαγια μου κ μου ελεγα να πανε ολα καλα συγκηνημενη κ αυτη με δακρυα στα ματια με τα χιλια ζορια κρατηθηκα..δεν ηθελα να ξεκηνησω.:(.πριν λιγο με πηρε τηλεφωνο το γιαυρι μου..παλι καλα δεν εκλαιγε(κλαιω εγω ομως τωρα ουφφ)σε καπια φαση μου ειπε θελω κ γω να ρθω μαζι σου στο σοκομειο καπως ετσι το λεει..κ λεω αχ οχι αλα ενταξει μετα που του ξαναμηλησα αλο που δεν ηθελε να μεινει με την γιαγιακα του..του αρεσει πολυ εκει!

αυτααααα!το βραδακυ θα κανω το μπανακι μου θα ετοιμαστω κ το πρω κατα της 6 παλι μπανακι κ τα μαλια μου για να ειμαι φρεσκια φρεσκια!:tongue::tongue:

αν προλαβω θα μπω κ αργα..κ θελω πολυ κ το πρωι ελπιζω να τα καταφερω..φιλακια πολλαααααααααααααααααααααααα!

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, τι κάνετε κοριτσάκια μου;;;

Θέλω να ευχηθώ στο Λενάκι μας:

Λενιώ μου έφθασε η μέρα που θα πάρεις αγκαλιά το τρίτο αντράκι σου, τον πριγκηπάκο, σου που σου 'δινε κλωτσίτσες τόσους μήνες.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να πάνε όμορφα και ήρεμα στην καισαρική και μετά να μην έχεις καθόλου, μα καθόλου πόνο. Φαντάζομαι θα σε βοηθήσει η μανουλίτσα σου και με τον μικρό ε;;;

Με το καλό καρδιά μου, η σκέψη μου θα είναι σε εσένα!!!

Πολλά πολλά φιλάκια και σφιχτές αγκαλίτσες!!!!

Στις υπόλοιπες φιλεναδούλες μου εύχομαι καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη τους και με το καλό.

((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))

κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυυυ..τοσες ευχες που πηρααααα δεν μπορει ολες θα πιασουν,..σας ευχαρηστω μεσα απο την καρδια μου..δεν φανταζεστε ποσο με βοηθατε με αυτα που μου λετε!

σας ευχαρηστω ολες πολυ πολυυυυυυυυυυυ!

ηρθα πριν λιγο σπιτι..απλωσα κατι τελευταια πραγματακια του μωρου κ μωλης στεγνωσουν θα τα σιδερωσω κ ετοιμα κ αυτα!περημενω σε καμια ωρα την ξαδερφη μου με τον αντρα της..τον μικρο τον αφησα στη μαμα..πριν μπω στο αμαξι με αγκαλιασε η γιαγια μου κ μου ελεγα να πανε ολα καλα συγκηνημενη κ αυτη με δακρυα στα ματια με τα χιλια ζορια κρατηθηκα..δεν ηθελα να ξεκηνησω.:(.πριν λιγο με πηρε τηλεφωνο το γιαυρι μου..παλι καλα δεν εκλαιγε(κλαιω εγω ομως τωρα ουφφ)σε καπια φαση μου ειπε θελω κ γω να ρθω μαζι σου στο σοκομειο καπως ετσι το λεει..κ λεω αχ οχι αλα ενταξει μετα που του ξαναμηλησα αλο που δεν ηθελε να μεινει με την γιαγιακα του..του αρεσει πολυ εκει!

αυτααααα!το βραδακυ θα κανω το μπανακι μου θα ετοιμαστω κ το πρω κατα της 6 παλι μπανακι κ τα μαλια μου για να ειμαι φρεσκια φρεσκια!:tongue::tongue:

αν προλαβω θα μπω κ αργα..κ θελω πολυ κ το πρωι ελπιζω να τα καταφερω..φιλακια πολλαααααααααααααααααααααααα!

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

12 ωρες μειναν λενάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Λενιώ μου έφθασε η μέρα που θα πάρεις αγκαλιά το τρίτο αντράκι σου, τον πριγκηπάκο, σου που σου 'δινε κλωτσίτσες τόσους μήνες.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να πάνε όμορφα και ήρεμα στην καισαρική και μετά να μην έχεις καθόλου, μα καθόλου πόνο. Φαντάζομαι θα σε βοηθήσει η μανουλίτσα σου και με τον μικρό ε;;;

Στις υπόλοιπες φιλεναδούλες μου εύχομαι καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη τους και με το καλό.

σε ευχαριστούμε πολύ σοφάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσακια!!!!!!!!!!!!! Μπηκα στα πεταχτα να σας πω ενα γεια και να ευχηθω στο λενιω μας για αυριο!!!!!

Λενιω μου με το καλο να παρεις αγκαλια το 2ο θαυματακι σου! Ολα θα πανε καλα και σου στελνω ολη μου την θετικη ενεργεια!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σ'αγαπω πολυ πολυ και ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα τελεια, που θα πανε δηλαδη!!!!!!!!!!!!! Θα σε παρω αυριο και ελπιζω να μην ενοχλησω ναι???? Φιλακια πολλα και η Παναγια μαζι σας!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσακια μου βγαινω...εχω αφησει τον αντρουλη μου που μου φτιαχνει κινεζικο....παω να του κανω παρεα και μετα να καταβροχθισω την λιχουδια που εφτιαξε!!!!!

Θα τα πουμε πρωτα ο Θεος αυριο το πρωι....θα σας ενημερωνω για το λενιω!!!!!!

Καληνυχτααααααα!!!!!!!!!!!!!!!Φιλια πολλααααααα!!!!!!!!!!!

Σοφακη μουυυυυυυυ σε εειχα στο μυαλο μου αυτες τις μερες..αγαπουλα μου ευχαρηστω πολυυυυυυυυυυυυ..σαγαπω πολυυυυυυυυκ μου εχεις λειψει παρα πολυυυυυυυυ!

η μανουλιτσα μου θα με βοηθησει τις πρωτες μερες μεχρι να νιωσω καλυτερα θα την εχω κοντα μου!

πολα φιλακια στον ξανθομπουμπουρικο σου/..

(((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

12 ωρες μειναν λενάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

αχ Αναστασακι μουυυυυυυ ακομα να το πιστεψωωωωωωωωω..καπιες ωρες με πιανει λιγο ανχοος αλα προσπαθω να το αποβαλω..κραταω τα ομορφα λογακια σας στο μυαλο μου κ με ηρεμειτε πολυ..νιωθω οτι ολα θα πανε καλα!

πριν λιγο βγηκα απο το μπανιο..με τα χιλια ζορια ξυριστηκα:tongue:εκανα κατι ακροβατικα..αλα ενταξει ειμαι καλα τωρα..αυριο πρωι πρωι θα κανω κ τα μαλια μου κ ενα ντουζακι κ παλι κ θα ειμαι φρεσκαδουρα:D:D

((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσακια!!!!!!!!!!!!! Μπηκα στα πεταχτα να σας πω ενα γεια και να ευχηθω στο λενιω μας για αυριο!!!!!

Λενιω μου με το καλο να παρεις αγκαλια το 2ο θαυματακι σου! Ολα θα πανε καλα και σου στελνω ολη μου την θετικη ενεργεια!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σ'αγαπω πολυ πολυ και ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα τελεια, που θα πανε δηλαδη!!!!!!!!!!!!! Θα σε παρω αυριο και ελπιζω να μην ενοχλησω ναι???? Φιλακια πολλα και η Παναγια μαζι σας!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσακια μου βγαινω...εχω αφησει τον αντρουλη μου που μου φτιαχνει κινεζικο....παω να του κανω παρεα και μετα να καταβροχθισω την λιχουδια που εφτιαξε!!!!!

Θα τα πουμε πρωτα ο Θεος αυριο το πρωι....θα σας ενημερωνω για το λενιω!!!!!!

Καληνυχτααααααα!!!!!!!!!!!!!!!Φιλια πολλααααααα!!!!!!!!!!!

Ματινουλι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ευχαρηστω πολυυυυυυυυυυυυυυυυ..πολυ ομορφες ολες οι ευχουλες σας..θα πιασουν τοπο σιγουα επειδη ειναι απο καλες ψυχουλες!

να με παρεςι φυσικα δεν εχω προβλημα αν ειμαι μεσα θα πω κ στον αντρα μου να ξερει να σε ενημερωσει;);)

σαγαπω πολυυυυυυ((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλο ξημερωμα να εχουμεεεεεεεεεεε...πολα χαδακια στις κοιλιτσες σαςςς..θα προσπαθησω να μπω κ αυριο το πρωι..θα ξυπνησω νωρης νωρης αν καταφερω να κοιμηθω κκαθολου;);)

φιλακια πολλαααααααααααα...

καληνυχταααααα κ ονειρα γλυκααααααααααα!

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλο ξημερωμα να εχουμεεεεεεεεεεε...πολα χαδακια στις κοιλιτσες σαςςς..θα προσπαθησω να μπω κ αυριο το πρωι..θα ξυπνησω νωρης νωρης αν καταφερω να κοιμηθω κκαθολου;);)

φιλακια πολλαααααααααααα...

καληνυχταααααα κ ονειρα γλυκααααααααααα!

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Καληνυχτα,Ελενακι!Να κοιμηθεις για να εισαι ξεκουραστη και φρεσκια αυριο που θα υποδεχθεις τον πριγκιπα σου!!! Φιλακια πολλα!:-P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καληνυχτα,Ελενακι!Να κοιμηθεις για να εισαι ξεκουραστη και φρεσκια αυριο που θα υποδεχθεις τον πριγκιπα σου!!! Φιλακια πολλα!:-P
:-D

ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ..ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΚΑΛΑ!ΚΑΤΑ ΤΗς 5 ΞΥΠΝΗΣΑ Κ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ..ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ, ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΩ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΜΟΥ , ΝΑ ΒΑΦΤΩ ΛΙΓΑΚΙ Κ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΩ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑΚΟ ΜΟΥ!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...