Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....

τι κανετε αγαπες μουουουουουουου?????

λενιω μουουουουουυουουοουουυυ....αγαπουλα μου γλυκεια εσυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ...ερχεται ο ζουζουνος μας......δε μπορω...συγκινουμαι απιστετυτα!!!!!!

παω σουπερ και λαικη και επανερχομαι...

ιωαννακι μου καλημερα κουκλαρα μου.....ειδες το παληκαρακι σας??????θα περασει ο καιρος και για μας ....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρααααααααα!!!!!!!!!!!!!! τι κάνετε μανούλες και μέλλουσες μανούλες???????????? εγω σημερα το πρωι παρατριχα γλυτωσα μια κραμπα!!!:D Λενάκι!!!! αυριοοοοοοοοοοοοοοοο έρχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p με το καλόοοοο και πάλι και γερό να είναι χριστούλη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ιωαννάκι μεγάλωσε το μπαμπάκι σας ε??? :tongue: δεν χορταινεις να τον βλέπεις!!!!

και οσο για τα κιλά θα τα χασουμε όπω είπε και το λενάκι!!!!!;)

Κορίτσια εγω το σκέφτηκα και θα παρω τηλ στη γιατρο να κλεισω ενα ραντεβού να παω πιο νωρις να το δω να τις κάνω και κάποιες ερωτησεις! απο το τηλ δεν θελω!!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερουδιααααααααα...ξημερωσε κ σημερααααα:D:D

αυτη τη στιγμη πινω γαλατακι με κρουασαν απο το σουπερ ομως οποτε μηντ ο ζηλεψετε γιατι δεν με ενθουσιαζει κ πολυ:tongue::tongue:

αυριο δεν εχει πρωινο..πρεπει να ειμαι νηστικη:(

εβαλα κ τα μπουκαλια με τις πιπιλες να αποστηρωνονται ..αυτααααα!

λενακι μου καλημερααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αυριο θα εχεις τον μπεμπακο σου αγκαλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!να μην αγχωνεσαι καθολου, ακους?μονο χαρα να εχεις και θα πανε ολα τελεια με την βοηθεια της Παναγιτσας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ηρθε η στιγμη η μαγικη!!!!!!!!!!!!!!!αντε με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλη επιτυχια γλυκουλα μου, σ'αγαπαμε πολυ πολυ και θα σε σκεφτομαστε συνεχεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μακια σας!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....

τι κανετε αγαπες μουουουουουουου?????

λενιω μουουουουουυουουοουουυυ....αγαπουλα μου γλυκεια εσυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ...ερχεται ο ζουζουνος μας......δε μπορω...συγκινουμαι απιστετυτα!!!!!!

παω σουπερ και λαικη και επανερχομαι...

ιωαννακι μου καλημερα κουκλαρα μου.....ειδες το παληκαρακι σας??????θα περασει ο καιρος και για μας ....

ρανιάκι!! καλημέρα!!!! τι κάνει η μπιζουδενια??:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

αγαπημενες μου φιλεναδιτσες ηδη ξεκηνησατε να με συγκηνειται..σας γραφω με δακρυα στα ματια...σας ευχαρηστω πολυυυυυυυυυυυυ!

σας ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ:D:D:D:D

Ακομα δεν το πιστευω καλα καλα..χαιρομαι τοσο πολυ που μου στελνετε μπολικη θετικη ενεργεια.

Ποπακη μουυυυυυυυυυυυ ευχασρηστω πολυ.. κ ηθελα να σου μηλισω..να ρωτησω λιγο για την διαδικασια πριν το χειρουργειο..με ανχωνει λιγο ο καθετηρας..τον βαζουν πριν την επισκληριδιο λογικα..:shock:ποπακη μου κ γω ετσι θελω να παω..με χαρα..να αποβαλω ανχος κ φοβο κ να ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι θα ζησω μαγικες στιγμεες για ακομα μια φορα στην ζωη μου

!

Ρανιουκακο μουυυυυυυυ αγαπουλιτσα μου αυριο θα πεσει πολυ κλαμα για μενα..ηδη κ τωρα που το σκεφτομαι με πιανει..σημερα ο τζουτζουκος μου θα μεινει στην μανουλα μου κ ολες τι υπολοιπες μερες φυσικα..θα μου λειψει ο σκατουλης..αν μου κανει καμια σκηνη του τυπου θελω να ρθω μαζι σου κ τετια..ουφφ εκει δεν θα κρατηθω ...τα δακρυα θα τρεξουν απο μονα τους..:(

Αναστασακι μουυυυυυ ναι αυριοοοοοοο..ευχομαιιιιι να με βαλουν νωρης απο το πρωι..στης 8 θα ειμαι εκει μακαρι να μην εχει πολυ κοσμο κ να μπω γρηγορα!:rolleyes:

Ιωαννακι μου καλο ευχαρηστω πολυ..αυριο θα δω αυτο το τροφαντουλικο πρωσοπακι κ θα τρελαθω..πλησιαζει ο καιρος κ για σας κοριτσακια μου..σιγα σιγα τα ονειρα γινονται πραγματικοτητα!

θα μπαινοβγαινω σημερα..θα μπω κ πιο αργα το βραδυ κ θελω κ αυριο πριν φυγω να σας πω μια καλημερα...καλε τι δακρυ κ κακο ειναι αυτο τωρα...ξεκηνησαμεεεεεεεεεε..

σφιχτη αγκαλιτσααααα για τελευταια φορα με την κοιλουμπα μου...

(((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αγαπημενες μου φιλεναδιτσες ηδη ξεκηνησατε να με συγκηνειται..σας γραφω με δακρυα στα ματια...σας ευχαρηστω πολυυυυυυυυυυυυ!

Ακομα δεν το πιστευω καλα καλα..χαιρομαι τοσο πολυ που μου στελνετε μπολικη θετικη ενεργεια.

Ποπακη μουυυυυυυυυυυυ ευχασρηστω πολυ.. κ ηθελα να σου μηλισω..να ρωτησω λιγο για την διαδικασια πριν το χειρουργειο..με ανχωνει λιγο ο καθετηρας..τον βαζουν πριν την επισκληριδιο λογικα..:shock:ποπακη μου κ γω ετσι θελω να παω..με χαρα..να αποβαλω ανχος κ φοβο κ να ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι θα ζησω μαγικες στιγμεες για ακομα μια φορα στην ζωη μου

!

Ρανιουκακο μουυυυυυυυ αγαπουλιτσα μου αυριο θα πεσει πολυ κλαμα για μενα..ηδη κ τωρα που το σκεφτομαι με πιανει..σημερα ο τζουτζουκος μου θα μεινει στην μανουλα μου κ ολες τι υπολοιπες μερες φυσικα..θα μου λειψει ο σκατουλης..αν μου κανει καμια σκηνη του τυπου θελω να ρθω μαζι σου κ τετια..ουφφ εκει δεν θα κρατηθω ...τα δακρυα θα τρεξουν απο μονα τους..:(

Αναστασακι μουυυυυυ ναι αυριοοοοοοο..ευχομαιιιιι να με βαλουν νωρης απο το πρωι..στης 8 θα ειμαι εκει μακαρι να μην εχει πολυ κοσμο κ να μπω γρηγορα!:rolleyes:

Ιωαννακι μου καλο ευχαρηστω πολυ..αυριο θα δω αυτο το τροφαντουλικο πρωσοπακι κ θα τρελαθω..πλησιαζει ο καιρος κ για σας κοριτσακια μου..σιγα σιγα τα ονειρα γινονται πραγματικοτητα!

θα μπαινοβγαινω σημερα..θα μπω κ πιο αργα το βραδυ κ θελω κ αυριο πριν φυγω να σας πω μια καλημερα...καλε τι δακρυ κ κακο ειναι αυτο τωρα...ξεκηνησαμεεεεεεεεεε..

ναι !! να ενώσουμε τιε κοιλούμπες μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

και εμείς σ'αγαπάμε πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

!

φιλεναδουλα μου γλυκειααααααααααααααααααααα.....

πολυ σ'αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

αυριο θα σε σκεφτομαι συνεχεια...μακαρι να ημουν εκει να σου εκανα μια αγκαλιτσα πριν μπεις...αχχχχχχχχχχχχχχχχ....μου τρεχουν κι εμενα τωρα!!!!!!!!!

θα σε περιμενουμε πως και πως την αλλη εβδομαδα να μπεις να μας πεις μολις συνελθεις, γιατι οπως και να το κανουμε καισαρικη θα κανεις....αχ να πανε ολα τελεια παναγιτσα μου και να μη πονας μετα!!!!!να εχεις την πιο ευκολη και ανωδυνη καισαρικη του κοσμου!!!!!!

((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

δεν ειναι κανένα κοριτσάκι εδώ?????????????????? εγώ κάνω το τοστάκι μου να φάω!

ανστασακι μουουουουουουυουουυ....τι κανεις?????ο ζουζουνος?????

αχ πολυ κλαμα τωρα.....ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφ.....

εγω πηγα τζαμπο τελικα...δεν πηγα ουτε λαικη ουτε σουπερ.....λαικη πηγε ο αντρουλης μου και σουπερ θα παω τη δευτερα!!!!!

αχ πηρα της μπιζουδενιας μου 7 φορμακια-εσωρουχακια με κοντο μανικι κι ενα φορμακι για βολτιτσα....και μερικα σελτεδακια!!!!!!νομιζω οτι αν τα παιρνω σιγα σιγα δεν θα μου φανουν στο τελος!!!!

αχχχχχχχχχχχχχ........τελειες στιγμες!!!!!!

Διαφημίσεις

ανστασακι μουουουουουουυουουυ....τι κανεις?????ο ζουζουνος?????

αχ πολυ κλαμα τωρα.....ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφ.....

εγω πηγα τζαμπο τελικα...δεν πηγα ουτε λαικη ουτε σουπερ.....λαικη πηγε ο αντρουλης μου και σουπερ θα παω τη δευτερα!!!!!

αχ πηρα της μπιζουδενιας μου 7 φορμακια-εσωρουχακια με κοντο μανικι κι ενα φορμακι για βολτιτσα....και μερικα σελτεδακια!!!!!!νομιζω οτι αν τα παιρνω σιγα σιγα δεν θα μου φανουν στο τελος!!!!

αχχχχχχχχχχχχχ........τελειες στιγμες!!!!!!

ρανιούκο!! πολύ συγκίνηση όντως!! ρε πότε πέρασε ο καιρός??????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ο μπεμπούλης καλά!!!!! ψώνισες πραγματάκια ε??? δεν είναι τέλεια????????:P:p με γεια σας αγαπη μου!! τα σελτεδακια τι ειπαμε οτι είναι???:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ρανιούκο!! πολύ συγκίνηση όντως!! ρε πότε πέρασε ο καιρός??????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ο μπεμπούλης καλά!!!!! ψώνισες πραγματάκια ε??? δεν είναι τέλεια????????:P:p με γεια σας αγαπη μου!! τα σελτεδακια τι ειπαμε οτι είναι???:rolleyes:

ευχαριστουμε αναστασακι μου.....αντε κι εσυ σιγα σιγα ξεκινα....:P

δεν ειναι κανένα κοριτσάκι εδώ??????????????????
ρε κοριτσακια μου.....θελω σιγα σιγα να αγορασω πιπιλες και μπιμπερο....ποια να παρω?/?????????????????????????????????????

Καλησπερα μανουλιτσες!!!!!!!

Λενακι μας !!!!!Η ωρα κοντευει ε??Αντε με το καλο!Να εχεις μια πολυ ομορφη εμπειρια και ενα πολυ γερο μωρακι σου ευχομαι μεσα απ την καρδια μου!!!

Αναστασκι μου τι μου κανεις?τι κανει το ζουζουνακι σου?????

Ρανακι μου η βολτα στα τζαμπο ειναι το αγαπημενο μου!!!

Με γεια σας ο,τι πηρατε και καλοφορετο!!Εγω που εχω παρει τα μπιμπερο και τις πιπιλες μου θα σου πω τι εχω και για πιους λογους!

Απο πιπιλες εχω παρει της κικο αυτες τις αστειες που ειναι ολοκληρη μαλακια χωρις καθολου πλαστικο με το δαχτυλιδι.λεγονται physio soft gommoto.διαβασα οτι ειναι πιο ασφαλης για να μην πληγωθει απο το πλαστικο το μουτρακι των μωρουδακιων μας!ειναι ορθοδοντικες και προσομιασμενες με το στηθος.μπιμπερο μεγαλο και μικρο γυαλινο το nature glass παλι κικο που παιρνει τις θηλες physiological teat ειναι με βαλβιδα κατα των κολικων και πηρα και ενα ειδικο κατα τον κολικων η μαρκα λεγετε born free το vented glass bottle 260ml απο φαρμακειο. ολα bpa 100%free (ειναι αυτη η καρκινογονα ουσια που εχουν μερικα μπουκαλια λενε οτι και τα πλαστικα δεν εχουν αλλα τα γυαλινα ειναι πιο υγειηνα πιστευω..)Θηλες και πιπιλες τα π[ηρα ιδια *2 ενα σιλικονη και ενα καουτσουκ γιατι λενε οτι εχει να κανει με το μωρο με το τι του αρεσει πιο πολυ αλλα προσωπικα προτειμω την σιλικονη γιατι εχω ακουσει οτι το καουτσουκ καμια φορα προκαλει αλλεργειες και επισης οτι η σιλικονη καθαριζει καλυτερα η βουρτσα που πηρα για καθαρισμο ειναι της κικο η pronto allattamento kai einai 3 se ena βουρτα -τσιμπιδα βουρτσακι.

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...