Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

το λενακι γεννα ει μεθαυριο με καισαρικη!!!!!:P

Μεθαυριο!!!!!οοοοο!Αντε αντε οι εγκυουλες γινονται μανουλες!!Εγω ειμαι μετα??Εχει καμια πητ πιο νωρις απο 4/11

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα Χρυσάνθη μου! Την τελευταία μισή ώρα τον καταλαβαίνω τον μικρό μου! Αλλά σε γενικές γραμμές δεν μπορώ να πω πως όλη την ώρα καταλαβαίνω τις κινήσεις του! Άλλωστε τώρα μπήκα στον 5ο οπότε έχω λίγο καιρό μέχρι να μου κάνει παιχνιδάκια! Χιχιχιχι!!! Άσε πολύ χαρά σήμερα με το γιατρό! Περιμένω να πάω να το δω το μωράκι μου!!!

Ζωηρουλης ειναι!καλο αυτο!θα τρελαθεις αργοτερα!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Τρελα δεν λες τιποτα!!!! Δεν την χορταινω κ ας ειμαστε ολη μερα μαζι!!!!

Τι περιμενεις, αγορακι ή κοριτσακι? κ ποτε με το καλο?

κοριτσακι!!εχω πητ 4/11 αλλα κατα τις 15/10 με βλεπω..

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

κοριτσακι!!εχω πητ 4/11 αλλα κατα τις 15/10 με βλεπω..

και σε μενα η μαμα μου ετσι ελεγε, ηταν ξαπλα 7 μηνες... και εγω πηρα και απο τον δεκατο μια εβδομαδα!!!! χαχαχχα (τωρα πως το αφησαν οι γιατροι αλλο θεμα...)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα.................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

4.gina_cfu..........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

5.Katerina_s......................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

6.ZOUZOUNIARA................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

7.Popi................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

8.YOTOU...............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

ΠΡΟΣΕΧΩΣ!!

8.ελενη-25..............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ 02/10/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

9.xrusanthi...............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 04/11/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

10.mp1979womam..................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 12/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

11.roulaa..................................EΓΚΥΟΣ!( ΠΗΤ 17/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ-ΜΠΕΜΠΑ'

12.maril13...............................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 10/01/2012)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

13.anastasaki_melisakι.............ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18/01/2012)ΜΠΕΜΠΗΣ

14.RANIA80..............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 06/02/2012)'ΜΠΕΜΠΑ'

15.εφακη.................................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18-20/02/2012 ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

16.Ιωαννάκι.............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 20/02/2012)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

17.Petalouda82........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18/05/2012) ?

18.elerinaa..............................ΕΓΚΥΟΣ!(? )

19.matina25.............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

20.nena1984....................

21.sophaki1.....................

22.tatasa.........................

ΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΝΥΦΟΥΛΑ ΣΤΟ ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΑς!;);)

Ευακι μου ευχαρηστω πολυυυ...ειμαι πολυ ηρεμη για την ωρα κ πολυ ενθουσιασμενη που ειμαι τοσο κοντα πια!

Αναστασακι μου οι κραμπες αν δεν κανω λαθος ειναι απο ελειψη ασβεστιου..πινεις δεν θυμαμαι"?κ γω ειχα λιγες σε αυτη την εγκυμοσηνη ο πονος ειναι αφορητο ς κ την αλη μερα αισθανεσαι λες κ εχει μελανια σε κεινο το σημειο..

Χρυσανθακι σε εβαλα στο πινακακι..;)την κυριακη μπαινω σημερα μηλισα κ με την γιατρο κ μου λεει μωλης ερθει η σειρα μου κ ξεκινανε να με ετοιμαζουν να την παρω τηλ κ θα ερθει..αυτο με ανχωσε λιγο.,.θα προλαβει./:shock::rolleyes:

Ιωαννακι μου θα εχεις κανει ενα ωραιο μαλακι σημερα κ εισαι ετοιμη να δεις τον μπεμπακο σου..περημενοιυμε νεακια!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Χρυσανθακι σε εβαλα στο πινακακι..;)την κυριακη μπαινω σημερα μηλισα κ με την γιατρο κ μου λεει μωλης ερθει η σειρα μου κ ξεκινανε να με ετοιμαζουν να την παρω τηλ κ θα ερθει..αυτο με ανχωσε λιγο.,.θα προλαβει./:shock::rolleyes:

Αχ! τι ομορφο πινακακι!:Dκατατοπιστικοτατο!!!Μην αγχωνεσαι καλε!σιγουρα θα προλαβει!τι ωραια!σε 2 μερες θα το κρατας αγκαλιτσα!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Γειά σας και από εμένα! Τι μου κάνετε; Εγώ μόλις γύρισα από το γιατρό και ο μπέμπης μας είναι πάρα πολύ καλά και τσουπωτός τσουπωτός λέει ο γιατρός! Αααααχχχχ ήταν μία απόλαυση! Είμαστε 294 γρ. καλέ! Μεγαλώσαμε και γινόμαστε ολόκληρα παιδάκια:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:!!!! Πήρα τον τελευταίο μήνα 3 κιλά και μου φώναξε αλλά χέ......κα! Μου φτάνει που είναι καλά το μωράκι μου! Βέβαια καταλαβαίνω πως έχει δίκιο και θα προσπαθήσω μέχρι το επόμενο ραντεβού να πέσω έστω 2 κιλά κάτω! Έχω 20 μέρες περιθώριο! Ουουουουου μέχρι τότε!!!

Εσείς τι κάνετε; Πείτε μου νεάκια σας!

Γειά σας και από εμένα! Τι μου κάνετε; Εγώ μόλις γύρισα από το γιατρό και ο μπέμπης μας είναι πάρα πολύ καλά και τσουπωτός τσουπωτός λέει ο γιατρός! Αααααχχχχ ήταν μία απόλαυση! Είμαστε 294 γρ. καλέ! Μεγαλώσαμε και γινόμαστε ολόκληρα παιδάκια:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:!!!! Πήρα τον τελευταίο μήνα 3 κιλά και μου φώναξε αλλά χέ......κα! Μου φτάνει που είναι καλά το μωράκι μου! Βέβαια καταλαβαίνω πως έχει δίκιο και θα προσπαθήσω μέχρι το επόμενο ραντεβού να πέσω έστω 2 κιλά κάτω! Έχω 20 μέρες περιθώριο! Ουουουουου μέχρι τότε!!!

Εσείς τι κάνετε; Πείτε μου νεάκια σας!

τελεια Ιωαννακι μου..ο μπεμπακος μας μεγαλωνει κ φτιαχνει μαγουλακια;);)

ολα καλααααα..πολυ χαιρομαιιιιι!

δεν πειραζει για τα κιλακια..καπιους μηνες βαζουμε παραπανω αλους παλι λιγοτερα..εγω στην αρχη εβαλα τα πολα κ τωρα στο τελος τους τελευταιους 3 μηνες μονο ενα κιλο εβαζα καθε φορα που πηγαινα κ ηταν του μωρου..14 συνολικα..καλα τα πηγα δεν εχω παραπονο..ας γεννηθει γερο κ θα τα χασω δεν μπορει!:rolleyes:

καληνυχτα ευτηχησμενη μελοντικη μανουλα:D:Dφιλακιαααααα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Αχ! τι ομορφο πινακακι!:Dκατατοπιστικοτατο!!!Μην αγχωνεσαι καλε!σιγουρα θα προλαβει!τι ωραια!σε 2 μερες θα το κρατας αγκαλιτσα!

σαρεσε χρυσανθακι:D:Dειναι πολυ ομορφο οντως..κ οσο παει ομορφαινει ολο κ πιο πολυ;);)

ασχετο αλα κ παλι εχω πολυ εντονες συπασεις κ ενω δεν εδινα σημασια εδω κ λιγη ωρα ειναι πολυ συχνες ..σχεδον ανα 5 λεπτα κ με πολυ εντονο πονο απο κατω κ απο πισω:rolleyes:τωρα που κοιμησα τον μικρο κ ξαπλωσα λιγο μαζι του το συνηδητοποιησα οτι ειναι τοσο συχνες..μου το χει ξανακανει φυσικα αλα ποτε δεν ξερεις..για να δουμε τι θα γινει..αν ειναι κατι θα σας ενημερωσω φυσικα/..αυτες οι συσπασεις δεν αντεχονται αλο..με χουν κουρασει τοσους μηνες κ οσο περνουσε ο καιρος ολο κ πιο επιπονες..

τελος παντων..αυτααα..φιλακιαααα πολλαααααααα...καλη σας νυχτα καλο ξημερωμα να χουμε;):D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλό ξημέρωμα Λενάκι μου! Πραγματικά είμαι πολύ συγκινημένη! Δεν έχουμε βρεθεί ποτέ αλλά έχω τόση χαρά που σε δυο μερούλες θα έχεις τον μπέμπη σου αγκαλιά! Όσο για τον δικό μου μπέμπη πραγματικά εδώ και μία ώρα νιώθω να με γαργαλάει την κοιλίτσα μου! Έχει πολύ πλάκα και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη! Φιλάκια πολλά και θα τα πούμε το πρωί!

Καλό ξημέρωμα Λενάκι μου! Πραγματικά είμαι πολύ συγκινημένη! Δεν έχουμε βρεθεί ποτέ αλλά έχω τόση χαρά που σε δυο μερούλες θα έχεις τον μπέμπη σου αγκαλιά! Όσο για τον δικό μου μπέμπη πραγματικά εδώ και μία ώρα νιώθω να με γαργαλάει την κοιλίτσα μου! Έχει πολύ πλάκα και είναι πάρα πολύ χαρούμενη! Φιλάκια πολλά και θα τα πούμε το πρωί!

Ιωαννακι μου καλο με συγκηνεις πολυ~!κ γω ειμαι πολυ συγκηνημενη αυτες τις μερες..ακομα δεν το πιστευω οτι αυριο θα τον αντικρυσω..

ξεκηνησε ο μπεμπακος ε..ενιωσε την μαμα του χαρουμενη κ αρχησε τις κολοτουμπες μωρε~

δεν ειπα καλημερααααα:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερουδιααααααααα...ξημερωσε κ σημερααααα:D:D

αυτη τη στιγμη πινω γαλατακι με κρουασαν απο το σουπερ ομως οποτε μηντ ο ζηλεψετε γιατι δεν με ενθουσιαζει κ πολυ:tongue::tongue:

αυριο δεν εχει πρωινο..πρεπει να ειμαι νηστικη:(

εβαλα κ τα μπουκαλια με τις πιπιλες να αποστηρωνονται ..αυτααααα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερουδιααααααααα...ξημερωσε κ σημερααααα:D:D

αυτη τη στιγμη πινω γαλατακι με κρουασαν απο το σουπερ ομως οποτε μηντ ο ζηλεψετε γιατι δεν με ενθουσιαζει κ πολυ:tongue::tongue:

αυριο δεν εχει πρωινο..πρεπει να ειμαι νηστικη:(

εβαλα κ τα μπουκαλια με τις πιπιλες να αποστηρωνονται ..αυτααααα!

Καλημέραααααα!!! Θεούλη μου απίστευτο;;;; Γεννάς άυριο μωλέ! Θα έχεις τον μπεμπάκο σου αγκαλίτσα! Πέρασε ο καιρός Λενάκι μου γλυκό! Εύχομαι όλα να πάνε καλά (που θα πάνε) και να το χαρείς όσο περισσότερο μπορείς! Πραγματικά είναι απίστευτο! Εχθές μόλις τελειώσαμε από το γιατρό αυτό μου έλεγε ο αντρούλης μου! Είναι λέει απίστευτο που σε 4 μήνες θα έχουμε τον μπεμπάκο μας αγκαλίτσα! Έτσι κι εσύ τώρα μωρέ! Θα πέσει κλάμα αύριο! Θα μπω κάποια στιγμή γιατί θα έχω κόσμο να μάθω νεάκια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...