Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημερα φιλεναδιτσες μου!!!!

Βλεπω η Λαρισα εχει δυναμικο παρον, κ εγω απο Λαρισα ειμαι κ μενω Λαρισα ακομα προς το παρον!

Το δικο μας καροτσι ειναι της Neonato με το οποιο ειχα φαει κολλημα απο την αρχη, θα το δειτε στο http://www.neonato.it/#/en/products/cat=002/lay=1/prod=572 col.980, ειμαστε μεχρι στιγμης πολυ ευχαριστημενοι, ειναι παναλαφρο, δεν πιανει πολυ χωρο συγκρητικα με αλλα, βολικο, στυλατο κ για ολες τις εποχες!

Ναι!Η κορουλα μου εκ πρωτης οψεος μοιαζει τον μπαμπα της!!!χαχαχα! Παντως ειναι μια γλυκα η ζουζουνα μου!!!! Αφηστε, εχω χασει το μυαλο μου!!!!

Ποια εχει σειρα να γεννησει??? η Ελενιτσα μας?

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε??? εγώ πάλί ανησυχο ύπνο..τρις την ωρα τουαλέτα και μες στη νυχτα και επιαναν και συσπασεις.... κατα της 06.00 το πρωι ενιωσα την πρωτη μου κραμπα στην γάμπα!!!!!!!!!!!!! (βασικα δεν εχω ξανα παθει κραμπακαι δεν ηξερα πως ειναι!) πολύ πόνος!!!!!!!!!!! ακόμα δηλαδη που περπαταω ποναω σ'εκείνο το σημειο!!! τι να κάνω πρέπει να παρω λέτε τηλ. στη γιατρό η να περιμενω να το αναφερω στο ραντεβού????:confused:

Καλημερα Αναστασακι μου γλυκο!κραμπουλα ε??αουτς!:rolleyes:υπομονη συμβαινει συχνα !

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Βλεπω η Λαρισα εχει δυναμικο παρον, κ εγω απο Λαρισα ειμαι κ μενω Λαρισα ακομα προς το παρον!

Το δικο μας καροτσι ειναι της Neonato με το οποιο ειχα φαει κολλημα απο την αρχη, θα το δειτε στο http://www.neonato.it/#/en/products/cat=002/lay=1/prod=572 col.980, ειμαστε μεχρι στιγμης πολυ ευχαριστημενοι, ειναι παναλαφρο, δεν πιανει πολυ χωρο συγκρητικα με αλλα, βολικο, στυλατο κ για ολες τις εποχες!

Ναι!Η κορουλα μου εκ πρωτης οψεος μοιαζει τον μπαμπα της!!!χαχαχα! Παντως ειναι μια γλυκα η ζουζουνα μου!!!! Αφηστε, εχω χασει το μυαλο μου!!!!

καλημέρα ευακι! τελειο το καροτσι σας!!!!! ναι η ελενη μας γενναει την κυριακη!!!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ναι μωρέ θα πάμε να το δούμε το μπεμπουλίνι! Κάθε φορά ανυπομονώ! Βρε Ματινάκι το έγραψα πριν και στη Ράνια, είπα πως δεν καταλαβαίνω κάθε μέρα το μωρό! Λογικό δεν είναι; Να μην αγχωθώ γι'αυτό τώρα!

Καλημερα Ιωαννακι μου!Ραντεβου στον γιατρο:P:p:p:p:p τι καλα !να εχεις ωραια νεα να μας πεις!Νομιζω οτι το μπεμπακι σου ειναι πολυ μικρο ακομα για να το καταλαβαινεις καθε μερα...και γω στον 4ο αρχισα να την καταλαβαινω την μπουμπου μου αλλα μια στο τοσο και ποτε οταν ημουν ορθια παντα ξαπλωμενη !κατα τον 6ο αρχισα να την καταλαβαινω ανεξαρτητα απο τη σταση μου και το αν εκανα κατι αλλα παλι οταν ειχαμε κοινο μουγκα η μπουμπου!μονο στον μπαμπα τησ...τωρα δεν ντρεπεται κανεναν το τι μου κανει δεν περιγραφεται!:P

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Μια φορα μονο κραμπα, μπορει να ειναι τυχαιο... εαν σε ξαναπιασει να τον παρεις τηλ. οχι οτι ειναι τιποτα σοβαρο, αλλα συνηθως η εγκυμοσυνη εχει κραμπες διοτι δεν γινετε πολυ καλη η κυκλοφορια του αιματος...

Γενικα με το που μπεις στο ογδοο τα πραγματα δυσκολευουν κ βαραινουν!!!Αλλα ειναι τοσο υπεροχοοοο!!!!

yVNPp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα ευακι! τελειο το καροτσι σας!!!!! ναι η ελενη μας γενναει την κυριακη!!!!!:P:p

Ευχαριστουμε!!!!

Αχ Ελενακι μου!!! Με το καλο κοριτσακι μου να παρεις το αγγελουδακι σου στην αγκαλιτσα σου!!!!

Πινακακι δεν εχετε????

yVNPp3.png

Καλημέρα Λενάκι μου! Πως είσαι; Εγώ ξύπνησα, έκανα τα γεμιστά μου και τώρα ετοιμάζομαι να πάω στο κομμωτήριο! Φιλάκια προς το παρόν και θα τα πούμε μετά!

Μπραβο και μαγειρεψες κιολας?Ολες οι προκομενες εδω μαζευτηκαμε νομιζω;);)

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Καλημερα!!!Λενε οτι αυτο ειναι ενα τρικ της φυσης για να δωσουν οι μπαμπαδες απλοχερα τον χρονο και την φροντιδα τους στο μωρο τους!που ακομα δε λεει μπαμπα σ'αγαπω για ανταμιβη!:P:p:p

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Καλημερα!!!Λενε οτι αυτο ειναι ενα τρικ της φυσης για να δωσουν οι μπαμπαδες απλοχερα τον χρονο και την φροντιδα τους στο μωρο τους!που ακομα δε λεει μπαμπα σ'αγαπω για ανταμιβη!:P:p:p

Συμφωνω μαζι σου!!! Απλα ενα τρικ ειναι, στη συνεχεια θα φανερωθει η αληθεια πως ειναι φτιστει με μενα!!!χαχαχα!!!!! Η αληθεια ειναι πως κ με το τρικ ειναι πανεμορφη!!!!!:tongue::tongue::tongue:

yVNPp3.png

Διαφημίσεις

καλα ειμαι..απλα με ποναει πολυ η μεση μου:rolleyes:

Καλημερα Ελενη μου!Για τη μεση αν θες δοκιμασε θερμοφορα...Ο γιατρος μου μου ειπε οτι μπορω να τη βαλω

και με ανακουφισε παρα πολυ!Μια βδομαδα σου εμεινε ε??Ποπο!Τελεια!:P:p

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Συμφωνω μαζι σου!!! Απλα ενα τρικ ειναι, στη συνεχεια θα φανερωθει η αληθεια πως ειναι φτιστει με μενα!!!χαχαχα!!!!! Η αληθεια ειναι πως κ με το τρικ ειναι πανεμορφη!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Σιγουρα ειναι!:PΚαι η μυρωδια της ε?Και τα μικρα τρυφερα ποδαρακια της !και τα χερακαι της! και ο ροζ ποπουδακος της ααααχχχχ!ΤΡΕΛΑ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Σιγουρα ειναι!:PΚαι η μυρωδια της ε?Και τα μικρα τρυφερα ποδαρακια της !και τα χερακαι της! και ο ροζ ποπουδακος της ααααχχχχ!ΤΡΕΛΑ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ!

Τρελα δεν λες τιποτα!!!! Δεν την χορταινω κ ας ειμαστε ολη μερα μαζι!!!!

Τι περιμενεις, αγορακι ή κοριτσακι? κ ποτε με το καλο?

yVNPp3.png

Καλημερα Ιωαννακι μου!Ραντεβου στον γιατρο:P:p:p:p:p τι καλα !να εχεις ωραια νεα να μας πεις!Νομιζω οτι το μπεμπακι σου ειναι πολυ μικρο ακομα για να το καταλαβαινεις καθε μερα...και γω στον 4ο αρχισα να την καταλαβαινω την μπουμπου μου αλλα μια στο τοσο και ποτε οταν ημουν ορθια παντα ξαπλωμενη !κατα τον 6ο αρχισα να την καταλαβαινω ανεξαρτητα απο τη σταση μου και το αν εκανα κατι αλλα παλι οταν ειχαμε κοινο μουγκα η μπουμπου!μονο στον μπαμπα τησ...τωρα δεν ντρεπεται κανεναν το τι μου κανει δεν περιγραφεται!:P

Καλημέρα Χρυσάνθη μου! Την τελευταία μισή ώρα τον καταλαβαίνω τον μικρό μου! Αλλά σε γενικές γραμμές δεν μπορώ να πω πως όλη την ώρα καταλαβαίνω τις κινήσεις του! Άλλωστε τώρα μπήκα στον 5ο οπότε έχω λίγο καιρό μέχρι να μου κάνει παιχνιδάκια! Χιχιχιχι!!! Άσε πολύ χαρά σήμερα με το γιατρό! Περιμένω να πάω να το δω το μωράκι μου!!!

καλα ειμαι..απλα με ποναει πολυ η μεση μου:rolleyes:

Καλημερα Ελενη μου!Για τη μεση αν θες δοκιμασε θερμοφορα...Ο γιατρος μου μου ειπε οτι μπορω να τη βαλω

και με ανακουφισε παρα πολυ!Μια βδομαδα σου εμεινε ε??Ποπο!Τελεια!:P:p

το λενακι γεννα ει μεθαυριο με καισαρικη!!!!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...